ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 516
  • 563
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И Моника няма да учат този понеделник.
МНого е мързелива.Карам я да подреди и само се мотка.казах и че няма да излезне докато не подреди

# 136
  • Ловеч
Добро утро!
И аз не съм на работа утре, парното ще идват да довършат.
Ходих най- после на лекар .Както и предполагах всичко е 6.Чичо доктор даде зелена светлина към януари.
Др седмица ще мина и на ендокринолог, за ноември съм замислила един болничен за да направим генетичните.
Пак ще пия кафе с психоложката - детето се самонаказва когато е виновно , мислех че ще мине , но не .Поне започна да споделя и да разказва истории от градината.Наричали го слабак защото не можел да пише  ooooh!
Мони , явно ти е време за бебе.Знам че мислиш и финансовата страна , но по- добре пари за памперси от колкото за хапчета.Редно е някой да поеме щафетата Wink
Времето е страхотно , отиваме да гласуваме, после разходка, кафе...
Хубав ден!

# 137
  • София
Привет, мацки!
Честит празник, ако по някакъв начин сте свързани с него!
Тази събота и неделя не бях на работа и двата дни и се усети- имахме време и да напазаруваме, и да изчистя, и да гласуваме на спокойствие, и на Йоето да обърна внимание, и се наспах като бял човек Crazy.
А, да, и си имаме Цвети- новата ни пералня, за която взехме решението много спонтанно, че старата Баба Цеца сдаде багажа след 10-годишна вярна служба Heart Eyes. Пак е Уърпул, но този път с долно зареждане, с повече програми, и доста по-безшумна. Сега не знам как ще добутаме месеца, че парите бяха разпределени за други направления, но здрави да сме Rolling Eyes. Беше на промоция и затова.
Та, Люби, да, преди за старата пералня, ползвах таблетки против миризма в барабана, мъжа ми ги беше намерил от ДМ, ама не им помня името. Пуска се таблетката в отделението и пералнята се пуска празна на 90 градуса и после нямахме повече този проблем.
Мони, Йоето за тези кукли- кексчета не се е сетила, но пък е на вълна Пони, иска Пони за украсяване с Плей До пластелина за Коледа, та сега ще й го поръчвам, какво да я правя. Иначе, ако вътрешно усещаш, че искаш второ бебе, бих ти казала, че всички други причини са преодолими, и най-важната е здравословната. Тоест да си здрава и да нямаш забрани за бременност. Другото, съм убедена, че се нарежда! Но това си е само моето мнение...А и Мони е прекрасна, така че, добре ви се получава Hug.
Тоби, радвам се, че са ти добри резултатите, от януари нататък, ще ти стискам палци. И честито коте, оправи ли се от разстройството Heart Eyes.

# 138
  • Русе
Рали, благодаря, тя Мони вече ми писа във фейса. Ще ги видя в ДМ.  Peace
Майка ми купи на Карина от куклите в кекс - ами счупи се при второто разгъване. И до там.
Сега ме информира, че иска за Коледа едно куче-робот, което струва 150лв. Е, няма да стане. Освен него поръча кукла Клоудийн от Монстър Хай и кола с дистанционно.  Mr. Green На малкото съм харесала един Мини Купър кракомобил.
За второ дете освен здравословно състояние като фактор бих добавила - отношения с партньора и възможност за помощ при отглеждането. Не за Мони, просто си разсъждавам.
Тоби, радвам се, че си ок. Ще стискаме палци и ще чакаме добри новини.  Hug

# 139
  • София
Люби мн си права.
На мене с Моника никой не ми помага .Освен Фори.Не сме излизали сами.Все с нея.Някак си се забравихме като мъж и жена.Само като родители...
За второ се бора с моите си страхове.Не мога да се оправя психически още от нейното раждане.Даже и на лекар не съм ходила.Изпитвам ужас.Абе луда работа.А и сега нямам сигурност.Той с тази работа...иначе пък поне сега ще взимам хубаво найчинство.Офффф.Пари вече трябва да ви давам за психорерапевт.

# 140
  • Ловеч
Мони, я се стегни  Naughty
Всичко с времето си .Има и по- страшни неща,млада си имаш време.
Аз пък като има кой да ми гледа детето няма с кого и къде да отида.
Имам парно, страх голям с таз камина с дисплей ooooh!
Минах и при новият ендокринолог- разказва ми вицове- утре ще видя резултатите и ще видим на къде съм.
Хич не скучая, болна съм - настинах.
Котаран е позатегнат Mr. Green и гушлив , но спи в банята че не се знае.. .
Лека и мека !

# 141
Тук.
Какво да пиша - след 5 дни на ясла и градина свеки пак е тук  ooooh!. ПОвече се ядосвам на мм, който си взе отпуск, и през цялото време доволно си почиваше, а аз ако изляза в отпуск е защото някой е болен  #Cussing out.
Чак не ми се говори.....
За пералня съм слагала едно на хейтман, ама резултат не видях, и оцет и сода всякаква гадост.

Днес от пазара купих мексиканска краставица  - чайот, да пробвам. Е много обичам всякакви екзотики да пробвам, за разлика от мм, според който портокалите и бананите са максимално екзотични плодове  #Crazy. Нищо, въпреки голямото разнобразие, не знам защо все се спирам като ида на щанд с екзотични плодове ... подозирам заради цената, а много искам да им знам вкуса - ей така просто. Следващ път нещо друго ще взема и така Simple Smile.

# 142
  • Русе
Бяхме на рд на свекъра. Гери се скъса да реве. Сега я приспивам. Не съм споделяла,но от известно време заспива само в стола за хранене.
Ели, и аз обичам да експериментирам в кухнята. Снощи опитах едни яйца по арабски. Много се харесаха. Даже Кари ги одобри.
Оказа се, че ботушите,които купихме в събота, стават само за пола или клин и трябва да вземем други за дънки. Мисля да са апрески. И климатикът на колата се е прецакал.. А си харесах куп неща в Златната рибка..

# 143
  • София
И аз и купих ботуши.Много са готини ,но май по цял ден ще и е топло с тях.Иначе какво да пиша и аз незнам.Едно ми е никакво.Изморена съм ....Тъпо ми е ....Посва ми вече все едно и също

# 144
Ееееее ама Люби така няма да се разберем - веднага даваш и рецептата за яйцата и аз да пробвам.
Оказва се доста хора гледат този чайот в дворовете си хахаха - тъкмо разправях на колежката и една друга донесла за трета да го опита хахахаха.
Не мога да схавна какъв ден сме хахаха а ав събота са ми остатъткът от лекциите за този семсестър. не ми се поправят правописни грешки хахаха
Имам да довърша един реферат, редактирах друг в последния момент и май нямам никакво време за почивка. Но ще се концетрирам и ще се постарая. Лошото при мен е, че съм максималистка и не се задоволявам с малко, искам само най- най- .... това ми е като ццяло в жвота и сигурно за това не съм особено удовлетворена от това което имам и съм .... Много се ядосвам, когато нямам 6, отлично знам че изобщо не е от значение, но се разстройвам и го преживявам... ама как да е, да минават и така.
Лека вечер и пишете де.

# 145
  • Русе
Ееееее ама Люби така няма да се разберем - веднага даваш и рецептата за яйцата и аз да пробвам.

Ми то малко като нашия миш-маш, само че не се бърка и има повече подправки. Давам веднага:

..
Не се получи. Линкът е от сайта За жената.

# 146
  • Ловеч
Брей, ще хлопваме кепенците май?
От миналият месец никой не пише и аз също Blush
Добре съм, чакам мм тези дни, ремонта продължава ....
Детето е добре, госпожата каза че се справя.Биел се но защото и др го закачали.Поне ми казва всичко и споделя.
Имам нужда от фризьор , боя и пилинг ама др път.
Дано сте здрави  bouquet

# 147
  • Русе
Ааа, никакви такива!
Нямам какво интересно да споделя. Добре сме, в събота ще правим прощъпулник, но племенника е с шарка. Питах личната за свеки, щото живеят заедно, дали е приносител. Тя каза, че няма голям риск. Карито я кара в яслата, но Гери не е.
Днес с една приятелка си правихме есенна фотосесия на бебетата в парка до нас. Времето е супер, дано да се задържи по-дълго. Отивам да се пригласям, че от 18 съм на кино на един филм с Брадли Купър. Чао! :*

# 148
  • София
И аз си мислех ,че е голямо затишие.Толкова съм уморена .....Нямам време за нищо.Работа много.Поне взех бонус.Пак е нещо.
Водих ги на турски ресторант.Не ми хареса.В събота ще правиме р.д на баба.Ще пътуваме за Орешак.

# 149
  • София
Привет,
Загубих се аз, но нещо не ми остана време напоследък. Ама като гледам и вие не сте много активни, така че...
Ние с Йоето сме добре, миналата седмица си ходихме до Видин, да се видим с нашите. Добре си изкарахме, като се изключи факта, че баща ми пуши някакви цигари без бандерол, аз им казвам качаци и понеже пуши много и то в кухнята, тази отвратителна миризма се просмуква и наслоява навсякъде- по дрехи, коса, мебели Crazy. Аз два пъти пих хапче за глава, защото започваше да ме боли, а дрешките на Йоето, след като се прибрахме в София, всички заминаха за пране, включително и тези, които не бяхме ползвали, защото просто не можех да ги прибера така в гардеробчето й ooooh!. Цвети /пералнята/ се включи активно.
Иначе тази седмица тя има две Браво от градината, едното за рисуване по пунктирани линии, другото е за писане на цифрата пет, като гледах, вярно се е справила Heart Eyes. Аз вкъщи нямам време да се занимавам и с това, каквото там си прави /в градината/, това е.
Вкъщи намирам време за някоя и друга приказка и малко игра.
Сега вече сме на вълна коледни подаръци. Иска Ледения замък на Елза от Лего, Пони Плей До и за РД - плюшен миньон Crazy. Поне не иска отново кукли, че последните години, клонеше към тях. Сега гледам за Коледен календар, да си правим сами, мисля че ще й е много забавно.
Довечера сме на рожден ден в един детски клуб до нас и понеже Йоето ме врънка и нейния рожден ден да е там, мисля да попитам за ценова оферта, за да преценя дали ще можем да си го позволим. Тя досега, не си го е празнувала в клуб. Само в градината и вкъщи.
А аз само да сме здрави искам.
Люби, аз мисля, че няма проблем за шарката. Йоето като беше с варицелата, баба й я гледаше, не се зарази, нито се зарази някой друг. Хареса ли ти филмът?
Мони, честит бонус! И аз се надявах, ама тази година не беше като цяло добра и май ще ни се размине, но аз съм решила да не се ядосвам Hug. Приятно изкарване на рождения ден и искам повече позитивизъм от теб, виж Мони каква е прекрасна Heart Eyes.
Тоби, още ли продължавате с ремонта? Какво още ви остава? Браов на Ивко, че споделя Hug
Елена, свърши ли с рефератите Hug
Ето, отчетох се.
ПП- Най-накрая сложихме външните щори на стаята на село и другата седмица, Стани ще ходи да си ни прибира бабата, че вече много застудя, а и на нея й е мъчно вече за нас, като стои там сама.

Последна редакция: сб, 07 ное 2015, 09:43 от ral4e!

Общи условия

Активация на акаунт