ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 521
  • 563
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ха, активизирали сте се, браво Hug.
Ели, разбирам те как се чувстваш, не може само единия партньор да дърпа и да бута всички задължения, не става просто.
Мони, как така няма да ти дойде поръчка, това е изключително тъпо...не съм поръчвала от този сайт и не знам как е, но как така ще си поръчаш яке и то няма да дойде...
Дони, да се оправя мъжа ти! И браво за напредъка на Гого Hug. Сигурна съм, че ще е още повече през идваща година.
Тоби, хубаво е, че мъжа ти на празниците ще си е с вас Heart Eyes. Еххх, Ивко с тези влакове, много е сладък.
В неделя Йоето ги викаха учителките пред Природо-научния музей, интересно й беше. В петък е на рожден ден на едно детенце, този път обаче, майката си беше написала мобилния, та се обадих и се разбрахме. Изобщо големи мероприятия покрай градината, но на мен ми е приятно, а и смятам, че така е по-добре и за нея, защото е сред децата и това й влияе добре на общуването и донякъде се надявам да компенсира, че вкъщи е само дете.
И аз от Хипото обаче не поръчах нищо, това, дето го иска Йоето /понито/ не беше намалено и аз се отказах, че сме пред заплати. Иначе миналата седмица в Лидл имаше намалени топки за елха и аз си купих, не издържах. В сребристо, няколко рановидности Heart Eyes. На 1.12. ще украсяваме с Йоето Heart Eyes. Напредваме и с Коледения календар, до първи ще е готов и той.
Провидението ми подсказа и какъв да е и подаръка за Станислав. Понеже много време се чудих какво да бъде и в неделя едни болтове на спалнята изпуснаха и той трябваше на ръка да ги завинтва и на няколко пъти каза, че ако имаше винтоверт, щеше да е най-доволния на света и хоп, ето това ще му е подаръка Mr. Green. Само, че понеже аз не разбирам от такива джаджи, той ще си го избира, а аз ще го платя и готово.

# 181
  • София

Бяхме в СФ за седмица-документи,изследвания ,пазаруване.

Ша те тепам начи!!!

# 182
Дони, лоша работа това случките с ТМ. И отделно децата  ooooh! ... както вика един познат - първата година и половина нищо хубаво не видях...
Дани ОТНОВО е с ларингит - е няма такава гадост - изкара две седмици в яслата и резултатът е потресаващ ... едва оцеля и аз заедно с него ... и ларингит само с урбазон минава ... оххх с Мартин бяха сополите и бронхитите, с този - ларингити е как можаха да вземат това от баща им  #Cussing out .... покрай него един вирус да мине и го чопва и тез' двамата същите пфууу
Ралче браво - много ангажименти и при вас.
Тоби с мъж е така - плътна заетост хахаха
КОлкото до помощта ММ ми помага не е съвсем без хич - готви иииии от време на време поприбира /ако ни идват гости/. Но като цяло мисля, че това е резултат от семейството - няма да оставя моите такива готованци - надявам се  Praynig.
Лягам, че три нощи не съм спала, дано днес е по-добре вече.

# 183
  • Русе
ЕленаHug Дано да се подобри и да спите. И аз имам нужда. Снощи Гери заспа в 1:30 и ММ ме събуди да ми каже, че Кари е с температура. Оставихме я вкъщи. Днес ще звъни за час при личната. ПОследните няколко дни не мога да си отспя и вече съм като едно зомби. Вчера пък оставих малкото в количката на баба ми и дядо ми да я търкалят в коридора, докато прибера Карина от училище, че валеше. Вечерта баба ми каза, че не се наема да я гледа. Страх я било да не изскочи от количката.  Rolling Eyes Тъкмо снощи бистрихме схеми как да става прибирането в лошо време и ей го на - днес и утре отпада.  Tired
Дони, да се оправя ТМ.  Hug
Хайде, това за сега, че да ходя да се оправям докато Гергана спи, че после няма time out

# 184
  • София
Не стигат здравословните проблеми, ами една крава го изнудва и праща жалби до където се сетите срещу Мартин. Чакам само да дойдат да ми замерят дали не дишам повече въздух от необходимото.
Точно тобева като го е видяла е ходил да се обяснява в НАП...и накрая се оказва, че нищо не можем да и направим на тази, защото тя е "будна гражданка" и имала право да подава сигнали. Последно изискава разрешителни за строеж на къщата ни...Все едно аз си набелязвам някоя къщо и подавам искане да питам законна ли е ?!? Нашата е...ама  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 185
  • Русе
Дони,нямам думи! Каква е тази? Баси!
Малкото е кисело цял ден. Дано не се е запазила от кака си.

# 186
  • София
Ели, Люби, да се оправят бързо дечицата Hug.
Дони, тази е някаква абсолютна кокошка...
Аз пък днес звънях в ДСК, имам там една карта, дето от време на време само я ползвам и реших днес да проверя има ли някакви пари останали и ми изписва - Картата е временно забранена - викам си, бре какво става Rolling Eyes, поглеждам, в срок си е...обадих се да попитам какво означава това съобщение, оказа се, че понеже не съм я ползвала повече от два месеца /а това наистина си е така/, временно са я спрели и сега за да я отблокирам, ще ми удържат два лев аи трябва да отида до клона, дето е издадена и да я активирам. Учудих се малко, ама карай.
Доволна съм, че дадох на едно шивашко ателие, близо до офиса да ми оправят циповете на двете ми дай-дебели зимни якета, че се бяха развалили, а не исках да ги бракувам, само заради циповете, понеже и двете са здрави, а и топлят. И добре, че го направих, ето че си застудя Whistling.
Днес са снимали Йоето за колендарите от градината, поръчала съм за бабите по един. На снимката ще е с Елза, естенствено Flutter.

# 187
  • София
Привет,
Люби, Елена, как са дечицата?
Аз днес сутринта на работа, си бутнах чашата с кафе и се залях цялата Crazy. Точно едно некоординирано движение ми струваше. Бях с бял раиран панталон, и добре, че офиса не ми е толкова далеч, ходих да се преобличам, защото не можех да стоя цял ден с петната. А и днес от 18.00ч. сме на рожден ден на едно детенце от групата на Йоето. Викам- дано да е на късмет!
Утре съм на работа, а съм заръчала на Станиславчо и на Йоето да чистят, че тя иска на 01.12. да украсяваме.

# 188
  • Русе
По-добре е май. Явно бори вирус. Личната казала, че има леко зачервено гърло - изписала Шуслерови соли на двете ( на Гери профилактично). Не е вдигала повече температура.
 Аз по принцип украсявам около Никулден, но май тази година ще отложа поне с една седмица, че и без това се чудя къде да дяна елхата.
Приятно изкарване на рожденния ден!

# 189
Дани е по-добре вече, но отказва да яде. Явно зъби му никнат, че си тъпче ръцете в устата и двете  ooooh! и плаче неконтролирано.
Оставих Марти днес в къщи, че нещо пресипнал ми се видя. Чакам майка ми да дойде утре и си изпращам свеки да си върви  Party
Получих първата си оценка - 6, дано така да върви до края на семестъра - на 2 ми е последния изпит.
Дони, АМАН АМАН от таквиз' "будни гражданки" ... нагледала съм им се на подобна паплач вече 8 години. Жалкото е, че ти губят времето с безсмислици от завист и простотия .... какво да кажа не знам просто. Не знам не се ли притесняват от възмездието, което застига ВСЕКИ ....
 Не ми се украсява. Но ще трябва - децата ще се радват сигурна съм.
Ралче, някой път така се получава - без никаква видима причина и става мазало.

Момичета ИСКАМ да ви се похваля с коледния си подарък от ММ - страхотен нов телефон  Party  Crazy  Party . Този, който ползвам много си го харесвам, ползвам го 2 години, ама нещо се олющи, защото няма протектор и му бях сменяла тъч скрийна . Много много много съм впечатлена!!!!!!!!! Искам и аз да му купя един хубав часовник, но знам, че вкусовете ни са различни и предпочитам той да си го избере.

Няма да ходя на банкерския празник. Категорично не желая да присъствам. То всъщност се оказва, че никой от офиса няма да ходи. Както и да е, обидена съм и ще пропусна.

# 190
  • София
Добро утро!
Люби, радвам се, че вече е добре Кари и не е вдигала повече т-ра! Аз тези Шуслерови соли все се каня да ги проучвам и все забравям и така си оставам само с каненето. Колежката ми много ги ползва за различни неща, може пък и да помагат.
Елена, честит телефон bouquet. Да си ползваш със здраве и само обаждания и и разговори по хубави поводи!
Рожденият ден мина супер, около 20-тина деца пищяха и се гонеха около три часа, ама аз ударих две чаши бяло вино, заедно с другите майки и спокойно понесох писъците Crazy Whistling. Ние с Йоето се оказахме първи там, а тя ми каза, че вече има отишли други дечица, та й се поскарах малко, но после й се извиних. Като се прибрахме, докато й прочета приказката за изгубеното Коледно писмо на едно мармотче и тя заспа, толкова беше уморена, явно от емоциите и игрите Heart Eyes. Тя иска на същото място да празнуваме и нейния РД и сега уговарям баща й, че то няма да излезе много евтино- така като го смятам грубо, почерпката за децата и родителите, които ще дойдат с тях, може би ще мине 300 лв...Но пък аз й обещах, тя досега не е празнувала в клубче.

# 191
  • София
Рали около 500 лв излиза един детски рожден ден

# 192
  • София
Рали около 500 лв излиза един детски рожден ден

# 193
  • Русе
Момичета, Кари се държи като ядосан тийнейджър.Не знам какво да правя.Сигурно се държи на препирните ни напоследък.Ще се опитам да съм по-сдържана.Днес ме нападна пред училище за новото яке, но мисля че това е просто предтекст.Снощи избухна както си играхме четиримата и стана ясно,че се тревожи от постоянните ни караници.Sad
То предимно аз повишавам тон. Отчитам си го като грешка,но постоянното недоспиване и хормоните по време на цикъл си казаха думата.Споделям,за да ми олекне и за съвети. Нали сме си морална подкрепа..

# 194
  • София
Люби незнам какво да ти кажа.
Говорила ли си с нея?
Вие много ли се карате?
И аз съм много нервна.Ние на пръв поглед сме ок.Не се ккараме.Обаче сме някак по отчуждени.А за .....да не говориме.Изобщо нямам желание

Общи условия

Активация на акаунт