Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 947
  • 746
  •   1
Отговори
# 225

Здравейте, момичета Hug

Напоследък съм се отдала на комедийни сериали  Laughing  та съм пропуснала новината за новия филм или сериал на Туба. Сигурно ли е или още е в процес на обсъждане... Мат ми се струва, че ще ми допадне като партньор на Туба, докато за Мехмед имам резерви... гледала съм го в Памуковата принцеса /дано не бъркам името/  хубаво момче, но ми е малко сладникав...

На всички екскурзиантки приятно изкарване!

Лина  Hug Статуса наистина ли е толкова зле... мислех да го започна... Надин  Hug пък бърза да го гледа...

Момичета  Hug какво ще гледаме тази зима, аз съм започнала 3 -Отново любов, Любов под наем и С дъх на ягоди, ако започна и Статуса  #Crazy

Цвети  Hug и на мен тези погледи многооого ми влияят  Laughing

Да не пропусна да кажа, че много харесвам Туба и с къса коса!

Тука просто е прекрасна...

# 226

Лина  Hug Статуса наистина ли е толкова зле... мислех да го започна... Надин  Hug пък бърза да го гледа...

Дани  Hug май съм попрекалила с негативните краски, ама то е защото искат онова недоразумение за партньор!  Joy Joy Joy
Много приятен филм е Статуса.  Peace Занимателна и весела история, комични ситуации и любов. Е, бозавичко, ама не можем да имаме всичко.  Laughing В момента, в който свърши епизода, обаче, спира да те вълнува, не го мислиш, и ти е все тая дали ще продължиш със следващия епизод... Поне за мен е така. Но на Надин  Hug й харесва и си го гледа с удоволствие. Така че, Дани  Hug, опитай го, може да ти хареса!  Peace

Надин  Hug изгледах филма A Royal Night Out
Разбира се, ти знаеш, но да кажа на останалите, че този филм изобщо не е извън темата, и разговорите за него не биха могли да се считат за спам, защото...

1.Много прилича на "Римска ваканция", а последният вече е част от темата! Laughing
2.Актрисата е много красива, (даже не зная как се казва), а това вече е със сигурност част от темата!  Joy Joy Joy
3.Филмът е приятен. Малко прекалено са поласкали грозната кралица Елизабет, ама пък са направили доста смешна и глуповата сестра й Маргарет...  Joy Та истината е някъде там... Joy

След напрегнатия, и пълен със гледания на филми и сериали, ден, спокойно мога да ви кажа "Лека нощ", и "времето май утре се разваля, идва есен..." и да ви покажа един сайт, пълен с прекрасните есенни картини на няколко съвременни художника. Наистина прекрасни есенни картини. Насладете се.

Лека нощ!  Hug

# 227
  • AMS

Благодаря ви, момичета  Hug Hug Hug
за реакциите и споделеното  Peace Peace Peace!!!

Играя си с разни снимки и стопкадри,
но никога не ми е идвало на ум,  Whistling
в обща!!! снимка, да разделя Туба и Енгин  doh     
Да, ама днес видях половината  ooooh! от един такъв кадър
и за това сега го слагам в неговата цялост >>>

За протокола и от мен нещо за четене:

Скрит текст:

Посвещава се на децата от 60-те, 70-те и 80-те години на XX век

Ако сте били дете тогава, като погледнете назад, ще ви бъде трудно да повярвате, че сте успели да доживеете днешния ден. Ние се возехме на коли без предпазни колани и без въздушни възглавници. Креватчетата ни бяха оцветени в ярки бои с голямо съдържание на олово. На шишенцата с лекарства нямаше секретни капачета, вратите често не се заключваха, а шкафовете в къщи не се заключваха никога. Пиехме вода от улични чешмички, а не от пластмасови бутилки. На никого дори не би му хрумнало да кара колело с каска. Ужас, нали!

С часове си правехме самоделни колички от дъски и лагери, намерени на някое бунище, и едва когато вече летяхме по нанадолнището си спомняхме, че сме забравили да им сложим спирачки. Сутрин излизахме от къщи, играехме по цял ден и се прибирахме, когато запалваха уличното осветление – там където го имаше. И през цялото това време никой не можеше да разбере къде сме. Нямаше мобилни телефони, представяте ли си!

Няколко човека ядяхме един сладолед и пиехме лимонада от една и съща бутилка - и никой не умря. Нямахме компютри, 3D игри, компактдискове, GSM-и, 160 канала кабелна телевизия, интернет и на тълпи ходехме на кино, защото нямаше дори видео!

Затова пък имахме приятели. Излизахме от къщи и ги намирахме. Ако някой ни трябваше, отивахме у тях и се виждахме с него. Просто така, без предварително обаждане! Сами в този жесток и опасен свят. Без охрана. Как изобщо сме оживели?

Измисляхме сами игрите си, крадяхме череши и ги ядяхме с костилките – и на никой костилките не му прорастваха в корема. През междучасията се пръскахме с вода от многократни спринцовки и бутилки от "Веро". Нашите постъпки си бяха наши собствени и ние бяхме готови за последствията. Порязвахме се, ходехме в синини и натъртвания или си чупехме кокалите – но никой никого не съдеше. Смятахме, че за всичко сме си виновни ние самите. Представата, че можеш да се откупиш от ченгетата или да се скатаеш от казармата практически не съществуваше. Родителите от онези времена винаги вземаха страната на закона, можете ли да си го представите?

Да-а-а, такива бяхме, а ето какви станахме:
1. По погрешка въвеждаме системната си парола на микровълновата печка.
2. Имаме списък от 15 номера да се свържем със семейството си, което се състои от 3 човека.
3. Пращаме имейл на колегата, който седи в съседната стая.
4. Губим контакт с приятелите си, които нямат електронна поща
5. След края на работния ден се връщаме в къщи и отговаряме по телефона така, сякаш още сме на работа.
7. Изпадаме в паника, ако излезем от къщи без мобилен телефон и се връщаме да го вземем.
8. Щом се събудим сутрин, първата ни работа е да влезем в интернет, още дори преди да си изпием кафето.
9. Сега накланяш глава, за да се усмихнеш.
10. Четеш този текст, съгласен си с него и се усмихваш.
11. Още по-лошо – вече си намислил на кого ще го изпратиш.
12. Прекалено се увлечен, за да забележиш, че в този списък няма номер 6.
13. Трябва ти само секунда за да пробягаш с поглед текста и да се убедиш, че номер 6 наистина няма.

Източник: highviewart

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=49239

# 228
Здравейте Hug HugЛинка newsm10 за картините,благодаря ти.
Поздрави на нощната смяна Hug Hug
"Прекарвай времето си само с тези, които могат да те направят по-добър; допускай до себе си само тези, които можеш да направиш
по-добри."
Сенека

За разсънване

Колко е важно..............       
Скрит текст:
Колко е важно

Да имаш търпение, без да спреш да настояваш.

Да имаш надежда, без да имаш очаквания.

Да запазиш равновесие, без да останеш безразличен.

Да отстояваш себе си, без да се натрапваш.

И да умееш да искаш, без да ти пука от отговора.

Да си като котката-като те изгонят от едната врата, да влизаш през другата,

но в същото време да запазиш достойнството си.

Да оставиш нещата да се случват, без да изгубиш себе си по пътя.

Да не страдаш по миналото, но да не го забравяш.

Да вярваш в бъдещето, но да живееш днес, тук и сега.

Да мислиш като мъдреците, а да живееш като новороден.

Да бъдеш свободен, но да знаеш какво да правиш със свободата си.

Колко е важно...

# 229
Добро утро!  Hug

Дива  Hug Вичи  Hug, както се казва, най-интересното е в скрити!  Joy

Днес дали ще ни кажат нещо интересно, не знаем, но се надяваме!  Party

Всъщност от ТТ ми напомниха за един партньор, който има рожден ден днес.

Честит рожден ден на Джансел! Да е жив и здрав и много нови роли му пожелавам!  Peace

А сега да ви покажа картина на неизвестен, но грузински фен...

Приятен ден ви желая и бъдете здрави!  Hug

# 230
  • Сливен
                  Привет, Запленени! Hug

Канти, Hug добре си си дошла, джанъм!  Веднага  отгатнах причината за отсъствието ти- Кападокия. Благодаря ти, че ме върна отново там. 
       През 2012 г. бях по тия места. Летях с балон - имам свидетелство. Наистина е страхотно!

Бях написала доста дълъг пост, но Маммата не го публикува. Сега вече нямам време да го пиша отново.

Дива, благодаря за  статията  за децата от 60-те, 70-те и 80-те години на XX век. Не е истина как сме живели, а станахме хора!

Много съм щастлива за Туба! Да е жива и здрава- много награди се задават! Peace

Всяка нейна следваща роля ми става любима. Не мога да избера само една.

Хубави почивни дни, приятели! Hug Peace

# 231
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дани Hug,аз продължавам с вторите сезони на Парампарча и Съдбата+двата летни,които гледаш Любов под наем и С аромат на ягоди!Статуса не го започнах!Чакам и сериала на Мурат,но не се знае кога ще започне.Беше за октомври,после декември,а може и др. година! Laughing

Дива HugВичи Hug,за четивата! Peace

Линка HugБоби Hug

Честит рожден ден на Джансел! smile3525

Още една статия за Туба и игр.филм с днешна дата! Peace
http://www.izleyiciplatformu.com/tuba-buyukustun-to-star-with-matt-dillon/

Приятна неделя,момичета! newsm51

# 232
Хубав ден пожелавам на всички! Grinning

Дива ни е припомнила времето без телефони Grinning Осъзнавам колко трудно е било и на сценаристите тогава, да творят без тази бърза връзка. Само КПА да вземем за пример, и една стотна от действието нямаше да е същото, ако ги нямаше технологиите. Е, не че не видяхме и хвърчило носещо послание, ама... Joy Joy

Наздраве за Джансел! Peace
И той бая зор видя, докато ни настигне момата Wink

И като сте казали, че е есен...поне да е с Пол Маккартни Grinning

# 233
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug  

Някои от нас  Wink не се уредихме с празнуване и пътешествия и използваме свободното си време за други обичайни задачи, та...

... затова се появявам едва сега - вече ошетала  Wink и готова за забавления  Simple Smile

Интересни неща сте сложили от снощи насам - и за гледане, и за четене   bouquet

Дива  Hug виждам, че и ти вече  Wink спазваш протокола ни  Laughing

А понеже някой пак каза, че са най-интересни скритите неща  Wink - Линка  Hug , ама... не винаги можем да ги открием, та засега - един май все още непускан тест  Simple Smile На кой приказен герой или героиня приличаме

http://marketium.ru/hero-tale/

Скрит текст:
ooooh! Що ли не ме изненада моята героиня...  Blush

Красная Шапочка

Больше всего вы похожи на милую и наивную Красную Шапочку. Вы привыкли доверять людям и считаете, что даже из самого злого волка любовь может сделать домашнего пса. Будьте осторожны, далеко не все в этом мире отличаются подобной добротой! Зато рядом с вами всегда много друзей и знакомых, которые не дадут вам заскучать и всегда готовы прийти на помощь!

п.п.  ooooh! Ама каква съм писах, писах, а забравих Джансел  ooooh!

Да му е честит рожденният ден   bouquet - да му е много успешна годината, както в личен така и в професионален план, нали снима филми, а започва и сериал, защото вече дълго липсва на екран, а феновете го чакат  Peace

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 16:03 от Cveti67

# 234
Момичета!  Hug

Интересен ТТ тази вечер!  Laughing

Почивка за кафе!  Laughing

Статия в televizyondizisi за желанието на МЙ да играе отново с Туба в сериал. Нали ви казах, че снощи гледах клипчета със срещата на Мурат с фен клуб на Аси от Грузия, и от там явно е излязла новина

http://www.televizyondizisi.com/murat-yildirimtuba-buyukustunle- … aliyiz/267117/52/

В статията (доколкото гуги ми преведе), се казва, че Аси е един от най-успешните турски сериали, досега съществуват и се развиват неговите фенклубове по света, и двойката Аси - Демир е незабравима и любима на милиони. Мурат е изявил желание да играе отново с Туба. В ТТ се смеят и повечето смятат, че няма да стане... Ама винаги има възможност. Аз, лично, не искам да играят заедно и да ми развалят двойката Аси-Демир!  Naughty

Нови колажи с партньорите от навия филм

Нови(стари) фенски мечти и мераци  Laughing

Поглед върху последната ни действителна двойка с обич и хумор

Има и линк за гласуване за Кристална мишка!

http://m.medyafaresi.com/kristalfare

Моля, гласувайте за нашето момиче, момче и сериал!  Peace

Две хубави клипчета от
"Питай сърцето" зад кадър https://vine.co/v/ea2QLOaLBb7 и
"Пътя на любовта" https://vine.co/v/ePZKXMZLwnW

Гюлнем е била на посещения в Муданя и ни припомня местата, където се е снимала Туба

https://twitter.com/gulnemakengin

И това всичко го видях за 30 мин.  Joy Joy Joy Наситен с инфо ТТ... Laughing

# 235
Ето ме отново на линия, момичета
Много интересно е било и вчера и днес в къщичката ни. Благодаря на всички ви за споделеното  newsm51 Прекрасни постове Цвети,Линка thumbsup
Дива Hug благодаря ти за хубавите думи за всички тук. С поста си Цвети е написала и моите виждания

Първо да честитя Рождения Ден на Джансел newsm59  newsm67 Да е жив и здрав и да има много успешни проекти в бъдеще! Peace

Както и допусках вчера - котка ми мина път и не можах да се разпиша и да ви разкажа къде бях. Но сега вече ще го направя и ще ви почерпя с чиста съвест, защото вече е ракиено време Heart Eyes
Скрит текст:

А някои вече са се настанили удобно с чаша питие в ръка Whistling

Вчера ме заведоха в гр.Троян във връзка с празнуването на деня на сливата/в частност и на сливовата ракия Whistling/ "Български фестивал на сливата"( Надин Hug ходи на кулинарен туризъм, аз пък - на ракиен Joy)

Скрит текст:
   „Български фестивал на сливата” е културно събитие в община Троян, което се осъществи през 2011-2013 г. с финансовата подкрепа на оперативна програма „Регионално развитие”2007-2013 съфинансирана от Европейския съюз, чрез Европейския фонд за развитие и бюджета на Република България.

Фестивалът е продължение и развитие в нови форми на популярния „Празник на сливата и троянската сливова ракия” имащ в годините на своето съществуване, популярност и почитатели сред местната общност и гостите на града и общината.

Традиционно се провежда в последната седмица на месец септември. Свързан е с основен поминък на Троянския край – отглеждането на сливовата култура, производство на троянската сливова ракия и други сливови продукти. Дава възможност за изява на любителското творчество и развитието на занаятите, представя атрактивни демонстрации и ритуали.

Началото му е поставено в Националното изложение на народните художествени занаяти в село Орешак през 1993 година. От 1997 година празникът се провежда паралелно в град Троян и Националното изложение.

Фестивалът дава възможност за развитие на една доказана и приета от местната общност традиция. Обединява традиционен поминък, занаяти, творчество - запазена марка на Троянския край. Предоставя възможност за провеждане на образователна линия в областта на сливопроизводството и опазване на природната среда и не на последно място създава атрактивна туристическа дестинация и засилва ролята на културата за обогатяване на живота на общността.

http://festivalnaslivata.com/

Честно казано не знаех, че има такъв празник  Sunglasses
Скрит текст:
Беше много емоционално преживяване, защото хората от региона се бяха подготвили и всеки майстор си беше изложил произведенията. Освен това всякакви фолклорни групи от цялата страна вземат участие с песни, надсвирване и хора Peace А сградата на общината ме посрещна с балон smile3502 Явно периода ми е такъв - балонест  hahaha

По случай празника целият град е украсен с такива цветни чадъри, което допълнително създава настроение Peace

Но на  мястото, където бяха майсторите на различни занаяти имаше само един казан за варене на ракия и около него се беше струпала опашка от нетърпеливи любители на сливовата , за да опитат прясното питие Mr. Green Така, че нямахме възможност да направим дегустация на различни майстори на ракията. Wink  Но пък опитах превъзходен конфитюр от сливи, както и си пийнахме истински айрян от краве мляко. Е, после и биричка естествено Wink

Посетих и изложба, в която има предмети и снимки с надписи за историята и начина на производство на сливова ракия. Понеже е в двора на едно заведение на входа ни посрещна този надпис, който ни привлече вниманието  Laughing

Ето и някои мъдрости от там Peace

Слагам ви и някои красиви акценти от този толкова хубав град  Peace

От клипчето можете да усетите малко от настроението в града тези дни Peace

http://vbox7.com/play:cb70a60fca

Цвети Hug направих теста и резултатът ми е...Спящая Красавица Laughing
Скрит текст:
Больше всего вы похожи на нежную Спящую Красавицу. Вы обладаете привлекательной внешностью и золотым характером, но иногда вам не хватает настойчивости и силы воли. Вы живёте в мире своих фантазий, поэтому чтобы почувствовать себя по-настоящему счастливой, вам необходима поддержка любящего человека. Только настоящая любовь способна вытащить вас из мира грёз и заставить действовать!

Линка Hug гласувах /голям зор с Гуги и превода за да разбера в каква категория гласувам Mr. Green/ но крайния резултат не го видях Sad Дали ми зачете целия труд системата? newsm78

Хайде да свършвам, че  след малко ще се върна отново Peace

Последна редакция: нд, 20 сеп 2015, 20:51 от kanti

# 236
Цвети Hug,днес си се отдала на почистване! Laughing
Направих теста и съм ''Спящата красавица''! Laughing

Линка Hug ето превод на руски ез.на статията от televizyondizisi! Peace
Скрит текст:
Турецкая пресса написала про встречу с Asi Georgian Fans
перевод:Дина Пистер для группы https://vk.com/murayildirim

Мурат Йылдырым:-" С Тубой Бююкюстюн мы ещё раз должны встретиться в сериале".

На днях Мурат Йылдырым встретился с группой АГФ и подарил приятные моменты.
Дружественно, непринужденно и с симпатией ответил на все вопросы.
Встреча стоила волнения поклонников, которые связывают успех сериала Аси с хорошей режессурой, сценарием, музыкой и игрой актёров.
3 дня назад в одном из ресторанов Антепа Мурат выразил эмоции , когда играла музыка из Аси.
На вопрос о том что бы ещё раз встретиться с Тубой в сериале ответил " Дай бог, конечно, почему бы нет. И Туба ханым и я в будущем могли бы вместе сыграть. Помню она как- то тоже об этом говорила.Было бы прекрасно, то есть снова воссоединились бы , прошло уже достаточно времени" , чем обрадовал поклонников.
Поклонники передали привет от грузинских, российских, азербайджанских, украинских и армянских фанов и снова показали насколько все любят Аси на межконтинентальном уровне.
Относительно нового сериала Мурат сказал , что нет никаких проблем , надо немного подождать.
АГФ показав Мурату свои работы в соц. сетях связанные с Аси , озвучили что это реальная жизнь, что это идёт изнутри. И что пережили незабываемые моменты.
Влияние Мурата и Тубы не смотря на годы все ещё продолжается . Надеемся они встретятся . И самая ожидаемая пара вернётся на экран как ураган.
http://vk.com/murayildirim

Канти Hug, благодаря за споделеното от фестивала! Joy Видях,че сме еднакви в теста на Цвети! Wink

# 237
Мерси, Злати  Hug!

Канти  Hug наздраве!  Hug

Нова снимка?  newsm78

Списание ВОГ за Турция ни припомнят, че се очаква 67 издание на Емми - най-престижните награди в света за телевизия.

http://vogue.com.tr/parti/emmy-odullerinin-gelmis-gecmis-en-iyi- … hali-gorunumu#p=1

Пуснали са галерия с известни кинозвезди на червения килим, която естествено започва с турската кинозвезда, номинирана за наградите Емми

Онур е пуснал в инстаграма си снимка от новия си сериал

а Туба я е харесала, разбира се.  Laughing

По надписа "идил" съдя, че тази снимка е от времето на Аси, но аз не си я спомням, а вие?  newsm78

И накрая няколко свежи колажа, дали са нови, или позабравени стари, не зная, но "сноват" из ТТ.  Joy

Лека нощ!  Hug

# 238
  • Русе
Канти  Hug а аз пък днес бях на  Wink нещо, като селски туризъм  Joy Joy Joy, така че и такъв вариант има  Peace

Злати  Hug позна какво правих, ама...  Wink не у дома, та... и това ще стане.  Simple Smile

Линка  Hug вярно ЕММИ е актуално, затова и колажи се почнаха  Simple Smile

Да добавя и нещо за моята малка съгражданка, която ще ни представя на детската Евровизия ( радвам се, че тя е избраната - гледала съм я неведнъж на живо и знам как може да омае публиката)

http://www.dunavmost.bg/Ruse/Video/27913-sreshta-s-gabi-nasheto- … aign=Postcron.com

А сега  Wink да отскоча пак до Индия  Simple Smile - гледам нещо, което ме омагьоса, намирам прилика и с любимият ми ЗС, а и с един любим роман ''Гордост и предразсъдъци'', ако ви е любопитно  Wink погледнете с спойлера  Joy Joy Joy

Скрит текст:
Ами, като няма нищо ново с Туба  Sad, та...

Става дума за ''Пътища към щастието''

Да ви призная преди известно време случайно попаднах на епизод по Диема Фемили и къде на шега, къде от липса на друго за гледане го загледах, ама... така ме заплени, че... вече съм на руско аудио. Омайващо влюбена двойка - тя, красива, бедна и по детски наивна и палава, но и в същото време много добра и разумна, а той - богат, надменен и суров с външни хора, но... все пак с добро сърце, много обича и се грижи за близките си и има нужда от някой, който да стопи леда в сърцето му. Филмът е увлекателен и с много забавни моменти.

Ако някой се интересува  Wink - http://turkcinema.tv/indian-serials/kak-nazvat-etu-lyubov-ozvuch … ya-naam-doon.html

# 239

Момичета  Hug

Дива  Hug върна ме много години назад  Wink  днес децата дори няма да разберат за какво става дума... май ме обзе носталгия  Wink

Злати  Hug летните сериали сигурно ще приключат скоро и ще трябва да се ориентирам към нещо друго, въпреки че ще ми липсват -след всички драми нещо леко и неангажиращо ми идва много добре  Laughing  Парампача този с Норгюл ли е , а съдбата не го знам - кой препоръчваш

Цвети  Hug направих теста - Златушка - сега си чакам принца  Joy Joy Joy

Скрит текст:
  И аз изгледах Пътеки към щастието  Laughing И на мен ми напомняше на моменти за Гордост и предразсъдъци  Laughing  А главния герой ту ми заприличваше на Мурат /с много късата прическа/ , ту на Ерик Робъртс/ когато му пускаха бретона  над очите/

Канти  Hugнапряавих и твоя тест - Метален гонг - май тази вечер съм се отдала на тестове  Laughing 
а за Кападокия и балона направо ти завиждам  и не съм сигурна дали е много благородно  Joy Joy Joy

Линка  Hug и аз не искам Мурат отново за партньор...мечтаех си да видя Туба и Енгин заедно - случи се - сега чакам да ме изненадат с някой нов...

Красота!

Общи условия

Активация на акаунт