Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Русе
Добро утро в неделя!  Hug

А както виждате  Wink за мен отново е към обед  Laughing, ами... като си нямам кукли край мен - поспивам си  Simple Smile

Вичи, Линка, Надин  Hug след вчерашните пак зловещи новини за смърт и страдание... колкото и да си ведър и оптимистично настроен някак просто увесваш нос - губиш желание за забавление и се отдаваш на нещо, което хем може да ти запълни времето, хем и да ти отвлече мислите от случващото се в този страшен реал. Затова и са нужни повече филми с оптимизъм, любов и много хумор  Peace
Стига вече драми, малко ли са те навсякъде около нас  ooooh!

Линка  Peace много си права, че ние не сме типичните гледащи турски сериали зрители  Wink и не, че нямаме опити де - ама... просто трудно попадаме на нашия тип, та затова и все още се броят на пръсти целите ни изгледани продукции  Simple Smile

Да видим днес какво ще ни предложи за забавление  Wink любимата ни тема - в този студен и дъждовен ден повечето сме си у дома, та... дано и да открием я новина, я - нещо друго любопитно  Peace

# 721
Нещо ново и различно от последните часове Grinning

Tuba Büyüküstün/Kenan İmirzalıoğlu/Farah Zeynep Abdullah | Сделай ей больно

# 722
Добро утро, момичета Hug

Денят и светът навън е мрачен както и да го погледнеш Sad, но животът продъллжава, както казвате, надеждата и копнежът остават. Тук поне сме си спретнали едно спокойно и красиво място, затова и нетърпението да надникна в темата, независимо къде съ, и колко е тръстиката. Благодаря на всички ви Heart Eyes

Линка, хич не ни е странна темата. Може да е в подфорум турски сериали, ама си е за проектите, стари, настоящи, бъдещи на Туба, за социалната и гражданската й позиция на нея и на Онур. Покрай тях и любопитството ни гуги-преводачът и гуги-търсачката направо ги изтощихме Wink Колко свят обиколихме, с колко личности и всякакви форуми се запознахме. Естествено, близначките са ни една прекрасна екстра Laughing
(май преминах в множествено число Peace)
Аз, лично, затова съм и в БГмама. На мене това ми е напълно достатъчно. Другото, което слагате за партньори и техни колеги, ми е бонус, да не гледам съвсем като теле.

Злати за новата снимка на Туба Hug Освен работата, авно и приятелство ги свързва с Ясемин.

Чакам с нетърпение превода за това сравнение между Туба и Шарън Wink Много ми стана интересно Grinning Шарън е призната за една от най-интелигентните жени на Холивуд с IQ-154.

всяко нещо си има първи път, дойде време и аз да си самоцитирам Mr. Green За да напиша това вчера, избрах от стотиците снимки на Туба и Шарън в интернет точно тези...за да ги видя днес вече колажирани в снимката от Злати тази сутрин  Joy Joy Joy

Хубав ден на всички желая! Hug Peace

Баги, разкрита си  Joy Joy Joy Joy
Надин, цитирам те по 2 причини Peace  Първо, още не беше ме разкрила, а ми стана любопитно Злати откъде го е взела - аз го пуснах във фейса.
Второ, направих този колаж, за да се види кой се е изказал за Туба - шефът на социалната медиа MIP, markets, France. Не е кой да е! Живи и здрави да са й сънародниците на Туба, да си пишат конюктурно това, за което им се плаща. То и без тях Туба отдавна е на върха в Турция, а появата  й привлича вниманието на милиони.

Докато си пусна поста, станало почти обед Peace
Хубав ден ви пожелавам Hug

# 723

Надин  Hug този филм ми се видя интересен!  Joy Joy Joy Mr. Green

Двете дами се бият за господина, накрая го убиват и остават двете двойка!  Shocked Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha
Баш като за турско дизи!  Joy Joy Joy
Поне е различно от бозите...

# 724
  • Русе

newsm10 smile3521

Наистина е различно от гледаните досега и много добре са комбинирали кадрите  Simple Smile

# 725
Здравейте следобедно! Hug

И днес наминавам късно!Синът нали си купи апартамент и вече е към края на ремонта!Така,че имаше голямо чистене! Laughing

Боби HugВичи HugЛинка HugЦвети HugНадин Hug,за споделеното! Hug

Баги Hug,снощи новата снимка на Туба и колажа ги взех от Грузинския фейсбук! Laughing

Приятен остатък от деня! Hug

# 726
Здравейте Hug

Поздрав на всички дами,които са минали днес в
уютното ни местенце. Laughing Laughing

На кафенце 

Нещо за разтоварване https://fbcdn-video-h-a.akamaihd.net/hvideo-ak-xpa1/v/t42.1790-2/10948569_778310972239238_969603570_n.mp4?efg=eyJybHIiOjQ4MiwicmxhIjoxNDE0LCJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6InJlc180MjZfY3JmXzIzX21haW5fMy4wX3NkIn0%3D&rl=482&vabr=268&oh=902c80488c4662f9b64fe709dc0b8276&oe=561A8BC3&__gda__=1444580540_4c526f410eafc64746083490274de21a

# 727
  • Русе
Вичи  Hug линка, който си сложила не се отваря  Sad

Аз нали днес го раздавам повече цветарка (  Wink прибрах си цветята вътре, че на балкона май няма дълго да издържат), та затова наминавам от време навреме и насам, а и поглеждам за някоя новинка.

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-genc-oyuncuya-anne … ik-yapti_6_110129

Ето на какво попаднах - Мирай, която помним като дъщерята на Мелек от 20 минути е дала интервю, явно са я питали и тя е казала нещо за Туба  Wink Ама... понеже не е на български  Wink - ще е малко скрито  Laughing

Скрит текст:
В статье говорится, что на передаче для арабского канала Turki Esktra, юная актриса Мирай Акай, которая ранее играла дочь Тубы Бюйюкюстюн, в сериале "20 минут", сказала о Тубе: "Туба, очень сладкая. Она на самом деле, по матерински заботилась обо мне, была мне как мама."В настоящее время, Мирай играет в сериале "Дочери Гюнеш".

И още нещо, ама... Гуги не помага особено с превода, та... ще гадаем  Wink - пак прическата е в центъра на статията  Simple Smile

http://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustun-sohret-olmadan-onc … 0134#.Vhqnuuztmkp

# 728
Малко посред нощите се отбивам, но нямах възможност по-рано да се обадя

И през почивните дни сте заредили страничките на къщичката ни с интересни мнения, снимки, колажи, музика, статии свързани с нашето момиче.  Така, че благодаря ви за настроението, с което ме зареждате, и информацията, която получавам от вас Цвети, Линка, Баги, Надин, Вичи, Злати, Сабинка, Боби  bouquet  bouquet  bouquet /ако някоя неволно съм пропуснала - моля да ме извини Praynig/

Днес нали беше старта на сериала на Онур? Rolling Eyes Някой гледа ли го? И какво ще каже за него?

А по Украинската ТВ нали щeше да има интервю с Туба ? Thinking Май линк не се е открил за тази ТВ Rolling Eyes A и във FB и ТТ няма никаква снимка или коментар по въпроса Peace/поне аз не открих/

Вчера не бях в София, а посетих Мелник и Роженския манастир - една дестинация, по която съм ходила преди доста години.
Скрит текст:
И вчера въпреки лошото време тръгнахме. Дъждът ни съпровождаше непрекъснато, но слава Богу само докато пътувахме или бяхме на закрито или под навес Peace Докато пътувахме към манастира имаше хубава мъгла, която не ни даваше възможност да се насладим на гледката покрай пътя. Но това се корегира на връщане и можахме да погледаме прекрасните пясъчници покрай пътя за към Мелник и в самия град. [Мъглата е е едно приказно природно явление, което съдържа невероятна красота в себе си. Единствения й "дефект"/ако мога така да се изразя / е това, че не можеш да виждаш наоколо надалече. А когато си за малко време някъде ти се иска да можеш да напълниш очите си максимално с природните красоти yes] Така, че изкачвайки се към манастира мъглата ни съпровождаше, но когато бяхме там започна да се вдига, за да можем като си тръгваме от там да можем да видим красотата на този край на България в пълния му блясък Peace Като слезнахме на паркинга отново започна да вали и ние седнахме да опитаме червеното вино на един от местните производители, което беше  много добро thumbsup Ето няколко снимки, така че да видите и вие отчасти това, за което ви разказах Peace

Слагам ви и нещо кратичко, с което да си изпиете сутрешното кафе на Вичи и/или Цвети, и/или Линка Peace
КАРТИНАТА НА ЖИВОТА
Скрит текст:
Веднъж един човек попитал мъдреца:
– Защо Господ позволява едни хора да страдат, а други не?
– Господ не е виновен за човешките несгоди – отвърнал мъдрецът. – Както и всеки сам е отговорен за своето щастие. Който иска да е щастлив, ще бъде.

– Няма логика в това, което казваш. Едва ли има човек, който не иска да е щастлив. И въпреки това срещам повече нещастни хора, отколкото обратното.

– Погледни тази картина – рекъл мъдрецът. – Какво виждаш на нея?

Погледнал човекът картината и казал:
– Виждам зима, виелица, и то каква... Всичко е затрупано със сняг, чак тръпки ме побиват.

– А аз виждам малката къщичка, която свети – казал мъдрецът. – Виждам дима, който излиза от комина. Усещам топлината и уюта, които царят вътре. Дори мога да подуша аромата на прясно изпечения домашен сладкиш.

– Но нищо такова не е изобразено на картината – засмял се човекът, – все едно друга картина описваш. Да, има къща, която свети, но всичко останало...

– Напротив – казал мъдрецът, – говорим за една и съща картина. Тя представлява живота през моите и твоите очи. Ти видя само студа на зимата, а аз топлината на огнището. Истината е, че всеки сам избира с каква картина да изобрази живота си, и ако ти сам не отвориш очите си за хубавото, не очаквай и Господ да го направи вместо теб.

автор: Силвия Жекова

Лека нощ! smile3524

# 729
Здравейте Hug
Канти, Hug HugЦвети Hug Hug

Най-хубавите неща в живота са безплатни: майчината обич, усмивката, приятелството, добрата дума, прегръдката, искрите в погледа на любимия, погледа на щастливите деца! Насладете се на всеки един момент преди той да стане недостижим. Успешна късметлийска седмица за всички нас ,приятели !

Честит празник на Енгин Акюрек . newsm59 Още повече успехи,да покори още върхове както в личен план ,така и в професионален аспект.

За четене   Коя е твоята сила според зодията........   

Скрит текст:
Овен – Винаги на правилното място, в точния момент!
Дори, когато решите да се шляете безцелно, все нещо ще изникне – ще срещнете някого, ще попаднете в ситуация, от която да извлечете ползи, Вие се появявате там, където трябва. Според астролозите това е способност да следвате знаците на съдбата.

Телец – Уникален усет за граници и моменти
Защо един Телец не може да бъде съборен от нищо? Защото винаги усеща и най-невидимите граници. Знае кога да спре, преди напрежението да го смачка. Знае кога точно да започне, за да извлече най-големи ползи.Винаги усеща, когато някой или нещо му идва в повече. Затова и тази зодия се печели трудно. Трябва да си балансиран, умерен и никога да не прекаляваш.

Близнаци – Умението да използват думите
Ако Близнак ви бутне на улицата и ви счупи телефона, лаптопа и очилата, не се учудвайте, ако след няколко минути го молите да му изплатите обезщетение. Тази зодия така добре борави с думите, така умее да извърта всичко, че просто няма равна. Затова и с Близнак не се спори. За ваше добро. Simple Smile

Рак – Умението да ви бъдат огледало
Ако видите Рак, настроен агресивно към вас или по-студен от обикновено, помислете за вашето лично състояние. Представителите на този зодиакален знак са изключително чувствителни, но имат и способността да отразяват емоцията на околните. Това качество става сила, когато бъде осъзнато!Благодарение на него Ракът получава отговори на много деликатни въпроси. Но и околните също… ако имат мъдростта да го направят.

Лъв – Умението да решава всичко от раз
Представете си конференция от влиятелни личности, мъчещи се над световен проблем. Срещата е дълга, изтощителна, а решение не се вижда. И точно тогава влиза лъвът, закъсняващ и бързащ за друго място, казва само няколко изречения и задънените улици се оказват булеварди с много изходи.Ето това е Лъвът! Не случайно, наречен Цар!

Дева – Умението да надушва неприятности и възможности
Сякаш в мозъка на Девата има тайно и уникално място, съхраняващо информация, скрита от другите. И цялото това знание изскача в точния момент. Дали, за да предотврати неприятност, или за да блесне като гениална идея. Не подминавайте тези проблясъци. Те обикновено променят живота на много хора!

Везни – Умението да разчитат другите
Има една приказка, че Везните винаги са прави. И преди егото ви да скочи срещу това, ще ви кажем защо. Защото на тях са им нужни само няколко секунди, за да разберат що за човек е някой и какви са намеренията му. Именно затова често дори в лошите постъпки намират нещо добро. Това е изключителна сила и ако Везната не позволи на наивността да я заглуши, ще има много успехи в живота.

Скорпион – Умението да филтрират повърхностния слой
Често заради това те изпитват такава жажда за физическа и емоционална близост. Скорпионът никога не може да бъде повърхностен. Той винаги влиза надълбоко, затова умът му е като бръснач, а действията крайни. Това не винаги се харесва на другите, но от друга страна е огромна сила за него. Защото просто не дава шанс да бъде разиграван, манипулиран, контролиран. Той командва и по-добре го приемете.

Стрелец – Да знае кога да поеме риска
Оптимизмът е едно естествено състояние на тази зодия. И често хората я мислят за наивна и повърхностна, но жестоко бъркат. Стрелецът си живее весело живота и често става известна личност или печели от лотария, или му се дават златни възможности. Защото той има удивителна сила – да знае кога да поеме риск. Било то в любовта или професията. Или просто ей така.

Козирог – Да усеща темпото в живота
Не сте ли забелязали, как един Козирог върши за няколко часа работа, която на другите отнема дни. И то без да изглежда на ръба на нервна криза? Освен способността да организира, той притежава и усет за темпото на живота.Той знае кога да забърза на макс и кога да спре. Затова и става най-добър във всичко, което подхване.

Водолей – Да чете мисли
Не, не говорим за телепатия, а за способност, която дори не знам как да опишем с думи. Когато имате някаква идея, но нещо ви се губи. Чудите се дни наред, но пак не нареждате пъзела. Точно тогава споделете с Водолей. Ще му отнеме секунди, за да каже ясно и точно в десетката това, което ви трябва. С едно изречение, с една дума, Водолеят описва всичко от-до.

Риби – Да дава точния съвет
Понякога е наистина изумително как чувствителните и често с хаотичен живот Риби, дават най-точните и мъдри съвети. Но това са фактите, явно тези чаровници имат умението да подреждат живота на другите. Затова не се колебайте да им поискате мнението и за най-простата, и за най-заплетената ситуация. А на самите Риби ще кажем – притежавате огромна сила – силата на мъдростта и проницателността. Прилагайте я и за своя полза!

Успешна нова седмица мили дами и
Скрит текст:
не се ядосвайте от поредната нова кофа помия и дано някои от пошлите колажи са изчезнали.

# 730
  • Русе
Добро утро!  Hug

Хубав ден и седмица да ни чакат, въпреки студеното и мрачно време  Peace

Да се погрижим и сами за това!  Peace

Канти  Hug и ти си успяла въпреки не доброто време вчера да си прекараш прекрасно деня   Simple Smile Благодаря ти  bouquet за разказа с картинки и... само малко да те поправя  Wink никой в нашия край няма да ти повярва за
'' единственият дефект на мъглата''  ooooh! ( като започнат при нас да се зареждат дни наред все мъгливи, а чуваме по други места за температури много по-високи, докато ние треперим и скърцаме...  Mr. Green)

А за филма на Онур снощи...  ooooh! дали защото четох за отложени сериали заради траура, дали поради липса на навик или просто забравих, ама... хич и не се сетих да погледна  Embarassed

И.. не съм забравила повода днес  Wink

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Енгин!  bouquet

Нека е все така трудолюбив и отлично пресъздаващ образи, та да печели отново публика и награди

( такава снимка избрах, че тези за поздрав, които откривам  ooooh! хич не ми харесаха с детинската им украса  ooooh!, а нямам време за още търсене)

Вичи  Hug

# 731
Хубав ден и седмица желая на всички! Peace Hug

Аз погледах десетина минути от старта на "Спомни си Гьонюл" докато ми почне волейбола. Хареса ми, без да разбирам езика.  Wink
За мен Онур си е ..актьор Grinning Справка- постовете ми от ПС във времето, когато и в съня си не виждахме някаква връзка с Туба Joy Joy Не бих казала, че е недостижим/  както някой е написал за Енгин в темата на КПА/ . Бих го написала, ако не гледах световни филми и сериали Mr. Green Mr. Green Но си е достатъчно добър, за да му дават главни роли във филми и централни в сериали. Ако някой знае тема с фенове на другите актьори, където ще се пише за сериала, моля да даде знак! Praynig
Слагам ви първи епизод на турски, ако някой иска да погледне :

http://www.vbox7.com/play:95922934f0

Наздраве за Енгин!  Grinning Желая му не само статуетка с женско име! Peace

# 732
Добро утро! Hug

Писах пост и изчезна! ooooh! Сега наново и по-кратко! Laughing

Канти Hug,благодаря за споделеното! Hug

Вичи HugЦвети Hug

Бях приготвила линк за 1-ви еп. на Hatırla Gönül,но се изтри!Сега видях,че Надин Hug е пуснала! Peace
Не гледах епизода снощи! Peace 3 часа гледах волейбол,но все пак бихме Холандия! bg

Хубав ден и лека нова седмица! Hug

# 733
  Здравейте! Heart Eyes

Най-сетне догледах турският филм "Ловен сезон" и все едно гледах 2ч.24мин. КРА. Че даже финалът - комисарят намекна на злодея да се самоубие и той и това направи с разликата - ловна пушка. Tired
  Хубав ден и лека седмица! Hug

# 734
Здравейте, момичета и от мен по обедно време

И днешния ден сте ни заредили с прекрасни пожелания и ароматно кафе Вичи, Цвети, Злати, Саби Hug Hug Hug
Надин Hug благодаря ти за линка за сериала на Онур. Надявам се руските момичета да го превеждат, така че ще изчакам до превода, че нещо времето ми тези дни съвсем ще е кът Sunglasses

Цвети Heart Eyes много добре те разбирам за мъглата  yes Наистина за селищата покрай Дунава и морето тя не предизвиква хубави асоциации. Ама така е : когато нещо е прекалено, излиза от рамките на хубавото и отива в другата крайност.  Както обичам да казвам - всяко нещо което е прекалено вгорчава Peace  И прекаленото слънце, и дъжда, и вятъра, и сладкото и т.н. Но когато е дозирана и за кратко мъглата крие в себе си една мистика и тайнственост. Това имах в предвид Peace

Честит Рожден Ден на последния (за момента) сериален партньор на Туба  nbirthday Енгин Акюрек newsm67
Пожелавам му преди всичко здраве и много успешни проекти, за които да получи много награди! И не на последно място - да открие спътницата си в живота! Heart Eyes

Да сложа слънчевото ни момиче, което  ни радва толкова много с проектите си и проявите си извън снимачната площадка smile3521

Спорен следобед, дружки!

Общи условия

Активация на акаунт