ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 360
  • 735
  •   1
Отговори
# 690
Личните ми наблюдения от всякакъв род екскурзии,летни лагери с преподаване и подобни, са емоциите от съвместното преживяване със съучениците извън класните стаи.Ако има и друга полза си е направо бонус Laughing

# 691
2500лв си е почивка за цялото семейство в България.

# 692
Изобщо не е много за толкова дълъг престой в Лондон, а там има какво да се види. Ситуацията е проста - такава цена за хубава екскурзия, ниска цена - скапана екскурзия. Винаги има мрънкащи недоволни.
 Синът ми препати от училищна, евтина, зимна екскурзия до Банско - вратите са висели и не са се затваряли, топла вода и отопление по 2 часа на ден и т.н. и от тогава пропуска подобни примамливи предложения.
Това в кой хотел, че нашите след 3 седмици са на екскурзия на Банско?

# 693
Наближава края на темета. Ще има ли в описанието на новата, кой в кое училище е, като предни години?

# 694
  • Варна
Личните ми наблюдения от всякакъв род екскурзии,летни лагери с преподаване и подобни, са емоциите от съвместното преживяване със съучениците извън класните стаи.Ако има и друга полза си е направо бонус Laughing
Абсолютно!

# 695
1450лв за 6 нощувки в Лондон + самолетен билет ви се вижда скъпо ли? Лондон е много скъп град, а 6 нощувки не са малко. Според мен цената е супер! (Музеите в Лондон са безплатни)
t
 Само да кажа че музеите вЛОндон и всички атракционни /описани от някой/са платени.Минимум 8 паунда и нагоре ! Има намаления ако билети се плащат по-рано . Колкото по-рано , по-добре. Неможе да няма Мама , от туристическия бранш. Те могат да кажат  за цената. Иначе е хубаво децата да се
Докоснат до друга култура, свят, поведение е т.н.

# 696
  • София
И при щерката щяло да има екскурзия, но още не се знаело къде.
Входното по математика ще е в сряда. До сега само 2 са направили. Имала 6 по рисуване  Joy Ами 6г беше в паралелка по ИИ, оставаше 2ка да изкара  Laughing

# 697
  • София
Наближава края на темета. Ще има ли в описанието на новата, кой в кое училище е, като предни години?

Нали и без това помолиха от седмокласните мами, стига да не е проблем за който пуска темата Peace
За протокола- 91НЕГ
По този повод мойто дЕте лежи в несвяст от домашното си, което все още не е довършил, а има и думи да пише и учи Tired Но не бил преценил, че е толкова много и отиде на тренировки следобед, а сега клюма на масата и недоволства ooooh!
Получих мейл от госпожата, в който е нанесла оценките му до момента и пише с две думи как се справя Simple Smile Той достатъчно ме държи в течение, но друго си е да имаш и такава  обратна връзка  Grinning

# 698
  • нейде там, където ....

Да де, но това може да стане и срещу доста по-малка сума. На този етап бих предпочела да са някъде в България, в хотели с не повече от 3 звезди и без СПА център.

# 699
  • София

164 ГПИЕ
с други думи Испанската гимназия с втори език португалски.

# 700
Това са невероятни цени, аз не мога да си го позволя.  Confused
 На нас ни казаха, че имало обмен. Април при нас можело да дойде дете от Германия, после нашите да отидат. Дъщеря ми не е въодушевена. Напоследък е леко антисоциална.  Sad

Малко избеляло инфо, но преди 6 години голямата, която учеше в 9ФЕГ, имаха такъв обмен. Скоро се заговорихме, че бях забравила колко струваше. Каза, че е включвала само цената на самолетния билет до Париж + тази за TGV - то до Нант. Общо, около 500-600лв. Изкараха си една седмица във Франция, с екскурзионна програма в т. ч.... В 10клас беше това. На следващата уч.година, дойде французойката. Беше забавно и за децата, и за нас като семейство. Обменът е чудесно нещо, но мисля, че е само в езиковите гимназии. Когато бяха в 8клас имаха екскурзия до Париж през пролетната ваканция, точно на някаква космическа за семейството ни сума. Отидоха само 4 деца от класа. За сметка на това, повече от половината ѝ съученици заминаха да учат във френски университети, но това вече е друга тема...

На нас още не са ни представили оферта за екскурзия. Няма да имам нищо против, ако ни подминат. Simple Smile Чувам, че на предишни випуски са организирали такава до Париж (щото вторият език ни е френски), но в по-горните класове. Ще видим...

Завърна се от т.нар. зелено училище много доволна. Запознавала се с много деца от другите класове. Днес се върна от училище вдъхновена, че познавала повечето от випуска. И ми разпореди да купувам материали за ИИ - акрилни бои, скицник А3, кръгли четки, мек молив. Изсипах нови 50лв. Уфф! #Crazy

Дъщеря ми е в 32СОУ "Св. Климент Охридски".

# 701
Ами за протокола - СМГ с английски.

# 702
  • No Line On The Horizon
ЕГ Иван Вазов, гр. Пловдив с испански език.

# 703
# 704
Американски колеж София.

Общи условия

Активация на акаунт