Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 860
  • 746
  •   1
Отговори
# 30

Здравейте, момичета  Hug Hug Hug

Много се зарадвах за Енгин!  Браво!  Пожелавам му още много награди!

И естествено, за да направиш добра роля, трябва и партньора ти да е на ниво  Simple Smile

# 31
  • Сливен
        Добър вечер, приятели! Hug

Кой сега е номер 1!!!

Браво на Енгин!  Peace Peace Peace Peace Peace

Сега сме в очакване на следващите награди - Златна пеперуда!  Всъщност на три пеперуди!

За някои е нормално, за фатметата трябва да е скандално, но...Енгин Акюрек взе наградата в Сеул за ролята си на Йомер в "Kara para ask". Нека му е честита и да получи още много!  bouquet

Честито на Енгин!  Hug
Много още награди му пожелавам!  Peace
И както казват в руския форум, да не забравя основната сентенция:

За спиной каждого успешного мужчины всегда стоит женщина. Такой дуэт не мог не затронуть сердца!

Зад всеки успешен мъж, винаги стои  жена. Такъв дует не може да не докосне сърцата. Казват го Енгинките!  Mr. Green Да не повярваш просто!  Joy Joy Joy Че между тях има и нормални...

[/color]

Доживяхме и това да чуем!!! 

Тази снимка на Елмер е за красиви сънища! Peace

Лека нощ, момичета! Hug

# 32
  • AMS

Привет на всички, благодаря за новата тема, за споделеното и честита награда!!!

# 33
Днес беше един хубав ден за темата ни Grinning Похваление за Сабинката, баш репортер за две теми Hug Peace Канти е на път и не знае, но се сетих за Дороти, която сигурно много се радва за  Енгин Grinning

Лека нощ!  Hug Слагам малко музичка за снемане на напрежението от деня Wink

Richard Clayderman & Nicolas De Angelis-Diva

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 00:03 от nadine1111

# 34
Честита награда на Енгин newsm10  Нови и по-високи му пожелавам! И не само с КПА.

Не само енгинките са го казали, французите са го обобщили Cherchez la femme Wink

Някои празнуват, други вече сте се отнесли, наздраве и лека нощ!

ПП
Линка
, вярно линкът не се отваря. Явно е от тези, които постоява малко и след това не може да се отвори. Не съм се научила да ги разпознавам.  Ето още един. http://www.logoped-plovdiv.bg/?page_id=696  Системата за ранно развитие се казва КиндиРу.

# 35
  • Сливен
                       Добро утро! Hug

Честита награда на Енгин newsm10  Нови и по-високи му пожелавам! И не само с КПА.

Не само енгинките са го казали, французите са го обобщили Cherchez la femme Wink

Вчера беше много хубав и емоционален ден за Енгин и всички нас, които го харесваме и въздишаме по него!

Хасрет пее за победата на Енгин. Joy Joy Joy

Прекрасен петък! Hug

# 36
Здравейте Hug
Поздрави на нощната смяна Hug Hug

"Някои хора търсят красиво място. Други правят своето място красиво.” -
 Да се постараем да направим днес всичко около нас да е красиво! Да направим нещо необичайно, което никой не очаква!Щастлив и успешен ден!

Благодарствено слово на Енгин Акюрек при получаване на наградата "Най-добър актьор" ‪#‎SeoulDramaAwards2015‬

Благодаря на моите фенове по целия свят и на журито за тази награда. Макар да не говорим един и същи език, споделянето на тези чувства е прекрасно изживяване. Безкрайни благодарности на моя продуцент Керем Чатай, на режисьорите Ахмет Катъксъз и на Хакан Ерен, на сценаристите Ейлем Джанполат и Сема Ергенекон, на всички актьори, актриси и на целия снимачен екип на КРА, на семейството ми, което много ценя. Щастлив съм, че спечелих тази награда. Но съм и дълбоко натъжен от терористичните инциденти в моята страна. Мирът е единственото нещо, към което трябва да се стремим, когато съществува терор. Желая мир на целия свят, както и на моята родина.

Хубаво благодарствено слово.С няколко изречения казва много неща,благодари на всички от екипа, на фенове и най вече на семейството си.

Сега очакваме някоя златна пеперуда, нещо което сме пропуснали за награда,най вече снимки,а и някоя покана за филм,посещението на Туба, ,Халит Ергенч в Кан.

За разсънване

За четене  Обичай всичко,но.....
Скрит текст:
Обичай всичко, не се привързвай към нищо

„Като човешки същества ние всички искаме да бъдем щастливи. Ключът към щастието е във вътрешния мир.

Големите пречки пред него са емоции, като гняв, привързаност, страх и подозрение, докато любовта, състраданието и чувството на отговорност са източници на мир и щастие." – Далай Лама

Хората постоянно се привързват към това, което имат, и това, което правят. Приковаваме се към своите идеи, любими места, предмети и хора в живота си. Но пътят на привързването води до болка и страдание.

Много хора трудно биха разбрали концепцията за това, да не се привързваме. Трябва да оценяваме това, което имаме, без да сме обсебени от идеята за него или чувствата към него. Трябва да сме благодарни и да ценим приятелите, които имаме, семейството си, да ги обичаме, без да имаме чувство на притежание и очаквания. Това може да звучи налудничаво. Хората, които обичаме, може да ни изоставят в един момент, кариерата, която сме изградили, може да се срине, къщата, в която живеем, може един ден да не е вече наша, а тялото, което притежаваме, красотата, младостта – всичко е преходно. Защо тогава живеем все едно ще наследим света?

Повечето от нас искат да имат много приятели, да бъдат обичани. Искат да притежават възможно най-луксозни вещи, колкото по-скъпи, толкова по-добре, да пътуват до красиви места, да живеят в големи и лъскави къщи. Проблемът обаче не се състои в това, че се стремим да имаме всичко това, напротив. Проблемът се състои в това, че се привързваме към материалните неща и позволяваме те да са определящи в нашия живот и да го контролират. А това е опасен подход, тъй като може да доведе до срив, когато не получим желаното или го изгубим. Трябва да бъдем достатъчно силни, за да можем да понесем загубата. В противен случай можем да загубим ума си, а понякога дори ни минават и самоубийствени мисли през главата.

# 37
  • Русе
Добро утро!  Hug

Боби, Вичи  Hug

След вчерашният зареден с положителни емоции ден и дъждът, който се излива навън, дано да ни върви по вода  Simple Smile и днес ни залеят още нови и хубави новини  Peace

Едно награждаване за Туба, едно за Енгин...

... едно за двамата заедно Simple Smile   

Дано не са последните и... да дочакаме още такива, защото тази двойка си ги заслужи  Peace

# 38
Добро утро !  Hug

Минаха Сеулските награди, сега чакаме награди за "Джунглата", а после и "Пеперудите"...
Дано всички награди се струпат в нашата кошница, както се казва!  Joy Joy Joy

Баги  Hug, благодаря за линка, интересно ми беше да прочета.  Peace

Тази сутрин, преглеждайки ФБ, попаднах на интересни неща, които ми се прииска да споделя, нали сме бели птици... Joy
Скрит текст:
Знамение-щъркели остават в България, не летят на юг
В Люлин може да наблюдавете необичайна гледка - цяло ято възрастни щъркели седи в междублоковото пространство и не иска да отлети на юг.

http://www.front.bg/bulgaria/society/ekskluziv-znamenie-shtyrkel … a-ne-letjat-na-ug

Дали зимата няма да бъде необичайно мека ...

И поредния тест, който ще ви забавлява, аз съм Щедрый и моральный  Joy Joy Joy

И накрая да ви пожелая един прекрасен, макар и дъждовен, ден!  Hug

# 39

Знаех си аз, че имат нещо общо Туба и новият ми любимец Памир Пекин... Joy Joy Малии, вече ги искам в сериал, филм ще ми е малко Wink Mr. Green

Хубав ден на всички! Grinning Hug Peace

# 40
Здравейте Hug Hug

Надин Hug Hug

Подкрепям те за Памир Пекин Laughing Laughing Peace
Ако ,все пак ни питат. Joy Joy Joy

# 41
Добро утро!

Баги Hug,благодаря за линка!Прочетох го! Hug
Скрит текст:
Подобни упражнения се използваха и за внучката ми!Вече е добре! Peace

Боби HugВичи HugЦвети HugЛинка Hug

Надин Hug,Памир Пекин е красавец! Laughing Гледала съм го в Сезоните на любовта и ВВ! Peace

Чакаме пореден фестивал и наградите! Peace

Е,при нас няма дъжд и си е слънчево! Laughing

Приятен петък на всички! newsm51

# 42
  Здравейте Запленени!  bouquet

Скрит текст:
ENNIO MORRICONE, ROME, 1998 - PHOTO BY GUIDO HARARI

Григор ми подсказва, че Пеперудите ще са три, ако са на терена, а не резултат на жури. Peace

И някои вече си приготвят тишъртки.

На надин любимецът й днес ми прилича на този актьор:
http://www.imdb.com/name/nm1878999/?ref_=ttfc_fc_cl_t14

Хубаво е, че е петък. Лошото е, че утре ще отработваме 21-ви. Но да сме оптимисти. Peace

# 43
Здравейте Hug

Мрачно и дъждовно е днес, ама не ви е попречило да си помечтаете за партньор. Не съм чувала нищо за новия любимец на Надин, ама най-вероятно е актьор. Заинтригува ме - какъв е по народност и  какво ли е да носиш географски имена newsm78

Като няма новини, да си припомним за темния ни художник и герой от ПС.  Тези дни в нета се въртеше тази цветна фигура:
Мислих си колко прилича на Ван Гог, а то наистина бил той самият Embarassed  Жителите на родния му град всяка година организират парад на далиите. Тази година е бил посветен на най-именития им съгражданин. Всичко е започнало с шествие на колела и каруци, украсени с цветя. В наши дни то е прерастано в парад на огромни скулптури в/у платформи, за чиито създаване отиват милиони далии. Оказва се, че Холандия е страната на лалетата, но и на далиите.
Малко картинки от него, да оцветим сивия петък:   http://www.infosi.bg/tsveten-festival-v-holandia/  и  

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 14:36 от Bagi

# 44
  От 2.10. по кината тръгва филм на Джансел. Нали си знаете, че името ще е в спойлер. Превежда го като "Неомъжена".

Скрит текст:
Oyuncularımız Özge Özberk ve Cansel Elçin'in başrolünü paylaştıkları "Evlenmeden Olmaz", 2 Ekim'de sinemalarda!

Да не ви подведа. Написано е, че за втори път "Марокански свят" е публикувал снимки на Туба в марконаски кафтани и виждат някои снимки за първи път. Rolling Eyes

http://www.marocainesdumonde.com/2015/06/l-actrice-turque-tuba-b … un-en-caftan.html

Общи условия

Активация на акаунт