ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 61 тема

• 44 989
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Преди време Руфъс беше съборен и настъпан на кучешката градинка от едно хъски. Спрях да го водя там, самия той не иска, макар че бяхме "стари" в глутницата. Мисълта ми е, че спира да ходи този на който не му отърва. При нас не спазват ограниченията за малки и големи породи, което мен ме дразнеше, че при по - груби игри дребните го отнасяха.

Много хубави снимки.

Липсват ми някои пищещи преди в темата.  Фея, Джак, Рапунцел, Кари, Деси и др.

# 631
Много сладък Лъки  Heart Eyes

# 632
Здравейте ,дружина ! Надявам се ,че не сте ни забравили . Веднага плащам данък

И госпожица Котана , по-известна като Грейси

# 633
  • София
Много хубав данък Simple Smile

# 634
Много хубави снимки.
Липсват ми някои пищещи преди в темата.  Фея, Джак, Рапунцел, Кари, Деси и др.

**Sisi** , като спомена _Jack_ и той веднага се появи.  Simple Smile Браво! Дано така да се случи и с повечето от списъка ти.
Красиви данъци! Heart Eyes
*
Кучешките градинки са голяма школа за животни и стопани. Нашата градинка е дълга тема. С две думи - не го водя често, но не го спирам напълно.

# 635
  • виртуално
Sisi  bouquet
Честичко надничам, но пиша предимно в кокерската група във фейса.

Негово гладно величие - сър Арчибалд Шпаньолов Пижов

Вече не е толкова луд , предимно търси къде да се завре да спи.
Единствено храна или топка могат да го раздвижат Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 10:24 от Рапунцел ®

# 636
Еййй, зарадвахте ме.  Hug за Чарли, котчица и Арчи
 Wink

# 637
Здравейте, момичета.  Heart Eyes
Първо да кажа, че всички данъци са прееекрасни  Hug за съжаление в момента няма как да кача един данък и от нас  Sad
Темата е много пораснала, отдавна не бях влизала. Ние си имахме малко проблеми с глутниците от уличните душички, седяхме двете, като наказани в двора от страх да не се опитат да ни нападнат отново. Имаме нова прическа, надявам се скоро да можем да се похвалим.
 И да ви попитам-някоя от вас, гледа ли две женски кучета? Приятелят на сестра ми, си взе пинчерка, която обаче не се разбира с другото му куче. И въпреки, че не очаквах такова нещо искат да я махат. Реших, че няма да ми е проблем да я взема аз, но ме притеснява как ще се разберат. Моята е ненормалница-става хиперактивна покрай други кучета, ближе ги, скимти, гали ги с лапа, Абе кеф голям. Обратно на моята-пинчерката е сънливка, само се гуши на топличко, страхлива, досега не съм я чувала и веднъж да излае за два месеца, като играчка е.
Та мисълта ми е дали любовта на 10кг ми прасенце, няма да е прекалено нахална към мъничкото фъстъче и дали изобщо идеята за две женски е добра. newsm78

# 638
AnniGr, ние в къщи сме с три женски кучета и нямаме никакъв проблем, даже напротив, мисля, че с компания се чувстват по- добре. Двете ги осиновихме почти на една възраст- 4 месеца, а третата година по- късно. Междувременно сме имали приемни кучета, пак женски Simple Smile

# 639
  • София
Аз имам две женски, които в момента живеят разделени. В началото бяха заедно, 3 години и половина живяха заедно без проблем. Е, имало е моменти на напрежение, но те бяха много редки и в последно време, когато едната беше бременна.
Когато представяш ново куче, най-добре е това да се случи на 'ничия земя' - нито едно от двете кучета да не приема тази територия за своя. Ако въведеш новото куче директно в дома си, може да има проблем. Другото куче може да възприеме новото като нашественик, нападател, и да премине в отбранителна позиция на територията и стопаните си.

# 640
  • под тепетата

Двете ми момчета миналия уикенд. Този бях само с едното - четирикракото, на същото място. Какъв вятър ни брули , не е за вярване, но луд умора няма   Mr. Green

# 641
Пу пу хубави момчета!

# 642
  • под тепетата
Благодаря, Sisi! Какво стана с проблема на Руфъс ? Целувки на бебчо   Heart Eyes

# 643
Някой имал ли е проблем с гъбички? Моята има оголено петно от вътрешната страна на предното краче, горе високо. Мажа я с антибиотик (лимезил и тридерм), но не минава.
Много са досадни тези гъбички  #Cussing out

# 644
  • София
Натривка правихте ли за да знаеш, че са гъби ?

Общи условия

Активация на акаунт