ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 516
  • 563
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе

Люби, не съм и чувала за такава ръкавица, то какво ли няма вече да измислят с Анна и Елза Crazy. Ако разбереш, моля, прати линк, да се усведомя и аз.

Заповядай:
http://www.amazon.co.uk/Frozen-18494-Magic-Snow-Sleeve/dp/B00QRX8F06

Ето тази щуротия. Но, за сега не намирам в бг магазини. За капак го иска и за приятелката си, на която сме на РД в неделя. Имаме първа покана за РД от класа.  Heart Eyes

# 166
Ха, Мартин вече иска на училище - скучно му е в градината, ама ще потърпи още.
След атентатите и аз съм много разтревожена, притеснена и ме е страх. ДОри си мисля, какво да правим в екстремни ситуации  Crazy - как да сложим решетки на апартамента, да заминем при майка ми, че е оправено, или при свеки дето е затънтено .... просто искам да мисля, че ще се справят ... аз лично подкрепям здрав режим, защото само тогава подобни маси от прости и агресивни хора са здраво хванати и не правят зулуми  Sad ... демокрацията е за интелигентни, разбрани и адекватни хора .... съжалявам ако не мисля като вас и се надявам да не ми сложат бан ....
За подарък съм изтормозена с това нинджаго  #Cussing out - дано наистина да има намаление в Хипо този петък, че съм засилила ММ да ходи там да чака  Mr. Green.
Дани свикна без биба. Явно се справихме добре. По-трудно му беше с отказването от сукане - тогава голяма драма се разрази и то на гърба на майка ми.
Хайде пишете и не се преработвайте, че аз последните два дни съм като убита ...

# 167
  • София
Според мене и времето помага за тази умора.
Аз не мисля за лошите неща.Ако почна ще се побъркам.Моника днес е била мн разсеяна и е в такава еуфория.Само скача не спира да говори за секунда.
Знаете ли липсва ми Радост с нейните постове.Изведнъж спря да пише

# 168
  • Русе
Да,вече е сигурно за Хипото. Обявено е във Фейса.
И на мен ми липсват някои съфорумки, но всеки избира дали да пише тук.
Телеграфно,че пиша от телефон и не ми е удобно.

# 169
  • София
Аз тази година няма да мога да отида .Ако важи онлайн може да се възползвам.
От понеделник вече сме сами в къщи.
Мама се премести при нейния приятел.
Общо взето ми е съранно.

# 170
  • Русе
Мони, важи и онлайн.  Peace

# 171
  • София
А, супер, , ще поръчам тогава аз Понито на Йоето, дето го иска. Много благодаря, че споделихте, че важи и он-лайн Hug
И аз съм в някаква една такава вътрешна еуфория, не знам защо, но започнах да се чувствам така, все едно сега тръгваме с моя човек, едни такива вълнения, усещания, не знам какво ми става. То няма лошо де Heart Eyes. Може би, защото си дадох сметка, че най-важното е да сме живи и здрави, а другото си зависи от нас, как ще си го направим. Не се съм открила топлата вода, но сега наистина се опитвам да го прилагам и в ежедневието си. И май ми се получава- да се радвам на дребните неща, жестове, от там и чувството за голямото щастие.
Люби, мерси за линка, разгледах какво представлява. Какво ли няма да измислят Crazy. На Йоето няма да го показвам, току виж, решила, че иска и това... Whistling.
Ели, радвам, че вече няма драми с бибата. Значи и вие сте на Лего вълна, само че момчешкия еквивалент Grinning.

# 172
  • Пазарджик

Люби, не съм и чувала за такава ръкавица, то какво ли няма вече да измислят с Анна и Елза Crazy. Ако разбереш, моля, прати линк, да се усведомя и аз.

Заповядай:
http://www.amazon.co.uk/Frozen-18494-Magic-Snow-Sleeve/dp/B00QRX8F06

Ето тази щуротия. Но, за сега не намирам в бг магазини. За капак го иска и за приятелката си, на която сме на РД в неделя. Имаме първа покана за РД от класа.  Heart Eyes
Люби, ето го линк в Хиполанд  http://www.hippoland.net/igrachki-ot-tv-reklami/disney-frozen-iz … elvascha-r-kavica

# 173
  • Русе
Благодаря! И аз вчера го видях - явно е ново в асортимента. Не сме решили дали да го вземаме. Тя по принцип иска всичко, дето го рекламират по Супер 7.

# 174
  • София
Добро утро!
Аз вчера нищо не харесах в Хипото.Поръчах само за племенника .Очила за нощно виждане и една полицейска палка.
На Моника нищоооо.изобщо незнам какво да и купя.Тя не играе.ПО рисуването е .
Тази ръкавица е много скъпа.Като знам,че 2 дена и интереса ще  е минал.
Онзи ден имахме родителска среща.Мина много добре.Без викове и "важни " родители.Чак се учудих.
За Моника казаха ,че като цяло слуша и се справя добре.Любознателна била  Laughing И е от малкото ,които четат.Даже госпожата ще я запише в библиотеката за стимул.
Има 2-3 проблемни деца .Доста диви.
Ние днес ще ходиме на Орешак.Свекър ми ще прави пенсиониране .
Хубави почивни дни !

# 175
  • Русе
Ние пък напазарувахме доволно, но беше доста изнервящо. Взехме на Гери Мини Купър кракомобил, на Кари ръкавицата (около 52лв излезе с отстъпката), на племенника 2 подаръка за Коледа и Никулден и за момиченцето, на което сме утре на РД таен дневник с Анна и Елза. После ходихме на друг магазин за зимно яке на Кари и други неща и добавихме към подаръка за съученичката и блузка с Frozen. После се чудихме кое къде да крием.
Гергана нещо започна да ми прави номера с яденето ( поне за това нямахме проблеми до сега). И снощи пак си чукна главата, този път на радиатора в детската ( чугунен) и стана лека цицина. ММ естествено пак ме обвини. Напоследък все по-тегаво ми става, защото и той ми образува доста нерви. Това го казвам навръх деня на християнското семейство.
Изморена съм и аз. Искам да се наспяяя.  Tired

# 176
Хахаха мъжете освен да обвиняват жените за друго не стават май .... на всичкото отгоре - изчисти ми вика, няма ли да сготвиш?! Сутринта: точно на излизане се обажда приятелка, аз хващам вратата на асансьора, защото Марти е вътре, ввлиза мм в асансьора и започва да ми вика!!!! да съм пуснела асансьора и да хвана Дани, който се мотае по коридора!!!!! и това в момент в който АЗ говоря по телефона !!!!! - питам защо не хвана ти детето, докато говоря - не може да ми обясни. ЗАЩОТО е свикнал ВСИЧКО да правя АЗ. Аз да се занимавам с децата, да ги къпя, да ги храня, да ги обличам, да играя с тях, да ги извеждам И двамата /той с двамата не можел да излиза/, да ги пера, да простирам, да чистя, да подреждам, да ходя на работа, да изглеждам добре и т.н и т.н МНОГО се тревожа синовете ми да не станат същите - всичко някой друг да прави, а те да стоят от страни и да си гледат  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire ....
Е Люби, колкото до травмите по децата - САМО И ЕДИНСТВЕНО С МЕН децата са пострадвали ЗАЩОТО САМО И ЕДИНСТВЕНО АЗ НЕПРЕКЪСНАТО СЕ ЗАНИМАВАМ С ТЯХ!!!!! Извинвайте за големите букви ама много ми е дерт /нали съм ви казвала колко пъти снимахме костите на Дани - е само при мен са ставали инциденти, защото мм умно гледа отстрани, как аз се занимавам с него  #Cussing out/ .... ядосвам се само като се сетя ...
И работата ми става все по-зле - просто едва се понасят с техните бюджети и целия зор. Непрекъснатото следене какво правиш, какво говориш и това всичко за никакви пари и никакви перспективи .... вече сериозно съм замислила нова работа ...  не мога да седя на място където не ми е приятно и не ми е по вкуса.
Нищо не сме купували - за Коледа на Марти ще има нов таблет, защото настоящия само Дани го ползва - изобщо не дава друг да го приближи - той си го има като негов личен хахаха много е смешен.
Люби, може да й растат зъби или просто да сменя вкуса.
Дани е с ужасна кашлица  ooooh! и малка Т, дори в момента чакам свеки да дойде .... оххх трябваше болничен да взема, ама като знам колко е зор като им кажа, че трябва да съм в болничен, чак ми се стяга душата. Да не говорим и как никаква заплата не виждам после ...
Дани като бебе го предпазих от всички падания от легла, но като почна да ходи - НЕПРЕКЪСНАТО си удряше главата хахаха явно им тежи докато почнат стабилно да ходят, мани ужас.
Айде че прекалих, лека седмица момичета.

# 177
  • София
Ели така си го научила.Без да ми се сърдиш.Моя мъж е израснал в такова семейство.Сеекито слугува на всички.В нас не е така.Единствено не готви и не глади.Щом сме равни ще е във всичко.А за гледане на Моника да не говорим.Гледат се чудесно.Да мрънка.Особено ако той е чостил и има боклук само гледай....
Ние изкарахме добре.Свекър ми е доволен от подаръците.Точно на деня на Христианското семейство се събрахме всички.
Аз още свиквам ,че сме вече сами.По спокойно ми е .Съобразявам се с един човек по малко.
Днес ще взимам заплата и съм решила да си взема яке.Поръчах едно от Алито,но не дойде.Чуда се вече далу не ги крадат в пощатата

# 178
  • София
Аз коледни подаръци няма да им купувам. презадоволени са...
Хах...за инциденти да си говорим...Миналата неделя в парка Хриси си чупи 2 постоянни зъба. Във вторник ги залепи Ирина - ако я помните пишеше тук преди години. И вчера говедото му с говедо със зъби решил да разделя някакви части и пак счупил единия - за 3ти път тази година. Щях да го удуша. Вчера като се върнахме от звукостимулацията и реших, че няма да излизаме никъде. Нямах сили...Всеки ден излизам в 7,30 и се прибирам в 9. В събота излизам в 10 и се прибирам в 5-6...неделя е плаващо.
Малкото чудовище от звукостимулацията не се трае. Агресивен към мен и към него. Миналата седмица съзнателно такъв шамар ми заби. После дойде да ми плаче, хваща ми ръката и ме кара да пляскам неговата...вкара ми мишка вкъщи, понеже нарочно отваря вратите. Сега и с това чудо трябва да се занимавам...Иначе говорно има доста промени. Повтаря все повече неща след мен. Няма спонтанна реч де, но уж и това да дойде. Ще кандидатствам за едно финансиране за барокамера - дано ни огрее, че вече и финансово не се издържа.
Мъж ми го закъса здравословно пък...Изгори дясната ръка цялата цялата. Добре, че лицето се е разминало. Вече почти зараства...Отделно не добре функциониращ черен дроб...високи нива на пикочна киселина...
Имахме предложение за НГ да ходим в Сърбия - отказах...искам да си стоя в нас...баси - до къде стигнах...

# 179
  • Ловеч
Явно планетите пак не са се подредили правилно Rolling Eyes
Аз съм жива hahaha
ММ се прибра и както винаги нямам време заради него.
Бяхме в СФ за седмица-документи,изследвания ,пазаруване.
Сега сме на тема ремонт-прозорците почти готови- остава латекс,первази и нанасяне на мебели.
Дечко е добре уж.Разказва приказки ,пише числа ,пее.Ощърбя на пълно Laughing
Аз се разболявам нещо,настинала съм но ходя на работа .
Дони дано се оправи Мартин-видях го с един голям мотор до министерството но МВР.Докато се сетя от къде го знам тоз голям младеж мина половин ден Mr. Green
Подарък не е измислил тигъра ,утре ще каже в градината какво иска.Не сме писали писмо още.И той заринат но май пак влак към огромния комплект който има.
За празниците у дома,мм няма да работи -случва се за първи път.
Поканени сме и ние в Сърбия на гости -ще е сигурно  през ваканцията януари,но на мен нещо не ми се пътува толкова километри ooooh!
Бъдете щастливи  и здрави! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт