ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 544
  • 563
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Пак аз,
Да кажа, че трудно се връщам обратно към работния и обичания ни график, хем че първия работен ден мина сравнително спокойно, даже една колежка черпи за рожден ден. Следобяд така ми се приспа, че нямам думи, пих кафе, ама пак си ми остана едно такова чувство на умора.
А, и колата не пали в студа, първия път беше точно на първи януари, оказа се, че е замръзнала нафтата, не зареждайте от Ромпетрол #Cussing out. А после се изтощи акумулатора, и сега добре, че сутринта едни съсед ни даде ток, иначе с Йоето щяхме да си върим пеша.
Трябва и на спешна диета да мина, че се поолях с праничните трапези, друг е върпоса, че при нас тепърва има още много поводи - Йордановден, Ивановден, РД на мъжа ми и на Йоето Crazy.

# 256
  • Русе
За много години и от мен!
Много студено бззз и съм се отдала на онлайн пазаруване. Току що поръчах поканите за РД на Кари. Този уикенд ще отидем до заведението да уговорим условията, за да можем към 15-ти да ги раздадем. Освен това като запазим час, трябва да звънна и за аниматор, че сме решили да е Дракулора. Изобщо цялото парти ще е с тематика Монстър Хай.
Днес оставих малкото на баба ми, за да я прибера от училище. Прибрах я подута от рев. През цялото време ( половин час) стояла до входната врата и плакала. Едва я успокоих. Утре ще пробваме моята схема - да им я оставя в количката и да я търкалят в коридора. Ако пак не е ок, ще си я мъкна с мен. Само, че количката няма да върви по снега.  Sad
На НГ бяхме у майка ми. Мина добре. Гери заспа в 1:30, но тя си има тренинг. На 01.01 сурвакаха у свеки. Само седя и дебелея вкъщи.
Тази година за мен не беше нито лоша, нито добра. Имаше всякакви емоции. Надявам се новата да е по-спокойна. Друго не искам. Е, и да сме здрави, разбира се.
Днес ММ трябва да вземе календарите от фотото и да ги подарим като следновогодишен подарък.
Това е от нас.  

# 257
  • Ловеч
Честита Нова Година сладурки! Да сте здрави и спокойни и да имате много сбъднати желания!
Студ на кутийки е тук, без кола сме- замръзна антифриза , протече радиатор и сега в най- големият студ съм пеша.
Моята изминала година хич не е за разказване, гледам напред - направохме кариотип и сме ок и двамата- получихме резултата на 30ти и имах една весела Нова година.
Вчера осиновихме един 50 инчов телевизор, днес си избрах дамаска за мебелите.Снимки ще ви пратя във фейсбук като стане готово.
Стягам рд- ще е градински и вечерно семейно парти в сладък ресторант .Приключихме с детските партита преди две години.Подаръка е колело.
И аз се позакръглих , но работата ще ме вкара в релси.

# 258
  • София
Аз оъ днес съм на 90 дневната.От празниците нямам качени кг.
Нонкачих миналия месец от нерви.
Р.д ще е в Капела Плей .Така си реши тя.Тази година софри за майките няма да правя.Пица и кафе и толкова.там и без това е скъпо.
Моята година беше нормална.И така и така.Здрави сме.Другото се оправя.
Голям студддд

# 259
Е, Тоби, то у вас чудесно станало ... да вземете и мен да осиновите а, а ... ? bowuu

В събота и ние сме в Капела. Марти ходи там два пъти миналата година и сега искаше и неговия рд да направи там. Събраха се дечица - от градината и наши приятели ще видим как ще е. Сутрешен го поръчахме, че не ща да чакам цял ден, пък и следобедния сън на Дани да съобразя ... имам едно усещане че с него никак няма да обърна внимание на никой ....

Климатикът едва смогва и пускам де що има да топли ... поне малко утешение е, че колата като е в гараж няма голяма опасност от замръзване и си спестяваме риенето на сняг. Но пък по наклона към гаража се е натрупал сняг и утре ще хвърля сол, че няма излизане  ooooh!. ooooh!

За сметка на ужасния декември, сега в работата е по-спокойно от към клиенти, но шефовете са нащрек да не се отпускаш хахахаха....

Чакам да разбера какво става с последната оценка, дето професора почина ненадейно ... и се подготвям за последен семестър  smile3529.

# 260
  • София
Още съм в чуденка За тази Капела.Мн пари ми се струват

# 261
  • София
Днес нашата баба има имен ден! Да ни е жива и здрава! Heart Eyes
На Йоето РД ще е в това заведение, дето е до нас, но то е по-скоро като заведение с детски кът за децата, а не изцяло детски клуб както е Капела Плей. Цените май са малко по-поносими от на другите места, но пак се подготвям психически за сумите, както и баща й. Майка ми помогна малко и така. Утре е нейният имен ден, подаръка й е една книжка със занимания с Hello Kitty, нея й я купих още преди празниците, беше на промоция в Лидл. Викам - айде да не са само играчки, нещо малко по-занимателно. А в градината ще черпи с бонбони. Мислех, че трудно ще става сутрин, но се справя, вече си влезе в ритъм, вечер се прибираме с нея пеша, страхотни разходки си правим в снега. Crazy.
Тоби, радвам се, че резултатите са добри и сте имали хубави празници! Честит телевизор, и нека предстоящата година да е успешна за вашето семейство!
Мони, то в Капелата май си е скъпо, какви ценови оферти предлагат?
Люби, много са сладки Гери и Кари, ама много /имам предвид на снимката във фейса, сигурно е от някаква фотосесия/.
Елена, успех с последния семестър!

# 262
  • Русе
Благодаря, Рали,снимката е от календарите, които правихме.
Тоби, радвам се за добрите резултати при вас.  Hug Дано тази година е хубава за всички!
Аз напоръчах разни неща от Спортс Дайрект (за пръв път) на разпродажба.
Надявам се скоро да се стопи снега, че да си ходя с Гери навсякъде.

# 263
  • София
Рали, в Лианито ли? Снощи бяхме там на РД. Гого изпадна в криза...Иначе там не е зле и като цени е добре. На мен Капелата ми идва скъпа. Още повече, че нашите гости винаги са много и пак ще караме в спортния център, както всяка година. Мен ме тресе нервата и не ми се пише...трябва да записвам часове за психиатри, комисии за отлагане, тестове за училищна готовност...Да търся къде въобще ще го вземат...

# 264
  • София
На мене също ми идва скъпа Капелата.Бях я ограничила в броя на децата.
Вчера ме пита"Ще ми купиш ли нещо?"
Аз и казвам ,че р.д ще е много скъп и няма да останат пари за харчене.
И тя -ами тогава да го направим на по евтино място и с повече деца.И ще останат пари и за мене  Joy
Поне сама взе решението.
Сега трябва да взема покани .За шапки и т.н май вече са големи.
Чудя се дали да не взема една пинята

# 265
  • София

Хайде да ви почерпя, момичта, днес Йоето има имен ден Heart Eyes. обикновено не слагам картинки, ама като няма как реално да Ви почерпя, ще е виртуално. От сърце моля, да си пожелаете да е здрава, да има късмет и да й върви, че тази година и се очертава супер важна с този първи клас. Обичам я безкрайно и днес се чувствам много щастлива.
Сутринта й подарих подаръка, който беше книжка със занимания от Hello Kitty, как без него Mr. Green. Викам, айде, като ще е котето, поне да е нещо, по-образователно, че играчките вече мога да ги рина с лопата, а и покрай РД ще станат още повече Crazy. Изпратих с голяма кутия бонбони да черпи в градината, довечера ще продължим у нас. Днес ще се захаросам от бонбони, защото, освен аз, черпят още две колежки за децата си, едната за Калоян, едната за Иван.
Дони, да в Лиани ще е. Близо ни е, харесва ми обслужването, обстановката - става, не е типичното детско клубче, но иначе, не е лошо. Надявам се да мине всичко добре и Йоето да е доволна. На теб, ти желая успех и стискам палци Гого да го приемат и всичко да се развие по-възможно най-добрия начин. Сигурно не ти е лесно, но зная, че ще направиш това, което трябва за него, защото вече си тръгнала по пътя и няма да спреш и сега. За това и толкова те уважам и обичам Hug.
Мони, виж детето колко е разсъдливо Heart Eyes.
Люби, за календарите значи е била снимката, браво! Вие пък сте на вълна Дракулора Mr. Green. Дали ще е Дракулора, Фроузън или Хело Кити, да са живи и здрави:)

# 266
Здравейте момичета,
Мина и замина и този РД. И да, скъпо е в Капела и то не малко. Имаме късмет, че гостите се оказаха съобразителни, часът беше между обяд и закуска и като цяло черпенето беше съвсем скромно. ТОва, което ме подразни, че две от децата, които Марти покани от градината не дойдоха и дори не се обадиха. И всъщност децата бяха по-малко отколкото мислех  Sad. Получи се весело според мен, но не и това, което очакваше детето. Не вярвах, че има такива несъобразителни родители. Можеха да се обадят, а аз щях да помисля кой друг да поканя. Подаръците, които подариха ми харесаха - основно дрехи и книги, дори някои пари дадоха /дори не съм очаквала честно казано/. А ние нали му купихме скъп таблет, който се оказа с извънредно скъпи калъф и протектор лелелеле .
Та сега съм на вълна училище и се надявам, че стажът, който ще карам в едно от двете предпочитани от мен училища, ще увеличи шансът му за стабилен учител.

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 16:54 от elena_d

# 267
  • Русе
Да ви е жив и здрав, Ели! Наистина, много несъобразително.
И аз сега не знам дали ще се обадят да потвърдят, защото е с покани. В градината си звънихме майките и съответно имахме информация. Миналата година само едно детенце не можа да дойде, разболя се в последния момент и майката се обади. На поканите има място за телефон за връзка, но не знам дали ще го използват. Вчера резервирахме заведението и аниматора.
Проблемът е, че ММ иска да празнуваме и неговият, който е на предходния ден. Хем искам, хем знам че ще ми е много трудно и ще ми коства нерви. Отделно и съвсем на червено ще излезем. Ще трябва съвсем сама да приготвям маса за 13 човека, защото е работен ден, и то между другото, докато гоня Гергана из нас.
Ралче, да ти е жив и здрав мъжът! Все така да се обичате.  Hug
Отивам да гледам Под прикритие, ако шефът разреши.

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 20:43 от lubito

# 268
  • София
Добро утро!
Ели, и тук да ви е жив и здрав Марти! Аз него съм си го запомнила още от както се роди, защото е на датата на РД на мъжа ми Heart Eyes. Желая му щастлиео детство и много късмет и успехи!.
Люби, благодаря ти за пожеланията! И аз това най-вече му пожелах, да е здрав, другото, си зависи от нас- наистина го обичам и ако има нещо, за което да съм най-благодарна на съдбата е той и Йоето.
Събирахме се вечерта с приятели, хубаво беше. Сутринта с Йоето му подарихме нашия подарък, тя му беше нарисувала рисунка, аз му бях купила парфюм и антиперспирант на Жилет, защото зная, че него си ползва. Днес ще черпи в работата, а и аз черпих моите колеги, че беше останала баница с тиква Grinning.
За поканите за РД- аз довечера ще ги пиша. Мисля и аз да си напиша телефона за потвърждение, да видим. Казала съм и лично на родителите на някои от децата, дето ги познавам лично. Трябва да отидем и да уточним менюто.

# 269
  • София
Ели те такива хора явно не правят детски рожденни дни...
И аз се дразня.Можело е да поканите др деца.
Нашия ще е в боулинг.Капарирах,поръчах торта.
Аз съм станала в 4,10.Направих дандвичи.Подредих.И една пералня пуснах.След малко отивам на работа.Иначе нищо интересно около нас.Записах Моника на зелено.ЩЕ Е началото на юни.Дано се съберат деца.
Телефон задължително пиша.Понякога пиша и дата за потвърждение.Когато ме е интересувала бройката.
Поканили сме 4 деца от градината,5 от училище и няколко др приятелчета.

Общи условия

Активация на акаунт