ЯНУАРСКА РАЗДУМКА - поредна :)

• 57 563
  • 563
  •   1
Отговори
# 420
  • Русе
Рали, честито за приема! Да и върви по вода на Йоето!
Нашето тържество ще е на 19.05. Купихме роклята, запазих час при фризьор ( даже ми искаха капаро). След тържеството ще им запазим някъде на заведение да се почерпят, и ние покрай тях.
Яйцата боядисваме винаги в събота, че с две диванета, остава и да съм сама.  Laughing
Карина ще има концерт на народните танци на 03.06, но не е много ентусиазирана. Не обича да се изявява по принцип. А и нещо я усещам, че не я влече толкова. Записахме я, за да има повече движение, а не над учебниците и пред телевизора.
И аз ще подавам молба за занималня на есен, че ще се връщам на работа. Нашата училищна е с ограничени места - по 4-5 деца от клас приемат. Поне да пробвам. Ако не стане, ще търсим частна. Освен, че ще отиват едни 250-300лв. месечно, ами и повечето частни са ни в обратна посока. Ще видим какво ще стане.

# 421
  • София
Брррр агнешко не близвам.
И нашето тържество ще е на 19.05.
Няма да има в училище.Направо в заведение.
Яйца тази година май няма да боядисваме.Нямам време.Днеска сме на рожден ден .
Рали може да се видим в този Орешак.Елате на Фламинго на по кафе.
Ох направо съм толко уморена.Ужасссс

# 422
Здравейте, банда!

Честит Празник!

Нощес съм ви сънувала всичките и си викам да взема да мина през темата, да ви видя как сте, че съм за бой, не съм влизала от хилядолетие.
Сънувах как с Дони пием коктейл на един басейн в Бали, Ралчето и Йо се къпеха в морето, Любито и Ели щели да дойдат по-после, че през Париж като кацнали решили да обиколят магазините, а Тобито ни навиваше да ходим след плажа на бар. Викам си, то хубаво сън, ама да вземе да стане истина, а Crazy

Ние сме добре, хлапетата растат. Сами завършва предучилищна след някоя и друга седмица и от догодина ще е първолак. Гледам повечето от вашите сладурковци вече ходят на училище, браво на децата! Ние решихме да тръгне сега, на есен, на 7 и 9 месеца, и без това още оправяме говор и ходим по логопеди, дислексия яко го мори обръща думи, поредици не помни, наизуст учи с огромна мъка. Записахме го на китара преди година и нещо, за да развива фина моторика и да тренира мозъка. Оказа се обаче, че китарата много му се отдава, с огромно желание свири, учи пиесите бързо, там никакви следи от дислексия няма, даже напротив, напредва с огромни крачки. Та миналата седмица държа изпит в музикалното училище за първи клас и го приеха с пълно 6, от септември ще е първи клас там, специалност класическа китара. Надявам се да му хареса там и това да е правилния път за него. Той поне много се радва, хвърчи от щастие.

Малката е вече почти на година и 9 месеца, изтърколи се бързо времето, проходи късно на година и 7, скъси ми живота от притеснения бях почнала да мисля да я водя вече при доц Чавдаров, и това малкото един ден просто се пусна и почна да тича. Сега не се спира. Много по-кротка е от брат си, който ми топеше лагерите. Сега остава и да проговори по-рано от него
и да ми спести тез тревоги. Аз си работя, за момента от вкъщи, не съм излизала по майчинство с Хая, и малко ми се отелва волът и все не остава време за нищо. ММ да е жив и здрав много се занимава с децата, той е в момента по майчинство и отнася главната тежест около тях.

Ето снимки на разбойниците

Ще се опитам да ви следя по-изкъсо, липсвате ми

Хубави почивни дни, мацки bouquet

# 423
  • Русе
Здравейте, банда!

Честит Празник!

Нощес съм ви сънувала всичките и си викам да взема да мина през темата, да ви видя как сте, че съм за бой, не съм влизала от хилядолетие.
Сънувах как с Дони пием коктейл на един басейн в Бали, Ралчето и Йо се къпеха в морето, Любито и Ели щели да дойдат по-после, че през Париж като кацнали решили да обиколят магазините, а Тобито ни навиваше да ходим след плажа на бар. Викам си, то хубаво сън, ама да вземе да стане истина, а Crazy

Аз съм ЗА.  Laughing Христос Воскресе!
Много се радвам, че се включи, а децата ти са прекрасни.  Heart Eyes Това за Сами е страхотно. Много обичам хора на изкуството.
Мони, вие оправихте ли се? Дано сте добре вече.
Снощи ходихме у свеки на гости. На 06.05 ще се събираме цялата паплач у дома.  Laughing Мъж ми имаше идея да празнуваме на село, но времето ни отказа. А и аз, както знаете, не обичам да пренощувам там. Гергана тази нощ се буди 2 пъти. Не знам вече от какво се стряска това дете. То рев и чудо. Не говори нищо и тя. На 10.05 сме на обследването. Ще видим какво ще ни каже леля доктор.
Тази година сварих 24 яйца и не се счупи нито едно. Миналата година 50% дадоха фира. ММ каза, че защото имаме празник.  Wink
Те това от нас.

# 424
  • Ловеч
Еспа  Wink
Люби, дано ако има нещо , бързо да се разбере.Весело изкарване на празника!
Поспах че нещо не ми се получи снощи, Ивко е със скарлатина и давам аб през ноща.
Утре ще дам проба и дано е отрицателна .
Ще влизам в болница за 3 дни заради болничен- приключвам с работата .
Готов е резултата от генетичното изследване на бебо, онзи ден пратих пари , надявам се утре да го пратят и вс да е ок.
Яйца този път малко,нали оредяхме откъм роднини, комшиите и те хванаха пътя.
Но козунаци понаправих   и сега охкаме и трите.
Ще записвам дечко в най - желаното училище в града.Съответно там деца на тоз и онзи, на мен ми е на две крачки и за това.

# 425
  • София
Здравейте, момичета! Христос Воскресе, бъдете здрави, вие и семействата ви, винаги усмихнати, само поводи за усмивки и положителни емоции покрай вас!
Ние прекарахме почивните дни на Орешак, много тежко беше пътуването на отиване, много задръствания, много време пътувахме.
Там вечер си беше студено, долу палехме печката на дърва, а горе, дето спяхме, сме се завивали с Йоето с по две вълнени завивки. В събота срещу неделя, ходихме до Троянския, ама бяха отбили движението и колите паркираха около километър преди манастира, явно от съображения за сигурност. Та бабата си я оставихме в колата, а ходихме само ние. Имаше хора, много вълшебна атмосфера се получи, от свещите, и от самото усещане. Аз досега на Великден не съм ходила там, много красиво.
И си отспах, там нали е тишина, само птичките нарушават идилията, спя като преродена. Кукувицата този път ме закука с пълен портфейл, да видим дали ще имам пари през годината Mr. Green. Абе да сме живи и здрави, другото- както дойде. В неделя беше даже хубаво времето, успяхме и в Троян да се поразходим и да пием кафе. На връщане пътувахме по-нормално, тръгнахме към 14ч. и избегнахме явно големите задръствания.
Мони, чак като се прибрахме в София, видях, че си ми писала. Хайде, лятото, ще се организираме.
Люби, леле как лети това време, вече наближава времето да се връщаш на работа. Ще стискам палци да се наредят нещата по най-добрия начин.
Тоби, дано с резултата всичко е наред. Къде я пипна Ивко тази скарлатина,ужас. Да се оправя бързо!
Еспа, радвам се да те видя, че пишеш пак, прекрасни са ти децата Heart Eyes.
Дони, нещо не се разписва. Дано са прекарали празниците добре.
Ели, друго си е с децата, нали Hug
ПП, Еспа, супер звучи съня ти, и аз като Люби против нямам, а съм сигурна, че и Йоето няма да има, тя обожава да плува Mr. Green Heart Eyes. Даже точно днес говорех с учителката й по плуване, че на 8 юни, щяло да има някакво състезание и до тогава да си ходи на градина, и да участва в него, че ние мислехме от началото на юни, на село с баба си.

# 426
Само набързо, че е посред нощ.
Еспа - великолепни деца, чудесно че Сами отива където ще му е приятно. Колкото до Хая - просто е невероятна. И сънят ти звучи добрееееее  Hug /най-приятно било като някой ти каже, че те е сънувал просто ей така  Heart Eyes/.
 За училището още не знам, но искам да е това до нас, че е близо и удобно. Ще разбера юни. Сега с това ходене до Звездица и затворения Аспарухов мост - как ще изкараме още месец не знам. После съвсем не знам - както не обича да седи при майка ми лелелеле ....
Чакам и класирането за градините  ooooh!. ДОбре поне че 2013 не са като набор 2009  #2gunfire.
Рали браво на Йоанна за плуването. Аз искам да водя Мартин, но ако стане ще е във Велинград, че лятото тук няма как да ходи.
Тоби, всичко ще е наред. А колкото до скарлатина - бррр във Варна са шарки и въшки навсякъде - да се потресеш просто.
Лека нощ и до скоро.

# 427
  • София
Моничка има няма и 10 дена завършват.Сладкото ми бебе ще е втори клас.Звучи ми много голяма.Лятото купона ще е пълен.4 месеца кой ще я гледа незнам Чудо ще е .Аз тия дни съм като парцал.Най накрая ми дойде но освен корем ме боли глава .Та чак и очите.Ужасно е.
На Троянския манастир винаги е така.Лудница.
Не съм ходила от години.
Днес съм на курса.Да видим как върви отслабването.
Ама пък за май месец времето е ужасно.
Ох спирам ,че пиша само глуппсти

# 428
  • София
Мен са ме хванали лудите...за кой ли път, но с тази оферта за коктейл на Бали...с размечтах Blush Еспа, много се радвам за Сами Hug Пуста дислексия значи...при Хриси се размина, но пише ужасноооо. И той не си разчита Sad
Продължават ми притесненията с Гого как ще я караме от есента. Дава бойкот на всичко, що е за учене Sad Много е изнервен последните месеци...и аз покрай него. Мъж ми в чудо се е видял с мойте депресии.
Добрата новина е, че най-накрая, след 10годишно кумене ще идем на гости на моята приятелка в Марсилия. Леко ме тресе Гого как ще се представи. Аз искам на да разгледам, но 10 дни няма кой да го гледа и искаме не искаме ще го водим в нас. За Хриси най-големия проблем е, че няма да има дейта или уай фи...мъка си е. Получих си и подаръка за годишнината - така мечтан от 7г ДСЛР и сега само го пазя от Професора, който веднага реши, че тази джаджа трябва да се проучи. Онзи ден дори беше на кеф и дори ми позира на село. Ще го тренирам за очен контакт.
Мони, къде го този курс за отслабване - кантара плаче като се кача. Вече и от въздуха качвам Sad
Тобева, в края на месеца уж ще те навестя, ако не ми се объркат плановете Wink
Люби, а Гери как е?
Рали, честито Wink

# 429
  • Русе
Дони, честита придобивка! Ми Гери как да е, дивак и половина. Не се спира и е много трудно с това гадно време. Не сме излизали 2 дни. Преди 1ч не заспива, буди се през нощта ( като направи 1-2 часа сън), после пак спи.
С Кари сме канени на РД на едно момче от класа. Става на 8. Питах майка му какво харесва, че съвсем нямам идея. Тя каза Лего Нинджаго. И се сетих, че ти май търсеше преди време. Е, поръчах онлайн. Утре трябва да го взема от Еконта. Дадоха им списък с литература за ваканцията. Ще взема и една от книжките да добавя към подаръка. Само за майка ми няма да мога да избера. Времето е кратко до 06.05, а и не излизаме.

Чакам и класирането за градините  ooooh!. ДОбре поне че 2013 не са като набор 2009  #2gunfire.

А набор 2014 пак имаше бум. Поне аз като раждах, родилното беше фул.
Не ми говори за въшки, че като се сетя каква борба беше и ми призлява. Дано не ги хваща пак. За сега не е имало в класа.

# 430
  • София
Като чуя въшки и се втрисам. Аз последно съм имала в шести клас, но с моята коса, която сте я виждали каква е /чуплива и гъста/, това е някакъв кошмар. Йоето досега в градината не е имала, ама аз си мислех, че в София няма, а май се оказва, че не е така Crazy.
Вярно, какво му стана на това време!? Аз си зная, че като дойде моя РД и си е вече лято, а сега...Май за сватбата на сестра ми ще трябва и отгоре и връхни дрехи, че си е студ. Вярно, че ще е в Благоевград и там уж е по-топло по принцип, ама пак не е както трябва да бъде по това време на годината.
Днес успях да свърша работа в университета и сега вече спокойно мога да си чакам празниците /на 7 май ни е годишнината, на 8 май имам РД/, че ми беше нервно вчера. Мислим с приятели и кумовте на 8 вечерта да се събираме някъде навън, защото вкъщи не ми се разправя да мисля и да посрещам около 10012 човека гости. Така, ако остане, ще се занимавам цял ден и накрая нищо няма да разбера от празника. А така, отиваме, ще се съберем, ще се видим, всеки ще си поръча каквото иска и накрая и аз ще съм доволна Whistling.
Дони, браво за Марсилия Hug. И честита придобивка!
Ели, дано с градината и класирането всичко е наред.
Люби, и Йоето преди около седмица беше канена на рожден ден на едно момченце, та се чудех какво да му подарявам. Накрая избрах един автовоз с коли, а така и забравих да я питам, дали му е харесал подаръка.

# 431
  • София
Дони записах се при една консултантска на Хербалайф.Мн съм доволна.Нещата не си ги купувам .Скъпи са ми. Но режима работи .Не ям ориз ,картофи сладко и тестено.
Честито за придобивката.Тъпа съм ама не знам какво е.Все пак със здраве да го ползваш.
Люби не ти завиждам ама грам.Знам какво е с неспящо дете.Кошмар.
Но Гери е по опасна.

# 432
  • София
Това е фотоапарат Мони  Hug

# 433
  • София

Я, момичета, аз да сложа една почерпка сега, че събота и неделя няма да имам достъп до голям компютър, а от таблета няма да мога да се оправя Mr. Green. Та, пийнете, по едно за мое здраве и за здравето на Станиславчо. 10 години брак направихме, как си лети това време, ей. И аз помъдрях с една година Crazy. Абе, да сме здрави, най-вече искам. Аз, той и Йоето и разбира се, близките ми хора.
Днес нещо не ми спори работата, сутринта едва се събудих, студено ми е в офиса, сигурно и времето допринася, да се чувствам така.
Поне още малко остана и после почивкаааа. Ама довечера трябва да чистя.
Хубави почивни дни от мен Hug.

# 434
  • Русе
Честити ви празници, Рали! И ние направихме 10, но не аз, а той трябва да почерпи.  hahaha
Утре нали ще се събираме у нас, та свеки и баба ми ме ядосват. Решават двете кое и как. Амаха! Поне на село няма да ходим, така че вечерта яли пили и кой откъде е.
Мони, значи с две думи - нисковъглехидратен режим. Аз не мога без сладко. Даже ако не съм на режим ям всеки ден, оливам се направо.
Дони, тъкмо ще наснимаш Марсилия. Много хубаво сте решили.
Ние след месец сме на море. Ще моржуваме.  Mr. Green
Тоби, дано резултатите са добри.  Hug И леко доизкарване до термина!
Целувки на всички ви и приятни почивни дни!

Общи условия

Активация на акаунт