ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 61 тема

• 45 256
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
 Да е жив и здрав рожденника! newsm59

# 166
  • София
Да е жив и здрав рожденника Simple Smile

# 167
ЧРД на Балу! Да е жив и здрав! И послушен!!!   bouquet

Много сладки бебешки снимки!

Искам да го видя и като голям!

# 168
  • София
Честит да е рожденика, прекрасен е!  Heart Eyes

# 169
Честита годинка на Балу   ura nbirthday И много да лудее и щурее   bouquet

# 170
  • София
Честит празник на адаша ни - другия Балу! Simple Smile Да е жив и здрав, палав и игрив, послушен и умен!  Party Time

# 171
Честит РД на Балу! Много да ви радва!

Дами, искам да ви се оплача, значи, преди няколко дни споделих, че кучето много си чеше ушите, а видимо причина няма, та, всички решихме, че е от космите в ушите. Една мила съфорумка ми обясни как трябва да се почистят тези косми, та, реших да пробвам, но ММ отиде на село за няколко дни и не успях. Вчера се прибраха и като ѝ гледам ушите, тя то чеше/ане си  е направила рани в ушите. Виждам ги аз и я пипкам с мен под ръчичка, та, право в клиниката, за да взема нужните медикаменти за прехване на косЪмите. Мисля си аз, че ще помоля ветринарката да ги почисти, че да видя как става по-принцип. Гледа ѝ ушите, вика - чисти са, много са добре навътре, но защо сте я изпуснали с този дерматит  Shocked ?!?! Обяснявам ѝ , че в рамките на 2 месеца е водена 3 пъти в клиниката и никой нищо не е споменал за дерматит и сефте го чувам. Оле, побеснях, много ми стана обидно. Сдържах се, все пак възрастни хора сме, но защо ме изкара мърлява и незаинтересована.
Та, отплеснах се, в крайна сметка ѝ обръснаха с машинка ушаците от вътрешната страна и ѝ даде мехлем за дерматит. А, кучето от снощи не спира да тръска и да си върти главата.
Споделих, та, ми поолекна! Весел петък!
Ето и ушкото ми Simple Smile

# 172
  • Plovdiv
Вероника@, marta1 - благодаря ви момичета, много сте мили. Памперса не е до леглото, нито до храната, вече започва да се ориентира там да пишка, ама голямата нужда - не та не  Laughing
Вчера сложихме втората ваксина - понесе я много добре. Ох, нямам търпение да започнем да излизаме по-малко навън. Иначе малката сладурка е страхотна - започна да ни забавлява все повече и повече. В най-скоро време ще кача снимки - обещавам  Peace
Честит Рожден Ден на всички сладури, все още немога да ги запомня всички, но се надявам с времето да се опознаем  newsm59

# 173
ЧРД на Балу със закъснение! Жив и здрав да е.

# 174
Благодаря ви много! Hug Балу би ви нацелувал всичките, голям целувач е Mr. Green
Нямам хубави снимки, диването скача и се въртя през цялото време, много се вълнуваше, налапа първо свещта, едва я спасих, за десерт се опита да си изяде и шапката - досега не е имал РД, откъде да знае кво се прави Mr. Green

# 175
Благодаря ви много! Hug Балу би ви нацелувал всичките, голям целувач е Mr. Green
Нямам хубави снимки, диването скача и се въртя през цялото време, много се вълнуваше, налапа първо свещта, едва я спасих, за десерт се опита да си изяде и шапката - досега не е имал РД, откъде да знае кво се прави Mr. Green

Joy Joy Joy Охх много се смях! Честит празник на Балу, касметлия е той с такива стопани! Hug

Pure_nature Shocked, в една и съща клиника ли се случва това която разказа?!? Моя съвет е да потърсиш второ мнение от друг ветеринар. Ушаците изобщо не са майтап работа  Tired

# 176
Pure_nature Shocked, в една и съща клиника ли се случва това която разказа?!? Моя съвет е да потърсиш второ мнение от друг ветеринар. Ушаците изобщо не са майтап работа  Tired
[/quote]

Да, в една и съща и доколкото знам(ЕХ) е една от най-добрите. За "добър ден" ми взимат по 20-ка  Rolling Eyes  . Ще я видя как се държи днес и утре сутринта, все пак няколко пъти да я намажа с мехлем,та, ако не е ок ще я водя при друг.   Hug

# 177
  • София
Честит рожден ден с малко закъснение на Балу  newsm59 nbirthday newsm59
За следващите рождени дни ще си знае процедурата  Mr. Green
Pure_nature високата цена не винаги гарантира качество!

# 178
Честит рожден ден на Балу! Да е жив и здрав!  newsm51 nbirthday nbirthday nbirthday newsm38

# 179
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
еее аз немога да видя снимката на рожденика  Sad. Сигурно е много смешна
Ние снощи бяхме на ветеринар да се мерим и да се обезпаразитим вътрешно ( еййй сега се сещам че сутринта не и дадох хапчетата  Joy) , ама сме надебеляли и ще трябва да взема диетична храна.
Момичета моля за съвет за храна , който от вас е ползвал и е доволен ( и ако може да е до 60лв за 15кг.). Айра е станала 30.200кг

Общи условия

Активация на акаунт