Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 962
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Канти Hug,книгата с Туба от рускините я сложих още снощи преди твоя пост! Wink

Баги Hug

Снимкте продължават да излизат! Peace

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 15:56 от Zlatina3

# 587

Това дали е Джансел?

След края, а те изглежда свършиха, МИПКОМ туитна на ирнката, че ще сложат видеоклип.

А спомняте ли си тази рокля? За какво ли са я туитнали МИПМаркет?

Скрит текст:
MIP Markets @mip  
“A tweet was the spark that went into the gas tank + exploded, sending that dress everywhere”  TwitterxTV #MIPCOM

П.П. Не мога да чакам видеото. От 10 часа съм без вода и отивам да си купя. Cry

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 16:58 от sabina_k

# 588
От инстаграма кратко видео с Халит! Peace

https://instagram.com/p/8f5FIhkC4c/

Чакаме и с Туба!Красавица! Heart Eyes Hug

# 589
Сабич, роклята я помня. Беше предизвикала бум във фейса с това, че нямаше еднакво мнение какви са цветовете и Grinning Нещо като Туба и феновете и муратуби, ентуби и джанселотуби Wink Всеки вижда различно, или по точно всеки вижда това, което иска да види Joy Joy

Цял ден Туба ми напомня с нещо на Холи Бери, май не е само от късата коса...нещо западняшко ще да е Joy Joy

Злати, този разказ в книгата нещо не го възприех като истински Thinking Ако имаше снимка, да...може и да греша, просто вътрешно чувство някакво Mr. Green

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 17:53 от nadine1111

# 590
Себи  Hug Злати  Hug благодаря за новините и снимките!  Hug Прекрасна!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Надин  Hug прилича на Холи Бери - мургава, сексапилна, интелигентно излъчване, талантлива! Жестока!  Heart Eyes

Ще повторя някоя сн, ама не моА се въздържа, бе... Mr. Green

# 591
# 592

Ха, ето тук са качени:

https://www.flickr.com/photos/mipmarkets

П.П. Видео няма, а е само това от Инстаграм, което е сложила Злати. Peace

И една клюка от мен. Laughing Този -
Скрит текст:
- Film&TV producer. NewMedia analyst. Shaping #SocialTV future from screen to screen. #BrandedContent & #Transmedia obsessed. RightsDistribution #FutureOfTV - си сейфна днес доста туити с Туба, та чак колажа с роклята от "Аси".

Последна редакция: вт, 06 окт 2015, 19:29 от sabina_k

# 593
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Леле...  #Crazy #Crazy #Crazy свят ми се зави от толкова красота и цвят на едно място!!!  Crazy

БЛАГОДАРЯ  на всички заредили ни я тук   bouquet

Не мога да се сдържа и да повторя и аз нещо  Wink

... и да добавя май  newsm78 нова снимка

ПРЕЛЕСТНА Туба!!!  Simple Smile

Много млада и сладка изглежда, дано има и друго видео.  Peace

# 594
Здравейте Hug

От статистиката които се занимават с прилики и разлики на тоалетите на Туба, търсят някаква прилика с роклята от АСИ, но за съжаление на водещите от този раздел,там тоалета беше къса рокля с подобно деколте, а Аси  беше много шик.Сега Туба беше още по шик.Хубавото си е хубаво.
Приятна вечер дами.

Цвети Hug Hug

# 595
  • Русе
Вичи  Wink на кой му пука прилича ли роклята сега с тази от АСИ (  ooooh! само на останалите все още там фенки  Laughing) А аз пък се сещам  Wink и че Хасрет имаше подобна, но друг да го е отбелязал?  Laughing Не ми се търси сега снимка, че нали отивам на кино онлайн, ама ако някой друг се сети за какво говоря...  Simple Smile

newsm47 newsm53 smile3503

# 596
  • AMS

Благодаря за споделеното на всички ви!!!

# 597
Вичи  Wink на кой му пука прилича ли роклята сега с тази от АСИ (  ooooh! само на останалите все още там фенки  Laughing) А аз пък се сещам  Wink и че Хасрет имаше подобна, но друг да го е отбелязал?  Laughing Не ми се търси сега снимка, че нали отивам на кино онлайн, ама ако някой друг се сети за какво говоря...  Simple Smile

newsm47 newsm53 smile3503

Мале, страхотна е!!! Нямам думи! Като си подстрига косата,  лицето й доминира, и  целия чар и прелест излезе на яве!  newsm03

А роклята няма значение! В Пленителката беше с такава, когато се правеше да прилича на Селин, Несринката й я купи... newsm47

# 598
Скрит текст:
Линка Hug

Е те така в МИПКОМ:

Скрит текст:
MIP Markets @mip  3 h
Tuba Büyüküstun @tubabustun at today's @MipcomTurkey "Home of 'Dizi' Content" session. More: https://www.flickr.com/photos/mipmarkets

https://www.flickr.com/photos/mipmarkets

# 599

КРАСИВА ,  СТИЛНА   И   ОДУХОТВОРЕНА  !

НАСЛАДА ЗА  ОЧИТЕ !

Общи условия

Активация на акаунт