Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 129
  • 717
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Любовницата на Емир се обяснява пред Нихан, а тя каза, че не се интересува.
Емир се чуди кой е този Кемал.
Любовницата се оплаква на Емир от Нихан. Той я покани на годишнината им. Той си мисли, че го ревнува.
Нихан каза на приятелката си, че Кемал се е върнала и е чула гласа му. Приятелката и каза, да престане с този Кемал. Да обърнела внимание на съпруга си който много обичала,  каза и, че ако той разбере за Кемал ще го съсипе.
Кемал е при приятеля си, шегуват се. Говорят за това, че бил голям шеф и т.н. Кемал го пита дали нма някоя. Той каза, че щял да го пита, нещо да му каже.
Нихан отиде на пристанището и го видя.
Той казва, че не е било за телефон. Кемал го пита от йеникьой ли е, познавали я, коя е. Той мълчи.
Кемал я видя и Нихан, го видя.
- Нихан  какво е станало?
- Нищо.
- Май днес нещо е наранило душата ти.
- Не почвай отново уморена съм
- Аз си отивам  братле.
Онея играят театър пред семейството. Майката благодари, че е зарадвала синчето му.
Брат и я пита за приятелката и Нихан... Тя помоли да не казва на майка и, че шяла да я убие.

# 61
  • София
Нихан сънува Кемал... В съня и той каза, че е мрази.
В небето на сутринта видя хвърчило и се сети как са пускали хвърчило в началото и колко са били щастливи тогава.

# 62
  • София
Тя проследи хвърчилото, което е същото като тяхното, като помисли, че е той, но после видя две дечица там.
Глупачка си Нихан, глупачка.
Накъде тичаш така
Нихан
Аааа, май преживяваш нова трагедия. Ела.
Оппп, тук не могат да влизат разплакани хора.
Кемал е тук видях го снощи...
Той е влязал заради мен във водата
Виждам го навсякъде, ще се побъркам някой ден.
Наддават за нещо, не разбрах за какво.

# 63
  • София
Оня спечели. Май и това му беше целта на Кемал, да го изиграе. Обади се да каже на онзи.
Нямаш смелост да го видиш, но не плачи, а мисли Нихан. Ако той беше тук помисли какво щеше да му кажеш.
Добре представи си, че аз съм Кемал и давай, какво ще ми кажеш:
Върви си Кемал умолявам те.
Така по старому не можем да продължаваме.
Аз какво да направя, ти тичаш след мен.
Махни се, тръгвай си от тук ( от сърцето ми)
Значи, ако Кемал е тук ще му кажеш да си ходи така ли Нихан.
Успешно го изигра Кемал, Емир.
Фирмите ще се съединят.
Баща му се скара с него, че подисал казал му да не го прави. Копаели пари от там и сега са длъжни да работят с него.

# 64
  • София
Докладва на шефа си. Той му даде да говори с племенницата му Асу (която е влюбена в Кемалчик)
Кемал каза, че ще се връща в Зонгулдак защото повече работа нямал в Истанбул,
В кръчмата пуснаха песента, която тя му пусна. Той пусна червен фойерверк както вечерта когато бяха на лодката и Нихан го видя и стана от масата.

# 65
  • София
Да обичаш, означавало да умираш хиляди, милиони пъти братле. Не си го причинявай повече.
Кемал получи покана за тържеството и я прочете на Лейля по телефона.
Каза и, че си тръгвал свършил с работата си в Истанбул. Винаги искаш да си прав Кемал.
Какво имаш предвид.
Нищо няма значение, лек път предай много поздрави на всички в З.
Бащата на Нихан е влюбен в Лейля, спомня си как някога му е казала,ч е го мрази.
Емир отправи някакво предложение на Кемал, май да му върне парите двойно. Не разбрах.
Отива той на партито на Емир и Нихан
Нихан не може да повярва това която е направил. Той и каза, че ревнувала, а тя каза, че нямало такова нещо.
Нихан видя Кемал.
Г-н Кемал, изненадахте ме.
Реших тук да дам отговор на предложението ви на годишнината ви. Отказал, не можело така да го манипулира.
Кемал и пожела много щастие. Да ги запознаел това бил Кемал Сойдер техен партньор. Вие познавате ли се? Да познавам я Нихан Сезин

# 66
Привет! wavey

Много интересен сериал. Прекрасен каст и вълнуващ сюжет.
Бу  Two Hearts, благодаря за темата, за информацията и за усилията да превеждаш за такива като мен, дето почти нищо не разбират. Не мислех днес да гледам онлайн, но като видях, че превеждаш и веднага се включих. Не съжалявам.
Бурак и Неслихан са страхотни, но аз съм фен и на лошото момче Емир/Каан. Много харесвам актьора и отдавна го чаках в нов проект.

# 67
  • Габрово
Здравейте! GrinningБлагодаря за превода в ефир!Сериалчето ми харесва.

# 68
Много благодаря на Бу за превода на диалозите! Hug Hug

Епизодът беше доста  сълзлив - от страна на Нихан  Rolling Eyes Rolling Eyes, но за сметка на това Кемал и Емир се държаха мъжки!  bowuu
Ролята на Емир е гадна, но артистът се справя много добре - има нещо доста налудничаво и извратено в погледа му, личи се че насилието му е присъщо!  bowuu
А за баща му - просто нямам думи - по-отвратителен мъж не мога да си представя!  Sick Sick
За сценария ще говоря по-нататък, малко бавно върви, но може би постепенно ще стане малко по-динамичен и непредвидим... Thinking

# 69
  • София
Според мен с времето динамиката ще се усили, така го усещам. Имаше доста неща да ни уточнят около събитията които до сега се случили - връзката на Лейля и Йондер, тя ли е, не е ли тя майката на  близнаците. Защо брат и е убил момичето. Много ми хареса играта на всички особено на Бурак и Неслихан особено в сцената със съня толкова се чудех реалност ли е, не е ли е. 

# 70
Тази двойка  определено ми харесва.  Peace

Всъшност това ли е новата приятелка на Емир??? Shocked Shocked Shocked (или на ужасния му баща? newsm78)

... и за феновете на Емир/Каан. Peace

# 71
  • София
Жуу - Тази девойка ще го играе влюбена в нашия младеж Кемал и ще ни отрови животеца гадта Grinning

Любовницата на Емир ще е друга девойка, но трябва да видя каста, за да ти кажа името.
рейтинг: 2 KARA SEVDA STAR TV 20:37 23:00 6.76 16.39 

# 72
  • ... да усещаш мириса на море ...
Благодарности за превода Бу  bouquet

Жуу - Тази девойка ще го играе влюбена в нашия младеж Кемал и ще ни отрови животеца гадта Grinning

Любовницата на Емир ще е друга девойка, но трябва да видя каста, за да ти кажа името.
рейтинг: 2 KARA SEVDA STAR TV 20:37 23:00 6.76 16.39  

Мелиса Аслъ Памук (Melisa Aslı Pamuk )- Асу. Тя май ще е и племеница на шефа на Кемал

а любовницаата не е ли Чааля Демир (Çağla Demir) в ролята на Бану  newsm78

Книгата, която Кемал изтърва в автобуса и Нихал прибра: Емил Зола - Жерминал

Песента, която слушаха заедно Кемал и Нихан. Има я и в епизод 2:

Последна редакция: чт, 22 окт 2015, 18:21 от tara_lezhka

# 73
Здравейте! Hug Hug Hug Hug
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви. Но искам да споделя нещо с вас. Пиша си с Гьонюл Докгьоз, едиторка на този сайт за турски сериали..

http://www.izleyiciplatformu.com/kara-sevda-2-bolum-ozeti/

От Ай Япъм я помолили да проучи мненията на зрителите от чужбина за Кара Севда..  Интересувало ги дали сериалът се е харесал в чужбина, дали имате някакви препоръки за по-нататъшното развитие на сценария.. Можете да напишете вашите коментари относно сериала под текста в горепосочения линк, същот така можете да напишете и вашите послания към актьори, продуценти, режисьори и сценаристи на сериала. Ако имате намерения да пишете, ще ви помоля да го направите тази вечер.  Защото утре Гьонюл имала среща в Ай Япъмв и щяла да покаже  коментарите ви. Можете да пишете на английски, български, турски и руски език..

Предварително ви благодаря Hug Hug Hug Hug

# 74
  • AMS

Привет и благодаря, за темата и за споделеното!!!
Харесва  ми Kara Sevda и го гледам. Следвам  Ай Япъм, Хилял Сарал, Тойгар, ...
Мен най ме впечатли Бурак. Много сполучливо е показна разликата във възрастта и положението.
Неслихан, не съм я гледала от Листопад и сега се наслаждавам, колко е пораснала и колко е добра.
Зерин, в първи епизод ми се видя нова, но във втори не толкова.
Kürşat Alnıaçık, който играе бащата на Нихан, малко трудно го възприемам в положителна роля. Има много да се старае, за да му повярвам.
Melisa Aslı Pamuk познавам от КСШ. Много лоша слава имаше героинята ѝ и дано тук не е такава, че ще си затвърди амплоато.
Çağla Demir изпълнява ролята на Бану, любовница на Емир - Kaan Urgancıoğlu

LiLiSy,  Hug отворих сайта, но никой не е писал още.
Напиши ти нещо, та да те последваме.
В английския сектор има 3 мнения - http://www.izleyiciplatformu.com/kara-sevda-episode-2-preview

Общи условия

Активация на акаунт