МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 60-та ТЕМА

• 85 402
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
И аз го имам точно този модел на Kenwood, ползваме я вече поне 2 години, но не непрекъснато де, а имай предвид, че сме я взели втора употреба, да чукам на дърво, не сме имали проблеми с нея-пу пу.
Доволни сме, аз съм я натоварвала да меси питки с по-голямо количество брашно и пак ги е омесвала супер.
Отделно може да си направиш твой собствени програми с каквато продължителност искаш и колко месения да има и т.н, може и без тази екстра де, но като я мина е хубаво, вентилатор има също така.
Единствено като я взехме й сменихме казанчето, защото беше малко надраскано, нямаше никакви други забележки и си стана като нова, искахме си да си е наше, ново казанче-около 70 лв. струваше.

# 451
  • Добрич
Скрит текст:
Лидълска няма да купя със сигурност. Въпроса е нещо хубаво и качествено. По скоро си мислих нещо за Мулинекс или Тефал, в диапазона на 250лв. какви са тия 380  ooooh!

https://www.technomarket.bg/products/09113185/moulinex-ow-310

Това е старата ми пекарна. Продадох я преди няколко месеца, за да си купя по-голямата Мулинекс. Изключително съм доволна и препоръчвам с две ръце.

Най-голямата Мулинекс е за 1,5 кг.  Ако някой не е запознат, може да остане с погрешно впечатление. И с нея меся едновременно два по-малки и един по-голям козунак. 

# 452
  • София
Скрит текст:
Лидълска няма да купя със сигурност. Въпроса е нещо хубаво и качествено. По скоро си мислих нещо за Мулинекс или Тефал, в диапазона на 250лв. какви са тия 380  ooooh!

https://www.technomarket.bg/products/09113185/moulinex-ow-310

Това е старата ми пекарна. Продадох я преди няколко месеца, за да си купя по-голямата Мулинекс. Изключително съм доволна и препоръчвам с две ръце.

Най-голямата Мулинекс е за 1,5 кг.  Ако някой не е запознат, може да остане с погрешно впечатление. И с нея меся едновременно два по-малки и един по-голям козунак. 

Аз какво съм написала, че някой да се заблуждава?

Препоръчвам старата си, защото тя е с цената, която питащата съфорумка иска да даде за пекарна.
По-големият Мулинекс, който си купих, както е видно е 330 лв.

# 453
Kimbolina взехте ли хлебопекарна?

# 454
  • София
Не вчера се размина , сега след малко отиваме чакам да ме вземе и да ходим. Ще пиша после какво сме свършили  Mr. Green

# 455
  • София
+ 10 за Мулинекс!

# 456
Здравейте хлебопекари ,
искам съвет от по вещите , от около месец имам хлебопекарна и се наслаждаваме на топъл и домашен хляб , до сега използвах суха мая . Въпроса ми е има ли някой който прави хляб с квас ? Попрочетах малко и разбрах че трябвало повече време за втасване ... но мнение от първа ръка винаги е най - добрия вариант , ще се радвам ако някой сподели опит ...

# 457
  • София
Taка да дам отчет , нищо не взехме  Mr. Green

Тази на Кенууд , МНОГО малка то за една шеща хляб . Ама и по тия Техно магазини пълна излагация, по 2 машини имат . Обиколихме 5 магазина и във всеки имаше по 2-3 от различни модели и засега се спрхме на ето това GORENJE
http://www.tehnomix.bg/gorenje-bm-1400-e
и на една Мулинекс голяма до 1400 ама цената и отиваше към 400лв. и не знам дали си заслужава .
 Оставила съм мъж ми да го мисли той е по техниката , аз казвам какво искам той избира и купува  Mr. Green

# 458
# 459
kimbolina,нашата хлебопекарна е същия модел на Горение и аз съм много доволна  Heart Eyes

# 460
  • Балчик
Здравейте хлебопекари ,
искам съвет от по вещите , от около месец имам хлебопекарна и се наслаждаваме на топъл и домашен хляб , до сега използвах суха мая . Въпроса ми е има ли някой който прави хляб с квас ? Попрочетах малко и разбрах че трябвало повече време за втасване ... но мнение от първа ръка винаги е най - добрия вариант , ще се радвам ако някой сподели опит ...

Да, хлябът с квас изисква повече време,за да втаса. Аз затова си купих машина с програма за квасен хляб и с възможност за ръчни настройки. Когато обаче квасът стане много силен и добър, става и в обикновена хлебопекарна на най-дългата програма - 3 часа и нещо.

Ето ми го хлебчето с квас.

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 10:06 от Джемма

# 461
Джема, чудесен е!  Hug Аз имам квас /дори си изсуших в сушилнята за плодове/, но не смея да пробвам в хлебопекарната.

# 462
Taка да дам отчет , нищо не взехме  Mr. Green

Тази на Кенууд , МНОГО малка то за една шеща хляб . Ама и по тия Техно магазини пълна излагация, по 2 машини имат . Обиколихме 5 магазина и във всеки имаше по 2-3 от различни модели и засега се спрхме на ето това GORENJE
http://www.tehnomix.bg/gorenje-bm-1400-e
и на една Мулинекс голяма до 1400 ама цената и отиваше към 400лв. и не знам дали си заслужава .
 Оставила съм мъж ми да го мисли той е по техниката , аз казвам какво искам той избира и купува  Mr. Green

Аз съм за Gorenje,и цената е добра,и е за два хляба.
Сега попаднах и на тази за 1.500 кг.
http://www.techmart.bg/products/product_details/29740

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 11:39 от Dkoki

# 463
  • Karlovo
kimbolina и аз очаквам вашия избор на пекарна .В момента съм разтроена между Горение,Тефал и тази последната на Кенууд .Ние сме 4 човека от които трима мъже и хляб се яде много .
Тези които имат Тефал/Мулинекс с двата реотана за 1500 гр. хляб ,моля кажете включва ли се горния реотан когато печете хляб или той е за багетите ?

# 464
  • София
Включва се и за хляб, не е само за багети.

Общи условия

Активация на акаунт