Нашите second hand находки - тема 31

• 107 928
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Имаме си ново магазинче в квартала! Много подбрано, на 35 лв килото. Аз обаче от дрехите нищо не си харесах засега.
Обаче обувките си струват май. На една и съща марка са, всички са кожени, някои много запазени.

Вчера си купих прост кафяв и черен със сиво пуловер от Нещото. Страхотни попадения, от много време търся.

# 586
  • София
Имаме си ново магазинче в квартала! Много подбрано, на 35 лв килото. Аз обаче от дрехите нищо не си харесах засега.
Обаче обувките си струват май. На една и съща марка са, всички са кожени, някои много запазени.

Вчера си купих прост кафяв и черен със сиво пуловер от Нещото. Страхотни попадения, от много време търся.
Къде това?

# 587
  • Sofia
много съм доволна днес от находките си...яке зимно на Канда и боти от ест.кожа на някаква испанска марка Зиги,по 15лв.всяко,от магазина на Лъвов мост/бившия Ибришим/....имаше много нова стока

# 588
  • Пловдив
Здравейте. Днес попаднах на една уникална находка  новото магазинче на Гладстон. Малко по-късно ще кача снимка, но искам да ви се похваля, че си имам уникална блузка Адидас. В магазина имаше страхотни неща, жалко че не носих почти никакви пари в мен. Някой може ли да ми препоръча друг подобен магазин в Пловдив? Че си търся палто, а там нямаха.

Това, което е на втория етаж на една къща, или за друго става въпрос?

# 589

Къде е този магазин, в кой квартал?

# 590
Днес бях до ЗЗ и си купих страхотни дънки шапка и шал за мен,на Мм суитчък който не знам как е останал защото го бях харесала на зареждането и на детето мн готино палтенце-20лв всичко. Много сехкефя ня дънките мн отдавна исках такива

# 591
  • Пловдив
Ваня 7, къде е този, за който ти споменаваш?

# 592
Дънките на Филип Плейн са страхотно попадение и аз ги харесах още преди да видя марката. Онзи ден бях в Мания Поща.... еми пъъълна скръб, вехтошарник Rolling Eyes

# 593
  • София
Днес бях до ЗЗ и си купих страхотни дънки шапка и шал за мен,на Мм суитчък който не знам как е останал защото го бях харесала на зареждането и на детето мн готино палтенце-20лв всичко. Много сехкефя ня дънките мн отдавна исках такива
Снимки?  Flutter

# 594
За съжаление няма как да ги снимам сега дано скоро успея. Честно допаднаха ми и други неща като евтино си заслужава

# 595
  • София

Къде това?

Младост 3, зад пазарчето Мания, в блока, до "Скарата".

# 596
В търсене на яке с пух за детето минах през мъпет маг и хумана, но не харесах нищо... То по-зле и от мания ми се видя.

# 597
Не съм писала отдавна, трябваше вчера да се похваля с ново яке, ама ми излязоха криви сметките. Crossing Arms
Бях на новото зареждане в ЗигЗаг, влязох в магазина в 9.50, а якета вече почти нямаше(отварят в 9.30), чанти също.Как ли да има, като търговци(предполагам) бяха опоскали цели редове за секунди, след което на спокойствие си оглеждаха купищата, бранейки ги със зъби и нокти.
Направих грешката да посегна към едно и ми беше изръмжано, че са запазени. Shocked
Преди търговци там не бяха толерирани, но явно вече не е така.

Тръгнах си с черен панталон и две блузи, а се надявах на много повече.

# 598
Много е гадно това с прекупвачите. Никога не съм ходила на зареждане, защото ми става лошо в навалици, но си представям колко грозна картинка е тази борба за парцалки.

От последните страници много ми хареса кафявата чанта (май беше на теда_марс), едно пуловерче с еленче и блузката с апликация+червени дънки.
Имаше и още, но вече не мога да се сетя. А, да и дънките Филип Плейн (не знаех, че има и хубави дрехи този младеж Mr. Green).

# 599
  • Sofia
А, да и дънките Филип Плейн (не знаех, че има и хубави дрехи този младеж Mr. Green).
...и той може да не знае Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт