Нашите second hand находки - тема 31

• 107 881
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Къде има Зиг Заг на Пиротска?И от скоро ли е или от преди?

Той е в пряка на Пиротска,ако идваш от Халите се пада от дясно на ъгъла има една сладкарница и като погледнеш в пряката се вижда,не е от скоро аз лично го знам от 2 години,ако не и повече.

# 706
  • bad@ss
Спално бельо от ЗЗ от мен:
http://prikachi.com/images/164/8491164E.jpg
http://prikachi.com/images/165/8491165U.jpg
http://prikachi.com/images/166/8491166s.jpg

Изключително рядко се случва да попаднеш на спално х 2.
Има и още няколко плика и долни, готини са, но са по 1. Те са в пералнята.
Бях награбила и суперски одеяла, мънички  колкото да си завиеш краката, досвидя ми и ги върнах и сега ме е яд  Blush

# 707
Мортиша Адамс, и при нас е така. Миналата година харесах една покривка и като отидох да я платя ми я сметна на 24лв., защото била коледна. Да, но за 12-15 лв ще си купя нова от магазина. Вчера имаше и чаршафи, на единият имаше някакви еленчета и пак същото, бил коледен и той бил на 24лв.
Тази тяхна практика всеки път ме изумява. Веднъж една прежда купувах и тя беше на цената на дрехите. Ако дойдат и ми го изплетат съм съгласна да е на 24лв, но иначе не виждам логика.

По календара им явно зареждането излиза около Коледа, та задържат цените. Две седмици подред е на 24лв.

# 708
Скрит текст:
Мортиша Адамс, и при нас е така. Миналата година харесах една покривка и като отидох да я платя ми я сметна на 24лв., защото била коледна. Да, но за 12-15 лв ще си купя нова от магазина. Вчера имаше и чаршафи, на единият имаше някакви еленчета и пак същото, бил коледен и той бил на 24лв.
Тази тяхна практика всеки път ме изумява. Веднъж една прежда купувах и тя беше на цената на дрехите. Ако дойдат и ми го изплетат съм съгласна да е на 24лв, но иначе не виждам логика.

По календара им явно зареждането излиза около Коледа, та задържат цените. Две седмици подред е на 24лв.

Много недомислено...Къде го пише това,че еди какво си се смята на не знам коя цена.... Stop

# 709
Именно, никъде не го пише. Да напишат някъде коледното е толкова, чаршафите с елени и те толкова. А новите чаршафи, които са опаковани били 15лв/кг.

# 710
  • о`майна лунна нощ е
В тази връзка - какъв документ ви издават на касата? Имаше период, в който във Фрея ми даваха "служебен бон", а не фискален, както е по закон. Неясните цени и неиздаването на касови бележки  съставляват нарушение и могат да доведат до санкции от НАП и КЗП.

# 711
В Мъпета никога не ми дават касова бележка..

# 712
  • bad@ss
Аз ЗЗ съм ги "подавала" на КЗП. За несъответствие в цените. В календара на сайта едни, в магазина - други. Тогава някаква служителка ми излая нещо от сорта: "Не знаете ли, че в едикойси ден се зарежда новата стока?" Не, не знаех, следях сайта и нищо подобно. Огромно разминаване имаше, може би около 2 пъти. Нарочно напазарувах и сканирах бележките + скрийншот на сайта и ги изпратих. От КЗП ми звъннаха да ме питат дали искам да ми се върне разликата. Не исках. Само да си оправят сайта. Щото аз може и от друг град да идвам и да съм си направила сметката колко за колко ще похарча. След около месец си поправиха инфото на сайта. Преди около 2 месеца пак... Отивам аз в първия ден на "всичко по лев". Мъжът ми ме оставя и заминава по задачи, а аз се засилвам към вратата. Заключена. Тогава виждам на стъклото един кашон с надпис "Зареждане", а магазинът празен. Сигурно съм почервеняла като ябълка от яд. Аха, да извадя телефона, ама си рекох, че няма смисъл...

Никога не съм обръщала внимание каква бележка ми дават, но вече и това ще гледам.

# 713
Фраш. Едни от най-противните ми магазини. Все си се чудя на акъла що влизам от дъжд на вятър. Имала съм попадения от време на време, но основно преди 6-7 години, преди тотално да се осерат с цените.

