ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 529
  • 563
  •   1
Отговори
# 210
Хм, стигнах и до тук.
Нещо съвсем сте зачезнали.
И При нас изненадващо дадоха суми за Коледа - не съм доволна ... никак .... просто всеки ден си оформям в главата текста на молбата за напускане  Sad. ...
Тази ипотека много ме спира ... за сега ...
Иначе очаквам  само още една оценка и за сега там поне съм доволна. Очаквам и новата година с нетърпение, защото през тази всичко, за което си мислех, че ще е добре, се оказа точно обратното  ooooh!.
Иначе благодаря, че децата ми са здрави, ние сме в кондиция, справяме се с живота /не по начин по който искам и по който си представям ... е това най-много ме изнервя - представата как трябва да се случват нещата и разминаването с действителността ... /.
Марти ще имат тържество и снимки, Дани - не  Shocked. Тази ясла са много странни - нямали да приемат подаръци заради бомбените заплахи, нямали да имат фотограф, заради някакви истерички дето се карали ако снимките на детето им били с разрошен перчем или крива яка  #Crazy ... сега ще трябва да търся фото дето да го снимат  ooooh! че да има спомен ...
Ралче явно си заслужила бонуса  Hug.
Пишете момичета, че съвсем замря тук.

# 211
  • София
Добро утро!
За бой сме момичета.
Никаква активност. Naughty
Аз днес съм почивка.
Ели ти в коя банка работиш?
Ралче браво за бонуса .Похарчи си паричките за нещо ,което искаш.Те иначе никога не стигат .
При мене сега започва една серия....
Рождени дни,Коледи ....Плаче ми се
Иначе подаръци само за Моника и племенника ми.
И за Фори нещичко,че има рожден ден .
Във вторник ще има тържество в градината и мисля да я заведа .да се види с госпожите .
На 21 ще имат в Културния дом .На 23 в училище.
Вчера е ходи с баба си на р.д в една механа .
Слисала е всички с танци.Там пускат само хора и тя 2,30 не е  седнала.Накрая оркестъра специално са я поздравили.
Още от малка си има наклонности към народните танци.Сега в училище ходи.Ако така се развива ще я запиша в хореографското.
Ели и ти много си се напрегнала.Никъде не е лесно да знаеш.
И при нас е лудница голяма .
Даже ония ден викам ще взема да забременея да си почина   Joy

# 212
  • Русе

И аз така си казахи и виж ме сега  Wink
Ние днес сме на банкет. Свеки ще спи у нас. До сега не е оставала с Гери. Много ми е притеснено.
На всичкото отгоре Кари изяви желание да я запиша на състезание по математика в училище, което е утре сутрин.  ooooh!
Вчера раздали ваучери на работа. Малко ще позакърпим бюджета. На нас това ни дават за бонус.
И на нас декември и януари са ни силни - 3 рождени и 3 именни дни, освен Коледа и НГ.

# 213
Ей сега докато почна да чета и Дани се метна от дивана  #Cussing out. Нарочно стъпва на края на леглата и очаква да го хвана  Crazy .... като бебе не е паднал нито веднъж ама откакто проходи  ooooh!  нали знаете за нашите приятели ортопедите.
Мони в Пощенска съм  #2gunfire. Никъде не е лесно, нямам илюзии, но колко време работя за тях и не ми дават  грам възможност за израстване ... нямам амбиции да работя на касата до пенсия. Да не говорим за отношението към мен - ето другата седмица ще остана сама на каса защото имали по-важни приоритети в клона, не ги интересува че работата е много  Tired.

# 214
  • София

И аз така си казахи и виж ме сега  Wink

За първи път се замислям .Пак е напредък,но все още много ме е страх.
Хич не ми се иска Мони да е сама .Но на този етап едно бебе ....Не можем да си го позволим.
Знам ,че дупе знае 2 и 200....
Люби как мина банкета ?
Ели нашата ипотека е там .Решила съм да ходя да говоря за лихвата .Знаеш ли как стават нещата?
Масово познати я намалиха .
Незнам ама е смешно аз във Фантастико да взимам по голяма заплата от тебе в банка.Но...в България сме !
Ние вече един месец сме сами.без мама и определено ми е по добре.Е има неща за които се ядосвам .
Голям егоист е .За годините през ,които живя при нас я бях забравила всъщност какъв човек е .
Много е гадно да нямаш подкрепа от родителите си и само да си гледат тях си.
Цял живот е било така .Все се блъскам сама с живота.
Сега осъзнавам ,че и времето и с нас пак е било заради самата нея.Не да ми помага.Просто иначе трябваше да е на квартира.
Ох..оплаках се .
И отделно се ядосвам за едни неща,където сама се забърках.Абе ще гръмна .
Значи ако не е Моника незнам ........

# 215
  • Русе
Добре мина. Прибрахме с в 12ч, Гери заспа в 2. Свеки се изуми, аз и казвам, че е така всяка вечер.  Simple Smile
Обещах на колежките на 08.03 повече. Тогава ще ги гледа баща им.
Вчера украсихме елхата - сложихме я в кухнята, че там малкото бандитче ходи най-малко.
Карито не успяла да реши повечето задачи на състезанието. Нещо се стъписала от многото народ. Те бяха смесени от 1 до 4 клас, сигурно за да не си подсказват. Каза, че е много зле, но аз я поощрих. Вечерта като излязоха резултатите - 30точки от 60 и няколко максимални. Очаквах да е по-зле по нейните думи. Казах и, че важно е участието. Поне отиде и видя как е.
Друго нищо интересно при нас.

# 216
  • София
Добро утро!
Нямам търпение вече да излизам отпуска, че много ми дойде. Събота беше работен ден, вчера също идвах до офиса, че имаше едно момиче да идва за изпит и няколко студенти за лекции. Докато свършат и то стана обяд, Йоето и Стани дойдоха да ме вземат, разходихме се малко из Борисовата и докато обядваме и то деня си мина.
Може би точно тук е мястото да похваля Стани, че бях легнала малко до Йоето следобед и като станах, той пуснал лампичките на украсата и ми направил кафе Heart Eyes. Много миличко ми стана.
Иначе се радвам, че намерих онзи ден плюшен миньон и купих за Йоето за РД, случайно в един магазин и то за съвсем прилична цена Grinning. Обаче умишлено ще го оставя за рождения ден, защото ако го сложа за Коледа, ще й се съберат много неща и накрая няма да обърне внимание на нито един. Сега няма търпение за тържеството в градината, което е в сряда. Да видим ще се зарадва ли на Понито, дето ми рева няколко седмици за него...
Люби, радвам се, че сте прекарали добре с колежките Hug. И браво на Кари за състезанието, и за мен самия факт, че се е явила и се е пробвала заслужава адмирации.
Елена, разбирам те как се чувстваш...
Мони, дано да успееш да се предоговориш за лихвата. Аз пък мога да кажа, че особено от майка ми винаги съм имала подкрепа досега, та и до днес важи. Точно вчера говорихме с нея по телефона, че вместо да купува на Йоето големи неща, да ми помогне на мен финансово за рождения ден, ще ми дойде по-добре и тя се съгласи. Сигурно ти е трудно...
Тоби нещо зачезна...дано да са добре Praynig

# 217
  • Ловеч
Тук съм..само надничам през телефона.
Нямам никакво време,на работа ,по задачи, и следобед за разнообразие боядисвам Mr. Green
Подаръците за Ивко са готови -2 бр влак,цистерна и самолет.Тържеството е в петък.
Добре сме ,здрави сме, детето е спокойно и напредва -знае много стихчета ,песни и най-вече рисува.
В понеделник сме на изложба -има поощрителна награда за Коледна картичка Heart Eyes
Елхата е купена -вчера сестра ми до украси ,че аз се прибирам у дома за вечеря и лягам ooooh!.
Мислех да спретна едни меденки ,но няма кога-утре сме на РД, в други ден съм с приятелки на почерпка.
Хубав ден от мен   bouquet

# 218
Значи като гледам - добре сте  Wink.
Люби чудесно, че детето от сега ходи на такива мероприятия. Спомням си на първия си изпит след 7ми клас как се стъписах. Просто трябва да са със самочуствие, дори и да не са някакви вундеркинди.
Мони, след нова година лихвите се очаква още да падат. На твое място бих се поогледала. В момента Алианц имат оферта 4.9% и поети всички застраховки. Всички магазинерки /извинявай/ вземат повече от мен, дори камериерките вземат повече ....  Tired ... не е за разправяне. Хората си мислят, че е нещо кой знае какво - да ако си някъде по върховете в централата дето вземат по 20000 лв бонус на тримесечие ... такива бачкатори като нас ....
Тоби, какво остана да боядисаш още? Подаръкът за Марти е Лего нинджаго за градината, получи чисто нов таблет Асос, отделно и купонът за РД в капела плей ... е определено прекрачихме бюджета.
А Дани, нали е глупаченце още ще се сдобие с някакъв багер и стига толкова.
Рали, много е добре, когато някой се погрижи за теб.

# 219
  • София
Цоп
Хриси искаше Лего нинджаго за 250 лв...Успях да го "убедя", че това са много пари за играчка дори за Дядо Коледа. Отвореният му баща му казал, че няма Дядо Коледа и той ще му го купи. Скарах ме се. Добре, че детето има повече акъл от баща си, защото като му казах, че това са паричките, които даваме да ходи Гого цяла седмица на терапии и се съгласи милото. В резултат баща му ми е сърдит. Каква майка съм била, не съм ли искала да изпълня желанието на детето. бе то и майка му има желания, ама...
Сутринта ми сервира, че е викнал майстори събота и неделя да боядисват детската. Развиках му се - кога да чистя ?!? На връх Коледа ли? Когато уже ще ходим при нашите...
Ели, това с заплащането ми е болна тема...С шофьора сме на едно ниво. Трая само защото закъснявам и си тръгвам по-рано да водя Гого на терапии.
Тази година не знам дали ще стигна и до меденки...чувствам се толкова изморена, че нямам желание за нищо Sad

# 220
  • София
Аз нито искам нито мога да работя в банка или на бюро.Вашето си е подигравка.Както и учителските заплати.Там пък е смешно.Толкова ми е уморено.Ужассс

# 221
  • София
Аз нито искам нито мога да работя в банка или на бюро.Вашето си е подигравка.Както и учителските заплати.Там пък е смешно.Толкова ми е уморено.Ужассс

# 222
  • София
Тоби, радвам се, че сте добре Hug.
Дони, това Лего Нинджаго го видях от колежката, която го взе за нейния син, който е на 10 год. И тя такава цена каза - 240 лв. Сигурно е интересно за момчетата, но на този фон, Легото на Йоето с Анна и Елза е песен Grinning. Успех с ремонта и дано да успеете до празниците.
Ели, и моята заплата е по-малко, отколкото на касиерка в магазин, но засега това е положението. Ако имам някакъв плюс, то е че съм близо до вкъщи и с Йоето се прибираме пеша и така нямам разходи за транспорт, което за София, всъщност не е малко...че можеше и на другия край на София да е.
Вчера мина на Йоето тържеството в градината, голяма емоция, голяма радост Heart Eyes. Много се радва на подаръка, само го разнася това Пони, спи с него, сутринта даваше инструкции на баба си да го нахрани и приспи Heart Eyes. А аз само броя дните, утре имаме едно обучение, за което трябва да дойда сутринта по-рано и после вече мога да обявявам начало на празниците, въпреки, че и на 21.12. съм на работа, но тогава вече ще е по-лежерно. Мисля в събота да напазаруваме каквото има по-голямо за празниците и после до НГ да не се бутаме повече по магазините, че не искам лудница Tired. С подаръците съм вече окей, днес ще купя на баща ми някакъв козметичен комплект и ще остане само гаджето на сестра ми. За мен и Стани, Стани каза, че е измислил, какво не зная Heart Eyes.

# 223
  • Русе
Привет!
Днес голям студ, брях! Няма да има разходка - само ще отидем за Кари. Драмите продължават. Вчера дори класният ме пита защо е такава тъжна.  Sad Не знам какво да направя вече. От 2 седмици се сдържам и не се карам с баща и, гледам нищо да не и липсва..Както и да е - споделих.
Остават още 3 работни/учебни дни и ще сме си всички вкъщи до 04.01.
За заплатите - моята не е много ниска ( за нивото в нашия град), но пак не стига. Сега с минималното майчинство - съвсем. На мен други неща ми тежат - напрежението ( породено от самото естество на работата) и ежедневното пътуване. Но на този етап няма добро предлагане в града и си налягам парцалите.
Ние напазарувахме подаръците за децата още в края на ноември. На бабите и дядовците мисля да направим календари с внучките на някое фото.
Трябва да ходя, че малкото ме дърпа за крачола.

# 224
 Уффф днес направо не знам как изкарах до края на деня ... изобщо цялата седмица беше нещо изключително неприятно. И клиентите ... ах клиентите .... просто всеки ден оформям с голямо внимание молбата си за напускане ... както и да е.
Люби, всеки има емоционални спадове, не знам какво да кажа. Моите са момчета, момичетата много вътрешно приемат всичко, страдат доста често излишно /донякъде това беше основното да не искам да имам момиче Sad - толкова много преживяват, аз лично непрекъснато връщам и връщам лентата за разни събития - моята тъпа зодия е виновна пфууу - рак/. Може би трябва да поговорите, да няма проблем с някое дете ... Онзи ден колежка разправя как в класа на сина й - 4 клас, имало някакви много безочливи и агресивни момчета, нарочили едно свито дете - ти си смотан, ти си стиснат, ти си бедняк, нямаш никакви пари, и т.н. при което детето казало - ми майка взема 500 лв, а 300 лв ни е наема ... просто ми се сви душата  Cry. Няма как да помогнем на всяко дете, но може да опитаме да създадем увереност в нашите.
Още не съм измислила менюто за Коледа. Не знам изобщо прави ли ми се нещо завъртяно. Със сигурност ще направя ябълков пай, но за меденки и питки не знам ... ще го мисля. Основно искам да си лежа и да си почивам хахаха.
Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт