Нещо съвсем сте зачезнали.
И При нас изненадващо дадоха суми за Коледа - не съм доволна ... никак .... просто всеки ден си оформям в главата текста на молбата за напускане
. ...Тази ипотека много ме спира ... за сега ...
Иначе очаквам само още една оценка и за сега там поне съм доволна. Очаквам и новата година с нетърпение, защото през тази всичко, за което си мислех, че ще е добре, се оказа точно обратното
. Иначе благодаря, че децата ми са здрави, ние сме в кондиция, справяме се с живота /не по начин по който искам и по който си представям ... е това най-много ме изнервя - представата как трябва да се случват нещата и разминаването с действителността ... /.
Марти ще имат тържество и снимки, Дани - не
... сега ще трябва да търся фото дето да го снимат
че да има спомен ...Ралче явно си заслужила бонуса
.Пишете момичета, че съвсем замря тук.

. Нарочно стъпва на края на леглата и очаква да го хвана
.... като бебе не е паднал нито веднъж ама откакто проходи
. Никъде не е лесно, нямам илюзии, но колко време работя за тях и не ми дават грам възможност за израстване ... нямам амбиции да работя на касата до пенсия. Да не говорим за отношението към мен - ето другата седмица ще остана сама на каса защото имали по-важни приоритети в клона, не ги интересува че работата е много
. 
. Много миличко ми стана.
. Обаче умишлено ще го оставя за рождения ден, защото ако го сложа за Коледа, ще й се съберат много неща и накрая няма да обърне внимание на нито един. Сега няма търпение за тържеството в градината, което е в сряда. Да видим ще се зарадва ли на Понито, дето ми рева няколко седмици за него...

. Няма как да помогнем на всяко дете, но може да опитаме да създадем увереност в нашите.