Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл

• 146 146
  • 717
  •   1
Отговори
# 90
Много ,Ви моля някой да ми каже има ли превод на български 2 епизод.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbYQdpu0Assz5nlYxCguUrWJ-6umKFUnE
Тук може да се намерят епизодите с бг суб.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 12:39 от kati4ka93

# 91
  • Габрово
Здравейте!Ще бъде ли удобно като качвате клипчета да пишете адреса,защото така не ми се отварят?Благодаря   Praynig

# 92
Здравейте, момичета,  Hug
Записвам се при вас, че май само този сериал ще следя тази зима (е, ако не излезе нещо с моя любимец ЕА Simple Smile )
БУ, благодаря ти за темата  bouquet
С голямо нетърпение чакам 3 ти епизод.
Радвам се, че някой ще тормози и фамилия Козджуолу (от Емир направо тръпки ме побиват).
Озан ме дразни с неговото безхаберие, бащата на Нихан пък-  с неговото бездействие. Само констатации прави, че дъщеря му е нещастна и чака Вилдан да го опровергае, за да продължи да си живее спокойно.
Много ми е любопитно каква точно е историята на Лейля. Първо помислих, че е биологичната майка на близнаците, но отношението й към Нихан е доста сурово.
Хайде, стига съм ви досаждала.

П.П. Бу и Неслихан много ми харесват като двойка. Успяват да ме убедят в любовта на героите си.

# 93
  • София
Успях да изгледам и втори епизод вчера, и за моя изненада очаквам с нетърпение трети.  Grinning  Изненада пиша, защото изобщо не очаквах Кара Севда да ми хареса толкова. Да, историята не е кой знае какво - богато момиче, бедно момче, любов, раздели, лоши, които им пречат, тайни, отмъщение... все неща, които са ми втръснали по сериалите, но нещо ме грабна, не знам все още какво. Може би е Неслихан. Очарова ме още с първи епизод. Играе с такава огромна лекота. А и е много красива. С Бурак са приятна двойка, но с Каан/Емир сякаш на моменти се улавям, че ми харесват повече  Blush

Много ми е любопитно каква точно е историята на Лейля. Първо помислих, че е биологичната майка на близнаците, но отношението й към Нихан е доста сурово.
И аз си го помислих това в началото, но след втори епизод започнах да се съмнявам. Обаче определено има някаква връзка с Йондер.
Той пък Йондер наистина е много мекушав. В началото не ми беше достоверен, понеже съм свикнала да гледам този актьор в по-отрицателни роли, но бързо успях да му повярвам  Grinning

# 94
  • ... да усещаш мириса на море ...
И аз най-накрая успях да изгледам и втори епизод  Embarassed
Възхитена съм от играта на Неслихан, коренно различна от  Fatih Harbiye. Дано само не отредят ролята на жертва на героинята и, върху която всички си изливат гнева и отмъщението, и да я гледаме постоянно плачеща
Бурак - малко се измъчи с образа на студента Кемал, но след това всичко си дойде на мястото и видяхме Кемал, който все още страда, Кемал - който гори в своето отмъщение. Искрено се надявам да не го превърнат в психопат, както мечтаят някои, защото двама ще бъдат много ..
Каан - за първи път го гледам в централна роля и съм възхитена!
Въпреки, че минаха вече два епизода мисля, че ще има още сюжетни линии за развитие и тайни за разкриване. Ще гледаме... И тук благодарности на преводаческия екип  bouquet

2 песни, които звучат във втори епизод, в сцената в кръчмата:
Handan Kara - Seni andım bu gece kulakların çınlasın

Banu - Ölsem De Bir 1979

тук си говориха, че Кемал постоянно е слушал песента Zaman Yolcuları, но аз такава песен не открих

и след това звуча отново песента на Üç Hürel - Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş, която пробуди спомените на Кемал (има я по-назад)

Ако сградата, в която Нихан и Емир празнуват годишнината си ви е позната, това е Adile Sultan Sarayı, която беше офисът на Съла от Завръщане...  Wink

Сайтът kizlarsoruyor.com провел анкета за “Най-обичаната двойка на Турция”. В гласуването са взели участие 2 995 потребители (1798 жени и 1197 мъже). Резултатите са следните:

На първо място са Фахрие Евджен - Бурак Йозчевит с 41%

на второ женените от няколко месеца Мерве Болуур - Мурат Далкълъч с 24%

на трето Серенай Саръкая - Керем Бюрсин с 15%

на четвърто Синем Кобал - Кенан Имиралъоулу с 10%

на пето Неслихан Атагюл - Кадир Доулу 5%

на шесто Дидем Сойдан - Джан Бономо 5%

пп. Неслихан е много нежна и красива, Бурак и той красавец. Много добре стоят, като екранна двойка. Адмирации за Керем Чатай (продуцента), че ги е събрал. А и двойките в живота Бурак - Фахрие, Неслихан - Кадир са ми много симпатични ...

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 09:34 от tara_lezhka

# 95
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, кацвам при вас Hug
много яка компания сте се събрали, с повечето се познавам Peace

Видях съвсем случайно докато скролвах в раздела, че моя голям любимец Бурак участва в сериал и мигновенно реших да го гледам, без колебание. Много го харесвам Blush Както и половинката чу, разбира се. Перфектни, един за друг Heart Eyes

Виждам от предните постове, че вече го излъчват. Най-хубавото е, че се и превежда Peace Страхотно просто Party bouquet

# 96
Момичета, да повдигна темата Simple Smile

Чак сега видях, че едната снценаристка е Йозлем Йелмаз.
Ей това ми дава чичко гугъл- Еда от Незабравима. За другия СЦ нищо не открих. newsm78:

И фрагманите Simple Smile

http://www.startv.com.tr/dizi/kara-sevda/fragmanlar/sayfa/1/kara … -3-bolum-fragmani

http://www.startv.com.tr/dizi/kara-sevda

И снимки от 3 епизод:

http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/kara-sevda/3-bolum-fotograflari/2

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 12:06 от pepel_ot_rozi

# 97
  • София
Момичета  Hug Hug Hug

И аз съм изненадана, че толкова много ми хареса сериала. Очаквах го с голямо нетърпение, но имах едно усещане, за разочорование най-вероятно защото през последно време Ай Япъм ме разочароваха. Но наистина съм впечстлена. Даже режисурата на Хилял която се изложи доста през последно време ми харесва. Идеята е клиширана, но си мисля, че ще я развият в неочаквана посока.

Мисля, не става за тази Йозлем въпрос. Сигурно е съвпадение на имената.

# 98
Цитат
...Сигурно е съвпадение на имената
И аз така предположих.
А освен Анъл Еке и Йозлем Йълмаз има още една СЦ-  Бурджу Гьоргюн, но за никого не намирам снимка. Ама че са потайни Simple Smile

# 99
Еййййй какви ги вършитееее
фен съм на сериала ама в друго къще списвам
но като видях тук тайфата не се сдържах
привет на всички с които до юни месец всяка сряда споделях трепети и емоции
ето че пак ще се вълнуваме в сряда
и не само на тях на всички ви привет
радвам се че Таралежка и Бу ще ни светват по някои въпроси  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 100
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте!

Довечера в серията ще има танци. Любопитно ми е коя ли ще е музиката/ песента?  Thinking

За да се подготвят за тази сцена Неслихан и Каан са репетирали с професионалисти. Тоалетът на Неслихан с дълбоко изрязан гръб е специално избран от стилистката Дениз Маршан... Kara Sevda'da dans sahnesine özel hazırlık!
Тоалетът на Неслихан наистина е много стилен, но лично аз не разбирам, защо трябва да е в същия цвят, като завесите в залата  Laughing. Тук ще спомена и Башак Дизер, тя обикновенно отговаря за мъжкия гардероб, много елегантен Бурак, като бизнесмена Кемал Сойдере...

# 101
Скъпи дружки,
Ако гледате онлайн довечера, ви пожелавам безпроблемен нет!
И да пишете много, и да се забавлявате на макс!
До утре!
 newsm51 smile3525

# 102
  • София
Спомен, сън или истина?

На мен роклята като цвят също не ми се понрави много, колко повече щеше да и отива някоя хубава червена рокля или лилава, просто са по нейни цветове.

# 103
  • София
Да сложа и тук едно предупреждение: Озета ще почне в 19, а новата серия в 20 тъй като поради изборите съседите не са сменили часовата зона, ще я сменят, на 8.11, а до тогава новите серии ще са от 20

# 104
  • AMS
Привет на всички и благодаря за всичко, споделеното в темата!!!
Озета върви. След малко, новия епизод.

Скрит текст:

#‎hayatımınseçimi‬ - #изборът живота ми

Общи условия

Активация на акаунт