Май другия уикенд ще правим прощъпулник.

Друго ново няма.
Болните ( в това число и кака) да оздравяват!
Тобева, на теб ти се взе акъла с тоя ремонт.
. Но в крайна сметка, от това се издържа фирмата, така че съвестно с колегите си организирахме и си движехме всичко.
.
. Само уверени стъпк да прави
.
.
! Само при побои и лош алкохолизъм бих се развела, във всеки друг случай - НЕ! Изневери, липса на пари - изобщо не ми пука, казала съм на мм, че развод няма да дам хахаха ... чудя се как хората така лекомислено се събират, правят деца и после се разделят .... не намирам логика ...
... мм и Дани бяха навън. То тържеството продължи повече от час, чак едва ги търпя вече. Не могат ли две песни и един танц, не - то солови изпълнения, по групи, не знам какво си пуууу. Иначе това, което ми хареса - Мартин каза стихотворението си отлично - трябва да стане адвокат или политик, сега ще работя в тази посока хахахаха. Определено не е за лекар, а като архитект ще си загуби способността да говори и да излиза от ситуации убедително и чудесно
/мечти, мечти хахахахаха/.

! Само при побои и лош алкохолизъм бих се развела, във всеки друг случай - НЕ! 
Люби а на обяд спи ли?
! Само при побои и лош алкохолизъм бих се развела, във всеки друг случай - НЕ! Изневери, липса на пари - изобщо не ми пука, казала съм на мм, че развод няма да дам хахаха ... чудя се как хората така лекомислено се събират, правят деца и после се разделят .... не намирам логика ...
))
. Стани си взе отпуск и е на село, да поръчва щори. Аз мислех да чистя, като си оставам само с детето, ама ще взема Йоето, прибираме се и тя иска да си правим пижамено парти, а аз към това ще прибавя и може би чаша вино, ще гледаме какво тя реши и дано утре да съм по-добре, поне да добутам до петък, а после и двата почивни дни ще са на мое разположение.
. 

Че иска и Кари да помъкне. Лошо няма, ама сигурно ще е студено, пък вътре в къщата жега и ще бъдат напълно без контрол с племенника, щото един трезвен не остава.Препоръчани теми