ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 61 тема

• 45 199
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Марта, много е сладък Мики, а тези патици къде ги намерихте ?
Утро, може ли линкче към въпросните легла ?

# 571
жгмъц , нещо са я разтурили страницата... Не е активна. Не знам защо така. Онзи ден си писахме. Сигурно да не си навлекат проблеми с данъчните, знам ли. Ако се свържа с тях отново, ще ти пиша.

# 572
B0b1t0 привет и добре дошла!
**Sisi** дано Руфчо се взема в ръце по-скоро, бързо възстановяване  Hug

utro77, подсети ме как в неделя Ушатката беше изкъпана, след като няколко пъти си направи кални бани в огромна по площ и обем тиня, втория път си мислех, че ще я погълне, като в блато или плаващи пясъци! Голямо тичане 4-5 часа в гората и голямо мърлне, но кефа беше неописуем! Дано скоро ми изпратят снимки да ви я покажа!  30-40 мин ми трябваха да я изкъпя, а тя надавше вой, като на заколение  #Cussing out !!! Цяла вечер беше сърдита  обърнала ни гръб, а с муцинка към стената!  Mr. Green Heart Eyes
   Аз да ви каже, че откакто спим с нея в една стая я чувам да хърка - зверски  Joy , ММ от едната страна кокера от другата голям дует са, а на мен ми е много смешно, че оня ден даже ги събудих с кикота си, ама какво да правя - забавни са!

# 573
  • Canada
И Ози хърка, юнашки при това  Mr. Green

Момичета, гледам че на едната предна лапа кожата е леко напукана отдолу, на възглавничката. Ходи нормално, при натиск не го боли. Трябва ли да я мажа с нещо  newsm78

Ето един шоколад от мен Flutter
Скрит текст:

# 574
  • под тепетата
Обичам шоколади, особено френски  Laughing!
 Прибирайки се от работа тази вечер, на главната в Пловдив срещнах едно момиче,  което водеше разкошен бобтейл. Сресан, разпухан красавец ( не съм сигурна за м.род)! Идеше ми да му се метна на врата и да го нагушкам  Embarassed

Момичета, не мога да намеря на първа страница информация ( мисля, че Фея я беше давала ) как се вадят кърлежи. Помня, че се отхвърляше стария начин с въртенето и мазането с мазнина.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 20:09 от bilqna_69

# 575
https://z-1-scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/1 … a&oe=56BE214D

Привет от нас!  Grinning Наместваме се с Мая в темичката

# 576
Здравейте, имаме куче далматинец, на 4 г. Досега винаги когато сме пътували сме го оставяли при майка ми, но сега тя няма възможност да го гледа. В нашия град няма хотел за кучета и затова искам да попитам тези, които са от София ползвали ли са такъв и кой, да споделят впечатления.

# 577
Здравейте, имаме куче далматинец, на 4 г. Досега винаги когато сме пътували сме го оставяли при майка ми, но сега тя няма възможност да го гледа. В нашия град няма хотел за кучета и затова искам да попитам тези, които са от София ползвали ли са такъв и кой, да споделят впечатления.
Вземете го с вас или го дайте на близки приятели по-добре.На една приятелка и умориха животинката в хотел за кучета Cry Peace

# 578
Прекрасна Бела.
Много готини снимки на Дългото.

Виждам и други шоколодово - суперски снимки.
Добре дошли с Мая!

Ходихме при вета, пак пълни жлези, аман. От това се върти, не е за кастрация. Явно като псих. травма го изживява, защото ги изцедиха, но пак се върти.

# 579
Обади се на училище Послушен. Имат хотел в Божурище, мои близки са доволни. В училището е малък и само за възпитаници, на нас ни е вършил работа. Този в Божурище мисля го държи треньорът по лична охрана, условията са много добри. Влез в сайта им и виж, ако искаш Simple Smile . В клиника Нова в Младост 4 също има хотел. Цените са около 20лв на ден.

# 580
 Foncé , много е сладък  Hug за възглавничките на лапичките да ти кажа и на Ушактата понякога се нацепват и стават груби и съм се замисляла да ѝ ги намажа с крем, но все след ден-два вече са си нормални на допир! Предлагам ти да изчакаш няколко дни. Бързо да й се оправят възглавничките
bilqna_69 аз имам за моето подобни на тези и са два размера за малки или вече напили се кръв гадини. Много лесно се работи с тях! После намажи мястото с кис. вода или йод.

Да ви попитам: Оставяте ли си кучетата да играят с уличните кучета? В градинката пред блока има едно, с което Ушатка много обича да играе. Хората от блоковете се грижат за нея, кастрирана е, не виждам бълхи. лишеи и т.н., но все пак аз лично имам съмнения, че е редно да си играят!  Rolling Eyes
Замислям се дали да не взема да го обезпаразитя ли, какво ли? Какво правите вие в подобна ситуация? Как се справяте?

# 581
Foncé , , страхотен шоколад!
Дай още малко снимки!

Относно лапичките - и друг път сме говорили, че е нормално да са по-груби отдолу и естествено с възрастта стават още по-груби. Разбира се, освен ако наистина няма нацепено...  newsm78

На Бела са й направо като шкурка отдолу.  newsm78

# 582
  • СОФИЯ/ДРАГАЛЕВЦИ
здравейте момичета .Ние сме болни -да ви се оплача набързо  Laughing.Вчера сина ми беше цял ден с повръщане и разтройство , а от днес  и Айра е така .Довечера и тя ще е на препечени филийки и сварен ориз.Като цяло няма нищо ново при нас .ААааа лятото съм загубила паспорта на Айра ,Никъде не го намирам в нас и ми е много гадно,там са и всичките ваксини , кастрацията ,килограмите . Просто незнам къде съм го изпуснала  newsm78

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 15:10 от Вероника@

# 583
Вероника, бързо оздравяване!

Не ви ли съхраняват данните в компютъра на клиниката? При нас е така.

# 584
Utro77  мерсии, страхотна е , голяма красавица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт