Отговори
# 705
И аз си хапвам доста сладко, а за сладолед умирам още от самото начало на бременността. Опитвам се да се залъжа с плодове, ама тайно мъдря какво да забъркам, за да имам да си ям  Blush Снощи станах в 04:00ч., защото бях гладна. До сега пък не ми се беше случвало да ставам по нощите да ям  Embarassed newsm78
Колкото до дрехите- нищо не ми става вече от старите неща и затова си купих три рокли, които ще мога да нося с по- дебел чорапогащник. Роклите са ми по- удобни от клиновете и панталоните и ги предпочитам засега. Иначе си купих и един ластичен анцунг, за да мога да излизам на разходка с кучовците.
А иначе съм заприличала на пухкава лелка, но пък в същото време не мога да се нарадвам на коремчето си.  Heart Eyes

# 706
Не мога да го удържа този глад Simple Smile)))))) и сладко и солено по всяко време. Чудя се ако започна да ям без да се огранича поне веднъж докъде и колко ще изял. Мъжът ми донесе едни гръцки толумбички..... толкова са вкусни, защо не мога да ги изям всичките  newsm45  мъкааа, мъкааааа  Joy

# 707
Циндил, би трябвало докторът да е определил грамажа на глюкозата, обикновено е 75 гр. На мен с толкова ми назначиха. Цитата го копнах от нета и не съм отразила грамажа,който е показан. Знам, че в някой страни правят изследването с 50гр., но отчитат резултата за по-кратко време. Та най-добре да питаш доктора, но най-вероятно ще е със 75 гр.

# 708
  • София
Циндил, би трябвало докторът да е определил грамажа на глюкозата, обикновено е 75 гр. На мен с толкова ми назначиха. Цитата го копнах от нета и не съм отразила грамажа,който е показан. Знам, че в някой страни правят изследването с 50гр., но отчитат резултата за по-кратко време. Та най-добре да питаш доктора, но най-вероятно ще е със 75 гр.
Да, 75гр е. На своя глава нищо няма да пия, то като отида те ще видят за какво съм и ще ми кажат. До сряда трябва да го направя, за да мога до петък и АГ да видя и евентуално ендокринолога. Сега съм се запритеснила да не ми се увеличат много водите ooooh!
Майка ми пък вчера ме ядоса. Бабите около нея казали, че най - добрите лекари са в Тина Киркова или МД и там трябвало да се ражда. Не че не са добри, моите възражения са основно за материалната база и отношението на лекарите и то от това, което съм чела тук в темите, но ме подразни някой да се намесва безпардонно къде да раждам. Беше много недоволна, че ММ ме оставил сам да си решавам.  Laughing Свекървата, от друга страна, пък се е развихрила и купува дрехи за бебето. Купила му вече панталони, обувки, зимно яке.

# 709
Здравейте, относно глада за сладко - ние чакаме момче и сега ми се появи глад за сладко, но глада за солено и кисело не ми е намалял. Както казах и небременна си ям солено и кисело  Rolling Eyes
Циндил, като купува поне пита ли те дали това което купува ти харесва и го намираш за подходящо? Баба ми почнала и тя да приготвя подаръци за бебето, а колкото и да е мило как се вълнува в последните години /поне 10 години/ едно нещо, което ми е подарила не ми е влязло в употреба. Как да и кажа на жената без да я засегна, а не искам да пълня къщата с неща които не вършат работа Sad

# 710
  • София
Не, нямам идея какво е купувала и ще купува. ММ сега й е на гости и той ми каза. То с дрехите за новородено сложна работа. повечето усещам, че въобще няма да бъдат обличани. Няма да секвам първоначалният ентусиазъм. По -натам едва ли някой ще иска да купува нещо Laughing

# 711
Да, 75гр е. На своя глава нищо няма да пия, то като отида те ще видят за какво съм и ще ми кажат. До сряда трябва да го направя, за да мога до петък и АГ да видя и евентуално ендокринолога. Сега съм се запритеснила да не ми се увеличат много водите ooooh!
Майка ми пък вчера ме ядоса. Бабите около нея казали, че най - добрите лекари са в Тина Киркова или МД и там трябвало да се ражда. Не че не са добри, моите възражения са основно за материалната база и отношението на лекарите и то от това, което съм чела тук в темите, но ме подразни някой да се намесва безпардонно къде да раждам. Беше много недоволна, че ММ ме оставил сам да си решавам.  Laughing Свекървата, от друга страна, пък се е развихрила и купува дрехи за бебето. Купила му вече панталони, обувки, зимно яке.
моето свеки пък даже и не пита дали сме купили нещо....а като я гледам не я и вълнува друго освен да ми прави забележки...май ме има за малоумна

# 712
Не, нямам идея какво е купувала и ще купува. ММ сега й е на гости и той ми каза. То с дрехите за новородено сложна работа. повечето усещам, че въобще няма да бъдат обличани. Няма да секвам първоначалният ентусиазъм. По -натам едва ли някой ще иска да купува нещо Laughing
И аз съм сигурна че така ще стане, проблема е какво ще правя с нещата които няма да се ползват. И по-големия проблем - хората се опитват да помогнат, пък то става обратното Sad Майка ми ме изуми в това отношение - каза да си направя списък с нещата които съм харесала и тя ще си отметне кое ще купи/плати, много западняшко  Joy но пък иска жената да подарява и знае какво е да ти пълнят къщата с неща които не ти вършат работа. То в днешно време пазара е толкова наситен с неща, когато децата на моите приятелки имат празник винаги ги питам от какво имат нужда, ако кажат нищо - купувам нещо дребно което ще влезе в употреба без да пречи - някоя весела хубава тениска, пъзел, книжка и т.н.

# 713
Циндил,моята АГ също ми каза 75 гр да взема като отидох в лабораторията след първото взимане на кръв ми взеха глюкозата и те си я разтвориха идея нямам дали е била използвана цялата от тях беше чашката и водата даже и лъжичка ми дадоха само че трябваше цялото количество да се изпие в рамките на макс 5 минути след това ти взимат кръв още 2 пъти и с това приключва изследването. кръвта се взима от пръстите като при всяко боцкане взимат от различен пръст това е доста неприятно усещане а другото гадно е изпиването на глюкозата доста е сладко

# 714
  • София
Добра новина е, че взимат кръвта от пръста, защото преди два дни се изследвах и не си държах тампончето след взимането на кръв и сега съм с голяма синка на едната ръка. Мислех да чакам да мине, че три бодвания в един ден много ще ми дойдат на вените.
А по отношение на неизползваните неща, а пък и на останалите, защото те колко да се използват, мисля да ги пусна в продавалника. Няма какво друго да ги правя. Бързо ще мислим искаме ли друго дете или не, и при да - ще запазя някои неща. Laughing Давам си срок 1,5 г да го мисля.

# 715
 Моята свеки даже не знае кога ще раждам. А свекъра веднъж не ме е питал как съм. Но предполагам така е по-добре.  А майка ми вика-каква кошара ще купуваме. Ще ме умори

# 716
Моето свеки не смее много много да разпитва, щото знае, че съм темерут, а свекърът е като мен - незаинтересован от живота, ама ония ден дойде до нас да донесе грозде Simple Smile

# 717
Моята свеки даже не знае кога ще раждам. А свекъра веднъж не ме е питал как съм. Но предполагам така е по-добре.  А майка ми вика-каква кошара ще купуваме. Ще ме умори

А моята се сърди, защото преди 2 месеца, след като за пореден път ме попита мръдна ли( бебето) и й обясних,че това вече ме изнервя , защото започвам да се притеснявам, че не е мръднало. Обясних й,че всеки това ме пита и започвам да се филмирам,  но тя е толкоооова обидчива,  че от тогава не ми е звъняла хаххахахаха. А майка ми също като твоята гледа за кошара да купува  Joy 

# 718
  • София
Кошара е леглото или?  newsm78 Как смятате, шезлонгите добра инвестиция ли са? ММ настоява да се люлеел във всички посоки. Гледам някакви по 300-400лв, ама как да съм сигурна, че ще му хареса на бебето това нещо newsm78 Толкова за кратко се ползват всички тези глупости, а хем са скъпи, хем са ми много сладки...

# 719
На мен ми подариха шезлонг, те са отгледали трите си деца с такъв, и сега внучето (в Англия).
Не го знам какъв е, не съм го виждала още.

Днес майка ми ме вбеси, защото още не съм избрала болница.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт