Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 878
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
От една снимка и пресата! Peace

http://www.ayakligazete.com/cnt/medya/tuba-buyukustun-sosyal-med … alladi-28874.html

http://www.sacitaslan.com/tuba-buyukustun-ikizleriyle-bir-ornek-haberi-248570

http://www.ucankus.com/detay/145441/tuba-buyukustun-bir-fotograf … ni-ve-yorum-yagdi

http://www.sabah.com.tr/magazin/2015/10/09/kizlariyla-bir-ornek-giyindi

Да допълня видеото с Туба и др.актьори с руски субт.! Peace

Турецкие актеры на Mipcom 2015/рус.пер.

https://youtu.be/efqcEB0wz7U

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 18:39 от Zlatina3

# 691
Цитирам пост на Сабина  Hug в темата на "20 мин.", че намерих превод

Озлем Турай (Зорба) от "20 минути" в Инстаграма на Туба.

Скрит текст:
Awwwwh💘 Ozlem Turay (Zorba) from 20 Dakika on Tuba's instagram pic🙈💕 @TubaBustun #TubaBüyüküstün

Скрит текст:
какие они большие. Благословение Аллаха им. целую всех троих.
Превод Галя Павлова

И още един пост от инстаграма на Туба, като коментар на снимката

Скрит текст:
Zdravstvuite, dubroe utro. u Toprak i Maya na volose est korona, ochen sladkie, bud-to igraet v teatre v filme. znachit vy vernulis iz Kann, eto bylo dlya menya gordost, aktery klassno govorili na angliskom, ia uverena ty i francuzski govorila(znaesh), dazhe na italyanskom ty govorish. Moya umnya, elegantnaya, krasivaya, talantlivaya sestra(rodnaya), byla i v Kannax i v Gollivude. Tureckix serial vydvigaet v drugie(raznyie) tochki. KPA dlya brata(rodnoi) Engin Akyurek mnogo udachi prines. tebya uzhe pol mira znaet. v vashem sovmestnom rabote prines uspex. ia uverena(veru) eshe poluchite nagrady ot KPA. vashe kinofilmy tebya privedetili vydvinet v Gollivud, pozhevem i uvidem(zhdem i smtrim). Dochki, tvoi schast'e(udacha,sostoyanie, bogatstvo). po moemu za rubezhom pervyi byl serial Gumus-Serebro, potom tvoi serial Asi, ia tak dumaiu. ia zhelaiu vam dolneishix uspexov v zhizne. Nadeius v odin den v odnom meste vtrechu vas. Dorogaya moya(rodnaya), pust den proidet prekrasno.

Превод Елмира Исмаеил

Партньорката на Онур - Gokce Bahadir за ВОГ /Турция/ октомври 2015

Появи се и тази актриса в сериала :  

http://www.hatirlagonuldizisi.com/  информация, за който може да я разбере Sad

Скрит текст:
Актриса Гокче Бахадыр очень взволнована своей ролью в новом сериале "Вспомни, Гонюль". Актриса рассказала журналу Vogue: "Моя героиня жила в детском доме до 12 лет, после, целых 6 лет она жила в приемной семье. После достижения совершеннолетия она выучилась на медсестру и работала в больнице. Чтобы вжиться в роль,я ходила в детские дома, в больницы, разговаривала с медсестрами.Благодаря этому я приобрела бесценный опыт".

https://vk.com/diziturk

Скрит текст:
/Узнаёте?
Исполнительница главной роли в сериале "Аси" - Туба Буйюкюстюн. Актриса передаёт привет украинцам из Канна. Не пропустите интервью уже в это воскресенье в "Светской жизни" в 23.20 на 1+1!/

http://svitske.1plus1.ua/

# 692

Баги, а на мен след такъв колаж ми става мъчно. Sad  Ако ще световен шампион да си по правене на колажи, нямаш право да намесваш невинни душички в някакви си твой фантазии. С герои от сериалите, с цветя и сърца да творят, ако искат денонощно. Но ръцете долу от децата. Sick Някаква доза извратеност намирам в това.

Надин, аз съм много против маниашките колажи. Когато мога, изрязвам господина (който и да е той), защото мястото не му е там. Не знам дали е коректно, но понеже за мене е пошло и обидно за "любимците" им, след малко  угризения - режа Crossing Arms
А за децата направо бих #2gunfire Но навремето ми казаха, че това е тема за турски сериали, за морал нямало място. Сигурно и тези колажистки са на същото мнение. Жалко, че са жени и вероятно и майки. Предполагам, че ако биха се ядосали, ако запитам ако това бяха тя и нейните деца. Веднъж пред една болница потитах един катаджия - а ако това беше вашата майка? Направо побесня и ме изгони от паркинга. Лесно е да се забавляваш на чужд гръб.
Жалко, тази Лили ми допада, ама често я режа Embarassed

Като този:

Сабина, кой е другият? Не бих искала да го гледал Sick

Злати подробно си прегледала пресата, ама да ни беше и светнала какво пише Wink

Ох, на Линка постът и той пълен с туитъри. Уплътнихте ми времето Hug

# 693
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

Искам да благодаря отново на всички писали и днес  bouquet и да се извиня, че не винаги отразявам всичко  Embarassed, но... все не успявам да намеря време за писане, а когато го направя  ooooh! често забравям повечето неща, които съм набелязала  Embarassed Ама... така е, като се посъберат материали, затова пак - благодаря ви!  bouquet

А тази сутрин написах, че въпреки мрачното време навън тук си имаме слънце и...  Wink то взе, че изгря съвсем и даже с малките си сателити  Laughing

Здравейте :hug

Дано има и още.

Макар и да не се виждат добре - такова настроение носи тази снимка  Simple Smile

Как да не иска Туба да прекарва повече време със своите принцеси - разбирам я прекрасно  Peace

И колажче с бъдещ партньор,надявам се.

а да сложа и друг

Харесва ми снимката на Туба и Берг, явно двете се разбират прекрасно въпреки честото им противопоставяне в анкети и от фенове - това е истинското, доказано вече не за първи път.  Simple Smile

А понеже Баги  Hug попита за ''другият''  това е бъдещият и партньор Джош Хартнет ( снимката не е много добра), а в колажа е Мат Деймън, който наистина би стоял чудесно до нашата хубавица.  Wink А и като се замисля...  Thinking след като в Турция не я ценят достатъчно, защо пък да не вземе по-често да поглежда към тези, които вече я търсят  Wink

п.п. Божеее, една правописна грешка и... за малко гаф  Joy Joy Joy Оправих я, та кой видял  Wink видял  Peace

Баги  bouquet оправяй се бързо  Peace

Ето още едно задгранично предложение  Simple Smile - Джъд Лоу

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 19:40 от Cveti67

# 694
Цвети, Мат Деймън много го харесвам - не само добър актьор, но и страхотен сценарист. Млад, талантлив, умен и интелигентен. Няма общо много с прехвалените ни партньори (за тях говоря, щото не познавам други комшии в дей. В началото малко го бърках с Л. ди Каприо, а с него Туба би искала да играе. Но Мат Дейман би бил по-добър избор Peace
А този Джош Хартнет е неузнаваем на тази снимка Whistling

Пропуснах срещата с Б.К. Много са сладки и естествени. Интересно дали са се срещнали с Б.С. newsm78

И един музикален поздрав от мене с песен, с която имаше хубави клипове от Аси, но за разнообразие - вместо Аси и Демир, Celtic Women:

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 20:56 от Bagi

# 695
Здравейте отново по  вечерна доба, момичета

Днес сутринта реагирах спонтанно на прекрасната снимка на ТМТ сложена от Вичи от таблета докато пътувах . Мислех малко по-късно да се включа отново, но уви... котка ми мина път. Царевицата ми много избуя. Така, че едва сега мога да се включа Sunglasses
А и аз като Цвети Peace понякога през деня се заформят интересни дискусии или се повдигат някои важни теми, но като не мога да реагирам на момента, вечерта вече подходящия  момент за реплика вече е отминал е отминал.  Rolling Eyes Така, че затова понякога постовете ми са по-дълги Peace
А гледам, че и днес сте се забавлявали подходящо; намерили сте чудесни колажи с Туба, сложили сте прекрасна музика, имаме и сложени линкове за статии в пресата за Туба, разгледали сте евентуални бъдещи партньори -Вичи, Злати, Сабинка Hug Hug Hug
Колкото до колажите, които МураТубките продължават да творят, намесвайки и Топрак и Майя споделям на 100% написаното от Надин, Линка и Баги newsm10

Аз пак се чудя- няма ли го  някъде качено видеото от срещата на Туба, Халит в Кан? newsm78

Тази снимка много ме зарадва Peace

Скрит текст:
И колажче с бъдещ партньор,надявам се.

а да сложа и друг

Харесва ми, че Туба и Берг изглежда, че се разбират добре. Защото това е снимка, която е направена без позиране от страна  на двете . Сега видях, че  Цвети, Баги newsm10 са написали почти същото като мен. Ами така е, като сме от едно ято newsm53

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 21:02 от kanti

# 696

Мурат не може да повярва, че бихме Германия с 3;0 на ЕП по волейбол Mr. Green Да ни гледа и утре! Joy Joy

Наздраве и от Хасретчето за победата Peace

Напомням, че и Туба е била волейболистка Wink

# 697
Едно детско колажче, по-подходящо за добро утро, ама става и за лека нощ с пожелание за сладки и приказни същища Hug

# 698
Добро утро!  Hug

Излязла е рекламата на предаването на украинската ТВ.

https://twitter.com/Maisha_91/status/652581164352425984

http://svitske.1plus1.ua/

И едно интересно видео. На 6м30 сек сравняват Туба с Шаран Стоун. Моля англоговорящите лебедчета да ни светнат в кратце.

"The most buzz-worthy trends of the market are discussed and analysed by a panel of industry experts.

Speakers
Ali May, Presenter, Mayhart, UK @alimaytv
Kim Moses, Producer, Sander / Moses Productions, USA @kimmoses1
J.A. Steel, Producer/Director, Warrior Entertainment, USA @jasteel
Catherine Warren, Founder and President, FanTrust Entertainment Strategies, Canada @FanTrust

Moderator
James Martin, Head of Social Media, MIP Markets, France @jamesmart_in"

Предварително благодаря!  bouquet

Приятен ден!  Hug

# 699
Здравейте Hug Hug
Поздравления за нощната смяна Hug

"В хората най-много ценя две неща — способността за душевната близост и способността да доставят радост на другите." Ричард Бах

Лебедът е символ на прераждането, чистотата, целомъдрието, щедростта, мъдростта, пророческите способности, поезията и смелостта.

Баги,Канти,Линка,Надин,Цвети,Сабина,Злати с извинение ако някоя дама съм пропуснала
подкрепям ви на 100% за колажите  намесвайки и
Топрак и Майя,може би  им са объркани представите,че децата са свято нещо и не трябва да са обект на фенски желания.
Ако се обърнат нещата и техните деца и внуци  са обекти на такова творчество,ще има гръмотевична буря.
Ние можем да се радваме само  на успехите на нашите любимци,
 на това което са постигнали  и ще постигнат.

Да се надяваме на някоя изненадка днес.

И още нещо за лебедите.

Скрит текст:
Лебедът е символ на прераждането, чистотата, целомъдрието, щедростта, мъдростта, пророческите способности, поезията и смелостта.
Съществува и вярване, че душите на хората след физическата им смърт, странстват в небето под формата на лебеди.

Почитта на лебедите е много древна. В древността са ги свързвали със слънцето. В изкуството на етруските племена са намерени изображения на слънчевата колесница, теглена от лебеди. При славяните пък изящните птици придружавали Бога Слънце.

Монголците вярват, че първите хора на земята са били родени от лебеди. А народите в Сибир вярват, че през зимата лебедите се превръщат в сняг, а през пролетта се съживяват от него.

В индийската митология се описва как един мъдър човек чрез силата на своите познания се превърнал в златен лебед. Лебедът и гъската са вълшебни птици. От лебедово яйце се появил индийският бог Брахма.
И в индианската митология има поверия, свързани с лебедите. Тези птици се изобразяват по стените на храмовете и символизират перфектния съюз.

В гръко-римската традиция образът на лебеда е свързан със Зевс, Афродита и Аполон. Един ден синът на бог Хелиос подкарал слънчевата му колесница, но не се справил и едва не изпепелил земята с огъня от колесницата. Страхувайки се, че синът на Хелиос ще унищожи земята, Зевс го ударил с мълния. Като видял мъките му, богът на слънцето, Аполон, превърнал момчето в лебед. На него е наречено съзвездието Лебед. Самият Аполон често летят над Гърция, яхнал колесница, теглена от бели лебеди.
В друг мит царицата на Спарта, Леда, впечатлила със своята красота самия Зевс. Господарят на Боговете се явил пред нея под формата на ранен лебед. Леда погалила лебеда и скоро птицата снесла яйце, от което се родила красивата Елена, заради които в последствие избухва Троянската война.
Германците смятат лебедите за птици, които могат да предсказват бъдещето. В тях се вселявали душите на младите момичета, особено чистите и непорочните.

При славяните лебедът е олицетворение на семейната вярност и красота. В Русия има убеждение, че яко някой убие лебед, смърт ще покоси не само него, но и цялото му семейство.

Приятни почивни дни, а за работещите да им е по леко.
Линка Hug

# 700

Ето и превод на руски.

Ваши любимые телезвезды показывают свои истинные лица, раскроют личные тайны и признаются в слабостях. Не пропустите "Светская жизнь" в воскресенье, в 23:20, на 1 + 1.

# 701
  • Русе
Добро утро!  Hug

Дано наистина получим един щастлив ден!  Peace

Линка  Hug ТТ е пълен със стоп кадри от това видео и аз докато се чудя и търся по-удобен за слагане линк,  Wink окъснях, ама... пак ще си оставя снимката  Simple Smile

С такава усмивка и настроение...  Simple Smile, да се надяваме на още добавки около събитията последните дни и превод на от нашите англо-говорящи дружки  bouquet

Вичи  Hug

И нещо забавно от мен  Simple Smile - как може да излезе човек от всяка една злепоставяща го ситуация... - с хитрост и настроение

https://www.facebook.com/Codeblackcomedy/videos/10153230213791314/?fref=nf

# 702
(

https://twitter.com/startv/status/652520094153637888

Simple Smile Grinning Laughing

Аз отивам на кафе и музика. Желая ви същото.  Hug

Хубав съботен ден и много срещи с приятели!  Hug

Последна редакция: сб, 10 окт 2015, 10:51 от Lina_4

# 703

Чакам с нетърпение превода за това сравнение между Туба и Шарън Wink Много ми стана интересно Grinning Шарън е призната за една от най-интелигентните жени на Холивуд с IQ-154.

Линка, а пък аз имам среща с тиква и Одри Хепбърн.  JoyТоест, докато се пече тиквата, ще гледам Одри и Питър ОТул в "Обир в музея" за... не знам кой път Embarassed Embarassed Макар филмчето да е от 1966г, е с много хубаво качество в интернет.

Скрит текст:

Хубав ден на всички! Peace

# 704
  Здравейте! Heart Eyes

"Аз не знам, дали някой забеляза, че в турската делегация имаше един човек, който се отличаваше - това е актрисата Туба Бюйюкюстюн. Тя беше на партито вечерта(първата вечер Турция като символичен домакин тази година, даде парти, част от което се вижда в клипчето със запитванията към турските актьори. Т.е. тогава са ги снимали и затова Туба бе с онази ВИП-гривна. За просташките коментари не ми се пише, защото пошлото и вулгарното го подминавам с няколкосекундно съжаление), също така на мероприятието/панела на другия ден. Аз я възприех като турската Шарън Стоун .Можете ли да си предсатваите, какъв огромен интерес в туитър предизвика само един човек?!"

П.П. Това е в общи линии според мен, а в скобите са мои разяснения като следила в туитър МИПКОМ пазара трите дни и лични мнения - относно Туба. Иначе за останалите сериали,които следя, си взех информация. Най се шумя за Х-файловете. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт