Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 967
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Привет! Hug

Вичи HugЦвети Hug

Линка Hug,когато и да  загледам АСИ няма спиране! Joy

Боби Hug
Скрит текст:
Честит празник на сестричката!Много здраве,щастие и късмет и желая!

Канти Hug ще избера! Laughing Малко се затрудних,тъй като исках клипа да е от Аси,моята слабост! Wink А и знаех,че повечето ще пуснат от КПА! Laughing

Кадри от филма " ГОРДАТА АСИ " Музика CARMELO ZAPPULA

http://vbox7.com/play:a2ca7c349e

Моята класацията:1.Мурат Й,2.Енгин,3.Бюлент,4.Илкер,5.Джансел!!!

Последна редакция: вт, 22 сеп 2015, 16:26 от Zlatina3

# 271
Цвети Hug права си за клипчетата, ама като го има филма в нета нежеланите моменти могат да се прескочат с мишката Whistling И аз като теб съм си сложила КРА в графата гледане още веднъж, ама да видя кога ще стане това. Че ми се очертава малко тежък график до месец декември ooooh!

Слагам клип за Пленителката, който ти е подарък от Ети Hug, но много ми харесва Peace. А и малко да сменим тематиката от КРА   Whistling

ПП. Злати Peace сигурна съм, че има още много италиански клипчета за Аси

# 272
Една Голяма и силна Любов
 Музика : PEPPINO GAGLIARDI

http://vbox7.com/play:4f6ec0a06b

# 273
Един клип на Пепа Hug Gonulcelen...песен за теб...Sergio Endrigo

http://vbox7.com/play:6a064293b6

Днес не сме имали тестове. Така, че да поправя този пропуск Wink

http://www.adme.ru/svoboda-psihologiya/etot-prostoj-test-pomozhe … t-zhizni-1034760/
Скрит текст:
Короткий тест, основанный на вашем восприятии разных предметов и явлений, поможет определить, что имеет для вас действительно большое значение в жизни.

Моят резултат е:
Надежда

В то время пока наш мир наводнен безжалостными циниками, вы и ваш яркий оптимизм (граничащий порой, кстати, с юношеской наивностью) даете всем вокруг лучик надежды.

Надежда на лучшее - то, что заставляет вас двигаться вперед. То, что горит внутри вас. Вы страстный идеалист. А потому знаете, что люди обычно способны на большее, чем сами о себе думают. Главное - правильные стимулы и вера в себя.

Пока все другие живут, постоянно размышляя о своих проблемах из повседневной жизни, вы можете выходить за пределы рутины и наслаждаться красотой окружающего мира.

Ваши оптимизм и энергичность заряжают все и всех вокруг вас. Когда люди долго общаются с вами, то, кажется, вновь учатся мечтать. Пока надежда жива в вас, вы можете не переживать: все с вами будет хорошо.

# 274
Здравейте Hug Hug

www.youtube.com/watch?v=V56GmP3D_f4

За теста
Скрит текст:
Любовь Ваша наиболее сильная потребность - быть связанным с кем-то другим. Неважно, что вы ищете в данный момент: романтическую связь, близость со стороны семьи или крепкую дружбу. В любом случае признание и близость других людей подпитывают вас, мотивируют и заставляют двигаться дальше.
У вас теплая и сострадательная душа. А еще вы очень заботливый человек.
Вы любите людей, общение и считаете, что плохими некоторых делает не врожденная злоба, а неблагоприятная окружающая среда. Но вы знаете: внутри каждого человека кроется чудо. Нужно только уметь его раскрыть и принять.

Где бы вы ни были и что бы ни происходило в вашей жизни, вы всегда окружены людьми, которые любят вас, заботятся о вас и готовы вам помочь.

# 275

И аз да се проявя с един клип - от типа - забавяне и повторение на кадрите, за да се види ясно, че не се маркира... Laughing

Подготовка за новия филм...  Mr. Green

И една снимка, за която пишат в ТТ, че е от филма на Онур, но дамата не е Гьокче, дали ще й изневерява още в първи епизод?  Joy Joy Joy

Ето нещо от Пленителката зад кадър - сестри в кадър, приятелки зад кадър...

https://vine.co/v/eP66YmHiwjx

Като ви чета, не съм само аз, дето не мога да класирам партньорите, и други има. Просто не мога да определя кой е по-добрия - всичките са страхотни! Дори Илкер, грозника на компанията, беше ок, макар, че Фарат повече ми харесваше... Peace

За протокола - Надежда...

# 276
Линка, преди време бях измислила задачка в черно-хипотетичен стил  Wink Беше нещо от рода; "Ако в потъваща лодка са събрани партньорите на Туба, кой от тях бихте спасили, ако ви дадат възможност. Но условието е..само един"  Grinning
Не я сложих в темата, защото сама не си отговорих. Има неща които харесвам, и други които не харесвам у всеки един от тях. Затова приех, че не е честно заради самите актьори. Mr. Green Mr. Green

Миналата седмица изгледах няколко епизода от "Аси". Смело казвам като теб, магия си е!  Wink Осъзнах, че нищо и никой не е забравен. Затова не се учудих, че си гледала без превод. Joy

ИстанБУЛКИТЕ  Диди и Гуга, не се ли върнаха? Чакам ги за доклад Peace

# 277
Канти HugВичи Hug

Линка Hug ще видим има ли изневяра? Joy

За теста и аз съм-Надежда..  Joy

Отивам да гледам Съдбата....

# 278
"Съединението прави силата, а силата ражда независимостта." Стефан Стамболов

Честит празник и от мен! Hug  bouquet

Злати, Надин, Лина, Вичи, Канти, Цвети, Hug Hug Hug

За теста - Безметежност! Wink Laughing

Аз гледах преди малко българският филм Съдилището. Хареса ми! Добре направен и много актуален!  bouquet

Хубаво е, че имате възможност да пътувате често, а ние ще четем за впечатленията и преживяванията ви. Hug newsm10

Приятна вечер, а аз се връщам на клиповете, които сте избрали по задачката на Надин. atwork

Строго официална и хубава. Hug

# 279
  • AMS

Привет на всички!!!
Сърдечно ви благодаря за споделеното!!!
Аз минавам да ви оставя нов трейлър  Peace

Hatırla Gönül

Мисля, че не сте го слагали в темата, но ако сте, аз да го припомня Grinning

# 280
# 281
Здравейте Hug Hug
Поздрави на нощната смяна Hug

Да си пожелаем да бъдем здрави, щастливи и обичани!
 Нов сезон - нови емоции, нови желания и много сбъднати мечти!
Промяната на природата може да е началото на нашата промяна към по -добро!
Добре дошла,есен!

Когато свършат снимките на Туба  за Max Faktor,да се надяваме ,че ще имаме това удоволствие да ги видим, а и не само тях  и всичко друго.

За тонус в работния ден

За четене Дали не си пропиляваме живота напразно....

Скрит текст:
1. Стремите се да отговорите на очакванията на всички останали, с изключение на вас. - Твърде много хора живеят живот, който не е техният. Живеят така, както другите смятат за правилно... така, както родителите им смятат, че е най-добре за тях ... както
приятелите, учителите, правителството и медиите мислят, че е най-добре. Те пренебрегват вътрешния глас и интуицията си. Толкова са заети да удовлетворят всички останали и да се съобразят с очакванията им, че губят контрол над живота си. Забравят какво ги прави щастливи, какво искат, от какво имат нужда ... и в крайна сметка забравят за себе си. Имаме един живот - тук и сега. Трябва го вземем в свои ръце и да не позволяваме другите да отвличат вниманието ни от нашата истина.

2. Обвинявате всички останали. - Откажете се от нуждата да обвинявате другите за това, което имате или нямате, за това, което чувствате или не чувствате. Спрете да преотстъпвате на другите силата и отговорността за вашия живот. Или вие имате власт над собствените си проблеми, или те ще вземат власт над вас. Точка!

3. Оплаквате се непрекъснато. - Постоянната нужда да се оплаквате от какво ли не - хора, ситуации и т.н. - не води до нищо освен до нещастие и депресия. Никой не може да ви направи нещастни, нито една ситуация не може да ви депресира, осен ако не й позволите. Чувствата не са резултат от ситуацията, а от това как гледате на нея. Не е лесно да се приеме, но това е истината. Вашият живот е такъв, какъвто го виждате. Не подценявайте силата на собствените си мисли.

4. Не сте готови да се провалите. - Посредствеността е удобна; защото избираме да не опитваме. Защото е по-лесно да говорите как ще научите или направите нещо ново, отколкото действително да го направите. Защото мислите, че всичко е прекалено трудно, така че просто ще го направите "утре". Защото мразите работата си, но не търсите нова; защото е по-лесно да отхвърлите отхвърлянето. Излезте от това състояние. Докато се размотавате и се проваляте в това да опитате, трябва всъщност да сте там, навън, и да се опитвате да се провалите, да предизвиквате себе си, да учите нови неща, да се проваляте, напредвайки, колкото се може по-бързо. Желанието за успех трябва да надмогне страха от провал. Защото, ако прекалено много се страхувате да не се провалите, няма да направите това, което е нужно, за да успеете.

5. Оставяте страха да решава бъдещето ви. - Страхът е чувство, а не факт. Ние сами го създаваме. Всичко е в ума ни. Променете нещата отвътре и отвън всичко ще си дойде на мястото. Както казва Франклин Делано Рузвелт: "Единственото нещо, от което трябва да се страхуваме, е самият страх." Помнете това. Не позволявайте на страха да решава бъдещето ви. Нека вашите мечти да бъдат по-големи от страховете ви и действията - по-силни от думите ви.

6. Вярвате, че най-доброто е вече зад вас. - Това може би е най-трудното, но трябва да оставим миналото да си отиде! Да, никак не е лесно, особено когато то изглежда толкова по-добре от настоящето, а бъдещето - толкова несигурно. Но имайте предвид, че настоящият момент е всичко, което имате и с което някога ще разполагате. Миналото, което днес копнеете да се върне, вероятно сте го пренебрегвали, когато е било настояще. Не си причинявайте това отново. Не пропилявайте настоящето си с едно минало, което няма бъдеще.

Успешен ден.

# 282
Добро утро!  Hug

Честита есен!  Hug

Пожелаваме си топла, красива и плодородна есен!  Hug

Хубав ден на всички и много любов!  Hug

# 283
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Дано с настъпващата есен започнат да пристигат и повече новини, които да ни радват  Peace

Дива  Hug благодаря   bouquet за фрагмана, не го бях гледала и ми се видя интересен  Thinking

Като гледам Онур май ще е лекар-хирург  Simple Smile, а пък другият актьор ( не се сещам за името му в момента  Embarassed) сякаш е човек от миналото на героинята, с това гледане в огледало...  Thinking това ми дойде наум.  Явно нещо драматично е разделило двойката преди време и сега, когато тя има мъж до себе си, миналото...  Thinking май се завръща. Интересно ми е - какво се е случило и кой ще е все пак печелившият герой  Wink

Линка  Hug

Желая на всички прекрасен и... много успешен ден!  Peace

# 284
Добро утро! Hug

Честита ни есен! Hug

Дива Hug,благодаря за фрагмана!Аз снощи го видях по Стар Тв.Нали гледам''Денят,в който е написана съдбата ми'' и на рекламата го пуснаха! Peace

Вичи HugЛинка HugЦвети Hug

Приятен ден,момичета! Hug

Последна редакция: ср, 23 сеп 2015, 09:33 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт