Нашите second hand находки - тема 31

• 107 907
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Къде е този магазин на Кр.село?
Магазина е от светофара по Житница и се пада отдясно. Точно на кръстовището има един хранителен магазин и след него на ъгъла на следващата уличка. Хризантема мисля,че се казваше. Няма как да с еподмине,вижда се. Срещу Райфайзен банк е почти. Надявам се да е станало ясно. По-миналата седмица си купих пуловер и жилетка на Н&М за 3лв от там Simple Smile Не съм влизала в друг ден освен понеделник и не знам какви са им цените. За мъжа ми бях купила страхотни дънки за 2лв пак оттам,но скоро не съм виждала нещо мъжко като хората.

Скрит текст:
Скрит текст:
Ето това е жилетката за крупната сума от 1.50лв

А това е скиорското яке от Мания за 26лв.

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 13:48 от smahnatabg

# 646
  • Пловдив
Аз пазарувам онлайн без притеснения, става бързо и разглецдам няколко магазина наведнъж. Пера всяка закупена дреха преди да я облека по принцип така че и от хегиенна точка нямам проблем.

Пуловер от Мания Хали Пловдив

Ризка и пуловер от една страница във фейсбук

# 647
  • Ямбол
О, ризата е много хубава.
Пак ли са на мода карираните ризи? Напоследък из магазините в град ни е пълно с такива.

# 648
Деси, харесва ми ризката много. На мен обаче някак не ми ходят такива женствени ризи, и аз не знам защо. Сигурно заради липсата на бюст Blush

Аз колкото за спорта, двa шалa:
Скрит текст:

# 649
  • София
Здравейте, момичета! Пуснах първата си поръчка от Ремикс и искам да попитам описанието отговаря ли си - 4 звездички би трябвало да означават дреха в добро състояние, нали?
Поръчах и едни обеци
https://remix.bg/accessories-jewellery-pr1076716.html
от бижутата имате ли впечатления? Не ми харесва, че няма снимка на манекен или размери  Crossing Arms

# 650
  • Пловдив
Не знам дали са на мода, аз обичам такива ризи, защото са памучни и се съчетават и с ток и с равна подметка.

strept, аз също нямам кой знае какъв бюст, трябваше да отбележа, че снимката не е моя, а е от страницата на магазинчето.

# 651
  • bad@ss
Аз само 2 пъти съм поръчвала от Ремикс (като втората си поръчка я очаквам утре). Артикулите не бяха от най-звездните, но всичко пристигнало беше в много, много добро състояние  Peace

Иначе и аз не обичам да пазарувам ВУ онлайн. Но на 2 пъти се наложи, заради щерката. Единия път каза: черепи и кръстове, а оня ден - клин с еленчета и снежинки. Е, няма как. Не че не намерих чисто нови клинове с еленчета из продавалниците, и то на по-ниска цена от Ремикс  Whistling , амаа... тръпки ме побиват от тегавата комуникация там. Карат ме да се чувствам като измамник на дребно. Не, мерси, не ми се плува в море от идиоти.

Деси, ама пък килимчето трябва да е твое?!  Heart Eyes
Откъде е?

# 652
  • Пловдив
И килимчето не е мое, но имам овча кожа в същата форма.

# 653
Важното е едно - пазаруването на дрехи на по-ниски цени от реалната им стойност - наистина носи огроооомно удоволствие  Crazy , затова сме на едно мнение.
Ризата и пуловерът след нея са много хубави, шаловете по-долу също  Peace

# 654
  • Sofia
Да ви се похваля с вчерашните ми находки  Crazy
чанта на някаква марка Давид Джонс за 16лв. и шалчета по 3лв./бр.,които според мен и подхождат

яке на С&А/не е излезнало добре на снимката/ и шал/8лв.от мания/
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t34.0-12/123 … 9&oe=565A8F0A

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 12:04 от Doli

# 655
  • София
Да ви се похваля с вчерашните ми находки  Crazy
чанта на някаква марка Давид Джонс за 16лв. и шалчета по 3лв./бр.,които според мен и подхождат
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t34.0-12/122 … 1&oe=565ADB11

Разкошна чанта в любим цвят, да си я носиш със здраве  Heart Eyes

# 656
Наистина разкошна, браво!

# 657
Буквало изпитах "любов от пръв поглед" към чантата и шалът с папагалите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Абе направо завист, каква любов  Mr. Green И другият шал е мноооогоо красив!

# 658
  • Sofia
мерси bouquet

намерих чантата в нета,за 40паунда,но моята е по-изпипана...братята китайци са се постарали Wink

# 659
  • Ямбол
Шаловете са великолепни  Heart Eyes .

Общи условия

Активация на акаунт