Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 953
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Момичета  Hug Hug Hug

Почти всичко ми се  иска да повторя, но вече сте го сторили в разни комбинации. Но това не мога да подмина. Дива Hug

И аз да сложа нещичко.

Не мога да не го повторя. Дива Hug

Момичета, някой и друг ден ще отсъствам, не знам дали ще имам нет. Стискайте ми палци. Пожелавам ви хубави и спокойни дни, с много темни красоти и емоции Hug

# 601
Баги  Hug бързо да минава!  Hug

https://instagram.com/p/8gQJJGPcj-/

Туба Бюйюкюстюн: "В турецких драмах все женские характеры сильные, глубокие, бросающие вызов"

# 602

Здравейте, момичета  Hug Hug Hug

Снощи пропуснах да благодаря на всички момичета, "носят"новините около Туба и Енгин  newsm51

Е, много е хубава! Не на всеки му отива толкова къса коса!

Приятна вечер на всички! 

# 603
https://vk.com/gonulcelen?z=video-51404251_171304659%2F69973dd78be22410eb

Това е трейлъра на сериала на Онур с превод на руски.  Peace

# 604
В края на този работен  ден, на който не му се виждаше края, най-накрая се прибрах и побързах да влезна У ДОМА, защото очаквах снимки на Туба от Кан newsm68 И така се и оказа smile3521 Само, че това, което видях надмина многократно очакванията ми.  newsm47 Туба изглежда прекрасно, много е лъчезарна и забелязвам, че е и  много  освободена в държането си  yes Това ще го видим на видеото, което се надявам да видим в скоро време.  Peace И наистина с късата коса красотата на лицето й изпъква повече - Линка Peace Мисля, че това се виждаше и преди, когато беше с прибрана коса. А това на всички ни много ни харесваше yes
Благодаря на Сабинка и Злати Hug Hug, че и днес са били на линия и са слагали всичко, което се е появявало в нетното пространство. Гледам, че всички сте отразили подобаващо днешното участие на Туба в Мипком-а със снимки и колажи   bouquet
Баги Hug стискам палци бързо да минава
Злати   Peace съжалявам, но не съм видяла, че вчера си сложила тази информация от руския форум. А ужким всичко чета Rolling Eyes

Да не изоставам от колажистката вълна Wink Ама при толкова красота как да се въздържи човек Whistling

Сега си чакам видеото от днешното участие на Туба Whistling

# 605

New Onur Saylak, Turgay Kanturk and Berrin civil from Hatırla Gönül set

Скрит текст:
kamo92 @kamo927 
@HayaTuba_ @BlueCup53 @TubaBustun she said with her smile " I'm like a Fresh Air spread all over my fans !!"her smile is our breath !! Hugs

good for us! We all had a right choice to Love Tuba! Remain like beautiful memories out life time ! SHE IS UNIQUE AND SPECIAL
!!!

newsm10 newsm03 smile3503

# 606

А тази снимка позната ли ви е?

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 00:55 от sabina_k

# 607
Скрит текст:

New Onur Saylak, Turgay Kanturk and Berrin civil from Hatırla Gönül set

Скрит текст:
kamo92 @kamo927  
@HayaTuba_ @BlueCup53 @TubaBustun she said with her smile " I'm like a Fresh Air spread all over my fans !!"her smile is our breath !! Hugs

good for us! We all had a right choice to Love Tuba! Remain like beautiful memories out life time ! SHE IS UNIQUE AND SPECIAL
!!!

newsm10 newsm03 smile3503

Линка smile3521 Туба наистина е уникална и специална

Саби   Hug  аз я виждам за първи път

Още едно сравнение на Туба с Одри oт ТТ Peace

Слагам ви и една притча за красотата, понеже целия ден премина озарен от прекрасната  визия на Туба Sunglasses

Скрит текст:
КАК СЕ РАЖДА КРАСОТАТА?

Ако мъжете четяха такива истории, светът щеше да е пълен с красиви и щастливи жени, които също щяха да правят мъжете до себе си красиви и щастливи...

Двама пътешественика пътували по света. След безброй приключения съдбата им ги отвела до далечен остров. Мястото било красиво като в приказките, а хората били дружелюбни. Единият от пътешествениците решил да остане. Казал на приятеля си, че ще се ожени за дъщерята на вожда.

- Голямата ли? Хубавица е тя...

- Не, - отвърнал мъжът. - Ще взема малката.

- Ама ти сляп ли си?! - не се сдържал да каже приятелят му. - Малката е толкова безлична!

Пътешественикът обаче сякаш бих глух. И сляп... Отишъл при вожда и му казал:

- Тук се чувствам така, както никъде другаде. Искам да остана. И да се оженя за дъщеря ти.

Вождът решил, че мъжът говори за по-голямата му дъщеря - тя наистина била красавица.

- Ти си добър човек, ще ти я дам. Но трябва да ми доведеш десет крави в замяна. Тук такъв е обичаят, когато взимаш красиво момиче.

- Добре, - отвърнал пътешественикът, - но аз не искам голямата. Искам малката ти дъщеря.

Вождът го погледнал изненадано:

- Но тя... е незабележима в сравнение със сестра си.

Пътешественикът настоял.

- Тогава ми донеси три крави за нея, - казал вождът.

- Не, ще ти донеса десет.

Така и направил пътешественикът. Купил десет крави, явил се отново пред вожда и поискал ръката на момичето. Вождът се възпротивил, не искал да вземе десетте - не си заслужавало, според него. Пътешественикът обаче настоявал на своето. Десет крави срещу по-малката сестра.

Скоро двамата вдигнали сватба, създали свой дом и семейство.

Няколко години по-късно, приятелят на пътешественика отново дошъл на острова. Да види как е неговият другар. Намерил къщата му и надникнал в двора. На малко столче седяла прекрасна жена, красотата й била пленяваща... Около нея тичали две дечица.

- О, приятелю! Здравей, влизай, - провикнал се отвътре зетът на вожда и забързал да посрещне своя побратим.

- Какво е станало, втори брак ли имаш? Откъде я намери тази хубавица?

- Как втори брак?! Това е моята жена, дъщерята на вожда! Прекрасна е, нали?

Гостът не можел да повярва на очите си. Срам-не срам, решил да попита красавицата какво се е случило с нея, как се е преродила така...

- Просто разбрах, че струвам десет крави - бил нейният отговор.

Не забравяйте, скъпи господа, не красивите жени са обичани, а обичаните жени са красиви!

Така, че изводът е ясен  newsm47

Красавицата наша Heart Eyes

Лека нощ   sleepuu

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 03:28 от kanti

# 608
Здравейте HugКанти за притчата  newsm10
Поздравления на нощната смяна. Hug

Някои хора носят магия със себе си и привличат околните като магнит. Не защото са най-красивите, най-умните или най-духовитите. А защото са усвоили изкуството да се наслаждават на живота и да превръщат всеки миг в нещо специално...

Туба успява да превърне всеки миг в нещо много специално.

Красотата е в душата......

Скрит текст:
Нито повече, нито по-малко, а точно толкова, колкото трябва!

Да бъдеш отговорен, без да се чувстваш задължен.

Да си достатъчно откровен и смел, за да си способен да се подпишеш под всяка своя дума, независимо какво ще ти коства това.

Да бъдеш добър, без да се приемаш като морален. Но да не разрешаваш да се злоупотребява с добротата ти, защото това я изкривява.

Да усещаш красивото, не чрез модата, не дори, чрез естетиката (всъщност най-малко чрез нея) а с осмото си сетиво, с което всеки се ражда, а малко опазват.

Да можеш да мислиш, независимо от това, което мислят всички останали.

Да си независим от оценката, а стойностите ти, които те правят да си онова, което си, да не са ограничени от време и пространство, а да се простират извън границите на осъзнатото и въобразимото.

Без да си самотник, да се наслаждаваш на самотата.

Да мислиш независимо,да съхраниш добрината и чистотата на душата си.

Да не позволяваш държанието на другите хора около теб,да разстройват вътрешния ти мир.

Точно толкова трябва ,за да си самият себе си.

Далай Лама

Спокоен ден дами.

# 609
  • Русе
Добро утро!  Hug

Имаме си заредени четива  Simple Smile - Канти, Вичи  Hug

След наситеният ни с красота вчерашен ден, дано и днес продължим да се радваме на колажи, а и на някоя нова снимка  Simple Smile

Феновете на Енгин не изостават много  Wink

Aз си я спомням, но... от кога точно беше...  Thinking не се сещам  Peace

Хубав ден ви желая!  Hug

# 610
Добро утро! Hug

Вчера денят ни мина в очакване на снимки и инфо!Да видим днес как ще е? Laughing

Баги Hug,бързо да минава! Hug

Канти Hugслучва се,помислих че поста ми е изтрит! Wink Laughing

Вичи HugЦвети Hug

Благодаря за четивата! Hug

Сериалът на Мурат Йълдъръм ще се казва "Askin kokusu"!Имало е пресконференция в гр.Ница,Франция! Peace

http://www.izleyiciplatformu.com/askin-kokusu-press-conference-in-nice-france/

Приятна сряда ви желая! Hug

# 611
Хубав ден на всички! Peace Hug

Ако за пет минути успеете да се сетите как се казват екранните майки на Туба, ще ви призная за истински фенове на актрисата Wink Joy
Аз не успях Embarassed, отивам да се наказвам с музика Mr. Green

Емил Димитров - Ревниво танго

# 612
  Здравейте! Heart Eyes

http://www.marieclaire.com.tr/makyajsiz-da-guzel-olan-turk-unluler/

Хубав ден на всички! Hug

# 613
Здравейте!  Hug

Днес ми е натоварен ден, така че не знам ще вляза ли отново в темата, и затова ще сложа и напиша всичко, дето съм намислила.  Mr. Green

Туба Бюйюкюстюн присутствовала на Гамбургском кинофестивале с фильмом «Воспоминания о ветре», в котором снималась. Позируя перед камерами с новым имиджем, прекрасная актриса выглядела счастливо и сказала, что фильм ей очень понравился. Туба по одному поздравила всю съемочную команду фильма, и для их маленьких детей купила много подарков. После представления фильма прекрасная актриса вышла за покупками и купила для своих девочек игрушки.

Туба не берёт в голову комментарии по поводу своего нового имиджа. "Я с короткими волосами чувствую себя более красивой. "Люди в Гамбурге сперва меня и не узнали, но со временем и они привыкнут. Это не новый имидж для фильма, я подстриглась, потому что так захотела моя душа"

Туба е купила за децата на колегите си от "Спомените..." подаръци от Хамбург.  Simple Smile

Aз си я спомням, но... от кога точно беше...  Thinking не се сещам  Peace

Аз не си я спомням.  ooooh!
Според пишещите в ТТ е от времето, когато Туба е бременна...
Според руските ни приятелки - от началото на кариерата на Туба и затова е с къса коса. Още тогава Ясемин е с нея.  Peace

А ето и какво ми каза гугъл за тази снимка:

16.10.2011 г. - 20 публикации - ‎13 автора
332 × 600 - Tuba kao trudnica je čok slatka. Kao što vidimo ne skriva trbuh, a ni noge jer nema što skrivati. Ovdje je čok čok lijepa.
Превод: Туба като бременна е много сладка. Както виждаме не си крие корема, нито краката, няма какво да крие! Тука е чок, чок красива! Simple Smile

Ако за пет минути успеете да се сетите как се казват екранните майки на Туба, ще ви призная за истински фенове на актрисата Wink Joy
Аз не успях Embarassed, отивам да се наказвам с музика Mr. Green

Майката в ПЛ не беше ли Хандан?
Аси - Нериман
ПС - Сайме
КРА - Зерин

Това помня, явно не всичко, а може и да имам грешки...  ooooh! Ще се накажа.  Cry Наказанието  с клип ли беше?  newsm78 Ето един топъл-топъл, предизвикан от последните тоалети...  Wink

Това е журналистка от Украинската телевизия Катя Осадча. (Нищо, че много прилича на Барбара Стрейзънд  Laughing) . Всички много се надяват да има и интервю с Туба. На украински ще е по-лесно да го разберем!  Peace

Злати  Hug благодаря за инфото за МЙ. Беше ми интересно. Аз никак не харесвам Мерием Юзлери. Гледала съм само един епизод от ВВ, не ми е приятна нещо... Така че, ще пропусна новия му сериал.  Sad

Ишил е празнувала 70 годишен юбилей. Да е жива и здрава още дълги години!  Peace

Желая ви хубав ден!  Hug

Последна редакция: ср, 07 окт 2015, 13:00 от Lina_4

# 614

Общи условия

Активация на акаунт