Нищо няма да правя за Коледа - ще сме на гости при едните и другите родители и на двата празника. Само на Бъдни Вечер по традиция сме си у нас и тогава правя постни ястия.

... май доста се караме помежду си като си помисля, ама и детските дето пищят по телевизора така АДСКИ ме изнервят, в комплект с всичко останало.
... толкова да не го харесвам този град.
... Остави бебето на някоя баба, намери време само за нея ... Виж Марти също говори, че обичам само Дани, че не му се карам, че само на него му викам и го карам да прави разни неща, но винаги му казвам, че той е първото ми детенце и него съм чакала най-много, че най-дълго време него съм обичала. В интерес на истината е много трудно да се разкъснеш между две деца, няма как да го разрежеш и измериш по равно вниманието, но след години децата ще бъдат приятели сигурна съм /както една баба на пазара каза - сега се обичат, докато не се появи наследството
/.

. Днес последен работен ден, Йоето е на градина, довечера има в това клубче, дето й запазих и за рождения ден, коледно тържество и от утре вече сме почивка всички
. Много ми е хубаво, вчера си купихме шоколадово мече от магазина на Линд и някакъв холандски коледен кекс от една фурна, ще се опитаме и ние да направим някакви сладки, но този изглеждаше много вкусен и украсен във формата на звезда
. Имаме да понапазаруваме още някои неща за празниците. За Бъдни вечер и за 25.12. съм обещала, че ще меся две питки и ще помогна за сърмите на бабата ни, а за Нова Година на Станиславчо, че ще правя баклава. Аз баклава досега не съм правила, но ще пробвам, дано да се получи. А, и двете ми орхидеи ще разцъфтят, което още повече ме радва!
. За другото- явно ти идва в повече всичко, много дини под една мишница, се опитваш да носиш. За разхвърлянето - и Йоето се опитва, но аз съм непреклонна, ако не си пази нещата, заминават. и сега с това новото Пони, дето е с пластелина, съм й казала, че като играе само на вестник, че иначе падат парченца. Ако не, заминава, нищо, че й най-новия подарък.
. Но след това, с нея станахме много близки с течение на времето, сестра ми винаги ми е споделяла и се е обръщала към мен за съвет, с идеята, че аз съм по-голяма и до днешен момент, това е така. Отношенията си с нея, не ги заменям за нищо друго
. Та, явно е период това. Идеята за време, прекарано само с теб и Кари ми харесва. А това със сърденето за най-малкото си е от възрастта. Може би с напредването на времето, ще се усилва
. Само да са ни живи и здрави!
. В момента, с повечето ми приятелки от реалния живот, не поддържам такава връзка, каквато бих искала, затова тук е мястото, на което споделям и ви чувствам близки вас!