Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 951
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Злати Hug мерси за превода на казаното от Мурат пред Asi Georgian Fans. Хубаво е, че Мурат вече си спомня за Аси и колежката си Туба, и му харесва идеята за  нов съвместен проект с нея Peace Но и моето мнение съвпада с това на Линка Peace , че е хубаво в спомените на зрителите двамата да си останат като  Аси и Демир yes Каквото и да изиграят двамата заедно хората винаги ще правят сравнение с играта и характерите им в "Аси" Sunglasses
А Аси и Демир вече са легенда.  smile3521

Сега в спойлера слагам продължение на разказа ми за посещението в чудната Кападокия Peace За някои ще е интересно да видят малко снимки, допълнени от разказа ми, който е пречупен през моите възприятия (Нормално е Линка  Hug всеки от нас да съпреживява по различен начин дадено място. Нали имаме една приказка, че "разните очи виждат нещата по различен начин".) А за тези, които са били там - може би да си спомнят някои моменти или да видят неща, които не са успяли- Баги, Диди, Боби Peace.

Скрит текст:
Привечер в деня след като тръгнахме от Анкара, навлязохме в земите на Кападокия – Земята на красивите коне
Кападокия има уникално историческо и културно наследство. Там се намират приказните "комини“ – формирали се преди 13 милиона години впечатляващи природни скални образувания, сякаш обитавани от призраци. В националния парк Гьореме можете да се насладите на изумителните манастири, църкви и къщи, издялани в меките скали преди стотици години. Има над 30 църкви и параклиси с фрески от IX и XI в.
Поради това, че е била в пределите на Римската империя по нейните земи са живяли и проповядвали първите ученици и последователи на Христос

Екскурзоводът ни направи малка промяна в плана на екскурзията. По пътя за хотела се отбихме да видим един от двата подземни града, които са отворени за туристи - Каймаклъ. Отворени за посещение са 4 ет, като строителството им е ставало поетапно през годините- от горе надолу Peace
Къщите са построени в около 100 тунела, като тунелите са тесни, ниски и под наклон. На четирите етажа отворени за туристите всяко място е организирано около вентилационна шахта. По този начин всяко помещение трябва да е съобразено спрямо наличието на вентилация. На първият етаж е разположен обора. Отляво от него има вход, който води към църквата, а отдясно се намират стаи за живеене. На вторият етаж се помещава църквата – в нея има храм и две апсиди. На този етаж също има стаи за живеене. На третият етаж се намират най – важните зони в подземния град – складовете, кухните и преси за вино или масло. Има също и съдове за топене на мед, който се добивал от мини между Аксарай и Невшехир. Големият брой на складове и стаи за грънчарство, намиращи се на четвъртия етаж указват икономическата стабилност на града. Каймаклъ е един от най – големите подземни града в района.
Като се казва "град" да не мислите, че е нещо като съвременните ни градове Naughty Нищо подобно- това са помещения с височина най-много 2 м с едно централно по-голямо помещение и отстрани на него пръснати са по-малко стаички за различните семейства. А коридорите, по които се минава  са много по-ниски, като на места са около 80 см високи Peace Изграждането им е било възможно благодарение на специфичната структура на земята, която е позволявала лесно да се дълбае, като след това като е изсъхнела се е втвърдявала. По този начин са си моделирали на място и кръгли камъни, с които са препречвали входовете на коридорите, за да не могат  да ги обират Peace
В тези градове жителите са могли да живеят до 2 мес, докато опасността от нашествениците премине Peace

И така отправихме се към хотела, който се намираше в края на едно от градчетата -  Аванос, известен с  грънчарството

Под моста в реката  на селището имаше и няколко "братовчедки", които естествено запаметих Laughing

И така на сутринта спали-недоспали, но всички бяхме на линия в 5 часа в очакване на микробуса, който щеше да ни заведе при балоните. Да, ама първо ни заведоха на един сборен пунк да се подкрепим с чай, кафе и закуски. Малко след като ние пристигнахме една голяма група тръгна с други микробуси. И, о  ужас - след малко видяхме първите балони в небето, а ние сме си долу ooooh!

"Те са вече горе и ще посрещнат изгрева, ами ние?" tantrum Но ето, че и нашият шофьор дойде и всички бързо се качихме в микробуса. И не след дълго се озовахме на мястото, където един балон бяха започнали да го приготвят. Докараха и нашия балон, който беше много хубав и шарен. Най-щателно наблюдавахме процеса на приготвянето му (Оказа се, че  всеки балон го обслужват 5 души. И всичките работят много точно и стиковано- като една машина Peace А броят на балоните, които излитат всеки ден при подходящи атмосферни условия е 100  yes) И така всички 18 души + 2 японки (за тях не бе стигнало място в техния балон) се наместихме. И излетяхме без да усетим.  newsm68

Трудно се описва чувството, което човек изпитва, когато се озове във въздуха на около 800-900м височина, наблюдавайки този приказен пейзаж в продължение на 1 час, който се стеле под теб - Долината Дервент,, из която се вие Червената река, Крепостта Ючхисар, Долината на Любовта./ Пожелавам на всеки, който има желание да може да види и усети това  Peace/

Слагам ви и малък бонус  от полета (кратко видео от полета с балона)Whistling

http://vbox7.com/play:73d9ffa313

След като се приземихме водачът на балона ни Мухарем отвори  бутилка шампанско и всички се чукнахме за здраве. След което ни връчиха медали за успешен полет (Боби вече няма грамоти Peace)

След тази толкова емоционална сутрин за кратко се върнахме в хотела и от там продължихме обиколката на Кападокия. Разгледахме забележителностите, които сутринта наблюдавахме от високо, но този път  от земята Peace

Крепостта Ючхисар е най-голямото скално образование в областта. Тя се явява и най-високата точка на същата тази област. Висотомерът показва 1345 m над морето.Самата крепост трудно може да се определи като "крепост", но така я наричат, защото е трудно достъпна и външно прилича на крепост.

Самата дума Ючхисар, означава три крепости, защото има обособени три отделни скални хълма. Както при всички останали скални образования тук в областта и при Ючхисар са характерни скалните жилища издълбани директно в скалата.
Там до 1950 година са живеели реално хора. Едва оттогава започва изнасянето на жилищата извън пещерите и разрастване на строителство на повърхността.  

Там се намира и най-скъпия хотел в района

Гьореме е изключително интересно място. В меката вулканична туфа започват да копаят скални жилища още от времето на хетите. Това място е обитавано от ранните християнски монаси. От интернет разбрах, че името означава – „ти не можеш да видиш тук”.

Най-старите скални църкви в района са от 5 –ти – 7-ми век. Срещат се храмове от времето на иконоборството (от 8-ми – 9-ти век), Има и църкви от следващия период до завладяването на Кападокия от селдчукските турци – от 11 –ти до 13-век. Най-ранните стенописи са само с червена боя, по-късно добавят и охрата, а след това и синьото от индиго.

Най-прославеният светец тук е Георгий Кападокийски (Победоносец), загинал за вярата по време на император Диоклециан. Не по-малко изографисван по стенописите е и свети Теодор яхнал кон.

Тук имах удоволствието да изпия истинско турско кафе направено на пясък, седнала на трикрако столче гледайки прекрасния пейзаж пред мен newsm53

Долината Дервент (среща се и като Деврент) разкрива множество скални образования и е само на 10 минути път с автомибил от Гьореме. Малките камини на фейте в долината формират лунен пейзаж със своят странен вид. В долината има също и много скали във формата на животни. Прилича на зоологическа градина от скулптури, направени от самата природа. Някои от най-важните или най-лесно видимите животински форми са камила, змия, тюлени и делфин. Ако оставите въображението си да лети свободно, ще откриете и много други. Има дори скален стълб,който прилича на Дева Мария държаща Исус Христос.

Вечерта присъствахме на турска вечер в един ресторант, който се помещава в типичните за района скални къщи. Имаше и танц на дервиши, и танци от разл.области на Турция, кючек и сватба с вечер на къната Peace

На другия ден се отправихме към град Кония - религиозното сърце на Турция. За там ни бяха предупредили да имаме шалове за главите и да не сме с боси крака. Там се намира гробницата на Мевляна - Руми. Той е създател на учението и ордена на въртящите се Дервиши- търсещи любов, толерантност и познание  чрез практиката на въртене, изпадайки в подобно на транс състояние Peace
Скрит текст:
Роден е през 1207 г. в град Балх, днешен Афганистан, тогава Източна Персия. Баща му е известен за времето си учен и мистик и преподава на сина си всички натрупани от него знания. Заради нашествията на Чингиз хан, семейството напуска родния град и се отправя на дълго пътешествие през Багдад, Мека, Медина и Дамаск. Навсякъде бащата е посрещан и акламиран от свои последователи. След 10-годишно странстване семейството се установява в днешна Анадола, наричана тогава Рум, оттук и името "Руми", с което по-късно синът Джалал ад-Дин Мохамед Балх ще стане известен не само в мюсюлманския свят. Установяват се в Кония, където бащата създава медресе – мюсюлманско духовно училище. Градът тогава е един от големите духовни центрове на мюсюлманството, а не само столица на селджукските турци. Едва навършил 18 години Руми се жени по настояване на баща си и година по-кьсно има син. На 40 години достига върха на живота си и има всичко – пари, голям дом, богатство и слава. Заради авторитета си Руми е наречен Мевляна – водач, господар на своите ученици. Той преподава философия, религия и право, пише стихове.
Пристигнахме  следобед и от прозорците на автобуса ми направи впечатление голяма чистота на града . А имаше и доста млади жени, които бяха с открити глави. Посетихме гробницата му, където са погребани и баща му, и синът му. Там освен останките им се намират и някои от книгите, които е писал Руми, както и отделно помещение, където има восъчни фигури на дервиши, които са в обичайни техни пози.
Това място е много важно за мюсюлманите. Паркът е прекрасно оформен с множество розови храсти. Байрям ни каза нещо, което не знаех Embarassed: в мюсюлманския свят розата символизира Мевлияна, Лалето - Алах/Бог, а Карамфила - султана Peace

Настанихме се в хотела, който беше много хубав, но на около 3 км от центъра. Решихме да се разходим пеша до там, понеже имахме около 3 ч свободно време и така да усетим града. Мога да кажа, че съм много приятно изненадана от Кония. Peace Аз го мислех за някакво забутано градче, а той се оказа град с 3 млн 200 хил жители Mr. Green Улиците чисти с много шадравани,  хората учтиви. Минавайки покрай един цветарски магазин един сладур на около 1 г. и половина помагаше на баща си, като му носеше цветя да ги подрежда. Аз му се усмихнах и го щракнах след като попитах баща му може ли. Човека ми се усмихна приветливо и ми каза нещо, което аз с моя турски 'ич и не разбрах Joy

Ама как няма да е чисто - вижте как се  и с какво се чистят улиците smile3502

Тук ядох най-вкусното ашуре до момента в живота ми Peace

На другия ден рано-рано се отправихме към Бурса - последната точка от вълнуващото ни пътуване из Турция. Преди това имахме две почивки
Първата - в град Акшехир ( означава „бял град“ /ак+шехир/)- градът на Настрадин Ходжа. Освен гроба му (тюрбе) в центъра и парка на смеха друго не видяхме. Но там има паметник, който показва всички посоки и разстоянията до едни от най-големите градове, и който се смята, че обозначава центъра на света Wink

Попитали Настрадин Ходжа защо язди магарето наобратно, а той им казал:"Ами на тези след мен нали трябва да им говоря. С гръб ли да съм към тях?!"

Слагам още една скулптура от парка - Настрадин Ходжа и казана:

Веднъж  на жената на Настрадин Ходжа й дотрябвал по-голям казан. Попитали съседа – имал, дал им. Хубаво, ама жената като си свършила работата, днес да го върне, утре… все забравяла. Накрая пратила пак мъжа си. Отнесъл го Настрадин Ходжа, но понеже му било малко неудобно, решил да компенсира комшията и сложил вътре едно малко котле. „А, – учудил се съседа – що и това котле вътре, бе? – Ами, докато ти върна казана и той взе, че роди, затова.“ Прибрал си съседа казана и котлето без повече коментар. След време пак му поискали казана. Само че този път така и не му го върнали. По едно време съседа си потърсил казана, а Настрадин Ходжа му рекъл „Ами той, казана ти, взе, че умря. – Ама как така ще умре казана бе, Ходжа!, развикал се съседа. – Е, щом може да ражда, защо да не може и да умре?“, спокойно отвърнал Настрадин Ходжа

(постепенно  в рамките на няколко дни ще ви сложа всичките скулптури с мъдростите към тях/ако искате, де Peace/)

Следващата спирка беше град Кютахия - центъра на порцелана Peace / познато ни до болка име, благодарение на рекламите по време на излъчването на КРА Whistling / За съжаление спирането ни беше за някакви си 30-40 мин и то не в града, а по пътя ни в един голям  магазин-базар. За пътници предимно от женски пол  времето естествено беше малко, ама все пак успяхме да се справим със задачата и да понакупим разни сувенири. Е, някои си купиха и сервизи. Но разнообразието беше огромно, изработката- прекрасна  Peace

След което се отправихме към Бурса-  4 по големина град на Турция, където живеят най-голям брой български изселници. Градът е  известен с производството на коприна, с многото кестени и много древни чинари.  Градът се намира на пътя на коприната, в подножието на планината Улудаг, известна в миналото като Витински Олимп. Градът е потънал в зеленина, а Улудаг е най-известният зимен спортен център в Турция, районът е обявен за национален парк
рез 1326 г. е символното му превземане от османците и е провъзгласен за първа столица на новата Османска империя. От 1326 до 1368 г. градът е столица на Османската империя. След опустошаването от монголите, Бурса преживява най-големия си разцвет при султан Мехмед I, който е погребан в града в „Йесил тюрбе” – „Зелената гробница”, която е отворена за посещение.

Първия султан се казва Осман, и от там идва името Османска империя Peace

В Бурса видях ескаватор на улицата, нещо което не бях виждала до сега Peace

Направи ми впечатление, че градът не е така чист, както Кония. Имаше прекалено много забрадени , че дори и с бурки ooooh!/коментирахме го с Диди Peace преди няколко дни/ Може и да са от бежанците, защото ги видяхме и на ферибота на другия ден. С ферибота спестихме около 2-3 часа обиколка Peace
А и по пътищата на Истанбул с надписи в ръце"Гладни сме". По време на задръстването на връщане  по средата на двете ленти имаше оградено пространство, където се движеха автобуси в двете посоки с голяма скорост, с ярко жълт цвят. Екскурзоводката ни каза, че това са метробуси Whistling

Това са впечатленията ми от прекрасното изживяване, което имах късмета да преживея наречено Кападокия. Предполагам, че не съм ви досадила и съм успяла поне от малко да ви предам усещанията си от преживяното от мен тези  6  незабравими дни  Peace

Цвети Hug де селски туризъм, де от някакво опознавателно естество  newsm47 важното е нещо ново , което не е правил човек до момента  да се прави

Понеже стана почти сабахлем ви пожелавам лека нощ и приятно четене с кафето на сутрешната смяна! Hug

ПП. Дани Hug

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 03:50 от kanti

# 241
  • Русе
Добро утро!  Hug

Започваме новата седмица с... почивни дни  Wink, но... дано въпреки това да ни е много успешна и... щастлива  Peace

Е, малко и работни за някои, но по-различно от нормалните, та... ще остане и време за забавление.  Peace

Дани  Hug значи и ти си преминала по  Wink ''Пътеките...'', аз съм сравнително назад, но действам, а успях и да запаля нашата малко пишеща Габи. Не очаквах, че така мога да се запленя,  ама... случи се, а освен сериалите на Туба друг не е успявал дотолкова ( харесвам и Съдбата, но не по този начин, той е различен) А за какво става дума по-точно -

Скрит текст:
Всъщност заглавието му е ''Денят, в който е написана съдбата ми'', а съкратено си го наричаме само Съдбата. в главните роли са Йозджан Дениз и Хатидже Швендил, лошата героиня, която пречи основно на любовта им е Бегюм Кютюк, познаваме я от ЗС  Wink, но сегае... просто отвратителен образ. Идеята на сериала е добра, но... много се увлякоха в драмата, а и променха, според мен доста главните герои, като характери от началото до сега  ooooh! Надявам се, обаче да осъзнаят това и да ни ги върнат, че май започва губене на интерес вече. Има преведени всични минали досега серии 35

А тази сутрин разбирам, че нашата Туба вече набира популярност и в Индонезия  Wink - хората там, събират информация за нея  Simple Smile

http://www.sisidunia.com/2015/09/20/profil-tuba-buyukustun-binta … -cinta-elif/50731

Линка, Злати  Hug добре, че ни информирате и за МЙ, но...  Thinking защо ли не му вярвам вече? Не е ли твърде късно чак сега да си спомня за АСИ, амнезията му трая няколко години, та...имам чувството, че просто се носи по течението и понеже не го питат толкова за другите му проекти, се възползва и говори за това.  Peace

Канти  Hug а аз все забравям да се покажа каква съм, според последния хороскоп, който не предостави  Wink - Източник на чиста вода  Joy Joy Joy, ама... то друго може ли да е  Wink

# 242
Здравейте Hug Hug
Поздравления на всички дами , Hug Hugраздала съм ви
лайкчета на всички за написаното. newsm10 newsm10. Благодаря ви.

"Животът е едновременно прост и сложен. Номерът е
да откриеш простите истини, които се крият в сложните бъркотии."

Хорас Браун

Да усетиш аромата на парфюм.

]Злати Hug мерси за превода на казаното от Мурат пред Asi Georgian Fans. Хубаво е, че Мурат вече си спомня за Аси и колежката си Туба, и му харесва идеята за  нов съвместен проект с нея Peace Но и моето мнение съвпада с това на Линка Peace , че е хубаво в спомените на зрителите двамата да си останат като  Аси и Демир yes Каквото и да изиграят двамата заедно хората винаги ще правят сравнение с играта и характерите им в "Аси" Sunglasses
А Аси и Демир вече са легенда.  smile3521

Много точно казано newsm10, Аси  и Демир си остават легенда .

Колкото за поканата от Мурат за нова среща с Туба за нов сериал ,струва ми се ,той го е казал под фенски настоявания.Непрекъснато виждаме колажи,някои от тях минават границата на естетиката,в други намесват и децата,което е много обиждащо.Мурат имаше много остра форма на амнезия по повод Аси,не си спомняше за такъв сериал и ,че имаше партньорка Туба.

Канти,за Кападокия  newsm10, просто съжалявам,че ми се провали тази дестинация,но живот и здраве да има.
Предполагам, че е било голяма емоция посещението в Троян на празника на сливите и техните производни.

Цвети,хубаво  е селския туризъм,усещането ,че си по близко до природата,защото в града  е усещането за блокове,тук там някоя градинка.
Цвети и аз като теб съм
Скрит текст:
Красная Шапочка

Больше всего вы похожи на милую и наивную Красную Шапочку. Вы привыкли доверять людям и считаете, что даже из самого злого волка любовь может сделать домашнего пса. Будьте осторожны, далеко не все в этом мире отличаются подобной добротой! Зато рядом с вами всегда много друзей и знакомых, которые не дадут вам заскучать и всегда готовы прийти на помощь!

Нещо от Дамян Дамянов
Скрит текст:
Спокойствие, пари, уют и слава

Спокойствие, пари, уют и слава ...
Какво ли друго липсваше ми още ?
Земята под нозете ми бе здрава,
безветрено - небето в мойте нощи.
Живеех, трупах.... Докато във мрака
усетих във гръдта си страшна яма :
Очи захлюпих, изведнъж заплаках
аз всичко имах, само тебе нямах !
Любов велика птица полудяла,
ти трябваше да дойдеш с велика сила
да възкресиш душата ми умряла
праха й да сметеш от нейните крила.
Ти трябваше с дихание горещо
да я опариш цяла в тъмнината
за да усетя над камари вещи,
че съм последен просяк на земята.

Цвети Hug Hug

# 243
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Остава 1 ден до есента....

Дани Hug,Парампарча е с Еркан Петеккая и Нургюл,а за Съдбата Цвети Hug ти е отговорила!Още един следя,започва от 2.10.,но е 4-ти сезон на Карагюл! PeaceСледя и 2 индийси  Joy Joy

Канти Hug,за разказа! newsm10

Цвети Hug,относно амнезията на Мурат трая докато беше женен!Знаеш каква беше родата на бившата снаха във филмовата индустрия! Joy

Вичи Hug

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug      

# 244
Хубав ден и от мен! Grinning Hug Знаете си, че ви обичам! Heart Eyes  Hug
Канти, досаждай ми моля всеки ден Wink Praynig Чакам и другите "досаднички" Баги и Сабинка на отчет Mr. Green

И като сте казали, че е ден със свободно време..ето ви задачата Joy Joy

Дайте име на тази снимка, което да е заглавие на филм Grinning

Аз казвам:  Усещане за жена Което пък ми напомни, че отдавна не съм танцувала с Ал Пачино  Joy Joy

Изгледах първи епизод на "Една морска история" с руски субтитри. Хареса ми, сигурно защото според теста съм Малката Русалка Joy Joy
Емре ми е хубав, не съм повлияна от образа му в КПА.
Ако някой иска да погледне:
Скрит текст:

И нашият човек Николай Костер - Валдау,  се радва на четирите награди "Еми" за Игра на тронове тази нощ.
Честито от "белите птици"!  Joy Joy

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 14:07 от nadine1111

# 245
Здравейте Hug

По задачката на Надин
"Ухание в мрака" по романа "Мрак и мед"

За следобед

Нещо изключително разтоварващо
www.youtube.com/watch?t=1&v=6nLa30ZZJHw

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 14:41 от vdleri Вичона

# 246
Здравейте ,момичета и от мен
Снощи при нас се изсипа такъв дъжд ooooh! , а сега грее слънце
Но и да не грее навън, тук винаги се усеща благодарение на настроението, с което всички вие сте заредили страничките Цвети, Вичи, Злати,Надин

Да си кажа и аз по задачката, която Надин ни е спретнала рано-рано
Дайте име на тази снимка, което да е заглавие на филм Laughing

Моят отговор е:  "Всичко е любов" Peace

Мерси за инфото за Еми Явно тази година минаха без номинация на турски сериал и актьори. Чудя се догодина дали ще им влезне в полезрението КРА и ГА в него? Rolling Eyes

Вичи Hug наистина много добре ми подейства клипа с конете

Слагам ви един клип, на който много се смях hahaha Пожелавам на всички, на които им предстои да летят със самолет такъв стюард smile3502

https://www.facebook.com/98fm/videos/10153229927402585/

И понеже задачката на Надин днес не е от най-трудните Wink ви предлагам да си направите един тест Whistling

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/etot-test-pokazhet-naskol … harakter-1040960/

Аз излязох: Вы невероятно оптимистичная личность! /за което не се изненадвам  Laughing/
Скрит текст:
Вы невероятно оптимистичная личность!

Вы поразительно быстро адаптируетесь к новым условиям среды, находите с людьми общий язык, крайне редко чувствуете себя одиноким. Вы цените любые проявления любви и доброе отношение.

Вы стараетесь не оценивать людей по виду, а стремитесь узнать их получше. Вы очень увлекающийся человек, но в своей личной жизни вам удается успешно сложить пазл, чтобы получить то, что вам нужно. Кроме того, вы невероятно сильная личность. Попав в сложную ситуацию, не теряетесь, стараетесь найти причину и всегда зрите в корень.

Сейчас вы испытываете подъем эмоциональных сил. Возможно, вы влюблены или просто находитесь на пике своей физической и духовной активности. Ваш стакан всегда наполовину полон, и это прекрасно!

Слагам  този прекрасен клип на Orilisa Peace , защото много ми хареса. Ако е слаган - sorry. Но пък от друга страна нали сме привърженици на максимата ма МЕчо Пух Heart Eyes

Да ви е хубав следобеда!   love001

Последна редакция: пн, 21 сеп 2015, 15:04 от kanti

# 247
  • Русе
Следообеден привет!  Hug

Не е обичайно в понеделник, но...  Wink нали е почивен  Simple Smile

Канти  Hug при нас все още си е хубаво времето, макар и от време на време облаци да скриват слънцето.  Simple Smile
А сега и за предложеното от теб - много смешен клип, този стюард си е сбъркал професията и се чудя  newsm78 дали с всички пътници така практикува или си е намерил подходяща публика  Laughing
Докато за теста...  newsm78 май и друг път съм го правила - познат ми е, още повече, че и резултатът ми е пак същият - невероятно творческа личност  Wink

И като сте казали, че е ден със свободно време..ето ви задачата Joy Joy

Дайте име на тази снимка, което да е заглавие на филм Grinning

...

И нашият човек Николай Костер - Валдау,  се радва на четирите награди "Еми" за Игра на тронове тази нощ.
Честито от "белите птици"!  Joy Joy

Надин  Hug по задачата - първото заглавие, което ми изскочи е ''Всичко е любов'', но... тъй като вече го има сложено Thinking се замислих и... въртя, суча все около ''любов'' се върти мисълта ми,  ooooh! ама друго заглавие освен ''Любовна история'' не мога да измъдря ( обърках се тотално, но и това си вариант - кеф ви американски стил или пък в индийски  Wink)

А като стана дума и за ЕММИ наградите -  newsm78 сега не са ли минали само американските?  newsm78
Международните май  newsm78 предстоят все още  newsm78

# 248
Привет! Hug

При нас беше горещо,направо за плаж! Joy

Канти Hug,теста сме го правили,но съм като теб-Невероятно оптимистична личност! Wink Бкагодаря и за клипа! Laughing

Цвети Hug

Онур в Hatırla Gönül ! Peace

И Туляй Бурса,която знаем от ПЛ и Аси в новия сериал-Baba Candir! Peace

# 249

Здравейте, момичета  Hug

На задачката на Надин  Hug ще отговоря с песен

Канти  Hug пътеписа  ти е прекрасен, все едно и аз бях с вас...  Grinning

На теста се оказа, че съм -  Вы необычайно творческая личность!

Вичи  Hug клипчето с конете е страхотен...

Злати  Hug Цвети  Hug благодаря за инфото

Приятна вечер!

# 250

А като стана дума и за ЕММИ наградите -  newsm78 сега не са ли минали само американските?  newsm78
Международните май  newsm78 предстоят все още  newsm78

Права си Цвети, тази нощ минаха само американските/те включват Англия и Канада ако са копродукция /. Чуждоезичните ще се обявят в началото на октомври. Времето, когато Туба ще е в Кан. За тази година не знам кои турски актьори и сериали са предложени на комисията. Сигурно я има някъде тази информация на турски език, ама... Wink Embarassed

# 251

Здравейте, момичета  Hug

Приятна вечер!
Дани, ще го вградя тук, да се знае Grinning

Една голяма любов колкото света

# 252

Надин, благодаря - аз нещо не се справих  Wink

# 253
Здравейте дами, Hug Hug

По теста  Вие сте творческа личност.
Скрит текст:
Вы необычайно творческая личность!

Самое главное в жизни для вас — интуиция, мудрость, радость и удовлетворение любопытства. Мир для вас полон загадок и состоит из отдельных частей, ситуаций и людей, которые постоянно бросаются в глаза и будоражат ваше воображение. Ваша жизнь наполнена красками, вы на все смотрите через свою призму творчества. Вы способны изменить в лучшую сторону все, за что бы ни взялись, а в своей жизни не ищете простых объяснений.

Ваша жизнь — это постоянное предвкушение чего-то нового и радостного. Однако сейчас в вас много агрессии. Возможно, в последнее время вы испытываете много негативных эмоций и желание распутать затянувшуюся ситуацию. Постарайтесь успокоиться и расслабиться. Пришла пора отрезать старое и сделать что-то новое. Вы можете развить в себе огромную внутреннюю силу, но при этом оставаться нежным и любящим человеком.

Надин Hug за всеки случай,че ............

Здравейте, момичета  Hug

Приятна вечер!
Дани, ще го вградя тук, да се знае Grinning

Една голяма любов колкото света

За добротата 
Скрит текст:
Приятна вечер дами.

# 254
Здравейте, в отминаващия световен ден на мира! Hug

Канти, Hug  bouquet
Започвам с твой колаж, който открих и много ми хареса. Hug Heart Eyes  bouquet
Надявам се, че събираш и на хартия тези хубави пътеписи. Много увлекателно разказваш и така и ние се оказваме на екскурзия. Grinning Hug  bouquet

След едно по-дълго отсъствие най-после успях да изчета всичко. book

Много, извънредно много се радвам на предстоящия проект на Туба. Heart Eyes Ще се справи, както винаги перфектно и дано и ние да успеем да го видим. newsm51

Пробвах се в един от тестовете, за да се окажа поредната Спяща красавица. Laughing
Дива, Hug

Разнежи ме с тези години от ХХ век. Laughing

Вичи, Надин, Лина, Баги, Дани, Злати, Цвети, Hug Hug Hug

Утре е празник и последен почивен ден за работещите. Много настроение и приятна почивка!  bouquet

Приятна вечер! Hug

Общи условия

Активация на акаунт