Все пак който се интересува - във Фраш-а на "Петър Динеков" 4лв/парцал и -50% на всичко останало до 2-и декември. Накупих няколко парчета плат и прежди за по 50ст - левче. Дрехите не съм ги поглеждала. Ей ама продавачката там така ми полази по нервите. Отивам на касата да си плащам, тя си чука мухабет с някаква друга. Започва полека-лека да придърпва платовете... звъни й телефона, вдига нашата и почва да се обяснява... започна да събира нещата ми в торбичка, пък не помни ся едното маркирала ли го била, не била ли, изсипа всичко и почна да смята наново. Абсолютна овца.  Sick Бях забравила що не съм влизала там от две години...

# 714
  • София, България
Аз ЗЗ съм ги "подавала" на КЗП. За несъответствие в цените. В календара на сайта едни, в магазина - други. Тогава някаква служителка ми излая нещо от сорта: "Не знаете ли, че в едикойси ден се зарежда новата стока?" Не, не знаех, следях сайта и нищо подобно. Огромно разминаване имаше, може би около 2 пъти. Нарочно напазарувах и сканирах бележките + скрийншот на сайта и ги изпратих. От КЗП ми звъннаха да ме питат дали искам да ми се върне разликата. Не исках. Само да си оправят сайта. Щото аз може и от друг град да идвам и да съм си направила сметката колко за колко ще похарча. След около месец си поправиха инфото на сайта. Преди около 2 месеца пак... Отивам аз в първия ден на "всичко по лев". Мъжът ми ме оставя и заминава по задачи, а аз се засилвам към вратата. Заключена. Тогава виждам на стъклото един кашон с надпис "Зареждане", а магазинът празен. Сигурно съм почервеняла като ябълка от яд. Аха, да извадя телефона, ама си рекох, че няма смисъл...

Никога не съм обръщала внимание каква бележка ми дават, но вече и това ще гледам.

Точно това ми се случи последния път, даже писах тук, че цената е по лев в ЗЗ на Пиротска. Специално проверих, пишеше - сряда и четвъртък 0,99 лева, петък - зареждане. Отивам в четвъртък в 13 часа, магазинът беше затворен и редяха новата стока, умрях от яд, че се разкарвах.

# 715
Аз ЗЗ отдавна съм ги отписала - по-напред в темата писах защо. Обаче скоро ходих на зареждане и си припомних всъщност защо вече няма да ходя - просто няма смисъл - на високата цена парцали, дрехи с етикети отдавна няма вече, служителките нелюбезни. А това с различните цени сега го чувам от тук, стаичката с обувки и бельо и нея  я отварят и аз не мога да разбера кога...

# 716
Това с "Всичко по лев" е различно. Практика на ЗЗ е когато стоката свърши или намалее много преди зареждане да затварят и да дозареждат щендерите. Започват да изпразват от началото на 5,99 или още от преди това. При нас го правят от много време, рядко четвъртък е отворено.

Стаята с бельо и обувки я отварят делничните дни след 2.30 или след 3 беше, нещо такова. Събота и неделя работи по цял ден. На зареждането я отварят в неделя, денят след зареждане тоест. Като я затварят периодично през деня, за да вадят нови обувки.

Това е магазина, от който пазаря най-много и общо взето повечето им простотии вече съм научила  Joy
Такова нещо при нас с несъответсвие на календара не е имало, но аз и сайта им не го гледам. Сега погледнах, написано си е, че задържат цената в календара.

Нелюбезните момичета там са направо задължителни. От всички момичета има само едно изключително мило и любезно. Обаче има една, която компенсира и за нея с лошотия. На всяко зареждане крещи като изтървана по клиентите. На останалите, които просто са кисели не им обръщам внимание и ги разбирам. За мизерните пари, които им дават нормално да не са с 24 каратови усмивки.  Money

Сонатке, вече го знаеш  Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 12:50 от Ellah

# 717
  • bad@ss
Е, да, ама аз това не го знам. И то не защото се правя на ударена, а защото за мое удобство, те са си направили сайт, в който не са описани тези практики и практичици  Peace

# 718
Е, да, ама аз това не го знам. И то не защото се правя на ударена, а защото за мое удобство, те са си направили сайт, в който не са описани тези практики и практичици  Peace
В  сайта на Зиг заг много ясно е написано работното време в деня преди зареждане. Също и че в деня на зареждане не работи с клиенти. http://www.zigzag.bg/#stores/plovdiv/1

# 719
  • bad@ss
Дните "по лев" са 2, аз отидох в първия с надеждата, че като е първи, ще е по-малко опоскано. Или те и двата са денят преди зареждане?
И не съм писала в колко съм била там.

Общи условия

Активация на акаунт