Програмата "Личен асистент" - 3

• 177 406
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
и аз не съм писала никакви доходи нито пък са ми казали че трябва да пиша

# 211
  • Хасково
И при нас нищо само вдигат раменете и това е.

# 212
Аз не съм попълвала никакви доходи, при нас интервюто беше миналата седмица, а в събота ми се обадиха и казаха, че изготвят индивидуалния план и ме питаха някои въпроси. Вчера получих писмо, в което пише бюджета - часове, които са определили за детето. Иначе си подадох документите в НОИ, май в началото на април ще започне новата програма при нас.

# 213
Ясно, значи ще имат извинение, ще ме резнат че са ни високи доходите  #Cussing out Как ми иде да им звънна и да им тегля една...ще видим какво ще стане  #Cussing out

# 214
  • в полите на Балкана
А и като знам предния път колко несправедливо беше класиранетооо

То пък кога ли е било справедливо. Sad

# 215
И мен ме караха да попълвам графа за доходите- заплатата на съпругът ми и моята като личен асистент за предходният месец плюс паричките на детето.Явно наистина във всяка община е различно. При нас казаха да проверяваме за информация след 25.03.

# 216
Здравейте,искам да попитам в коя община са ви казали да проверите след 25.03? Аз съм от София до вчера приемаха документи и от днес трябвало да започнат интервютата.Казаха да чакам обаждане.Мен ме накараха да попълня само колко пари получава детето-Телк,детски и интеграция,без доходите на бащата и майката.Имате ли представа колко време ще е прекъсването между програмите?Благодаря!Лек ден!

# 217
  • в полите на Балкана
Навсякъде е различно прекъсването, както и продължителността на проекта. При едни ще е 18м при други 20м.

Това за доходите на детето ме навява на мисълта, че може да въведат такса за това, че има ЛА. Аз съм плащала такава такса около една година в един период от време. Не си спомням как се наричаше тогава програмата, но знам, че не всички плащаха.

# 218
Да разбирам ли че при нас като пише че ще бъде програмата 17месеца,ще сме евентуално назначени чак от юни?

# 219
  • в полите на Балкана
Да разбирам ли че при нас като пише че ще бъде програмата 17месеца,ще сме евентуално назначени чак от юни?
Това аз не мога да знам и не го пиша никъде.
Написах само това, което казаха на нас при представянето на програмата. На предните страници съм написала подробно.

Намерих това за община Възраждане

Проектът е с продължителност 21 месеца, на общата стойност 499 999,17 лв. Социалната услуга се предоставя на 85 потребители, за които ще се грижат 20 лични асистенти, 20 социални асистенти, 9 домашни помощници, рехабилитатор, психолог и медицинска сестра.

http://bnr.bg/sofia/post/100668598/startira-nov-proekt-za-social … -polovin-mln-leva

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 10:07 от мамаРаче

# 220
  • София
При всички общини е различно.Мисля,че в сайта на всяка община има информация.

# 221
  • в полите на Балкана
Има информация в нета.
Поразрових се аз, намерих и много подробно описано на сайта на Столична община за район Младост.
http://www.so-mladost.com/project

# 222
За община Люлин,никаква информация,освен за самата програма,нищо друго не са публикували на сайта на общината,може би е рано още.Няма дори информация колко човека ще наемат.Трябваше да отида на презентацията сигурно са казали тогава,но всички бяхме болни от грип с висока температура и нямах никаква възможност да отида.Благодаря за информацията!

# 223
  • София
За община Люлин,никаква информация,освен за самата програма,нищо друго не са публикували на сайта на общината,може би е рано още.Няма дори информация колко човека ще наемат.Трябваше да отида на презентацията сигурно са казали тогава,но всички бяхме болни от грип с висока температура и нямах никаква възможност да отида.Благодаря за информацията!
Презентацията я има качена на сайта

# 224
Здравейте,да дам малко информация: Започнаха интервютата за личен асистент по новата програма за община "Люлин". Днес ми се обадиха.Лек ден и късмет на всички кандидатстващи!

Общи условия

Активация на акаунт