Подарък за двойка

• 5 052
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте,
на 14.09 съм поканена на рожденият ден на една приятелка. Но рожденият ден ще е двоен, и двамата с приятеля и имат рожден ден тогава. Тъй като не го познавам и ще ми е трудно да избера за всеки по нещо, мисля че ще е по-добре да им подаря нещо и на двамата. И тук проблемът Grinning нямам представа какво. С нея се виждаме веднъж годишно. Това, което знам е, че двамата са много забавна двойка, неразделни са, заедно са от година и много обичат да пътуват и да правят щури неща заедно. Хрумна ми идеята за пътуване, но съм с ограничен бюджет и няма как да отделя повече от 50-60лв за подарък, затова отпада този вариант. Ще съм ви много благодарна, ако дадете някакви идеи.

# 1
# 2

Много са яки хамаците, с мъжът ми си взехме и са страхотни за тази цена.

# 3
  • София
Нещо за вкъщи от Икеа или нещо за пътуване и външни активности от Декатлон. Двата магазина са един до друг.

# 4
Ако си падат по такива неща - комплект спално бельо в този стил  Simple Smile

# 5
Донякъде откривам мен и приятеля ми в определението, което си дала  Wink тази година му подарих една "Игра на ума". Не си писала за конкретен град, но в по-големите вече я има. Мисля, че на всеки би му било интересно, тъй като е нещо ново и много различно от ежедневните занимания Wink

# 6
  • Sofia
Куфар, сак, калъф за документи за пътуване, палатка, комплект термоси...
Заедно ли живеят?

# 7
ако не можете пътешествие, може книга за такова
тази или друга енциклопедия
http://hermesbooks.com/svetovna-enciklopedija-na-p-teshestvenika.html
ваучъри за масаж може за тази цена
или вечер в спа хотел  Simple Smile

# 8
Живеят заедно. Имат си всякакви принадлежности за къмпингуване. Иначе идеята за бягство от стаята е много добра, но знам, че са ходили вече.
Може да се спра на варианта масаж за двама  Sad

# 9
Виж и това
Скрит текст:
Аз бих се зарадвала. Ако и това са правили - разгледай има много други подходящи предложения според мен Wink

# 10
Тениски по поръчка със забавни послания, примерно "луда съм по него" и " полудях от нея" и да ги обличат едновременно.

# 11
  • Враца
Някакъв хубав албум за снимки, за снимките от техните пътешествия.
Може и някаква кутия- декупаж за снимки или за сувенири.
https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%8F+%D … =1280&bih=641

Виждала съм кутии с едни декупажни декорации на ретро картички със забележителности- Айфелова кула, Биг бен и т.н.
Ето
http://bgartcorner.com/index.php/hobbymateriali/decopajnahartia/ … upazh-dfs207.html
Можеш дори да изработиш сама такъв подарък, или да поръчаш на някое арт-студио да ти направи. Така ще е уникат.  Grinning

# 12
Подари им "разходка" до театъра. Щом обичат да се забавляват заедно - избери постановка - комедия, например, и им купи билети за нея. Ако има гостуващ цирк също е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт