МНого е мързелива.Карам я да подреди и само се мотка.казах и че няма да излезне докато не подреди

.
. Пак е Уърпул, но този път с долно зареждане, с повече програми, и доста по-безшумна. Сега не знам как ще добутаме месеца, че парите бяха разпределени за други направления, но здрави да сме
.
. 

. ПОвече се ядосвам на мм, който си взе отпуск, и през цялото време доволно си почиваше, а аз ако изляза в отпуск е защото някой е болен
.
. Нищо, въпреки голямото разнобразие, не знам защо все се спирам като ида на щанд с екзотични плодове ... подозирам заради цената, а много искам да им знам вкуса - ей така просто. Следващ път нещо друго ще взема и така
. 
. Аз два пъти пих хапче за глава, защото започваше да ме боли, а дрешките на Йоето, след като се прибрахме в София, всички заминаха за пране, включително и тези, които не бяхме ползвали, защото просто не можех да ги прибера така в гардеробчето й
. Цвети /пералнята/ се включи активно.
. Аз вкъщи нямам време да се занимавам и с това, каквото там си прави /в градината/, това е.
. Поне не иска отново кукли, че последните години, клонеше към тях. Сега гледам за Коледен календар, да си правим сами, мисля че ще й е много забавно.
. Приятно изкарване на рождения ден и искам повече позитивизъм от теб, виж Мони каква е прекрасна
.