.Ели, разбирам те как се чувстваш, не може само единия партньор да дърпа и да бута всички задължения, не става просто.
Мони, как така няма да ти дойде поръчка, това е изключително тъпо...не съм поръчвала от този сайт и не знам как е, но как така ще си поръчаш яке и то няма да дойде...
Дони, да се оправя мъжа ти! И браво за напредъка на Гого
. Сигурна съм, че ще е още повече през идваща година.Тоби, хубаво е, че мъжа ти на празниците ще си е с вас
. Еххх, Ивко с тези влакове, много е сладък.В неделя Йоето ги викаха учителките пред Природо-научния музей, интересно й беше. В петък е на рожден ден на едно детенце, този път обаче, майката си беше написала мобилния, та се обадих и се разбрахме. Изобщо големи мероприятия покрай градината, но на мен ми е приятно, а и смятам, че така е по-добре и за нея, защото е сред децата и това й влияе добре на общуването и донякъде се надявам да компенсира, че вкъщи е само дете.
И аз от Хипото обаче не поръчах нищо, това, дето го иска Йоето /понито/ не беше намалено и аз се отказах, че сме пред заплати. Иначе миналата седмица в Лидл имаше намалени топки за елха и аз си купих, не издържах. В сребристо, няколко рановидности
. На 1.12. ще украсяваме с Йоето
. Напредваме и с Коледения календар, до първи ще е готов и той.Провидението ми подсказа и какъв да е и подаръка за Станислав. Понеже много време се чудих какво да бъде и в неделя едни болтове на спалнята изпуснаха и той трябваше на ръка да ги завинтва и на няколко пъти каза, че ако имаше винтоверт, щеше да е най-доволния на света и хоп, ето това ще му е подаръка
... както вика един познат - първата година и половина нищо хубаво не видях...
.... покрай него един вирус да мине и го чопва и тез' двамата същите пфууу
.
.
.
. Точно едно некоординирано движение ми струваше. Бях с бял раиран панталон, и добре, че офиса не ми е толкова далеч, ходих да се преобличам, защото не можех да стоя цял ден с петната. А и днес от 18.00ч. сме на рожден ден на едно детенце от групата на Йоето. Викам- дано да е на късмет!
. Да си ползваш със здраве и само обаждания и и разговори по хубави поводи!