ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 61 тема

• 44 983
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Да, правихме. Гъби са  Sad

# 646
  • София
Да, правихме. Гъби са  Sad
А тези кремове вет ли ги изписа ? Много чудно, че не ти е дал ветеринарни продукти...
Те са доста упорити, успех.

# 647
Руфъс все така нервно се върти. На психолог. основа е, защото жлезите му са изцедени. Confused

# 648
  • София
Сиси, а ти караш ли му се, като го прави ?

# 649
Да, няма ефект. Всичко тръгна от проблемите с жлезите и оттам нещо му прищрака.

# 650
  • София
Ако е поведенчески проблем ти трябва да опиташ да го коригираш или ще се задълбочи.

# 651
Ехоооо помните ли ни  Hug Flutter

Влизам само да кажа здрасти и да се оплача!
Още има кърлежииииии  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Една гад се беше впила във врата на Бери и не я бяхме забелязали и се подул, колкото малко грахче  #Cussing out Подозирам, че сме го закачили от поляната от снимката горе. Няма ли да се заравят вече тези гадове писна ми #Cussing out
То вината си е наша де, че решихме, че е зима щом е края на Ноември и ще пръскаме по-рядко... ама не.
Имам и още какво да се оплаквам за бебето ама айде няма повече. Пращаме слънчеви усмивки на глутницата  Heart Eyes

# 652
  • София
Бертичка, къде се загуби ?
Много е топло и затова се намират кърлежи, гадост.
Много сладка снимка.  Heart Eyes

# 653
Гъбичките са упорити и не минават бързо . Търпение и постоянство му е майката .

# 654
Бертичка, къде се загуби ?
Много е топло и затова се намират кърлежи, гадост.
Много сладка снимка.  Heart Eyes
Ох ами тук съм си ама вие много пишете, а аз нямам време да чета и се появявам само да покажа, че ни има (все още  Laughing )
Благодаря Hug Извадихме децата малко сред природа да ги нащракам заедно. Тази година есента е повече от прекрасна. Чаках с нетърпение да се понатрупат и да пожълтеят листата.  smile3509

# 655
Те са доста упорити, успех.

Гъбичките са упорити и не минават бързо . Търпение и постоянство му е майката .

Благодаря ви  bouquet Явно ще постоянстваме в мазането с кремовете.

Видях, че съм сбъркала името на единия - Ламизил е правилното  Peace

# 656
На мен ми се струва ,че имаше и някакви инжекции , които помагат за борбата с гъбичките , но си спомням вече .

# 657
  • София
На мен ми се струва ,че имаше и някакви инжекции , които помагат за борбата с гъбичките , но си спомням вече .

Ами да, добре че ме подсети. Има едни ваксини, не се сещам името, преди време слагах на Бианка.

# 658
Много ви моля, помогнете ми СПЕШНО да намеря дом на едно малко кученце, което намерих днес, изхвърлено на улицата! Още е сляпо. Бори се за живота си! Моля, помогнете!
Днес намерихме на доста отдалечена алея бебе куче - пищеше и се опитваше да се надигне. Нямаше как да подмина бебе, плачещо за майка си, макар че в къщи имам три мои! Взех го в една кърпа и го заведох на ветеринар. Казаха, че е женско, доста чиста и очевидно току що изхвърлено. Докторката обясни, че често изхвърляли женските от котилото по този начин. Каза да го храня със спринцовка с бебешко адаптирано мляко или с разредено кисело мляко и ако му е писано, ще оцелее.
Прибрахме го вкъщи на топло, храня го, както ми обясниха, и вече часове пиша по страниците на организации за защита на животни, на познати. За сега без резултат. Моля ви да му помогнете. Не може да остане у дома. Имам малко бебе и още два разбойника, невъзможно ми е да се грижа и за куче бебе.

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 22:23 от Mademoiselle Chocolate

# 659
Добре щеше да е да напишеш от кой град си ,за да можем да ти дадем насоки за организации, към които може да се обърнеш за помощ .

Общи условия

Активация на акаунт