Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 934
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
Хубав ден и от мен! Peace
Ето и промо клипчето на СТАР ТВ  Наши хора има - Онур, Мурат Й. ..

Скрит текст:
Току що изгледах A Royal Night Out (2015) Малко повечко очаквах, предвид шумната му реклама, но все пак е забавно  да се гледа.  Peace
Навсякъде по света празнуват края на Втората световна война. По улиците на Лондон е пълно с празнуващи хора. Принцеса Маргарет и сестра й Елезабет получават разрешение да напуснат Бъкингамския дворец и за първи път да изпитат истинското приключение и опасност...

# 211
Добро утро! Hug Hug Hug

Линка HugКанти Hug,благодаря за споделеното инфо снощи! Peace

Вичи HugЦвети Hug

Познах почти всички на промото-някои са от летните сериали,др.още на са започнали-на Онур,Мурат,КараСевда-с Бурак Йозчивит и Неслихан! Peace

Пожелавам ви прекрасни почивни дни! Hug Hug Hug

ПП Надин Hug

# 212
Добър ден!  Hug

От сърце пожелавам успех на всички стартиращи сериали, но знам, че все пак някои ще отпаднат.  Peace Също така знам, че няма да бъдат най-глупавите... Определено смятам, че моят вкус към сериали силно се различава от масовия, а и не винаги съвпада с вашия.  ooooh! Може би, защото всички сме различни,   макар да харесваме една и съща актриса  Heart Eyes.
Няма лошо, обаче... Peace
Сериали, филми, книги, картини, музика, танци има толкова много и разнообразни, че всеки вкус да е задоволен. Peace

Гледах преведените епизоди на "Статус на връзката - объркан". Мисля, че историята е интересна, актьорите са подбрани правилно, точно за ролите си, но... нито един не ми хареса. Включително и този клоун, дето го харесвате за партньор на Туба!  Naughty Naughty Naughty
Само чупи стойки и не може една свястна емоция да покаже без емотикони. Типично по турски. Не по европейски! Девойката е много симпатична, пухкава и красива, ама само се коколи - явно смята, че така показва наивитета и детското излъчване на героинята... Слаби са.  Peace
Разбира се, това е мое мнение. Разбира се, не е като масовото. Ясно ми е, че сериала има успех, защото е интересен.
Но вече съм решила да гледам само сериали, които са приключили. Защото тези, които се превеждат в момента не ме хващат така, че да очаквам с нетърпение следващия епизод, и като ги прекъсна не ми се подхващат отново. Така, на парче, не си струва да си губя ценното време.  Joy Joy Joy

Ако има такива кратки, преведени и интересни, като АБО или Забрадката например, ще ги изгледам. А другите ще ги чакам да свършат.  Simple Smile

Прехваления АБО е интересен сериал наистина, но много неща не ми харесаха - например това, че там героите са или безкрайно добри, или безкрайно лоши. Посланието на сериала, че на този свят за добрите няма място, и че който е страдал ще страда цял живот, и никога няма да е щастлив, не ми харесва.  Naughty Макар да приемам, че е истината за живота.  Peace Жертвата си остава жертва, само мъчителите се сменят.  newsm78 Изобщо не ме убедиха, че Мустафа се е променил, макар да ми го разказаха.  Thinking А и е ужасно не убедително при такава силна любов да няма взаимност.  Naughty Просто в живота не се случва.  Naughty Или това не е любов, а нещо друго - мания, психично отклонение и т.н.  Peace
Някъде прочетох, че СЦ е била в депресия, докато е писала сериала.  Joy Не зная истина ли е, ама е възможно... Joy
Иначе актьорите си играха, и Енгиновците, и Мелиса, и другите, дето не им знам имената.  Peace
Не мисля, че някой е играл свръх, а другите не са играли.  Naughty То няма как да играеш добре, ако екипа е слаб. Пример Арда и Пелин от КРА. Колкото и да беше добър Арда в моментите, когато не е с Пелин, двойката беше изключително слаба, не убедителна и дразнеща. Така че, явно е - партньорът е в състояние и да те провали, и да те създаде.  Peace

Сигурна съм, че който и да е партньора на Туба, ще играе отлично. Както всички до сега, между впрочем!  Peace
Очаквам с нетърпение Мат Дилън, много съм любопитна на какъв език ще е филма, ще дублират ли някого, и кого точно.  Simple Smile

Накрая един забавен гиф, как се променя офиса ни през годините. Забавно е. Истина е. Забавлявайте  се.  Peace

Скрит текст:

Хайде, останете си със здраве и се насладете на последните летни дни.  Hug

# 213
  • AMS

Привет  Hug Hug Hug

vdleri Вичона,  Hug Lina_4,  Hug Bagi,  Hug nadine1111,  Hug
Zlatina3,  Hug sabina_k,  Hug kanti,  Hug Cveti67,  Hug dettodorowa,
guga51,  Hug klari,  Hug rprmРали,  Hug boyana05,  Hug , ...,  Hug Hug Hug

и благодаря за всичко написано!!!

Линка,  Peace имаш лайк от мен за АБО и не само!!!

Впрочем всички имате лайкове  Peace  Peace Peace от мен,
най-вече заради това, че се отнасяте
към близките, колегите и партньорите
на Туба с уважение!!!  Peace Peace Peace 

Чета ви с голям интерес!!!

А, ето какво намерих за Arzu Gamze Kılınç >>>

# 214
  • Русе
Привет и следобедно!  Hug

Надин, Линка, Злати  Hug

Дива  Hug а аз, пък благодаря и за твоите думи на едно друго място, където ние почти всички пишехме, но...  явно се ''загубихме в превода'' и си останахме у дома ( тук)  Peace

Дали защото повечето от нас сме от по-дълго запленени от Туба и преживяхме неведнъж подобни на сегашната ситуация ( на филм във филма), та... въпреки и упреците, които сме получавали преди време, си останахме същите - обичаме си любимката. Приемаме я всякак и с дефектите, и грешките и, ако има такива, но... правим същото и с партньорите и, защото за да се получи такъв сериал, с такава чувствена и запомняща се двойка - няма как това да стане само с един. И докато има филм, докато има уважение и разбиране и между самите актьори и ние сме положителни към другият.  Peace
Но... имаме опит и в разочарованието след... и тогава, когато вече си видял истинското лице и характер на актьора, който до вчера се е представял по един начин, за да е по-близо и до образа, който гради и да се харесва и на ''противниковите'' фенове ( използвам тази дума, защото има хора, които така гледат на партньора, -ката на любимеца си ), а после си става отново, какъвто си е - губим интерес и просто... го позабравяме.  Peace Това изпитвам аз, но понеже познавам добре и приятелките тук и те - също ( много пъти сме го коментирали).  Peace

Не ми харесва надцакването и меренето между актьор и актриса, само защото някой е нечий любимец и той трябва да е по-...  ooooh! Невъзможно е да се правят сравнения между актьори, дори да са мъже или жени поотделно, а пък когато сравняваш мъж с жена...  newsm78 - как да стане?  newsm78

Не харесвам и такива застопорени на едно място фенове, които не желаят да приемат, че и любимците им са хора със собствен живот и постоянно им нареждат как да го живеят, а ако пък не се получи... - ги мразят и хулят.

Това редно ли е? За мен - не и дори да изглежда красиво, все пак е направено с лош вкус.  Peace

... и предпочитам само такива - филмови  Simple Smile

... пък дори и със стари партньори  Simple Smile

Е, обичам много  Wink и реални снимки де, и си ги чакам с нетърпение  Wink

Последна редакция: сб, 19 сеп 2015, 16:02 от Cveti67

# 215
Здравейте Hug :hug
"В човешкото сърце винаги остава поне още една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва!"
/Димитър Талев/

Дива Hug HugДобре дошла wavey

Канти Hug по хороскопа съм черен  бивол
Скрит текст:
Чёрный буйвол

Черный буйвол действует прямолинейно, никогда не ходит окольными путями, предпочитает сразу все прояснить, чтобы избежать неприятных ситуаций. Люди этого знака — сильны и уверены в своей неуязвимости, чем и привлекают окружающих. Тибетский гороскоп советует представителям этого знака внимательно относиться к своим врагам, недооценивать их не стоит. Иногда они бывают очень опасны.
С кем дружить: с Ярким воздушным змеем
Кого опасаться: Кобру.
Удачные числа — 10, 22, 29.

Малко музичка с кафенце.

/www.youtube.com/watch?v=jF_coqVZJwM
/www.youtube.com/watch?v=jF_coqVZJwM

Цвети имаш лайкче за написаното newsm10 newsm10

# 216
Здравейте! Hug

Аз днес правих есенно почистване! newsm79 wash Не всички почиват 4 дни(има работещи на смени),така че използвах и мъжете у дома! Laughing Сега наминавам по темите и започвам да гледам сериали!Вече гледах и 1 мач! Wink

Сутринта забравих да пиша по хороскопа пуснат от Канти Hug,но мисля че е пускан(източник на чиста вода съм),защото си спомням особено числата,тъй като 17 е особено важно за мен!На тази дата са родени и двете ми деца,в различни месеци,а сина има имен ден на 17 януари! Laughing

Линка HugЦвети HugВичи Hug

Дива Hug,добре наминала! Hug Пускам лайкове на постовете ти на др. място,въпреки че и аз не пиша вече там,както е писала и Цвети Hug

Фунда вече е направила гиф с Мурат от промото на Стар ТВ. Peace

# 217
Дива  Hug благодаря за лайка, върнах ти жеста!  Laughing

Но не смятам, че трябва да имаме лайк за това, че се отнасяме с уважение към актьорите. Винаги съм смятала, че уважението към другите е въпрос на култура и интелигентност.  Peace За съжаление много хора не ги притежават, но, за щастие, те не пишат в нашата тема!  Mr. Green

Радвам се, че Арзуто е била в турската делегация на фестивала в Сараево. Голямата награда е спечелил турския филм - Мустанг. Всъщност ето и наградените.

http://www.sff.ba/en/news/10295/21st-sarajevo-film-festival-awards

Не разбрах кои са наградените актьори, и дали дори номинациите се смятат за награда - има паричен израз за цяла група актьори и актриси. Името на Арзу не е сред тях, за съжаление.  Peace

Обаче видях българско име сред наградените - доколкото разбрах, парична премия за незавършен филм, или нещо подобно, знаещите език ще кажат.  Peace Зарадвах се на българското име!  newsm44

Което ми напомня, да благодаря на Канти  Hug,  Heart Eyes newsm51 newsm10, че ни разказа впечатленията си от Мат. Канти  Hug Heart Eyes Two Hearts !

Цвети  Hug много точно си изложила общото ни мнение за партньори - преди, по време на, и в края на  проекта!  hahaha Нашата работа е "парен каша духа"...  Joy Joy Joy Ще го видим и поредния велик... Mr. Green

Във ФБ току - що гледах едно филмче за един такъв партньор, който беше забравил сериала, но поради това, че непрекъснато му го напомнят, се наложи да го заобича наново!  hahaha  Twisted Evil Mr. Green
Какво да се прави, феновете не се спират!  Mr. Green

И накрая да сложа нещо, което аз направих, но  много си ходят, според мен, де... ooooh!

Като изписано от Леонардо е нашето момиче - красиво и одухотворено... Heart Eyes

# 218
  • Разград
Нов сезон, нови сериали - 2015

# 219

Линка, права си! И аз съм имала това усещане. Например когато снима  сесията за  Louis Vuitton, си помислих, че е като картина. Възможно и да беше търсен този ефект от стилистите.

# 220

Скрит текст:
Току що изгледах A Royal Night Out (2015) Малко повечко очаквах, предвид шумната му реклама, но все пак е забавно  да се гледа.  Peace
Навсякъде по света празнуват края на Втората световна война. По улиците на Лондон е пълно с празнуващи хора. Принцеса Маргарет и сестра й Елезабет получават разрешение да напуснат Бъкингамския дворец и за първи път да изпитат истинското приключение и опасност...

А да ти се намира линк за он-лайн, моля ?

Една Аси снимана от особен ъгъл...   Simple Smile

# 221

Линка, пращам ти го на лични ...и бягам, тази вечер съм на "Статуса" .  Grinning

# 222
  • Русе

Линка, права си! И аз съм имала това усещане. Например когато снима  сесията за  Louis Vuitton, си помислих, че е като картина. Възможно и да беше търсен този ефект от стилистите.

newsm10 smile3521 newsm53

Съгласна съм с вас, а като добавим сравнението с Клеопатра и Нифертити ( което преди дни пак гледахме  Simple Smile) - класическа красота, която знаем ползват и за учебно помагало  Wink в университет  Simple Smile

А ако и партньорът и умее така да гледа...  Crazy Crazy - как да не им повярваш  ooooh!, но трябва и да се помни, че всичко което разказват е... една приказка с край.  Peace

# 223
Днес четох едно интервю с Виолета Донева. Нормално, беше млада красива и я спрягаха във връзка със Стефан Данаилов . Филмът Обич се радваше на голяма народна и фестивална любов Wink. По повод на актьорските дуети , тя казва нещо много интересно :

лента мента Joy Joy

# 224

А ако и партньорът и умее така да гледа...  Crazy Crazy - как да не им повярваш  ooooh!, но трябва и да се помни, че всичко което разказват е... една приказка с край.  Peace

Право да ти кажа, до сега всичките така гледаха!  Joy Joy Joy
Не съм се съмнявала в любовта на нито един!  Joy Joy Joy

Ама...

Понеже Надин  Hug го е пропуснала... Laughing

А тук, дори не се гледат!  ooooh!

Но в нито един миг не се съмняваш, че се обичат!  Peace
Но, разбира се, само на лента -мента!  Joy Joy Joy
Жал ми е за феновете, които не го разбират и се съмняват в актьорския талант на любимците си.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт