"Аз не знам, дали някой забеляза, че в турската делегация имаше един човек, който се отличаваше - това е актрисата Туба Бюйюкюстюн. Тя беше на партито вечерта(първата вечер Турция като символичен домакин тази година, даде парти, част от което се вижда в клипчето със запитванията към турските актьори. Т.е. тогава са ги снимали и затова Туба бе с онази ВИП-гривна. За просташките коментари не ми се пише, защото пошлото и вулгарното го подминавам с няколкосекундно съжаление), също така на мероприятието/панела на другия ден. Аз я възприех като турската Шарън Стоун .Можете ли да си представите, какъв огромен интерес в туитър предизвика само един човек?!"
П.П. Това е в общи линии според мен, а в скобите са мои разяснения като следила в туитър МИПКОМ пазара трите дни и лични мнения - относно Туба. Иначе за останалите сериали,които следя, си взех информация. Най се шумя за Х-файловете.
Сабинка
благодаря!
Лайкнах те! 
Страхотен коментар от независим източник! Напълно се покрива с нашите възприятия за Туба! Ако Шарън Стоун е най-интелигентната актриса в Холивуд, (Надин
), то господинът абсолютно точно определи и Туба! 
Не е нужно да я харесват неинтелигентните, Сабинка
. Те се доказаха през тези 2 год. докато течеше КРА, на какво ниво са и няма смисъл да се комуникира с тях. То не е и възможно.Но всеки актьор си заслужава феновете!

Ако не бяха те, може би ЕА би станал любимия ми актьор, защото е астрален близнак с ММ, и ако вярвам на астрологията, харесвам този тип хора. Но явно не е такъв, щом фенките му са отврат. Асцедента му нещо е забъркан, предполагам...

Както и да е. Твърдо ще го игнорирам и забравя.
Не си струва да се вълнувам за актьор с такива фенки. 

Днес съм на вълна клипове и открих един страхотен с моя любим композитор и поет,дето отдавна не бях го гледала

красота, интелигентност или начинът по който присъстват на подобни събития - без да се навират постоянно пред обективите. 
знам какво да очаквам от тях), а и след започнатите вече доста, но зарязани още на първите серии... как да не се прехвърля в друг район ( поне временно се нуждая от рязка промяна - и я получих с Пътеки към щастието, сериал а ла Пленителката). Толкова, че дори за разлика от КПА - повтарям епизоди, че първият път от бързане да го изгледам ползвах доста мишката.