ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 502
  • 563
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Сега ме подсети  Laughing за свеки:
Бяхме още младоженци, децата не бяха се родили. Сецнах си кръста, болки големи, стоях на прав ъгъл. Ходих в болницата да ми бият инжекции. И тя ми вика: "Ау, ми ти сега как ще наготвиш?"  Laughing
Тогава избеснях, сега ми е смешно. Ми тъй де, как ще и оставя детето без готвено?

# 106
  • София
Юхууу. ЗавърнАх се. Много хубаво в тоз Истанбул. Искам пак. Каталясахме от ходене, а почти нищо не видяхме, че времето не стигна. Сдобих се с кожено яке от капъла чарши и още едно от Уайкикито. В събота бяхме на вечеря на кораб по Босфора. Беше супер яко. Играхме хора, после пускаха някакви арабски музики. Кефихме се на арабско техно. Абе много як купон стана. Бъзикахме се, че посрещаме турската нова година...че 40 евро на калпак беше удоволствието...за НГ в нас  Crazy

Последна редакция: пн, 05 окт 2015, 17:14 от Доника

# 107
  • София
Дони направо ти завиждам.Много ми се ходи там.
Ели имаш нужда от почивка.Много си изнервена.На свеки не обръщам внимание много отдавна.Нещо май се мъча да се разболявам.Или съм изморена .И аз незнам.

# 108
Здравейте.
На мен пък Турция изобщо не ми хареса - мръсно, мръсно, цигания. Дразнещо е за мен. /за капак на всичко тук във Варна живея баш баш на колхозния пазар или туркиш маркет  hahaha дет' се вика та съм все в циганията/. В Истанбул сигурно ще е по-различно, но не вярвам. Аз съм за северните държави дето има ред, дисциплина и не можеш жив човек да срещнеш по улицата. Дони браво за покупките.

Този семестър е много приятен, сравнен с предния просто е като почивка. Ще видим резултатите накрая.

Колкото до свеки ... трудно е като живеем на едно място. А по-лошото е, че тя е страшно конфликтна - не е като да й кажеш нещо и тя да се засмее, да го възприеме - не, започва да се кара  #Crazy, да повишава тон  #Crazy, накрая тръшка врати и отива да реве  #Crazy. Ето всъщност най-големият й проблем е, че трябва да сготви - не готви изобщо, чака ние да се приберем и сяда наготово. СЛед като сто пъти й се каза да вземе продуктите и да ги приготви на ястие - тя направи панаир ..... както и да е. Не стига това, ами намесва и майка ми  #Cussing out .... на всичкото отгоре дори и като й кажеш какво и как да го сготви, не го прави. Много пъти й казах да не слага шепи магданоз на всяка манджа  ooooh! - нарочно го прави. Сега е сготвила боб, който блъска на джоджен не се яде  ooooh! плюс задължителната шепа магданоз ....  е може ли .... кажете ..... явно може ....

Поне се подстригах. Не точно както исках, но има голяма разлика. СЛед като обиколих 3 фризьорки, отидох на четвърта. Малко ми се видя мургавела, ама горе долу направи каквото трябва. Ще видим как ще сега, че този косопад много ме притеснява. И колко се смя с моите маски домашни.

# 109
Де сте бре?
Лекциите свършиха - този семестър е много приятен, за разлика от предишния.
Нещо ме боли, ама не знам какво - синузит или ухо, или зъб - каквото си избера хахаха.
Айде и разкажете по нещо забавно.

# 110
  • Ловеч
Елена да минава каквото и да е.
Скука- нищо ново - детето е болнаво , на мен нещо ми е заспало.
Студ и мраз.
Докато се обърна - петък , докато мигна - неделя вечер.
Остава почти месец до прибирането на таткото , апартамента до никъде...
Все хубави неща hahahaЧакам Меркурият да се натъмани и така, че все нещо не както трябва.

# 111
  • София
Нощо ново и при нас.Нещо ми е нервно и уморено.Всичко ме боли.Като парцал съм.
Утре ще ходиме на Орешак.Свекито има р.д. в неделя.А утре има панаир там лъдето живее на Фори баба му.Всяка година се събираме родата.Весело е.
Люби как е ученичката?На Моника взе да и писва.

# 112
  • Русе
Добре е. Малко мъка с домашните, но това е защото само се разсейва.
Тръгна и на танци. Вече имаха 2 пъти. И там е доволна.
Откакто тръгна на училище не ми остава време за нищо.
Мен лошото време ме депресира по принцип. Вчера излязохме с Гери само до училището. Иначе сме добре.
И на мен в Истанбул много ми хареса като ходихме през 2011. Аз там мръсотия не видях - напротив, беше много чисто и навсякъде бяха посяли лалета.
Гери става все по палава. Вчера 2 пъти падна и си удари главата.  ooooh!

# 113
  • София
Момичета, привет.
Загубих се аз, не съм писала от известно време, но нещо ме завъртя въртележката- на работа напрежение, после да взема Йоето от ДГ, вкъщи докато се завъртя да свърша нещо и то деня минал, а и нещо все не ми стига все времето Crazy. Искрено казвам Евала на всички, дето с две дечица и сигурно се оправяте по-добре и от мен, дето съм с едно...
Иначе покрай нас няма нищо кой знае колко интересно, освен че пак имаме ремонт на колата, този път вентилатора на парното- 300 лв. Mr. Green. Направо вече не се и замислям, защото иначе трябва да се отчая от живота...Но пък този месец имам заплатен извънреден труд за една събота от края на септември и казах на Станиславчо, че ще си купя боти пък, ми Асан и той Ора Whistling. Значи може да предвиждаме всякакви разходи за какво ли не, за мен не може. И така, днес има лекции в офиса и после ще хода да си ги купя bouquet.
Йоето ходи на градина, имаха родителска, казаха, че на края на годината ще имат като бал за завършването, да видим какво ще е...Показаха ни помагалата, по които работят, вече по-усилено, тя, милата, още е много далеч от правилното писане, завърта ги едни, нямат нищо общо с показаното Mr. Green. Иначе, напоследък е добричка, не се тръшка много, действаме на принципа на договорните отношения- тя мрънка за нещо, аз казвам, че може, ама ако си оправи играчките Flutter. Днес ще ходят с баща й да й купи шапка за плуване, джапанки и чадърче, това са задачите, дето съм им задала, дано се справят.
Дони, радвам се за теб, аз съм ходила в Анталия, в Инстанбул не съм и ми е мечта Hug.
Люби, сигурно и е трудно на Кари с домашните. А с Гери сега идвала веселата част, защото видях, че вече ходи Heart Eyes.
Ели, дано излезеш от този кофти кръг на болести, проблеми на работа и не добри отношения със свекърва ти. То, винаги има някакви проблеми, но поне като цяло да се дано се разрешат нещата Hug. Разбра ли какво те боли, дано не е зъб и да е минало вече.
Тоби, какво му е на Ивко, дано се оправя бързо Hug
Мони, приятно изкаранв на РД Hug

# 114
  • Русе
Рали, честити боти!
Карина се разкашля вчера и я оставих вкъщи. Утре ММ ще я води на лекар. Постоянно пазя малкото да не се зарази. Мъча се да огрея и при двете. Тази седмица ще сме home schooling  Rolling Eyes

# 115
  • София
Люби, мерси Hug. Взех си класически, изчистен модел, с равна подметка, че аз на токове по разбитите улици на София, не мога да ходя, а с Йоето се прибираме пеша и си ходи всеки делничен ден. Втори ден вече ги нося и са ми много удобни.
Дано Кари се оправя бързо, явно от училище е лепнала нещо...А дано и малкото не се зарази.
Йоето събота повърна един път и в неделя един път, а иначе друго нищо й няма, какво беше това, не знам Rolling Eyes. Дали нещо от храната, или от тези ентеро вирусите, но просто го изкара по-бързо, така и не разбрах. Давах и в неделя сиропче Натриет цитрат и имах свещички Вомитусхил, но тя категорично отказа да й сложа. От вчера вече нищо й няма.
Вторият път като стана беше в колата и стана мазало, Стани после я дава да й перат тапицерията, поне това беше повод, иначе се кани от една година да свърши и това Mr. Green.
Иначе аз реших а си подновя тренировките с велото и този път да съм по-сериозна, да видим, ще ли си удържа обещанието пред себе си. Очертава се Станиславчо да е отпуск четвъртък и петък, да ходи ди село, да поръчва външни щори за стаята, дето я правихме и с Йоето ще се гледаме два дни сами. Тя много ги обича такива вечери, защото спи при мен и си гледа цяла вечер какво тя иска Heart Eyes.

# 116
Моят първокласник Слави да вземе да си прищипе показалеца на лявата ръка на вратата. Другите деца затискали вратата, той казвал да спрат. Госпожата го завела в лекарския кабинет, цялата ръка била в кръв ... Фелшерът го нямало ... После отишъл и го превързал. Още не му е минал пръста, явно нокътя ще падне ... Дано да се оправи, baby_neutral че преди време на баща му се поду цялата ръка, пи АБ от такова притискане ...

# 117
Лелелеле, тези деца какви работи правят  #Crazy ... става за съжаление и при нас е ставало. Ще му порасне нов нокът, не е толкова страшно - на мен така ми беше падал, защото така бях издълбала кожичките, че забра, че ужас - порасна - съвсем нормален.

Рали, честити боти. Аз имам от миналата година - по-удобно нещо не бях носила. Вече два дни съм с дебело яке и боти и аз - то пък как изведнъж застудя.

Люби, само да не се разболявате, че аз вече лудвам. Оня ден така ми се втръсна, че носих гърлен секрет - уж нищо няма, ама знам ли. Аз на Марти, Респивакс давам по схема. След това пак на преглед и така.

Дани все по-сериозно говори на английски  ooooh!  ooooh!  ooooh! .... явно му е по-лесно, ама ще лудна.

В работата само стрес, не мога да реша да ги мразя ли, да им се смея ли.

Трябва да понаправя два три реферата, ама няма да е много лесно, даже обратното. Но разбира се в такива моменти ми се прави всичко друго но не и да си напъвам мозъка хахаха

# 118
  • Ловеч
Елена Седатив му е майката в твоят случай или нещо подобно.
Пак е болен днес са се обадили на мама че повръща и го боли гърло.С болки в корема - това е вече градинска болест.
Ще се гледат.
Аз в застой .За парно чакам - нищо .Ключар ми трябва - бил зает.Майстора на шпакловката на София.Аз изморена след работа изморена или дечко болен.мрън
Чакам мм да си дойде, гинеколога да се завърне от не знам къде си и дано не ми се изчака чакалото.....

# 119
  • София
Скапана съм ...Днеска мибсе ревеше от умора

Общи условия

Активация на акаунт