Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 705

Здравейте! Heart Eyes

"Аз не знам, дали някой забеляза, че в турската делегация имаше един човек, който се отличаваше - това е актрисата Туба Бюйюкюстюн. Тя беше на партито вечерта(първата вечер Турция като символичен домакин тази година, даде парти, част от което се вижда в клипчето със запитванията към турските актьори. Т.е. тогава са ги снимали и затова Туба бе с онази ВИП-гривна. За просташките коментари не ми се пише, защото пошлото и вулгарното го подминавам с няколкосекундно съжаление), също така на мероприятието/панела на другия ден. Аз я възприех като турската Шарън Стоун .Можете ли да си представите, какъв огромен интерес в туитър предизвика само един човек?!"

П.П. Това е в общи линии според мен, а в скобите са мои разяснения като следила в туитър МИПКОМ пазара трите дни и лични мнения - относно Туба. Иначе за останалите сериали,които следя, си взех информация. Най се шумя за Х-файловете. Laughing

Сабинка  Hug благодаря!  bouquet Лайкнах те!  Simple Smile

Страхотен коментар от независим източник! Напълно се покрива с нашите възприятия за Туба! Ако Шарън Стоун е най-интелигентната актриса в Холивуд, (Надин  Hug), то господинът абсолютно точно определи и Туба!  Peace
Не е нужно да я харесват неинтелигентните, Сабинка  Hug. Те се доказаха през тези 2 год. докато течеше КРА, на какво ниво са и няма смисъл да се комуникира с тях. То не е и възможно.
Но всеки актьор си заслужава феновете!  Peace
Ако не бяха те, може би ЕА би станал любимия ми актьор, защото е астрален близнак с ММ, и ако вярвам на астрологията, харесвам този тип хора. Но явно не е такъв, щом фенките му са отврат. Асцедента му нещо е забъркан, предполагам... Joy Joy Joy
Както и да е. Твърдо ще го игнорирам и забравя.  Naughty Не си струва да се вълнувам за актьор с такива фенки.  Crossing Arms

Скрит текст:
ves tur.SMI pishet pro eto foto))) vozvrashavshis domoi iz yarmarki Mipcom, Tuba srazu vzyala soboi svoix devushek. Tuba provodila Maiu i Toprak v shkolu, u vsex odinakovyi zheltyi plash.

# 706
Линка,не така с рогата напред бе,джанъм Hug Не всички фенки на ЕА сме такива Wink Днес съм на вълна клипове и открих един страхотен с моя любим композитор и поет,дето отдавна не бях го гледала Peace Поздрав за всички Тубоманки Party

# 707
Линка,не така с рогата напред бе,джанъм Hug Не всички фенки на ЕА сме такива Wink Днес съм на вълна клипове и открих един страхотен с моя любим композитор и поет,дето отдавна не бях го гледала Peace Поздрав за всички Тубоманки Party

Диди  Hug много харесвам КРА, и ЕА - също, ама ти знаеш.  Simple Smile
Но ми дойдоха свръх негативите от неговата тема. На тях няма какво да отвръщам, те са ми извън класацията за комуникация. Обаче и данните, с които боравят са неверни. Знаеш, че Монте Карло и Аси съществуват, а не са отчетени в тези данни. Щом не могат, а и не искат да приемат истината, то няма смисъл да се говори с тях. Зная, че всички фенове на мъже актьори са крайни, и не уважават партньорките. Но тези на ЕА бият всички по арогантност, псевдо интелигентност и самочувствие. Язък за прекрасния актьор! Но, няма как, явно си е заслужил фенките. Това не може да се игнорира!  Naughty Но него мога!  Naughty
На теб Hug, Дори Hug, и другите от темата на КРА, се извинявам, но не искам да се занимавам и вълнувам от някого, който влачи след себе си такава опашка. За мен той просто ще спре да съществува и всичко си идва на мястото.  Mr. Green Повече проекти с Туба не очаквам, неговите няма да гледам, така че ще си спестя отвратителните коментари и простотии.  Peace

Всъщност, сега съм яхнала метлата, но се надявам да ми мине. Знаеш, че овните не сме злопаметни!  Joy Joy Joy

Все пак, засега забравям за ЕА.  Stop

# 708
Здравейте Hug

Днес хубави и преведени на разбираеми езици неща сте постали, както и поредните страхотни снимки от Мипком Hug Hug Hug
Линка, не знам феновете, т.е. познавам манталитета на мнозина от феновете на нашите невероятни и неповторими партньори. Диди, наистина има много пристрастени, но уважителни и обективни в преценките си за другите актьори фенове и ти си от тях  thumbsup Та за феновете, които Линка, споменава - те не ни отварят към техните любимци. Точно обратното, карат ни да ги гледаме по-внимателно и честно казано, ореолът им лесно пада.

Гледах Халит, Берг и Туба, ами достави ми удоволствие да ги слушам - говорят и общуват свободно и адекватно, част са от цялото. Съвременни хора от глобалното общество. Вярно, никой не е длъжен да знае езици, но дори и награден, той не може да задържи задълго вниманието и си остава в страни, защото не знае и не може да общува. Язък за менъджерките и пиарките на нашите познайници, след като те не проявят голямо усилие да се почупят.
Не знам дали е нужно да кажа кого визирам - М.Й. във Ватикана и Е;А. - в Сеул. Честно казано, покрай тяхното представяне изпитах неудобство, не че съм им фен, но ги гледах с удоволствие в Аси и КПА и уважам играта им.  Ами стоят ми малко маргинално и вехто, въпреки таланта си. Светът се отваря и развива.
Разбирам и защо М.Й. обича толкова да се показва и фамилиарно да кокетничи с феновете си и защо Е.А. избягва светските прояви и интервюта Peace Разбирам и защо ролята на Комисаря толкова пасна на Е. и защо му се отрази благотворно (не според мене, а според констатациите на феновете му, които съм чела и чувала Peace) Проблемът си е техен. И аз като Линка, не ги следя онлайн, освен ако не захванат нов проект с Туба или не се появяват по "моята" телевизия  Peace    

Линка, нещо не мога да ти цитирам поста, та слагам клипа Peace
В предаването правят преглед на начина на протичането на Мипком. Водещият започва първо със страната почетен гост на Мипком и за интереса към нея. Хаштагът за нея е събрал 2015 съобщения.
Вероято мнозина от вас за забелязали, че особено един член на турската делегация,  личност, която наистина изпъква, това е актрисата Туба Б. Тя беше на партито на откриването и на панела от следнащия ден. Тя, както разбрах, е турската Ш. Стоун. Може да си представите базата, която тя събра в туитър. Както  виждате, базата фенове на хората, появяващи се наживо събират, е огромна. Тя е невероятно голяма, както около тази личност.

Не познавам терминологията на туитъра, тъй че може да бъркам малко Peace

На организаторите и водещите на Мипкон, а те не са случайни хора, е направила впечатление Туба, но доста свои упорито я неглижират. На нас, пък и на милиони, ни е тръпка и си я следим и на екрана, и на професионални, светски и социанлни прояви с удоволствие и уважение за достойното й представяне!
А може и да й правят услуга на Туба, да се ориентира в друга посока. Тя не показва по никакъв начин разочарование или обида. Продължава с усмивка напред да привлича вниманието newsm47  

ПП1 Аз, докато си пиша от сутринта поста (визитации, инжекции, посещения), Сабинка го е попревела и коментирала отзивите в туитър Hug Аз малко по-дусловно съм го превела.

ПП2 Довършвах си поста, когато медицинаската сестра - симпатичен студент по медицина, докато ми биеше инжекция, хвърли поглед на лаптопа ми и с погнуса ме попита как мога да чета БГмама. Отвърнах му, че тук разпускам и не чета "медицинските" теми.  Явно момчето се е нагледало на случаи, жертви на компетентни консултации във Форума. Въобще не знае, че има и теми, в които човек може да отмаря и да се наслаждава на красивото и интересното Wink

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 20:31 от Bagi

# 709

Казвам ви да ми напомните, че утре STARтира новото сериалче на Онур. По всичко личи, че нашият човек ще го играе лошото момче в триото Wink Ама той е свикнал, малко ли негативи обира и в реала от фантазьорки разни  Mr. Green

Ще помоля Злати да ни напише, какъв по жанр ще е новият сериал на Мурат Aşkın Kokusu ?

Гледа ми се чиста романтична комедия. Дано улуча вече, че с изключение на Статус на връзката:объркан, всичко друго зарязах Sad

Линка, слушай музика, не слушай фенки! Grinning Hug

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 18:45 от nadine1111

# 710
Надин ни е напомнила за утрешната премиера, Може би и Онур прави същото newsm78

https://www.facebook.com/HatirlaGonul.Series/videos/449493191905718/?pnref=story

# 711
  • Русе
Привет отново!  Hug

Саби, Баги  Hug благодаря ви за превода на това, което ни заинтересува от сутринта (  Wink за турската Ш. Стоун )  Е, не разбрах точно с кое я оприличават  Thinking красота, интелигентност или начинът по който присъстват на подобни събития - без да се навират постоянно пред обективите.
Но...  Wink която и да е причината и при наличието и на други турски звезди в КАН - за мен това си е оценка и то не каква да е  Simple Smile

Май вече не само ние виждаме посоката на Туба - чака я друг хоризонт, в Турция могат и без нея  Simple Smile

Надин  Hug не знам защо, ама... аз май трудно ще се задържа вече на още някой турски сериал - това робуване на рейтинг и типичните им задължителни моменти за всеки ( болест, затвор, интриги...  ooooh! знам какво да очаквам от тях), а и след започнатите вече доста, но зарязани още на първите серии... как да не се прехвърля в друг район ( поне временно се нуждая от рязка промяна - и я получих с Пътеки към щастието, сериал а ла Пленителката). Толкова, че дори за разлика от КПА - повтарям епизоди, че първият път от бързане да го изгледам ползвах доста мишката.

Погледнах първи епизод на Джанселовия сериал и не, че разбрах много, но... и нямам интерес да разбера.  Peace

Ще хвърля поглед и на Онуровия, ама по-скоро от любопитство, защото от загатнатото сякаш не ми следи подобна история.  Peace

# 712
Здравейте,момичета! Hug

Днес ми се наложи да пътувам и се появявам по-късно! Simple Smile

Отново сте споделили интересни новини и клипове!(Няма да изреждам имена,че да не пропусна някоя дружка) Hug Hug HugБлагодаря и за преводите на Сабина Hug и Баги Hug!

Цитат
Ще помоля Злати да ни напише, какъв по жанр ще е новият сериал на Мурат Aşkın Kokusu ?
Да отговоря на Надин Hug
Според Лили Hug(превеждаше КПА),името ще е ''Уханието на любовта'',др. го пишат ''Аромат на любовта''!Ето и сюжета на сериала,според статията от 7.10.! Peace
http://www.izleyiciplatformu.com/askin-kokusu-press-conference-in-nice-france/
Тук е превода! Peace
Скрит текст:
Стана известно окончателното заглавие на сериала на Мурат и Мерием. Той ще се нарича Aşkın kokusu. Другата роля ще се изпълнява от Мехмет Аслантуу. Действието започва в Грас, Франция - познат като парфюмерийната столица на света.
Героинята на Узерли е млада жена с турски баща и френска майка. Тя е експерт по парфюмите и има малък парфюмериен магазин.
Героят на Аслантуу е от Черноморския регион и се казва Азиз. Той има син и дъщеря. Съпругата му умира при раждането на сина им. Когато негов приятел е убит, Азиз осиновява и тригодишния му син (героят на Йълдъръм). Вдовец и баща на 3 деца, Азиз никога повече не се жени и няма връзка с друга жена, заради любовта и уважението към починалата си съпруга.  Но когато младата жена пристига от Франция, нещата се променят.  Те стават се усложняват, когато Азиз който е поверил на осиновения си син дъщеря си и целия бизнес, се влюбва в младата жена, както и осиновения му син .
Сутринта Вичи Hug е писала в темата на Аси,че името се променя на ''Кралицата на нощта''.(Според журналиста Дженгиз Семерджиоглу)!Ще чакаме и ще видим! Peace

В Кан сериалът вече е продаден в 25 страни! Peace

Тази вечер има мачове и волейбол!Почивка от сериалите! Joy

Приятна вечер! Hug Hug Hug

ПП 2 отговора

# 713
Цвети, и аз ще ги погледна от любопитство, ако имат превод сериалите на Онур и Джансел. Търся интересна история, но за съжаление си права, все едно и също.  Mr. Green Пък и много са дълги епизодите, време се губи. Предпочитам да следя новите филми в Америка и Европа.
Ти не повтаряш КПА, аз пък имам четири не гледани епизода Embarassed Embarassed Срам, като за фен на Туба Joy Joy
Ама ето на, тази вечер волейбол и футбол с националите,там без мен не може Wink И без вашите палци, естествено Grinning Peace

Злати, благодаря за отговора!  Hug Да свиркаш, като почне!

# 714
Нова снимка с Туба! Hug Струва ми се,че до нея е Ясемин! newsm78

# 715
Нова снимка с Туба! Hug Струва ми се,че до нея е Ясемин! newsm78

Злати  Hug и аз така мисля.  Peace

Лека нощ!  Hug

# 716
  • Сливен
             Запленени дружки, привет от нощната смяна! Hug

Благодаря за всички красоти, които слагате! Hug

Лека нощ! Hug

# 717
Здравейте Hug Hug
Привет на нощната смяна Hug Hug

"В живота е важно само това, което не може да се купи: Любов, която не знае за условия; Вяра, с която заспиваме и се събуждаме; Надежда, която умира последна; Какво не обичаш в себе си, не пожелавай и на друг."

Много злоба, много нещо се излива върху Туба,върху Онур и за какво ,защото много трудно се приемат успелите  и можещи хора.Това са фенове, които са толкова пристрастени,че не могат да допуснат ,че някой е по успял от техния любимец.Но Туба и Онур вървят напред печелят  и до Холивуд  стигат."Какво мислят хората за теб си е техен проблем"

Много хора са загинали във Анкара.Много жалко ,че това безумие ескалира ,вместо да се спира.Мир на праха им на загиналите.Жалко, много жалко.

Нещо за четене АКО.............

Скрит текст:
Ако владееш се, когато всички,
треперят, а наричат теб страхлив;
Ако на своето сърце едничко
се довериш, но бъдеш предпазлив;

Ако изчакваш, без да се отчайваш;
наклеветен — не сееш клевети;
или намразен — злоба не спотайваш;
но... ни премъдър, ни пресвят си ти;

Ако мечтаеш, без да си мечтател;
ако си умен, без да си умник;
Ако посрещаш Краха — зъл предател —
еднакво със Триумфа — стар циник;
Ако злодеи клетвата ти свята
превърнат в клопка — и го понесеш,
или пък видиш сринати нещата,
градени с кръв — и почнеш нов градеж;

Ако на куп пред себе си заложиш
спечеленото, смело хвърлиш зар,
изгубиш, и започнеш пак, и можеш
да премълчиш за неуспеха стар;
Ако заставиш мозък, нерви, длани-
и изхабени — да ти служат пак,
и крачиш, само с Волята останал,
която им повтаря: „Влезте в крак!"

Ако в тълпата Лорда в теб опазиш,
в двореца — своя прост човешки смях;
Ако зачиташ всеки, но не лазиш;
ако от враг и свой не те е страх;
Ако запълниш хищната Минута
с шейсет секунди спринт, поне веднъж;
Светът е твой! Молбата ми е чута!
И главно, сине мой — ще бъдеш Мъж!

Ръдиард Киплинг
Баги, бързо да минава.

# 718
Добро утро!  Hug

Денят е мрачен, нещата, които се случват у нас - твърде много загинали по пътищата - също, които се случват по света - атентат с много загинали в Анкара - също... Cry

Накъде върви света... Sad

Нищо не ни остава освен надеждата!  Praynig

Скрит текст:

Желая ви, въпреки всичко, един прекрасен, изпълнен с надежди, мечти и красиви преживявания, ден!  Hug

Що се отнася до сериалите на Дж., МЙ и Онур, ами нямам големи очаквания...
Като четох анонсите - типични сапунки, вече много динамични - всички се поучиха от КРА  Joy, но в същото време историите са обикновени, напомнящи неща, гледани преди. На МЙ сериала напомня Забранения плод, на Онур - Лъжовна пролет. Знам, че след древногръцката митология не може да се измисли различен сюжет, а след Шекспир - не може да се развие по-бляскаво и въздействащо, но все пак...
Аз лично няма да ги гледам.  ooooh!

Странна тема сме, не мислите ли...
Пишем в подфорум за романтични сериали, главно турски, но рядко ги гледаме... Joy
Дори, повечето, не ги гледаме, но гледаме и четем всичко друго... Joy

Прекрасна тема сме!  Heart Eyes Обичам ви момичета, бъдете винаги такива!  Hug

Приятен ден!  Hug

# 719

Чакам с нетърпение превода за това сравнение между Туба и Шарън Wink Много ми стана интересно Grinning Шарън е призната за една от най-интелигентните жени на Холивуд с IQ-154.

всяко нещо си има първи път, дойде време и аз да си самоцитирам Mr. Green За да напиша това вчера, избрах от стотиците снимки на Туба и Шарън в интернет точно тези...за да ги видя днес вече колажирани в снимката от Злати тази сутрин  Joy Joy Joy

Хубав ден на всички желая! Hug Peace

Баги, разкрита си  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 11 окт 2015, 09:36 от nadine1111

Общи условия

Активация на акаунт