Намаления 2015

• 143 603
  • 845
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Къде се намира Scandal After Season?

# 736
  • София
Къде се намира Scandal After Season?

В Лозенец. Мисля, че Козяк се води улицата? Близо до Правителствена Болница.

# 737
  • София
Минавала съм от там с кола,по-рядко пеша,но не съм го забелязала.Да не е от с магазините с облепени витрини/стъкла?

# 738
Знаете ли сайт за хавлии, кърпи, халати за баня, които са намалени? newsm78

# 739

Яна Панагюрище имат сайт с раздел Промоции.
Не винаги има халати и големи хавлии, трябва да се следи.
Аз в последно време взех три халата и съм много доволна от цената и бързината на доставката.
Ето го http://yanabg.eu/%D1%85%D0%B0%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D0%B8/%D0%BF%D1% … %D0%B8%D0%B8.html

# 740
Благодаря на момичетата споделили за чантите! От Фд и аз съм купувала, ще прегледам и сайта на Манго. Отдавна не съм поръчвала нищо от там  Peace

# 741
  • София
Момичета, откъде купувате хубави дамски чанти? Благодаря!

Само НЕ си купувай AXEL  #Cussing outот Парадайз.

Миналата година ги бяха препоръчали тук и си купих чанта - беше здрава, но ръбовете й се протриха. Мисля, че чанта за 130-140 лв. би трябвало да не се протрива така.

Миналата седмица реших да им дам шанс и да си купя отново - след 2 дни вградените в нея елементи се разпаднаха. Кагато отидох да я заменя горките изтормозени консултантки бяха много агресивни, казаха, че постоянно им се случва, но "шефовете" ги няма и не могат да ми я заменят или върнат парите, нито да си избера друга. Взеха ми чантата и вече няколко дни никой не се обажда. Срокът за ремонт бил 30 дни.

Не съм виждала такова безочие.

# 742
H&M около Коледа ли правиха намаление или преди това newsm78

# 743
Здравейте!

Някой има ли информация дали в магазини Giulian правят намаления около Коледа?
Оказа се, че съм пропуснала намалението от 20 % на Блек фрайдей.. а добре щеше да ми дойде ooooh!
Харесала съм един часовник и се чудя дали да поизчакам..

# 744

Миналата година ги бяха препоръчали тук и си купих чанта - беше здрава, но ръбовете й се протриха. Мисля, че чанта за 130-140 лв. би трябвало да не се протрива така.

Axel са ефектни, но все пак са изкуствена кожа и не бих дала толкова пари, но пък в миниприкс са на много сносни цени и там си заслужават. Имам вече 2 за под 30 лв.  Peace

# 745

http://camamia.bg/content/4-za-nas
в този магазин има намаление днес и утре от 30% до 40%. Миналата година си взех от спалното им бельо и мога да потвърдя, че е супер качествено, имам и хавлии от тях, дебели са и добре попиват.

# 746
  • софия

Миналата седмица реших да им дам шанс и да си купя отново - след 2 дни вградените в нея елементи се разпаднаха. Кагато отидох да я заменя горките изтормозени консултантки бяха много агресивни, казаха, че постоянно им се случва, но "шефовете" ги няма и не могат да ми я заменят или върнат парите, нито да си избера друга. Взеха ми чантата и вече няколко дни никой не се обажда. Срокът за ремонт бил 30 дни.

Не съм виждала такова безочие.
А в миниприкс-а са по 20-30 лв. и по-малко при намаление Wink

# 747
Има ли хубави намаления в детския Бенетон?

# 748
Гледам, че никой не е отговорил по-нагоре на въпроса за Н&М, затова се "присъединявам" и аз - кога са зимните намаления на Н&М, има ли и коледни такива?

# 749
може и преди Коледа да започнат, но същинската част е след Коледа и НГ.

Общи условия

Активация на акаунт