ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 559
  • 563
  •   1
Отговори
# 270
  • Русе
Ехоо!  Така и така не спя, поне да се разпиша. Вчера като се чухме с мм и ми разказва следното :Кари го накарала да и отреже някакви стърчащи косъмчета от бретона, че и пречели. Започнала да плаче и той взел, че клъцнал малко, за да не ни събуди. Тя се разсърдила, че е криво и продължил да "изравнява ". Отивам да я взема на обяд -до средата на челото. И точно преди Рд. Щях да ги очистя.  ooooh!
Тя поне доволна.. Той го направил от добри подбуди, ама..
Вчера попълних поканите. Утре ще започне да ги дава, защото е на танци и там ще види приятелите си от градината.

# 271
Тук.
Ами уж били болни децата, каза Марти, ама все пак можеше да се обадят ... както и да е.
Няма какво да напиша, ей така само приказка да става.
ААааааа всъщност! събрах документи за да подам за детски, но вероятно ще се разминем ОТНОВО с тях, защото май с 6 лева надвишаваме  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out  #2gunfire  #Cussing out. Самото събиране си е направо изпитание. До университета ходих 2 пъти за уверение  ooooh!.
Ще видим какво ще стане накрая вероятно ще псувам.

# 272
  • Русе
Я ме светни за детските - с предишния доход надвишаваме, а сега с минималното майчинство се вписваме. Само, че се иска доход за една година назад, т.е. ще имам право догодина, така ли е?
Днес получих предсрочно поръчката от Sports Direct - доволна съм, уцелила съм номерацията.

# 273
  • София
И ние надвишаваме.И помощта за първокласник не можах да взема.
Вчера така се изнервих в работата,че си написах молбата.
Не съм я дала обаче.Трябва да си търся нещо друго вече.Физически и психически съм скапана
Много се караме с Моника.Отговаря много.всичко знае.За всичко има отговор.
Люби ти караш ли я да пише допълнително?
Пак съм станала като лудите по нощите.Спи ми се ...а не мога

# 274
  • Русе

Люби ти караш ли я да пише допълнително?

Не, защото АЗ нямам сили. Докато напише всичките домашни понякога става 16ч и не остава време за допълнителни занимания. Вече е малко по-самостоятелна, де, ама пак ме търси. И като добавим, че Гергана почти не спи..
Имаме едно момиченце от класа, което ходи на уроци по английски, рисуване, тенис, пиано, балет, народни танци (може да пропускам нещо) и участва във всякакви възможни състезания. Аз не съм толкова амбициозна Simple Smile

# 275
Стига бе  Shocked, какви са тези родители ... направо не разбирам....
То разбирам, че детето е сигурно талантливо, но по-скоро ми прилича на адски послушно. Ние едва успяваме да заведем Марти на карате и то с хиляда усилия. За да ходи на повече неща трябва някой от нас САМО това да прави, а аз лично не виждам нищо смислено - няма начин да си еднакво добър в рисуването, музиката, тениса, балета, танците и прочеее бляк .. според мен не е физически възможно да ходи на всичко това, а и не е нужно  #Crazy. Основното за мен е спортуването и то със строги правила, езици, танци, музика ... са само пожелателни и ТО като станат тийнейджъри, за да са заети постоянно.
Люби 420 лева на човек искат доход за една година назад. Ще ги занеса, ама не знам....

Дани направи спазъм в четвъртък, та в 2 ходихме до спешното. Взех болничен в петък, ама днес свеки няма как да дойде, че селото е блокирано и изобщо няма транспорт. Сега ще звъня на шефката да й кажа че пускам един ден отпуск утре пфууу ... като знам какви приказки после ще чуя и какви физиономии ще правят .... като трябва да отсъствам все едно ще стане края на света, толкова ми е страшно .....

# 276
420 една година назазд ли???? не е ли 350 една година назад?????

# 277
АСП има телефони и е най-добре да се обадите, за да знаете и да сте сигурни КАКВО точно е необходимо за подаване на документи за детски, както и за максималния осигурителен доход. Освен това има и достоверна информация навсякъде в интернет. Така "един казал, друг разбрал" не е достатъчно.
Ако се следят новините, ще знаете, че минималната РЗ е 420 лева от 01 януари, както и че има промени в Правилника за социално осигуряване.

# 278
Хубаво е да звънеш и да се осведомиш преди да изказваш толкова самоуверено мнение и да подвеждаш четящите .
Ако нямаш точна информация по- добре не коментирай, следвай собствените си инструкции .

# 279
  • Русе
Хубаво е да звънеш и да се осведомиш

Това важи и за Вас. Защо не сте звъннали, а питате в отчетна тема?

# 280
Защото разчитах на компетентен човек обсъждащ в отчетната тема, а не човек приказващ общи приказки.

# 281
  • София
400 лв, но от юли Wink Засега старите наредби Wink http://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/poveche_semeyst … bavki-307204.html

# 282
# 283
Защото разчитах на компетентен човек обсъждащ в отчетната тема, а не човек приказващ общи приказки.

Много си агресивна, КОМПЕТЕНТНИ са в АСП. Като си "разчитала" на "компетентни хора" да беше звъннала там, няма нужда изобщо да пишеш, за да си запълваш времето. ВСЯКАКВА информация я има в Гугъл и ако можеш я потърси.

# 284
  • София
Някои хора си нямат работа.
Ели теб трябва да те потам нещо .Но ще ти пиша във фейса.
Как сте ?Аз уж добре.Едно и също.
Истината е ,че съм много изморена.
В размисъл съм дали да не ме върнат на старата длъжност.
Станала съм много изнервена и уморена.
Вчера поръчах аниматор за в училище.Дано се забавляват децата.Аз не съм и казала още.Ще е изненада.Решихме да е клоун за да се радват всички.
Два дена не е ревала.
Събира си нещата.Има лек напредък от всичките наказания и караници последно време.Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт