ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 534
  • 563
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Не знам какво преживява, но ако загрубее играта ще търся психолог. Даже не знам дали има добър детски в нашия град. Днес ми се развика пак и разплака, защото не я снимали за календар. Казах и, че няма проблем и че ще им направим с Гери, но не се успокои. А аз просто не бях разбрала кога са проклетите снимки. В градината се записвахме при госпожите и давах пари на тях. Има конфликти в класа и тя ми разказва, но те са били само между момчета до сега.
Нищо няма да правя за Коледа - ще сме на гости при едните и другите родители и на двата празника. Само на Бъдни Вечер по традиция сме си у нас и тогава правя постни ястия.

# 226
  • София
Люби те порастват и са доста странни.И аз си мислех да потърсиш психолог.Децата усещат много.Ако ти си изнервена ,явно и тя го преживява.
Аз снощи ударих Моника по дупето.Обаче ме вбеси.Взе едно кюфте и го остави на дивана .Това е поведение на 2 годишно дете.
Вчера съм станала в 4,30.Подредих и кочината(много е разхвърляна ).Пуснах пералня .Тръгнах за работа .там съм около 10 часа само на крак.Взех я .Започнах да готвя .Накрая това ....И тя ми вика Аз за какво съм ти като не иска- да си играеме?!Разревах се .....Кога точно да ми остане време .Седнахме да играеме на Не се сърди човече .тя се разсърди и така .....
Тази година на 24 и 25 сме на Орешак.
На 24 етърва ми има рожден ден.И ще сме там.
На 25 Фори има имен ден и ще празнуваме и р.д.
Ели децата са много жестоки.Още в 1 клас .
На моника веднага и се подиграваха за шините.Но аз и бях обяснила да не ги слуша.И че ги носи за да е красива .
Свекър ми прави кутийки от дърво.
И беше и направил страхотна за моливи.С нейното име .Пирографирана .Децата и казали ,че била стара  newsm78
И сега е с една глупава от Джъмбо.
Аз този месец взех по голям бонус/Доволна съм.Около 300 лв.Управителя ми е писал двоен ,но каза да си мълча .За другите е около 150.МН ми стана хубаво.Явно е доволен .
На 21 има концерт Моника .
На 22 Фори има рожден ден .тази година решихме да излезнем тримата някъде .

# 227
Ъ, че то Марти така си вика и си се разправяме  Joy ... май доста се караме помежду си като си помисля, ама и детските дето пищят по телевизора така АДСКИ ме изнервят, в комплект с всичко останало.
Днес мм ми вика - ти какво всъщност искаш да работиш - всъщност НЕ желая да работя с пари и с клиенти. ТОва му казах ... Това Варна е изключително тъпо място без никакви шансове за развитие и избор  ooooh! ... толкова да не го харесвам този град.
Та сега просто ЧАКАМ новата година с НЕТЪРПЕНИЕ хахахахаха . Нова година=нов късмет  Party
Днес от фирмата на мм Дядо Коледа даде подаръци на децата. На всяко дете книжка /не точно такива дето да харесам - Малкият принц ?!?!?!?! и Престъпление и наказание  Shocked ...../ и една мозайка за Дани.
Мони, и ти се опитваш да огрееш навсякъде - делегирай малко права и ТМ, и на Моника - на нейната възраст имаше разделение - кой ще бърше прах, кой ще чисти с прахосмукачка.
Люби и аз непрекъснато забравям хахаха - един ден така търсих ключове из целия град, а те на вратата ни.

# 228
  • София
Ели той прави вече почти всичко.Но женската ръка си е друго.И не може да готви.Иначе чисти простира.Тя обаче разхвърля ужасно.Двамата не можем да се оправим след нея.И вече ще хвърлям всичко.Днеака му беше скрила ключовете за колата.Не можем да ги намерим.Ужас

# 229
  • Русе
Снощи имахме дълъг и задълбочен разговор и се потвърди това, което мислех. Още не е преживяла появата на Гери. Каза, че е нежелана, не и обръщаме внимание, че по-добре бихме живяли без нея. Как се преодолява ревност? Говорихме, обяснявахме..Тя вижда, че с бебето се държим само добре и го лигавим, докато на нея се караме ( естествено като прави бели). Как нежелана? Чакахме я 2 години. Всички се развълнуваха като им съобщихме. Как да я накарам да проумее?

# 230
  • София
Гушкай я повече или ако можеш да имаш време само с нея .Знам ли..Сигурно си изморена и изнервена.сСамо тя знае какво и е в главата

# 231
Оххх, Люби не ти е лесно Sad... Остави бебето на някоя баба, намери време само за нея ... Виж Марти също говори, че обичам само Дани, че не му се карам, че само на него му викам и го карам да прави разни неща, но винаги му казвам, че той е първото ми детенце и него съм чакала най-много, че най-дълго време него съм обичала. В интерес на истината е много трудно да се разкъснеш между две деца, няма как да го разрежеш и измериш по равно вниманието, но след години децата ще бъдат приятели сигурна съм /както една баба на пазара каза - сега се обичат, докато не се появи наследството  Sad/.

Няма рецепти за подобни случаи. Аз имам късмет, че мм почти изцяло се занимава с Марти - все пак са мъже. Просто й кажи, тя да предложи ден в седмицата, в който ще бъдеш на нейно разположение само /знам че няма Гери на кого да оставиш/, но помисли как да я окуражиш да приеме малката не като конкуренция, а като член на семейството.  Hug

# 232
  • Русе
Момичета,   Hug
По принцип няма на кого да оставя Гери, но след 3 дни е ваканция и ММ ще си е вкъщи. Освен тогава да опитам - между празниците. Мога да я заведа на кино или и аз не знам къде. Тя обича на площадки, но като е студено не ми се ходи. Ще разгледам програмата на киното.  Peace
Мони, гушкам я, винаги. Ама и много ме изнервя и и виквам, тя пък плаче и се сърди и за най-дребното и става един порочен кръг.
Надявам се днес да я взема в добро настроение, защото имат тържество в училище. В сряда пък са с намалени часове до 10:20.

# 233
  • София
Ето мен и мен,
Събота и неделя се наспах, то било друго човек като е вкъщи и двата почивни дни Grinning. Днес последен работен ден, Йоето е на градина, довечера има в това клубче, дето й запазих и за рождения ден, коледно тържество и от утре вече сме почивка всички Heart Eyes. Много ми е хубаво, вчера си купихме шоколадово мече от магазина на Линд и някакъв холандски коледен кекс от една фурна, ще се опитаме и ние да направим някакви сладки, но този изглеждаше много вкусен и украсен във формата на звезда Heart Eyes. Имаме да понапазаруваме още някои неща за празниците. За Бъдни вечер и за 25.12. съм обещала, че ще меся две питки и ще помогна за сърмите на бабата ни, а за Нова Година на Станиславчо, че ще правя баклава. Аз баклава досега не съм правила, но ще пробвам, дано да се получи. А, и двете ми орхидеи ще разцъфтят, което още повече ме радва!
Мони, за бонуса браво Hug. За другото- явно ти идва в повече всичко, много дини под една мишница, се опитваш да носиш. За разхвърлянето - и Йоето се опитва, но аз съм непреклонна, ако не си пази нещата, заминават. и сега с това новото Пони, дето е с пластелина, съм й казала, че като играе само на вестник, че иначе падат парченца. Ако не, заминава, нищо, че й най-новия подарък.
Люби, гуш! Аз от моя опит като майка, не мога да дам мнение, че Йоето си расте сама, но помня, аз като бях малка и се роди сестра ми, наистина в началото, ревнувах и се чудех, защо всички искат да видят това бебе, а на мен никой не ми обръща внимание Crazy. Но след това, с нея станахме много близки с течение на времето, сестра ми винаги ми е споделяла и се е обръщала към мен за съвет, с идеята, че аз съм по-голяма и до днешен момент, това е така. Отношенията си с нея, не ги заменям за нищо друго Heart Eyes. Та, явно е период това. Идеята за време, прекарано само с теб и Кари ми харесва. А това със сърденето за най-малкото си е от възрастта. Може би с напредването на времето, ще се усилва Crazy. Само да са ни живи и здрави!
Момичета, вкъщи от таблет и телефона, ще ми е трудно да пиша, затова от сега да ви пожелая топли и красиви празнични дни и от сърце на всички вас ви желая предстоящата година да е здрава и изпълнена само с успехи и щастливи дни! Много ви обичам и това, което пиша наистина го мисля и чувствам, не е само проформа Heart Eyes Hug. В момента, с повечето ми приятелки от реалния живот, не поддържам такава връзка, каквато бих искала, затова тук е мястото, на което споделям и ви чувствам близки вас!

# 234
  • София
Люби, една приятелка чакам да ми даде координати на тяхната психоложка в Русе. Тя е изключително доволна. Покрай детето и тя тръгна и се чувства много добре в момента. - Катина Денева, център Логоленд
Хриси също казва, че най-лошия ден в моя живот бил денят, в който съм го родила...Факт е, че много му се карам. А на малкия 'лигьо" не - научил се е дори сам си вика - Какъв си ти на мама? - лигьо  Joy
Мони...аз нямам време дори и да почиствя и готвя. Зада направя някакви меденки снощи стоях до 2 часа. Едва вчера си прибрах цветята Sad
За Коледа ще сме при нашите. Не ми се пътува, лежи ми се в нас, но тази година сме си ходили само за 1 ден Sad

# 235
  • Русе
Благодаря ти, Дони! При нужда ще се обърна към нея. Ще опитаме за сега да се справим сами.
Рали, приятни почивни дни!

# 236
  • София
Да се събудиш в цикъл ,с разтройство и болна.Ужассс.Боли ме цялото тяло и за капак и корема.
Днес мм има рожден ден .
Едва вторник е .А съм изморена.Др седмица ще съм сама 5 дена .Тогава ще почивам.Хубав ден на всички.
Рали завиждам ти че вече си почивка

# 237
Мониии, не си сама да знаеш  hahaha - в цикъл, болна, ама здраво - с всички екстри, хипер, супер натоварване на работа , ноооооооо свърши  Party ...
Сега четири дни ще лежа из къщи и ще чета книжки  Wink.
Почти измислих менюто, но няма да прекалявам, че сме само аз и мм и две джумриви деца.

# 238
  • София
Ели с тия две деца как ти повярвах че ще лежиш

# 239
  • София
Просто повече не издържам на тази обстановка.Не искам да виждам никой.Нито моите родите ,нито неговите.Така ми се иска понякога да се разведа и да нямам нищо общо с никой.Винаги е есно напрежение.И аз съм нервна .Писна ми наистина от всичко и всички.Извинявам се за глупавия пост,ама имах нужда.

Общи условия

Активация на акаунт