Отговори
# 675
  • София
Като дете го обожавах този пудинг, както и всичките кремчета на Йоткер. Сега са ми ужасни. Те ли не са същите, моят вкус ли е различен, не знам. На мен даже не толкова, че ме се яде сладко, просто съм си свикнала и си ям. Поне буркан Нутела седмично изяждам. Сега ще положа усилия да се отуча. И без това не е загуба. Добре, че поне газирано не пия.

# 676
Момичета, да ви попитам. Днес цял ден усещам много неприятно напрежение в интимната част, като болката или напрежението тръгва откъм корема. Усещам го предимно в ляво, не е през целия корем. Страшно неприятно и болезнено. Не знам дали е контракции или просто позата на бебето днес е такава. До този момент не ме е боляло толкова много. От време на време спира, ама после пак почва силно да боли Sad

# 677
Като дете го обожавах този пудинг, както и всичките кремчета на Йоткер. Сега са ми ужасни. Те ли не са същите, моят вкус ли е различен, не знам. На мен даже не толкова, че ме се яде сладко, просто съм си свикнала и си ям. Поне буркан Нутела седмично изяждам. Сега ще положа усилия да се отуча. И без това не е загуба. Добре, че поне газирано не пия.

Аз пък шоколад не ям, никакъв, даже в момента само като си помисля и  Sick Ама аз и преди бях така лятото.
Ще гледам да намаля всичко вредно, че сега се качва най-много.

# 678
DV84, според мен звънни на акушерката си и я питай от какво може да е.  Най-малкото ще те посъветва дали да пиеш нещо или да отидеш да те види. То вярно, че сега са два почивни дни, ама поне ще ти каже какво да пиеш.
Контракциите трят няколко минути, а както го описваш ти, не ми изглежда като контракция.

# 679
Момичета, да ви попитам. Днес цял ден усещам много неприятно напрежение в интимната част, като болката или напрежението тръгва откъм корема. Усещам го предимно в ляво, не е през целия корем. Страшно неприятно и болезнено. Не знам дали е контракции или просто позата на бебето днес е такава. До този момент не ме е боляло толкова много. От време на време спира, ама после пак почва силно да боли Sad

Мисля, че в края на първия триместър имах доста неприятна силна болка ниско долу в ляво, направо се разревах от болка - беше почнало по-леко от вечерта и на сутринта се беше засилило. Тогава изпих две хапченца но-шпа наведнъж и ми мина за по-малко от час. Тогава бях убедена, че е от червата, не ми се случи втори път за щастие. Ако не можеш да идеш на доктор, звънкай поне да се консултираш, най-вероятно ще ти кажат да пиеш обичайните хапове, както на всички бременни, но все пак звънкай за твое успокоение...

Хепи, като спомена тези кремчета - в къщи имам 3-4 пакетчета различни на д-р Йоткер, купувани по желание на съпружето отдавна, трябва да видя до кога им е срока на годност и да вземем да се насвиним с мъжо  Joy Ще се успокоявам че ги правя с прясно мляко и поне то е полезно  Joy

# 680
Никаква не я свършихме днес при зъболекаря. Нерва не е напълно умъртвен и болеше,в понеделник пак ще ходя. Май съм настинала,корема ме наболява и имам едни бодежи. Ама пак се стисках при зъболекаря,та може и от това да е. По принцип не съм фен на сладкото, но напоследък много ми се хапва шоколад. Даже ММ беше учуден Laughing

# 681
  • София
И аз да се разпиша, скоро лекувах стафилококова инфекция, наложи се и пих антибиотик, сега пък съм с гъбична  инфекция и като за капак май и хемороиди ще се появят, аман не е лесно, иначе вече ми натежава корема,  качвам си килограми, все по трудно спя. оплаках ви се набързо.

# 682
Моята вече не спи. Сутрин от 4 и вечер до 12 рита яко.  Май усещам и хълцане или в рано още?

# 683
И аз да се оплача от брейк в корема  Laughing и най-вече като лежа. Бях заспала пред телевизора, но като се преместих на спалнята и се почна яко шаване. Не ми се получава спането тази вечер ни по гръб, ни настрани Crossing Arms взех една възглавница да не мачкам корема, че като съм настрана някак много се облягам на шкембака  Laughing

Хълцането как се усеща?

Циндил-пиндил, теста с глюкозата е птврат  Sick имай предвид, че предходната вечер е добре да не ядеш след 8 часа и след като пиеш глюкозата не трябва да се движиш (имам предвид да не се разхождаш) докато ти вземат последната проба. Може и да го знаеш това, но аз да си кажа  Mr. Green

Бързо да минават неразположенията Simple Smile

# 684
Как сте днес майчета?  Hug
Мислех, че сме приключили със жегата, но уви днес пак се потя и ми е супер горещо. Сега отивам на бебе на една малка принцеска и съм в супер настроение. Дано следобяд да поразхлади малко, че не се живее. Хубав деен   bouquet

# 685
Ела в София. Днес е не повече от 15 и вали лудо.

# 686
Здравейте,момичета наскоро намерих темата и мн се зарадвах,че ще има с кого да обменяме информация и аз най-накрая да се представя.В момента съм в 24 г.с. тази седмица доктора ни каза ,че бебчето е момченцее ,но не е сигурен и да зчакаме до другия месец.Това ми е първа бременност и не знам дали при всички е така но аз доста се притеснявам дали ще се справя с всичко (раждането,отглеждането и т.н.) .Искам да ви попитам за моя казсус,защото изчетох много информация и въпреки това не разбрах напълно кое е вярно.
Става въпрос за осигурителния стаж ,които се изисква за да се получава майчинство.Аз в момента имам 10 месеца осиг. стаж вкл. септември.В момента си работя и съм на трудов договор.На 1 декември тр да изляза в болничен 45 дена преди раждането.Въпросът ми е ако изляза в болничен за тези оставащи 2 месеца (отомври и ноември) ще ми се признаят ли те за осигурителен стаж.Също така имам 2 месеца стаж при трудов договор на 4 часа,като тях ги изключвам за момента,но вероятно доколкото разбирам се признават за около 1 месец осигурителен стаж.Извинявам се ако въпросът ми звучи глупаво . Simple Smile Ще съм благодарна някой да ми разясни нещата,ако е по запознат.

# 687
Здравейте,момичета наскоро намерих темата и мн се зарадвах,че ще има с кого да обменяме информация и аз най-накрая да се представя.В момента съм в 24 г.с. тази седмица доктора ни каза ,че бебчето е момченцее ,но не е сигурен и да зчакаме до другия месец.Това ми е първа бременност и не знам дали при всички е така но аз доста се притеснявам дали ще се справя с всичко (раждането,отглеждането и т.н.) .Искам да ви попитам за моя казсус,защото изчетох много информация и въпреки това не разбрах напълно кое е вярно.

Хоуп, добре дошла в клуба Simple Smile Според мен, ето в темата за бременност и счетоводство ще ти отговрят най-добре. Нещо не мога да копна линка, но ако влезеш в група "Бъдещи майки", тази тема е отгоре Simple Smile

# 688
Там има една мацка, кочято си е ТРЗ явно, и е много навътре, винаги готова да отговори. Аз мога да ти кажа, че 4-часовите ти 2 месеца ще ти се броят за около един, но за останалото идея нямам.

И добре дошла, леко бременеене.

# 689

https://www.facebook.com/zdravoto.tqlo/photos/a.1544220225844700 … ype=3&theater

Не че нещо ама... и аз не мога да живея без шоколад, но в никакъв случай Нутела... от близо 3 години не съм близвала..  Joy

Общи условия

Активация на акаунт