ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 61 тема

• 44 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • виртуално
И Арчи гони гълъбите в парка, но само за да им изяде трохите Wink

# 691
Намерихме дом на кученцето. Извинявам се, че не писах по-рано. Същия ден се разболях и чак сега взех да се осъзнавам. Simple Smile

# 692
Не знам дали вече е обсъждано тук. Искам да попитам някой има ли повече информация или знае ли къде може да се намери проектозакона за ветеринарно медицинска дейност, който е гласуван тези дни на първо четене? Става въпрос, че кучетата не могат да бъдат пускани от повод. Искам да знам, дали просто повтарят това, което вече разправят от години - че кучетата трябва да се пускат само на определените от общините места или нещо ново са измислили?

Между другото, да споделим и една добра новина от изминалите изложби за Балу - вече официално е шампион на милата ни родина  Laughing

# 693
Аууу, не чета толкова често, но този Балу голям сладур и хубавец. Каква порода е?

# 694
И Арчи гони гълъбите в парка, но само за да им изяде трохите Wink
Ушатката, определено се цели във врътлетата на пернатите индивиди! Тя се ежи на пухена възглавница, на пухени чехли или пухени якета, застава им на стойка даже  Mr. Green Да не ви обяснявам как един ден беше направила зимна приказка в апартамента след бурна игра  и сипещи се пухчета от възглавницата!  Shocked

# 695
  • под тепетата
Прекрасно хъски е!
 Честито на красавеца Балу! Порасна момчето, заслужава си наградата. Помня още първите му представяния  Laughing

# 696
  • София
clouy това е всичко, което срещнах досега по въпроса

http://novanews.novatv.bg/news/view/2015/11/26/131688

Охххх прекрасен Балункооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 697
Прекрасно хъски е!
 Честито на красавеца Балу! Порасна момчето, заслужава си наградата. Помня още първите му представяния  Laughing

И ние ги помним все още много добре и се молим да не се повтарят пак  Praynig  Laughing Laughing
Скрит текст:
Бърно 2014та  Laughing

OrleanAngel, мерси. Сега ще погледна.

# 698
  • София
О, браво на Балу  Hug красива снежна топка  Simple Smile
Макс е голям късметлия с този сняг /като гледам при вас зимата дошла - ние още чакаме Simple Smile/
Много красиви данъци пускате  Grinning

По  отношение на проекто-закона знам, че са приели кучета на каишка/повод да бъдат и глоби да има ако не се спазва това. Доколкото знам преповтарят наредбите, които има в някои градове. Не знам как ще могат да си играят животните така - просто не ми е ясно.  Thinking

То иначе и Голдъните са ловни и не малка част от кучетата по принцип са ловни. Това им е едно от основните предназначения. Смятам, че при ловно куче много трудно би могло да има агресия, напротив. Може да бъдат малко по-палави, но не са агресивни - въобще. Агресивност може да има в куче пазач, което си охранява територията. те ловните кучета затова толкова често ги крадат, защото са дружелюбни и разрешават да ги галиш.

Пускам снимки на Шоколадчето как е набарало първо една топка, после една яребица.  Laughing Тука е на 2 месеца, но инстинкта е много силен. Мъжа ми беше на лов и като се прибра я скри в градината и го пусна да види дали ще я намери. Е, познайте  Mr. Green /предварително се извинявам на момичетата, които имат против лова Confused /

# 699
Хаха, какъв е сладурчо клепоух  Heart Eyes

# 700
Това с каишките напълно го одобрявам. Аз изпитвам неподправен ужас към питбули. Просто изпадам в паника, когато подобно животно е около мен. Комшията от другия вход го пазеше далеч, докато бях бременна, ама сега си пита ушите!  #Cussing out

# 701
  • София
Това с каишките напълно го одобрявам. Аз изпитвам неподправен ужас към питбули. Просто изпадам в паника, когато подобно животно е около мен. Комшията от другия вход го пазеше далеч, докато бях бременна, ама сега си пита ушите!  #Cussing out

Аз също. Не е истина колко пъти съм се кръстила и съм се молила( а аз дори не съм набожна) кучето, което идва срещу нас в парка да иска да си играят и да се харесат с Лиса. Онази вечер щеше да изяде едно куче пред блока, а пича си чопли семки пред блока и ми вика " Остави ги да си играят". Викам му - "Ако не знаеш шев и кройка, по-добре да не ги оставям да си "играят" ". Има си площадки за игра на кучетата. На другите места не мисля, че е ок да търчат безконтролно и свободно.

# 702
Снега е във Видин, но за съжаление се разтопи и само тук-таме има останали следи от него. Но пък поне Макс видя що е то сняг и колко е забавно да си играе с него.  Crazy
И ние коментирахме новия закон и един от собствениците на куче на площадката каза, че са приели вече всички домашни кучета да са на повод, но не разбрах дали на определените от общината места за разходки пак е в сила това за повода. Въпреки, че ние такава площадка си нямаме. Били определили някаква извън града, която нито се поддържа, нито има осветление.. просто някаква изоставена обрасла с трева и тръни местност/полянка, че и стигането до там може да стане само с автомобил. 

# 703
  • София
Това е другия проблем, който лично мен много ме дразни - в много общини няма къде да си разкараш кучето или ако има някакви импровизирани площадки, т са под всякаква критика. Имаш куче - оправяй се #Cussing out #Cussing out

# 704
  • София
Аз предлагам да забранят да се развъждат кучета, то бива безумия, но това цепи мрака...  Crazy
Да питам кой ще води бездомните на каишки ? Инспектората, кметицата ?
С бърза крачка сме се запътили към Анадола, защото в Европа кучетата са разрешени почти навсякъде.

Балу е прекрасен! Честита титла!

Шоколадчо също, и Тими - уникална грива наистина.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт