ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 506
  • 563
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Герито се пусна да направи няколко крачки.  newsm44
Май другия уикенд ще правим прощъпулник.  Wink
Друго ново няма.
Болните  ( в това число и кака) да оздравяват!
Тобева, на теб ти се взе акъла с тоя ремонт.  Hug

# 121
  • София
Люби браво на детето.
Порасна и тя.
При нас едно и също.Работа,готвене ,чистене .
Моника нали е с две деца от градината в училище.Уж за добре,ама май не.Нещо имат конфликт.Момичето е мн агресивно спрямо Моника.Днеск я е ритнала в корема.Тя е от тези където правят всичко тихо и отрича.Майка и баща и се разведпха и явно го изживява.
Сега ще пийна едно.Поръчах китайско ,че не ми се готви.

# 122
  • София
Куку, аз днес пак на работа, вече имам чувството, че живея в този офис Mr. Green. Вчера имахме две обучения едновременно, едното беше с 48 участници, другото беше с 23 и беше някаква абсолютна лудница Crazy. Но в крайна сметка, от това се издържа фирмата, така че съвестно с колегите си организирахме и си движехме всичко.
Поне утре съм казала на Стани, че с никаква домакинска работа няма да се занимавам, в единствения ми свободен ден от седмицата. Ще се наспя, ще си пия кафе до 11ч., ще се мотая и ще си почивам. Той вторник ще си взима отпуска и ще ходи на Орешака, тогава ще чистя, на спокойствие. Иначе пък, като сме заедно, все ми прави забележки Crossing Arms.
Люби, гледах я аз Гери, браво на детето Hug. Само уверени стъпк да прави bouquet.
Мони, и аз вчера си сипах едно уиски, малко де. То толкова ми и трябваше и заспах после, докато уж с Йоето гледахме Маша и мечока. Много е миличка тя, видяла, че съм заспала, угасила лампата, завила ме и отишла в другата стая да си легне сама.
Тоби, и при тебе много неща са се натрупали, хайде едно по едно да се изчистват Hug.
Ели, успех с рефератите, аз още не съм стиганала до са си напиша дипломната работа и съм за бой, ама се оправдавам с липсата на време Mr. Green.

# 123
Браво на Гери! И това бебенце порасна - вече грам спокойствие няма да има поне няколко месеца. И Люби пожелавам да стъпва леко и сигурно, че с Дани колко зор виждам с това ходене хахахаха .

Тоби, голямо чакане, как не ги обърка не знам. Да се оправя Ивко!

Рали, аз пък категорично отказвам да пиша повече дипломна работа! И бакалавър и магистър все се натисках да пиша - еееее, ми то търсиш ги, уговаряш ги, уж гледат какво си писал и накрая пак има нещо дето не е така - тц - сега отивам на изпит. Все нещо ще скалъпя.

Мони, с познати деца колкото хубаво и толкова не е. Дано детето се възстанови душевно, че всъщност децата наистина го преживяват много.

Аз лично НЕ вярвам в развода  Naughty! Само при побои и лош алкохолизъм бих се развела, във всеки друг случай - НЕ! Изневери, липса на пари - изобщо не ми пука, казала съм на мм, че развод няма да дам хахаха ... чудя се как хората така лекомислено се събират, правят деца и после се разделят .... не намирам логика ...

Ох, а днес Мартин имаха тържество за природата в градината. Защо да не го направят от 10 в кметството - загубиха ми половината ден. А там какво стълпотворение на кашлящи и кихащи беше, просто ме потресе. Едва успя да се закрепи и само заразоносители  #2gunfire ... мм и Дани бяха навън. То тържеството продължи повече от час, чак едва ги търпя вече. Не могат ли две песни и един танц, не - то солови изпълнения, по групи, не знам какво си пуууу. Иначе това, което ми хареса - Мартин каза стихотворението си отлично - трябва да стане адвокат или политик, сега ще работя в тази посока хахахаха. Определено не е за лекар, а като архитект ще си загуби способността да говори и да излиза от ситуации убедително и чудесно  Wink /мечти, мечти хахахахаха/.

# 124
  • Ловеч
Честити ходещи крачета ! Да стъпва смело и уверено!
Ивайло се оправи - сливиците бяха зле.
Осиновихме котаран - сив , нещастен и посран hahaha
И него на лекар , сега чакам да му мине.
Защото нямам какво да правя та и неговото дупе да мия.
Днес боядисвах прозорци- зор голям  не ще стане с едно минаване освен ако не сменя бялото с нещо тъмно newsm78
Поне се появи слънце , за първи път от почти 10 дни.

# 125
  • София
Ели около мене 90% се разведоха.
Кофти е за децата.
И аз се разболявам.Едвам седя.Пия чай

# 126
  • Русе
Охх,голям таласъм тая Гергана! Всяка нощ ми заспива в 2 ч.Ето и сега -аз дремя на стола на фона на Бейби тв,а тя се кокори още. Пък ще ставаме раноо.. Решихме да се разходим до В.Търново докато е хубаво времето.

# 127
  • Русе
Снощи писах през телефона и не ми беше удобно.
Благодаря за поздравленията! Не бива да се сравняват децата, но каката проходи на 11 месеца и сега постоянно ме питаха хората дали не е проходила. Аз не съм се притеснявала изобщо.

Аз лично НЕ вярвам в развода  Naughty! Само при побои и лош алкохолизъм бих се развела, във всеки друг случай - НЕ!

И аз така мисля. Още повече, че съм дете на разведени родители и не искам да го причиня на децата, но понякога е много трудно.
Мони, не е добре това с другото дете, но при следващ такъв случай е добре да се каже на родителите, да си вземат мерки.
Дано да не се разболееш.  Peace
Рали, ми почини си! Чистенето няма да избяга. У нас е на вили и мотовили, ама толкова мога. Гледам да има храна ( всеки ден готвя, че и по няколко пъти), чисти дрехи и децата да са огледани.
Искам поне 9 часа сън..на веднъж.  Tired

# 128
  • София
    Добро Утрооооооооо!  food010 food010 food010 Coffee Coffee Coffee CoffeeЛюби а на обяд спи ли?
Моника спеше много на обяд и нощем бодуваше.Сега спи горе долу с моя режим.Лягаме си рано и двете и сутрин става малко след мене .
Рали кофти е само с един ден почивка .и аз след малко ще ходя да чистя основно.От утре ще имаме проверки и така.Да ти писне от глупости.
Вчера се видях с една приятелка в мола .Децата скачаха в Капелата,После бяхме на гости.Моника в 22,30 беше все заспала .
даже не е и къпана .Директно заспа.
Аз вчера готвих боб  в гювеча и стана суперрррр.
Люби  хубава разходка .
Ха ха с тебе не спиме .
За развода и аз съм със смесени чувства.Също съм дете на разведени родители и това беше най доброто решение.Иначе беше ад.
В този случай жената е много странна.Таткото е имал тумор на мозъка.Едвам се еоправил.Тя си хваща любовник и се разделиха.Според мене това би трябвало да ги е сплотило.Деетто беше много тихо и добро.Нещо избива обаче....И най ме е страх ,че много лъже .
Майката вчера ми писа във фейса какво се е случило ,че Моника и е скъсала книжката.Нищо др не и е казано.Михаела е намокрила на Моника блокчето.Моника и е казала нещо.Михаелаи е скъсала книжката .След това Моника е скъсала нейната книжка.И накрая Михаела я е ритнала и ударила в корема .И се питам в случая къде е госпожата????И тази Михаела с едно др момче дразнели постоянно Моника .Викали и стара и тъпа и бебе.Със сигурност и моята не е светица в случая .Но пък чак удари в корема ми дойде в повече.Но нейните родители и вярват много и за тях детето им е перфектно и най вероятно ще кажат ,че моника си измисля
И аз и написах всичко,което се е случило през седмицата .
Отговор няма  #Crazy
Малеее егати романа стана

# 129
  • София

Аз лично НЕ вярвам в развода  Naughty! Само при побои и лош алкохолизъм бих се развела, във всеки друг случай - НЕ! Изневери, липса на пари - изобщо не ми пука, казала съм на мм, че развод няма да дам хахаха ... чудя се как хората така лекомислено се събират, правят деца и после се разделят .... не намирам логика ...

А баш! Казала съм му на моя, че ще му тровя живота до последно  Joy
В събота с колеги на мъжО скокнахме до Елешница. За пръв път взехме и Гого с нас. Постоя с децата, но в 10 реши, че иска да си ляга. КОнсервата си знае режима. Сложих го да легне, пуснах Джей Джей и се качвах да го наблюдавам. В 1 не беше заспал...а сутринта в 6,50 ме уведоми, че е буден Twisted Evil Ходихме вчера до Рилски манастир. Вътре като видя свещите взе да ги духа и да вика Рожден ден, рожден ден...и излязохме бързо.
Утре сме на екскурзия от градината. "СМЕ", защото и аз ще ходя Simple Smile))

# 130
  • София
За разводите, не знам какво да кажа, уж и аз мисля като вас принципно, ама една много добра приятелка в момента е пред, а никога не съм предполагала, че ще се стигне до такъв развой и не знам вече...
Продължавам да се чувствам уморена, натрупа ми се от двете предни работни съботи, а днес ми е и криво някакво такова, тъпо, може би и времето допринася, и главата се опита да ме боли Tired. Стани си взе отпуск и е на село, да поръчва щори. Аз мислех да чистя, като си оставам само с детето, ама ще взема Йоето, прибираме се и тя иска да си правим пижамено парти, а аз към това ще прибавя и може би чаша вино, ще гледаме какво тя реши и дано утре да съм по-добре, поне да добутам до петък, а после и двата почивни дни ще са на мое разположение.
Искам и парното да пускат вече, че вкъщи ми е студено, пускам за малко една духалка, ама така не си е работа, Стани пък ходи по къс ръкав и се чудя аз ли не съм окей или той...
Йоето пък точи едни сополи от неделя и се опитвам да водя неравна борба, дано да успея- пръскам физ. р-р, капя капки, кипвам вода със сол и я карам да диша парите. Като сме вкъщи, всичко това дава резултат, но на градината, не я знам изобщо духа ли си носа и кръга се завърта ooooh!.

# 131
  • Ловеч
Ей ме на Mr. Green
Като няма- няма и после като тръгнееее.
Утре монтират парното, на лекар щях да ходя и го отложих за петък.През свободното време иначе търча да боядисвам прозорци.Като свърши всичко не знам какво ще правя newsm78
На 31 у Сф на музикален театър с един рейс даскалици.
Пу пу детето е добре - покашля пак но е спокойно и пише чертички, оцветява чак не ми се вярва.
Котаран е още растроен ма веселяк, добре че нямаме килими hahaha

# 132
Здравейтееее Simple Smile гледам, подобрили сте активността тези дни.

С нас нищо ново за хвалене, ама и за оплакване няма, значи сме добре Simple Smile… Вики ходи на училище, ние с Алекс вкъщи се гледаме и така Simple Smile друг път повече Wink

# 133
  • София
Добро Утро от откачалката ,която стана в 5,30..Тази седмица активността е нулева .
Аз бях на работа извънредно и вчера.днеска мисля да е пълен релакс.В него включва чистене ,готвене ,писане на домашни и все такива релаксиращи неща Shocked Shocked Shocked Shocked
Хубавото поне от цялата работа е ,че може би ще взема двойна премия.Една за моя сектор и една на целия магазин.Преизпълнили сме нормата на оборота.А за сектора ми остават 5-6 000.
Вчера ходихме малко на разходка до мола и Джъмбо.В мола нищо както винаги.От Джъмбо взех на Моника от тези кукли кексчета.Сега е луднала по тях.
Иначе аз съм пред МЦ и всичко ми е черно.а и нещо съм в няккава депресия явно.Вчера като видях коледните неща и ми стана едно тъпо.А онзи ден една приятелка роди и като видях бебето на снимката и избухнах в такъв рев все едно някой е умрял.
С нея си гледахме децата заедно и се сетих как беше и може би затова така се разтроих.Явно колкото и да отричам ми се иска още едно.
Айде стига глупости вече

# 134
  • Русе
А добро и от мен! И аз съм откачалка, но станах в 7.
Рали, ти май беше споделяла за миризлива пералня. Как се реши проблема или взехте нова?
Тоби, вие в Сф баш за Хелоуина? Хайде приятно изкарване!
ММ тогава имат събор на селото. Много се дразня, че драпа на всяка цена да ходи, защото не им идват гости, а пазаруват от тук и се напиват семейно. Но аз понеже съм нямала село и не съм разбирала.  Tired Че иска и Кари да помъкне. Лошо няма, ама сигурно ще е студено, пък вътре в къщата жега и ще бъдат напълно без контрол с племенника, щото един трезвен не остава.
Друга кофти новина е, че тази година банкета ни съвпада с на майка ми.
Мони, и аз глупости пиша..Дано да получиш бонуса. При нас в понеделник е неучебен ден, защото училището е изборна секция, а другия - за Деня на будителите. За бебето - явно си се разчувствала. И на мен ми се е случвало.

Общи условия

Активация на акаунт