Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 965
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Рали чок ми е драго да те видя отново

А като стана дума и за ЕММИ наградите -  newsm78 сега не са ли минали само американските?  newsm78
Международните май  newsm78 предстоят все още  newsm78

Права си Цвети, тази нощ минаха само американските/те включват Англия и Канада ако са копродукция /. Чуждоезичните ще се обявят в началото на октомври. Времето, когато Туба ще е в Кан. За тази година не знам кои турски актьори и сериали са предложени на комисията. Сигурно я има някъде тази информация на турски език, ама... Wink Embarassed

Надин, Цвети Hug  Hug днес съм се изказала малко неподготвена Mr. Green  Разрових се да видя кога миналата година се появи информацията за номинацията на Туба за Еми и се оказа, че това е станало на 13.10 Но  мисля, че преди това се беше появила информация за включването в списъка на предложените сериали и актьори в селекцията на комисията. Дали изобщо някой от КРА е включен? newsm78 Ако беше предложен някой от ГА или целия сериал мисля, че надали тази информация би преминала тихомълком Peace

Вичи, Дани Hug Hug

Нали сме и нещо като музикална тема ви предлагам на вниманието да видите този малък виртуоз.  Peace Само на 7 години е (записа е преди 2 г. така, че сега е на 9 г Peace), но пък как дирижира цял оркестър....Името му е Едуард Юденич и е студент в консерваторията на Узбекистан  newsm53 Изучавал цигулка 1 година, Дирижиране - половин година

Слагам в с скрити нещо, което може да ви е от полза в даден момент Peace

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 00:01 от kanti

# 256
След невероятното изпълнение на Едуард Юденич /Канти, Hug smile3501/ да ви пожелая и аз лека нощ. newsm46

# 257
  • Сливен
     Приятели! Hug  Честит празник! Нека сме горди българи!

Благодаря за всичко и на всички, които сте писали в темата! Peace Изчетох ви.

Канти Hug много си сладкодумна! Hug  Върна ме три години назад. Съпреживях всичко отново. Благодаря ти! Hug  bouquet

Нали след няколко дни и аз заминавам за Истанбул, та сега трябваше да понаваксам с работата.  Не съм правила предложените тестове.

Целувам ви!   Празнувайте , заслужили сме си го! Peace

Лека нощ!

# 258
Здравейте Hug
Поздрави на нощната смяна HugРали HugКанти Hug Боби Hug
Честит празник мили дами.

22 септември – Денят на Независимостта на България!
Честит празник на всички Българи!

"Съединението прави силата, а силата ражда независимостта." Стефан Стамболов

За начало на деня.

Нещо за четене    
Скрит текст:
Не се стремете към красота, тя може да ви измами .
Не се стремете към богатство. Стремете се към някой, който ви кара да се усмихнете, защото е нужна само една усмивка, за да се превърне мрачната нощ в светъл ден.
Намерете този който кара сърцето ви да се усмихне...
Мечтайте за това, за което искате да мечтаете.
Идете там, където искате да идете. Бъдете този,който искате да бъдете, защото ние хората имаме само един шанс и един животза да направим нещата, които искаме да направим ...

Ронда Бърн

# 259
  • Русе
Добро утро!  Hug

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bg

Да започнем празничният ден с усмивка и настроение!  Peace

Coming Soon To USA KPA As Amor De Contrabando

А и как да е  Simple Smile, освен, че е  празник виждам и това - КПА тръгва и в САЩ  Simple Smile

Пропуснах първо да поздравя писалите снощи ( беше ме налегнало главоболие, та... затова и аз не се включих ), но... не мога да не отбележа колко интересни неща видях, особено музикалните изпълнения.   bouquet

А да не остана назад  Wink и от мен - музика, с един малък 2-годишен танцьор ( познато ми, гледала съм го и преди, но не помня дали е било и тук  Wink)

https://www.facebook.com/barandijital/videos/542126805859911/?fref=nf

Вичи  Hug

# 260

Хубав, празничен ден желая ! Hug

И нека е музикален Grinning Задачата:  Клипчета с Туба и партньори, музиката задължително италианска Wink
От мен : КПА и Felicita

# 261
  • Русе
Надин  Hug супер идея за задачката днес  newsm44

Любимата ми музика + двойката, която все още ме вълнува  Simple Smile, жалко, че ще трябва да изчезна за някой и друг час, но...  Wink ще се включа по-активно  Peace

Засега още един вариант на ''Щастие'' - някои песни имат по няколко различни версии в картинки  Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=famfZZFGuXA

и... един от любите ми клипове - от началото на КПА ''No signora no (mi piaci)'', с една закачлива и весела мелодия, а и кадри  Simple Smile

п.п.  ooooh! Техниката ми малко обърка нещата, но...  Wink ги оправих.  Simple Smile

# 262
Добро утро! Hug Hug Hug

Честит празник! bg

Канти HugРали HugБоби Hug

Вичи HugЦвети HugНадин Hug

По задачата по-късно ако успея,че ще излизам! Peace

Приятен празничен ден! newsm51

# 263
Здравейте Hug

Надин Hug newsm10 за задачката

/www.youtube.com/watch?v=snP3McS9egM

Злати wavey wavey

# 264
Добро утро!  Hug

Честит празник!  bg bg bg

Канти  Hug благодаря за разказа!   bouquet бях там, с теб, гледах от балон Кападокия и усещах емоцията! Благодаря отново!    bouquet

Надин  Hug идеален музикален ден!  Hug Да му се порадваме!  Hug

Една снимка от посещението на Гюлнем по стъпките на финала на КРА

Някой фен иска класация на бест партньорите на Туба. Класирайте ги и вие, ако искате.  Mr. Green
Снощи излезе в ТТ първи епизод на Аси със супер качество и на турски, викам си, чакай да го погледна и ... изгледах до 6 -ти епизод на турски и само сцените, които исках. Ами, какво да кажа, отново ме хвана за сърцето, магия си е този филм... Гордо протегнатата шия на Аси, суровия поглед на Демир, забавните сцени на семейство Коджаоглу... Прекрасни!  Hug Селма (Дафне) също ми хареса, но Керим (Джамал Хюнал) ми беше бозав, а не го помня такъв. Може просто да не съм го заглеждала много, много...

Та ми е трудно да избера между ЕА и МЙ. Даже май клоня към Мурат, пък уж още ме държи КРА...
Но Аси е много силно, много... Страхотна игра на почти всички. Дори Сайгън като Аслан ми е по-добър.
Оф, бе... Не зная...  Joy Joy Joy

Приятен ден!  Hug

# 265
  • Сливен
        Здравейте! Hug

Честит празник отново!

Приятели,

Скрит текст:
имам повод да почерпя. Днес сестра ми има рожден ден. За нейно здраве! Peace

Класацията ми: 1. Енгин А. и Мурат Й., 3. Илкер А., 4. Джансел Ел., 5. Бюлент И.
      А по задачата, ако успея по-късно! Peace

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 10:01 от boyana05

# 266
Здравейте Hug

Да се надяваме,че в скоро време ще излязат  първите реклами на

Туба за Max Faktor.

/www.youtube.com/watch?v=NBBzGomzPj4

Линка Hug Hug

Аси си е Аси

От където и да почнеш да гледаш сериите , няма как да не ги завършиш,увлича те със някаква магия,ядосваш ,радваш се  но  това е АСИ.

Моята класация е като че ,ли искам да поставя МЙ-Демир и ЕА-Йомер на първо място и двамата герои бяха влюбени,двамата безумно я ревнуваха,много мъка и причиняваха,напускаха я,връщаха се към нея,на моменти единия герой беше по силен,в други ситуации другия,не можеш да ги сложиш на кантар и двамата изградиха силни образи покрай Туба.
На трето място слагам Джансел Елчин,който като, че ли накрая сякаш искаше по бързо да свърши  сериала.
На четвърто място  Илкер Аксум.
На пето място Бюлент Инал

За релакс   

# 267
  • Русе
Следобеден привет и от мен!  Hug

По задачата  Wink - Bella Bella Signorina

А пък за моята класация...  Thinking :

1. Енгин А

2. Джансел

3. Мурат Й.

За преди време е била една, сега е тази, а утре...  newsm78 колкото и да харесвам първият сериал - не мога да запазя и същите чувства към партньора. А пък и имах голяма слабост към Пленителката, та ако се връщам назад - по-скоро той ме държи  Peace. Може би защото историята на двамата влюбени герои беше основната, нямаше тези допълнителни семейни натоварвания ( отмъщение, недоразумения и болести), а имаше и повече комични ситуации ( е, на моменти и прекалено досадни, но... ) и не ми тежеше да го гледам.  Peace

# 268
Здравейте, момичета и от мен в този празничен ден

Честит празник на Независимостта  bg bg bg

И днес Надин Hug е дала тон за песен, и то с италиански привкус
Много хубави музикални предложения сте сложили(две от тях съвпаднаха и с мои, които бях си набелязала Whistling) Вичи, Цвети,Линка Hug Hug Hug

Моето първо музикално предложение  от КРА е това Peace Един от прекрасните клипове на Wild Swan

Боби Hug да ти е жива и здрава сестричката. smile3525 Мерси за почерпката
Злати Hug да видим като се появиш отново какъв клип на Туба § партньор ще пуснеш. Дали няма да сме ги изчерпали всичките Wink(да не повярва човек  Laughing)

Линка Peace и аз като тръгна да търся нещо из Аси, Пленителката или ПЛ взема, че се зазяпам и времето ми отиде Laughing За мен всеки от тях си има специфичната омая и ми е трудно да кажа кой ми е по-по - най Peace И за партньорите - също. Харесвам ги всичките, защото благодарение на всеки от тях Туба направи незабравими роли smile3521

Здравейте Hug

Да се надяваме,че в скоро време ще излязат  първите реклами на

Туба за Max Faktor.

Вичи -ха дано Praynig

Малко усмивки за настроение Joy

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 16:26 от kanti

# 269
  • Русе
Канти  Hug аз да си призная всички стари проекти на Туба ме кефят, но... повече на клипове, защото иначе има доста моменти, които трябва да се превъртат - нямат динамиката на КПА, а пък него твърдо съм решила да го повторя някой ден на цяло ( ама сега  Wink нали съм в Индия, та не знам кога ще успея  Simple Smile)

И следващият ми клип е с песен от филма, която горката Елиф трябваше да пее  Wink

Да добавя и нещо доста старо, което не е много често въртяно  Wink

Общи условия

Активация на акаунт