ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 515
  • 563
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе

Люби, аз мисля, че няма проблем за шарката. Йоето като беше с варицелата, баба й я гледаше, не се зарази, нито се зарази някой друг. Хареса ли ти филмът?

Да, става. На кулинарна тематика е. Искахме с приятелката ми да разпуснем и много не ми пукаше какъв е.
Днес се изнервих доста - свекитата както винаги закъсняха с 1 час и на Гери и се доспа и се вкисна. Нищо не стана, 2 пъти търкулихме питката, накрая се разрева. Заспа докато бяха у нас. После си го направихме само ние - взе четката за рисуване, пусна я на земята, после фотоапарата, мишката и черпака. Него го задържа в ръце. Предполагам ще стане майстор готвач. Simple Smile

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 14:33 от lubito

# 151
Брех съвсем сте зачезнали.
Аз имам още реферати - този семестър ще имаме само 1 изпит, което е отлично, имайки предвид, че предните семестри ми дойде нанагорно.
Свеки си тръгна след две седмици ....... нямам думи да опиша дори какви отрицателни усещания имам от тази жена ... може да не е правилно, но .... Моля се да съм добра, разбрана, любезна е явно само с молитви не става  ... по-лошото е че Дани още има сополи  #Cussing out, Мартин отново е пресипнал и ми иде да набия някой. Първо ще почна от мм. хахаха
Желанието и тази година е Лего  #2gunfire - този път за 120 лв /миналата година беше 70/ просто го ненавиждам това Лего - най-отвратителната ми играчка - навсякъде са разпилени части, колкото половин грахче и аз само ги прибирам, и те само ги разпиляват, и като хвана в прахосмукачката някоя хем ме е яд, хем се радвам - първо ме е яд че са скъпи пфуууу, а после се радвам, че повече няма да се налага да събирам ... с две думи - Мразя Легото!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Още една причина да набия мм.
Тази година май и аз клоня за детски кът. До скоро той не харесваше такива мероприятия, но вече му е забавно. Ще мисля има време.
Тук съм отворила хиляда неща да довърша един кошмарен реферат, дето хич не ми спори и се надявам днес да приключа, че ми втръсна. Другите изобщо не съм ги почвала.
Имам колеги дето си плащат! за да им направят рефератите - е това няма как да стане - плащам достатъчно и имам достатъчно мозък надявам се, ще се напъна и сама ще го направя. Да не говорим, че така ще е както аз си го представям и искам.
Да сте здрави и пишете.

# 152
Ехей браво на ГЕри!
И готвачи трябва да има, а за петзвездните ресторанти - най-добрите Simple Smile.
Аз прощъпулника го направих само за нас и само с нас - изобщо не съм помисляла за други хора, с право си се ядосала. Като цяло това си е семейно събитие и не е нужно да има навалица зяпачи, за да им се разнообразява времето. Айде стига!
Ние пък снощи отидохме на ресторант /за последните 6 години/ за пръв път сами. Имаше жива музика. Говорихме си. Е казвам ви - имаше две маси с деца, които си седях, ядяха, говореха - как не видях някой да тича след тях, да бърза да си тръгва, да обикалят да пречат - БРАВО занчи и такива деца имало ... е моите са диваци и с тях това е невъзможно - ядат 5 минути и почват да обикалят да вървят на някъде. Мартин и сега и Даниел са отвратителни за ходене някъде. След 5 години ще направим и втория ресторант хахаха

# 153
  • Ловеч
Люби, ще рисува хубаво като мама и ще стане готвач Heart Eyes
Ралче , с мама пушим но на терасата - студ , пек това е .
Ремонта - остава да направят паркета нареден е чудесно там където минава парното , следва боядисване на мнооого прозорци и 10 врати., както и латекс.Накрая да измисля и первази , че тук са по 7 лв бройката  #Crazy
Днес ходихме до църквата и детето се впечатли от иконите- сега рисува Исус Христос с бои Praynig
Справя се и с чертичките - е няма браво но като знам че преди не искаше и да пробва...
Котето го оставихме днес пред блока  на слънце , като се прибрахме чакаше - хитрец.
Дядо Коледа ще носи нещо на brio- но желанията са много и ще трябва да ги редуцирам .
Чакам любимият да кацне др седмица , да оправи колата защото няма ток, гумите и спаднали , преглед....после мисля болничен да взема и така.

# 154
  • София
Браво на момичето.
Жива и здрав да е .
На прощъпулника бяхме доста хора ,но само приятели. Ама моите сбирки са такива.Ей сега ще празнуваме р.д на баба .15 човека.
Свекитата отдавна не ме дразнят.Не обръщам внимание на никой.В нас се пуши само на балкона.

# 155
  • София
И от мен поздравления за Гери, многооо сладка Heart Eyes.
Вчера започнахме с Йоето коледния календар, като ги лепим пликчетата на един стар календар, обърнат от другата страна. Мен никога не ме е бивало много по тези неща за майсторене, но Йоето понеже се радва и колкото мога, й помагам, тя май сама си се справя по-добре и от мен Heart Eyes Mr. Green.
Елена, ние от много време на сме ходили на ресторант, последно излизахме, като черпеха едни приятели за годишнина от сватбата им, но и тогава, излизахме на кръчма.
А, и да се оплача- трябваше да ходим в събота на рожден ден на едно момиченце от групата на Йоето и тя ми каза- 17.30ч. Отиваме, изтупани с подаръка, оказа се, че е бил от 14.30, ама Йоето не разбрала часа и изпуснахме партито Crossing Arms. Много беше разочарована, но аз й казах, че сама си е виновна, че не е запомнила часа. А пък и аз нямах телефона на майката, познавам я само визуално, като отивам да прибирам Йоето и сме се засичали. Днес взе подаръка с нея, поне да го подари на момиченцето и й казах, да обясни защо не сме били...
Тоби, и ние вчера се качвахме до един параклис над Банкя, казва се Св. Петка. Много ми харесва там, много особена енергия има за мен това място, не знам защо, но винаги на по-голям празник, ходи там за свещичка, въпреки, че се стига по един тесен, черен път.
Мони, снимката с баба ти много ме умили Heart Eyes. Спомних си за моята баба, едната...Да ти е жива и здрава!

# 156
  • Русе
Ехооо! Така и така не спя, поне да побутна темата.
 Рали, те сами ли се уговарят? До сега все с майките сме се чували за рождени дни. На училище не знам вече..сигурно ще пишем покани.
За Коледа май споделих какво иска - куче-робот, кола с дистанционно и кукла Клодийн . На мен още не ми е коледно, лятно ми е. Напоследък не се умилявам на коледните празници - като си представя лудницата с роднините и предпочитам да минава и заминава. Особено сега и с Гери.
И като казвам, в неделя ще ходим на бебе Simple Smile

# 157
  • София
И аз тази година не съм на Коледна вълна.И утре се налага да съм на работа .А така имам нужда от почивка.
За подаръци хич не знам .Моника иска истинско бебе Simple Smile Друго не се сеща.

# 158
  • София
Аз пък като наближи този период на годината и ми става едно такова, аз Коледно си го наричам, но то не е само свързано с чакането на самия празник като ден, ами някак си се усещам по-добра, искам да помагам на повече на хората около мен, едно такова пречистващо ми е, правя си равносметка на отминаваща година и съм благодарна за всички хубави моменти и изпълнена с надежда те да продължат и в следващата Praynig. А и някак всички по-големи и хубави неща в живота ми са свързани с този период- тогава за първи път срещнах Стани, Йоето е родена на 23 януари, майка и тя на пърри януари има рожден ден и винаги още от малка, заради това, сме празнували двойно Grinning. Но да, вече и самото настроение вече ми е такова- с Йоето правим коледен календар, писа Коледно писмо, а вчера не се стърпях и си купих първата топка за елха и едни звездички- кой, както го усеща Heart Eyes. Иначе нейното Лего със замъка на Елза дойде. Олекна ми, сега остава Понито да поръчам и детето е уредено за празниците.
Люби, аз на тази майка имах телефона, но съм го изтрила, а тя на мен не ми се обади лично и така. Но Йоето занесе подаръка и го подари на детето в градината на другия ден и то е останало много доволно.
Мони, ми лошо няма. Това поне е лесно изпълнимо Hug.
С Йоето тази вечер и утре сме сами, че таткото ни отиде да прибира баба от Орешака.

# 159
Не, с това лятно време никак не ми коледно. Нещо Коледа все я празнуваме на тъгъдък, та сега съм решила няма да пътуваме никъде, ще стоим в къщи и ще почиваме. НИто ми се събира с разни хора, нито ми се тича след децата, докато другите ядат и пият. На всичкото отгоре по това време не дават да се вземат отпуски при нас, та само да прекосявам надлъж-нашир страната не желая.
За Коледа подаръкът ще е лего нинджаго  ooooh! - по цял ден слушам как го иска, ама ей сега на момента ако може  #Cussing out.
Дани пък хабер си няма хахаха - дай му някой багер и е щастлив.
От вчера махнах бибата - беше се пристрастил и то много. Все  търси, все с нея, тя стана на дупки от дъвкане, купих нова абсолютно същата и не я иска. Снощи като го взех от ясла, не питах за нея. Като се прибрахме почна да я търси, ама я няма. Давам новата блъска я и не ще хахаха.
Легна и заспа без нея, ама днес следобяд спа 20 минути. Очаквам включване довечера. Но май не се сеща вече за биба ... ще го видим.

# 160
  • София
Добро утро !  Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee Coffee
Аз съм само днес почивка и май се разболявам.Всичко ме боли ,носа ми се опитва да се запушва/Боли ме гърло.
Днеска сме на рожден ден на една приятелка.
Моника изобщо не знае  какъв подарък иска .Аз се чудя дали да не и взема шейна.
И още някакви дребосъци.
Гледах и едни семейни игри с разни въпроси.
В петък май ще има намаление в Хипото ,ама няма да мога да отида .
Ели <Моника пък си смучеше пръста .
Аз не помня дали ви казах ,че ще слагаме апарат в устата.
Рали за съжаление и самазнаеш този подарък понякога не е много лесно изпълним.
Ама се смях много.Казва ми :Мамо,ама то има много малко време до Коледа няма как до тогава да родиш.Сигурно дядо Коледа тогава само ще ти даде хапчето да забременееш  Joy Joy Joy Joy Joy
ПОследно време съм толкова уморена ,че хич нямам много време за нищо.Нито за нея ,нито за нищо.Днеска си записах час за фризъор малко да разтоваря .
МНого ни замря темичката .Целувки на всички

# 161
Ааааа на намаление в Хипо отивам само ако има опасност за нечий живот - в такива моменти там просто е кошмарно и не ща да си го причинявам. Може обаче да изпратя ММ ахахахах hahaha.
Уф и аз съм носила скоби, но явно далеч не достатъчно, защото зъбите ми не се оправиха  Sad, сега понякога ми е кофти като се усмихвам, но пък нямам развалени и извадени зъби - поддържам ги отлично за сега.
Мони да оздравяваш бързо. Аз два месеца се влачих и сега лекувам синузит с АБ, после ще видим да ида на нагревки. Вече съм записала час и се надявам ЛЛ да не ми откаже направление, че ще вдигна панаир.
Мони пък Марти знае, че за да забременее майката, таткото й дава семенце. Не е наясно как точно обаче го дава хахаха един ден бая се чуди, казах му да пита баща си хахаха ама явно е забравил. То като не съм бременна и с малко бебе и не го вълнува темата.

# 162
  • Русе
Тъкмо се зарадвах, че Карина се отказа от тъпото куче робот за 150лв. и хареса пони за 180! Казах и, че Дядо Коледа не носи такива скъпи подаръци. Сега споменава някаква ръкавица на Елза, дето прави разни работи, но не намирам инфо в нета. Някой да има идея?
Нашата пък никога не е искала бебе - ние и го натресохме  Laughing
На Хипото мисля да отидем . знам, че е лудница, но имаме доста поводи през декември и януари, та за да си помогнем..
Мони, пази се! Май доста се преуморяваш.

# 163
  • София
Люби наистина съм преуморена.Многоо и физически и психически.
Много иска бебе Моника.Даже две.И е ужасно грижовна.Чак ми е жал.
Ох лягам ,че съм като парцал.

# 164
  • София
Добро утро, мацки и да е хубава седмицата ви Hug.
Аз уикенда си изкарах добре, то било супер и двата почивни дни са са почивни Mr. Green. Наспах се, имах време да изчистя, да обърна внимание на Йоето, вчера се разходихме, ходихме на поръчаме един скрин за детската стая, даже ми остана време и за велото. А, и за Стани Crazy.
Не знаех за намалението в Хипото. От там на Йоето й е едното пони, дето си го е харесала за Коледа, ама ще й го поръчвам он-лайн, за да може да пристигне в офиса и да си чака докато изляза в отпуск и после направо опаковано под елхата, така съм процедирала и предишните години.
Мони, наистина се грижи повече за себе си Hug. Звучиш наистина много уморена, явно ти се е насъбрало. Представям си, Мони като ти е казала, как си се смяла.
Иначе и Йоето е ужасно грижовна, към животинки, към по-малки дечица и бебенца, и на мен ми се свива още сърцето от време на време, ама това е. Така поне си има здрава майка.
Люби, не съм и чувала за такава ръкавица, то какво ли няма вече да измислят с Анна и Елза Crazy. Ако разбереш, моля, прати линк, да се усведомя и аз.
Елена, това със синузита е много неприятно. Единият ми колега има и по цял ден кашля и се духа, уф, ужасно изглежда отстрани, а си представям какво е на човека. За бибата - Йоето не ми е ползвала, но аз самата като малка, съм била така, с една биба, дето не съм я пускала и тя накрая се е разпаднала и нова не съм искала и накрая съм я отказала, но с големи драми и ревове Crazy. Мака ми ми е разказвала, че се е видяла в чудо една седмица, докато окончателно я забравя тази биба, защото голямо дране е било.
И за да не пиша нов пост, редактирам си този, за да кажа, че се чувствам много зле след атентатите в Париж. Когато разбрах какво се е случило, ми се сви сърцето. Представих си как всички тези хора, живеещи живота си, съвсем невинни и нищо неподозиращи, изведнъж губят живота си по този, възможно най-нелеп начин Sad. Просто и думите не ми стигат, да изразя напълно усещанията си- на жал, на гняв, а и на страх Tired. Освен да се моля, тук да не ни застигат такива неща, друго май не ми остава.

Общи условия

Активация на акаунт