ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 623
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник! На всички мами и деца - вяра в доброто, любов в сърцата и  надежда, за да минават през трудностите и да вървят напред с повече мъдрост!

# 256
  • Варна
И моята си харесва класа и класната към момента. Каза, че и е било странно вчера в часовете по немски, тръгнали са от азбуката. Трудно и е да се абстрахира от английския, надявам се да свикне бързо. Доколкото разбрах, нито едно дете не е учило немски до момента та започват от едно нулево ниво.Simple Smile
Вчера след училище спонтанно почти целия стар клас се изсипал при бившата им класна в старото училище.
Довечера съм на родителска среща.

# 257
  • Гр. Пещера

Честит празник на софиянци и честит имен ден на всички, които носят имената на Св. мъченици Вяра, Надежда, Любов и тяхната майка София!

Благодаря за поздравите, чувствам се лично поздравена, понеже съм Надежда със заек /дъщеря/ Вяра и казвам, че празнуваме ТРОЕН празник, заради ЛЮБОВТА помежду ни!

Весел ден на всички!

# 258
  • на майната си
Чести празник на празнуващите.

Девойката снощи я намерих пишеща домашни, не излезе - това не се е случвало дори при подготовката за матурите Simple Smile.
Много и харесала г-жата по френски, класа бил хубав - 100% момичета са.
Първо впечатление - труден език - предупредена беше. Нещо за звукове и букви ми обясняваше, кога какво се четяло, колко правила имало...
Предложих да попита са добро помагало - нямало нужда на този етап - трябвало просто да учи.
Дано не и секне ентусиазма.

# 259
Честит празник и честит имен ден!

Моят младеж се прибра снощи тъжен, харесал тези учители, при които са имали, но не успял все още да се приобщи към съучениците си.
По рисуване са им казали, че ще рисуват hahaha, а по информационни ги чакало входящо, от което беше шокиран, защото досега не са правили такива неща Whistling

Преди малко излезе да си види старото училище и да си купува учебник по математика, защото им дали домашно, въпреки че нямат учебници Mr. Green

# 260
Ей, не мога да ви намеря след цяло лято неписане, по погрешка се бухнах в седмокласната тема - по едно време усетих, че нещо не са ми познати никовете, та видях къде съм.  Simple Smile Още го сънувам този седми клас.  Crazy

Честит празник на имениците! Ние също празнуваме днес, като си дойдат децата, ще прескочим до църквата Света София, където е кръщавана каката, да запалим свещичка за нейно здраве.

Ново училище, нови емоции - приспособява се бавно и полека, най-трудно засега е ранното ставане (в 6 ч.) и пътуването сама през половин София, но това е положението. Иначе било "много яко" (да ползвам младежкия жаргон), разделили са ги на временни класове, на нашия се е падна новозеландец, по цял ден говори само на английски. Другата седмица ще си разберат класовете, класните, програмата и се почва.

Успешна учебна година на всички!

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 13:34 от Анонимен

# 261
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Утре има първо контролно по немски език. Всеки петък контролно, днес се върна ентуасиазиран от училище, похвален бил от учителката ,че е с най-добро произношение по немски. Цитира ми числата до 1000. Едно от нещата за домашно е да напишат с думи на немски език, как ще се каже 777 777. Доста думи са им дали да научат, аз съм учила немски и засега ще съм от полза. Входно ниво в сряда и по БЕЛ, за радост е същата учителка от миналата година, лошото е ,че нейните входни нива са върху литературните произведения- съчинение-разсъждение върху едно от произведенията от 7 клас. Няма какво да се готви за входно ниво. По математика две седмици преговор и тогава входно ниво. Като си знам учителкте по музика и рисуване, които са същите и те ще им спретнат входни тестове.

# 262
Браво на сина ти!

Аз реших, че ще е лека година за нас, тепърва другите ще наваксват по английски, а моята ще спи, я записах на курс да учи друг чужд език тази година. А догодина в училище ще учи трети. Да не губи тренинг и да се отпуска.  Rolling Eyes

# 263
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
В крайна сметка за това избра немски, за да не скучае в часовете , трудното идва от това, че доста думи са подобни като в английския, но се произнасят по друг начин и това го обърква, но каквото за всички, такова и за него....

# 264
  • Пловдив
  Здравейте и от мен. Мина РС и резултатът е 175лв учубници по АЕ +30лвза  настоятелството за охрана.Класният ми допадна,както и на децата макар да ги плаши самият той ,че бил много лош.Математичката ги е очаровала като им казала ,че им влиза в положение и знае колко ще са натоварени по езика .Входното по математика ще е само от 5 примера,за разлика от това по ИИ-14 въпроса входно.Знае ли някой какво са мокри пастели,защото ще са ни необходими за следващия час?
 Като цяло дъщеря ми е много щастлива от новото у-ще от класа и класния,което се надявам да посмекчи трудностите от промяната и натоварването.
 Успешна година на децата ни,нови и истински приятелства и заслужена почивка за нас!Честит празник на именниците и жителите на София.

# 265
  • Варна
Моята нищо не казва за родителска среща. Нищо не са им казали засега.

# 266
  • София
Знае ли някой какво са мокри пастели,защото ще са ни необходими за следващия час?
Може би това http://www.kartishok.com/2015/03/gelatos.html
http://www.fabercastell.com/design-memory-craft-us/products/gelatos
Има и "маслени пастели" - http://www.babybg.com/product_info.php/manufacturers_id/245/prod … ccc9609d477f0f059
Акварелни пастели - http://mishmag.net/komplekt-akvarelni-pasteli-gelatos-4-cvyata-c … aber-castell.html

Не съм виждала.

# 267
Има едни пастели, май акварелните бяха такива, които като са съхи, рисуват като тебешир, а като се наморкят стават като водни бои. Мисля че за такива става въпрос, напоследък доста се продават

Иначе моята е именячка днес, но супер много се срамува и притеснява. Simple Smile Дано по-бързо навлязат в нещата

# 268
  • Пловдив
 Благодаря, нямам представа кой от всичките видове са "мокри".Ще питам в книжарницата и каквито ми предложат ще ги приема за мокри  Laughing

# 269
  • Варна
Моята нищо не казва за родителска среща. Нищо не са им казали засега.

Май за английските паралелки ще е другата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт