ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 569
  • 563
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Оффф днеска не ми е ден.Срязах се яко с една машина.Не можаха да ме зашият.Отказах болничен.Лекаря каза  че съм луда.
Сутринта намерих един самсунг s4.
Не мога да набера.С парола....добре звънна жената.Каза,че не може да повярва че някой и е.вдигнал .Мн се зарадва.Вече почти го била отписала.
Тоби,честито....Сигурно си като на гости.
За изпитанията е вярно...
Може и без тях де

# 316
  • София
Добро утро, момичета!
Искам да помоля да продължите да ми стискате палци, защото не стига, дето все още се опитвам да свикна с нещата и всичко ми е ново, ами и предстоят някакви генерални промени с програмата, дето все още не е ясно кое, накъде, шефката е нервна, изкарва си го на мен и ми идва в повечко цялото нещо Crazy. Не само защото не се знае какво ще стане занапред, ами и това, че не ги знам много добре нещата и това допълнително ме бави и обърква, защото работя с документите бавно. Та, стискайте ми палци, моля.
Зная, че в крайна сметка, това е само една работа и не ми зависи живота от това, но не мога да не се притеснявам. Аз съм си такава. Този месец от нервите явно, ми дойде пет дни по-рано. Будя се през нощта и не мога после да заспя, изобщо, виждам, че съм се стресирала и си личи и по организма. Но ще видим, спокойна съм пред себе си, че каквото мога, се опитвам да го правя.
Отделно таткото ни е на АБ, защото се оказа с фарингит Tired. Две нощи Йоето спа при мен, за да не се вре в него, уж вече е по-добре, ама да видим. Тя пък иска да я записвам на едно математическо състезание, направо щях да падна, като ми каза. На мен никога не ми е вървяла математиката, тя явно от баба си и дядо си ще да го е взела.
Тоби, честито! Само хубави моменти в новия дом! Хубаво е, че се е разбрало каква е гаидната на Ивко, за да може да я излекувате. Успех с учителката за първи клас!
Дони, прегръщам те! Ти си знаеш какво ти е, но пък може би това е най-удачното решение в тази ситуация. Желая ви късмет и успех занапред и на теб, и на Гого! Hug
Мони, това с машината звучи ужасно Shocked. Дано не е много голямо нараняването. И браво за телефона, че ще си го получи жената. Губила съм телефон и чувството е меко казано гадно.
Люби, как сте?
Ели, захрани ли се Hug

# 317
  • Русе
Привет!
Честито на новодомците!  Hug
Рали, а ти ще се справиш, сигурна съм. Дано трудностите са само в началото.
Мони,как е срязаното?
Снощи бях на родителска среща. Нищо  интересно.
Гергана продължава да не спи. Имаше няколко добри нощи и пак. Не знам вече какво да я правя...

# 318
  • София
Добро утро!
Боли ме ...ама е нормално и скоро няма да мине.
Много съм уморена...
Люби ужасно е с това спане.Моника започна да спи около 2 год ,ако не и по късно.
Чакам с нетърпение почивните дни.
Друго не се сещам.

# 319
Тук.
Мони, верно си луда  Hug.
Тоби, нова къща - нов късмет! На мен пък толкова ми пасна новия апартамент, че ако знаеш направо съм изтрила стария от главата си. Единственото, което ме дразни тези три тераси, дето сега трябва да затваряме, че много е прашно.
Люби, Дани също продължава да не спи  ooooh!, еле като е гладен или болен е ужасно. Да не говорим, че спря да се храни като хората и пак се запече  ooooh! ...
 .... свеки си отива в събота ... едва издържам. Майка ми ще дойде и дори ще ги вземе за седмица в Ракитово, после взех отпуск преди почивните дни и ще ида и аз, стига да не излезе някоя изненада от шуменския  Crazy.
Другата седмица ще изнасям урок. Уж щеше да е 4 клас, сега го размениха - 1 кас роден край ужасТ. На първолаци е много трудно, защото трябва да ги забавляваш повече, ама така че да не развалят дисциплината и все пак да научат нещо.
Пуснах и отпуските за цяла година и сега ще има да ги чакаммммм.
Ралче, само работа е, но и аз като теб се вживявам.
Отказах една работа като козметичка - мм не ми разреши ... не иска да ходя допълнително и да не остава време за децата и за почивка. Сега малко ми е кофти - жената май разчиташе на мен, а аз отказах.
Иначе се захраних, да. Стремя се към режим на хранене и отбягване на определени неща - основно хляб, тестени, сладки неща, газирано, сокове. Наоколо няма никакви спортни занимания иначе бих ходила. Не съм се теглила колко килограма съм, надявам се да съм поне 3-4 надолу.

# 320
  • Русе
Ми, не знам. До сега го отдавах на зъби, но май всички изкара вече. Нещо я мъчи все пак. Снощи заспа в 1 и се събуди в 4, после чак в 7:30 заспа до към 9:30. Започнах да мисля за консултация с невролог. Понеже в добавка към това има един тик - като е седнала в количката или стола за хранене непрекъснато си удря главата назад. Постоянно ме питат познати и непознати защо го прави. За съжаление в Русе нямаме добър специалист, както и в нищо друго де. То е ясно, че и да има ще е в София, но чак дотам за консултация не ми се ходи за сега. Във Варна четох за Щилянов противоречиви мнения и се чудя. А личната ми обеща направление. Освен това, то не е добре да се сравняват, но връстниците и от отчетната говорят думи, даже изречения, а тя говори само на китайски.
Отивам да мия дупе. Sick

# 321
Щилянов е много добър и адекватен. И ПРИ него сме ходили.

# 322
  • София
Заведи я при Щилянов. Има и една жена, ама и забравих името. Мога да питам. И за Русе мога да питам - най-малко за консултация Wink
Иначе при нас лудницата е пълна...

# 323
  • Русе
Благодаря ви за мненията. Ще го мислим с Венци.  Peace

# 324
  • София
Тук съм. Оцелях след изключително напрегната и стресова за мен седмица Crazy. Нито съм спала нормално, нито съм яла нормално. Нещата са много, аз се опитвам да навляза, отделно има не дооправени текущи неща, звъни постоянно и телефона, и пиша и мейли Crazy. Обаче, взех да изплувам. Изясниха ми се доста нещата, започвам да навлизам в детайлите, утре ще дойде бившата ми колежка, дето беше на това място, да ми дообясни това, което все още ми куца и вече ще съм по-уверена. С една дума, администрирам нещата между студентите и НБУ- изпити, лекции и всякакви други процедури. Интересно е, а и си има работа, телефона си звъни постоянно Crazy. Шефката обаче, е спокойна, дала ми е реверанс и общуваме много делово, като се сетя как крещеше на момичето, дето беше преди мен, с мен няма такива неща. А грешки правя, но то няма как, като си нов и все още не знаеш всичко. Но и тя знае, че аз искам да навляза и ще движа всичко, което зависи от мен.
Толкова за моите перипетии работни. Благодаря за стиснатите палци и увереността. Наистина не се оказах толкова тъпа, след като вече горе-долу, успявам да се справя, амбицирах обаче много вътрешния си ресурс за запомняне, приоритизиране и възприемане.
Люби, дано да не е нищо сериозно с Кари. Нямам наблюдения, така че с мнения, няма да се включвам, само стискам палци. Наистина сравненията са неудачни, така само ще се товариш сама себе си. Но и ако усещаш, че трябва да направите консулт, направете го.
Мони, как си?
Елена, браво за режима! И аз тези дни покрай стреса, ям малко и усещам как ми е по-леко, веднага има разлика. За съжаление, не стигам до велото, но като се поуталожат нещата, ще го включа и него.
Дони, как си, драсни някой ред повече Hug.
На Йоето й беше избила афта в устата и два дни плака, че я боли и не може да се храни. Купих й от аптеката някакво дето се разваря във вода и после прави гаргара, викаше, че много горчи, но й мина.

# 325
  • Русе
Привет! Пак се изгубихте..
При нас нищо интересно. Карито беше 3 дни вкъщи, защото вдигна температура в неделя срещу понеделник през нощта. После пак само запушен нос. Пак отложихме ваксината.
А за Гери - личната каза да сведем гледането на ТВ до минимум, било рано за невролог. Даваме и Дормикинд, ще видим дали ще подейства, защото е с натрупване.
ММ малко го повишиха в работата и това се отрази и на възнаграждението му.
На мен ми остава малко - няколко месеца. Като се сетя и се депресирам.  Mr. Green

# 326
  • София
Добро утро!
Моника си е в къщи.Беше с температура.Поне не е грип.Вече и е скучно.
Поне днеска е петък.Тази вечер съм си решила да не Лягам рано.Ако издържа.Иначе при нас нищо интересно.Скука и пак скука.Едно и също всеки ден.

# 327
  • София
Добро утро!
Наистина много ни замря темичката .
Как сте ?
На мене от телефона хич не ми се пише.
Рали как е работата?
Свикна ли /
Моника вече е добре.Много не и се пише.Има мн за домашно и остави всичко за накрая.
Люби вие как сте с четеното?Браво за повишението на твоя мъж.
Моника снощи ми вика искам сестричка да ми помага да събирам.Викам си ,ако имаш вече ще си толкова голяма че няма да има какво да събираш  Laughing
Дано сте ок всички

# 328
много съм ангажирана.
Децата при майка ми в Ракитово.
Утре ако остане време ще пиша повече. ДОбре сме като цяло.

# 329
  • Русе

Люби вие как сте с четеното?Браво за повишението на твоя мъж.

Долу-горе. Но като се има предвид, че започна от нулата, и на това съм доволна. Най обича математиката и рисуването, като мен.  Heart Eyes
И сега мрън - изгоря ми сешоара и пералнята умря. Сешоарът не подлежал на ремонт, а за пералнята чакаме вести. Дано не се наложи нова, чее..

Общи условия

Активация на акаунт