ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 536
  • 563
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
МониHug

Момичета, Весела Коледа на вас и семействата ви! Бъдете здрави и щастливи! Другото се подрежда. Целувки от нас!

# 241
  • София
Весела Коледа !Снощи бях във фаза.Ама много мразя дребнавости.

# 242
Весела Коледа момичета! Здраве и любов в семействата ви!
Р
Тази година за пръв път откакто сме семейни сме САМО ние на Коледа. Толкова добре не съм почивала никога. Е вярно,че не съм много добре,но и ние сме двама души, та няма нужда от специалности. Всичко стана чудесно и сармите,боба,питката,тиквеника. Сложих дребни подаръци опаковани набързо от мен, четири чорапчета с орех и паричка. И най хубавото е, че няма нужда да се съобразявам с никой, с ничие разписание, настроение и т.н. освен с мм.
Щях днес да правя ябълков пай,ама няма кой да яде толкова. Утре ще го спретна.
Мони, гаранцията за брака е дългогодишната ипотека хаха. По такива празници човек обикновено изкарва ужасно,защото има много насадени очаквания за прекарване на времето. Най добре да преспиш и да си отбележиш догодина какво да пропуснеш.
И чудя се какви са тези пуйки дето ядат, не е ли време за свински пържоли.

# 243
  • София
Днеска всичко е ок.Но тука никога не знаеш какво да очакваш.Вчера нерви.Днес само смях.
А за ипотеката.Това не може да ме спре.Спира ме само и есинствено детето.Тя умира за баща си.Но за мене определвно чувствата ми са охладнели.Може би е криза.Все пак за 13 години няна как все да е цветя и рози.

# 244
  • София
Еми пак аз:-)Как изкарахте празниците?
При нас Коледа мина учудващо весело.
Аз съм сама в София.Май имам ну да от малко почивка.
Онзи ден с Фори обсъдихме проблемите.Аз си казах какво ме мъчи.Решихме ,че ще направиме всичко възможно да ни станат по добри отношенията и да си обръщаме повече внимание .ще видим

# 245
Изкарах Коледа сравнително добре.
Имам предвид, че преди ходехме при майка ми, където имаше страшно много работа по оправянето на месо от едно теле и едно прасе, и всичко това минаваше основно през мм, пък аз само се занимавах с децата и то на чуждо място, палене на печки и дърва постоянно ... сега беше по-добре. Релакс в къщи, дори не сме ходили никъде, само вчера се разходих с една приятелка.
Мони, ние проблеми имаме от самото начало дет' се вика.... е не се променя много във времето. Сега вече разбирам какво е трябвало да "гледам" ама "питай патило". И в крайна сметка чак някакви грандиозни проблеми няма. Всичко е като навсякъде. И аз не съм цвете за мирисане, на моменти едва се понасям хахаха.
След мен и мм е болен  ooooh!. Ужаст. За нова година пак сме само ние.

# 246
  • Русе
Ние бяхме у свеки на Коледа. Беше долу-горе. На финала Кари направи панаир - искаше да спи там, нямаше как, защото имахме други планове за сутринта. Отказахме и, изпадна в истерия, таксито чакаше долу, Гергана беше облечена и се разрева и тя, ММ се скара с техните и така си тръгнахме.  Embarassed
Два дни е по-добре пу-пу. Днес ходихме на фото да поръчаме календари. На НГ сме у майка ми. Предложих да се съберем у нас, заради Гери ( те живеят на долния етаж), баба ми не искала. Тя е вечната контра.  ooooh!
Утре дават застудяване и ще мързелуваме. Общо взето това.
За отношенията - ние сме на приливи и отливи. На моменти много ме изнервя, но онзи ден ме подкрепи. Както казва Ели, не са грандиозни проблеми.

# 247
  • София
И нашите не са .Даже са глупави.Но дразнят.Просто аз съм много крайна.

# 248
  • Ловеч
Ехооо появих се Embarassed
Да ви честитя Коледа ,че Новата година ей я на и тя иде!
Да сте здрави,весели и доволни!И много любов!
Ние почти спретнахме новият дом-сефтето през януари -да нанесем циганийката Mr. Green
Коледата я изкарахме мирно и без много напъни и така и новата година ще направим.
Днес ходихме до Плевен че ми специални корнизите и тук няма такива плъзгачи-две пердета така стоят и чакат.Вчера бяхме до Троян -има една фирма която шие за Икеа и си купихме завивка и възглавници на половин цена.
Такива ми ти работи около нас -сега студ ще свие ,а как не ми се мръзнеее.

# 249
  • София
Оо ,Тобева:-)
Значи да ви кажа човек имал нужда от почивка.Нали съм сама.Еми направо сега съм толкова спокойна.Починах си,наспах се.Не готвя и не чиста всеки ден.
Ели к какво днеска до 12.Вчера тича като луда да си платя ипотеката.Ама в 5 затворили.А днеска ми казаха  че ще са до 12.Еми вмеато на 2 ,ще платя на 4.
Аз утре съм на работа.След това ще празнуваме в една колежка.Поне няна да съм на Орешак.
И аз имам два юргана от там,където Тоби е ходила.Обаче развалиха качеството.
И да ви кажа смених цвета.Меден.Много се харесвах руса,но ми е трудно да го потдържам.При нас тези два дена са най тежки от към работа.
айде стига съм писала глупости

# 250
  • Русе
Оо, определено е така, човек като е сам, няма кой да го изнервя.  Peace
Тъкмо написах хубави неща и вчера пак се скарахме. Гери падна от дивана и естествено отнесох скандала. Днес говоря на санитарния минимум, ама не се усеща. И това ден след като пред очите на двама ни се нацели челно в стъклената маса и има цицина. Мислех, че вече ще е по-толерантен като видя как стават белите. Да, ама не. То това малкото пък хич няма късмет. За една година толкова злополуки претърпя. Ама не се спира, бе.
Тобева, честити покупки! Да ви е уютно в новия дом и да сте много щастливи!  Hug

# 251
 Оххх Любиии, тез' наш'те скаш са си плюли в устите. След един ден абсолютно мълчание и игнор от моя страна, уж се оправихме и Дани се опари на една тъпа духалка  #Cussing out, за което АЗ бях виновна  Shocked. И стана пак скандал - само при мен ставали инциденти и т.н. т.н. чак вече не ща да слушам. И какви са тези деца - аман ти казвам. А духалката пусната, когато имаме климатик - ама него не го пуска, че не топлел ...   #Cussing out абееееееее .....

Мони, не бива да закъсняваш, че веднага те чарджват 10 лв за закъснението. Аз лично имам интернет банкиране и изобщо не се занимавам да внасям пари на каса - всичко прехвърлям от сметка в сметка, НО само в работно време, че по друго време може да не мине плащането. Когато бях в майчинство с месеци не съм стъпвала в банката - не ми се налага - всичко може да се прави по интернет.

ТОби, айде като се настаните ще покажеш снимки как е станало. Иво вълнува ли се?

Момичета съвсем оредяхме ... явно всички са заети.

Всъщност как беше тази година за вас? За мен не беше хубава ... някак си всичко много мъчно ставаше, с едни нерви, едни мъки, определено не ми хареса никак. Много искам да приключи тази история, че се натоварвам непрекъснато да мисля и да връщам лентата назад. Няма някакви проблеми, но определено нищо не беше наред.

Уф и на всичкото отгоре, последната оценка този семестър не знам как и кога ще я получим, защото професорът съвсем ненадейно почина  Confused ... чакаме сега да измислят вариант някой друг да ги прегледа работите ни и да ни оцени  Sad .... не това определено не беше моята година, ай дано да е приключило вече и сега да е по-свежо и по-леко.

# 252
Честита Нова Година! Да сте здрави вие и семействата ви! Много успехи във всички начинания!

Аз съм в къщи и си лежаааа, лежааа ... е от време на време готвя, чистя, пера, простирам, ама то това си е нещо естествено хахаха, като миенето на ръцете.

Хайде и пишете как мина при вас.  bouquet

# 253
  • София
Честита Нова Година.Пожелавам много здраве и късмет.Изтъркано,но само това ни трябва.
Ние изкарахме нормално.Нищо особено.Ако знаете как вали на Орешак.Зимна приказка.

# 254
  • София
Ето ме, на линия, след дъългата почивка Crazy.
Честита Нова Година, момичета мили! От сърце ви желая годината да е здрава, за вас и семействата ви /и дечицата/, късметлийска, изпълнена само с хубави новини, щастливи мигове и прекрасни неща, които да ви се случват!
Ние мога да кажа, че прекарахме тези празнични дни добре. Моите родители дойдоха на 23.12. за Бъдни вечер и Коледа и Йоето се размаза от кеф, защото майка ми по цял ден се занимаваше с нея- оцветяване, задачки, игри, приказки. Аз месих питите за двете вечери и се радвам, че станаха много добре и всички казаха, че са много вкусни. За Нова Година и баклава правих, че Стани обича. Аз не ям, че ми е много концентрирано сладко, но той обича. А и майка ми на 01.01. има рожден ден. На първи точно ходихме и до Благоевград да се видим и със сестра ми, че нейното гадже е от там, а и нашите бяха отишли преди това и да си ги докараме. Ние за Нова Година си бяхме вкъщи само ние, но мина много хубаво, защото този пъти си бях казала, че няма да се притеснявам, и ще го карам полека, за всичко. И за готвене, и за всичко. Йоето щастлива, получи мечтаните подаръци Heart Eyes, едната вечер цяла вечер търсихме коронката на Анна от Легото, включително и баба й Laughing. Само развали дисциплината, че лягаше късно, ставаше късно. Надявам се, от тази седмица, да си влизаме в ритъм.
Иначе, Елена питаше за това как оценявам изминалата година- ами, първа съм безкрайно щастлива, че я изпратихме здрави всички, аз самата включително Praynig. След това, някак си много бързо ми мина, топлите месеци все правихме нещо по къщата на село, все гонихме някакви ангажименти и пролетта и лятото буквално не ги усетих. После дойде есента, Йоето тръгна пак на градина и пак се заредиха дните. Абе като цяло не лоша година, мина някак си много бързо  за мен. А и някак си в мой си, личен план като че ли ми донесе повече мъдрост и вътрешна хармония - да не се терзая за това, което не мога да променя и да гледам настоящите моменти, визирам най-вече въпроса с второто дете, а това май не е малко, защото точно преди една година, се чувстваш доста по-различно, отчаяна, смазана и така нататък...

Общи условия

Активация на акаунт