Права бях!

• 18 244
  • 125
  •   1
Отговори
# 15
L'Agent Какво казва свекъра ти по въпроса?
На колко години е той, а на колко са натрапниците?

# 16
Егаси хората има на тоя свят ! 2 години ?!? Аз зълвата на 3-тия месец и посочих вратата ,че не се издържаше какво остава за две години

# 17
  • София
Днес бяха у нас жената и свекър ми и докладвам.
Първо, разказват ми на мене как тази била болна и добричка.
Виждам аз обаче една здрава, права кралица на драмата.
На 60 г е.
Всички са и длъжни, а тя горката, нищо не може да направи с тоя пусти живот.

Обаче откакто тя е у тях, свекър ми се е стопил! На 85 години е.
Ще му изпият силичките и в скоро време... Все по-малко говори.

ММ видя какво е положението реално и яко се е сдухал. Той ще се побърка, ако загуби баща си и после трябва да се разправя с тия зомбита.

# 18
  • Бургас
ММ видя какво е положението реално и яко се е сдухал. Той ще се побърка, ако загуби баща си и после трябва да се разправя с тия зомбита.
Ами то май точно това ще стане. На 85г е човека все пак. Пази Боже да не легне на легло, че тогава не само ще имате натрапници за гонене, а и болен за гледане.
Мъжа ти да не се сдухва, ами да си тежи на мястото и да оправи кашата вместо да се тюхка. Действие му е майката. Тези хора много добре са ви надушили, че сте добряци и са се присламчили. Сега хоро ви играят на главите и ви се подиграват, а пък вие чупете пръсти и се кахърете. Ако беше някой друг досега да ги е изхвърлил. Вещите пред вратата и смяна на патрона му е майката, ако не разберат от добро.

# 19
Мъжа ти да провери - да не са накарали баща му да им дари апартамента.
И ако може да  ограничи правата на стареца да не останете и без наследство.

# 20
  • София

Не са.

Ще го навивам ММ тия дни, имам подкрепа и от леля му /сестрата на свекъра/.

# 21
  • Бургас
Как ще му ограничи правата върху имущество, което е негова собственост. Доколкото чета и на дядото му е писнало вече от съжителството с тези хора, пък камо ли да им прехвърля имота.

# 22
  • В полите на Пирин планина
L'Agent, пожелавам ви успех и здрави нерви за това неприятно начинание  Hug

# 23
Прочетох темата  и си мисля-да не би да има друго нещо което да възпира дядото да ги изгони
Защо не го прави?
Искал ли е от вас съдействие за казуса или все още вярва че хорицата са нещастници бездомни

# 24
  • София
Те СА бездомни. Това го спира май. И някаква роднина му се води тази. Тя има брат всъщност, но жена му не може да я понася.
Мъжът не ни интересува, той не е никакъв /не и е съпруг/. Може би с неговото изгонване трябва да започнем. Той има някаква работа, все ще си намери жилище под наем.

# 25
Те СА бездомни. Това го спира май. И някаква роднина му се води тази. Тя има брат всъщност, но жена му не може да я понася.

А споделял ли е с вас че се чувства некомфортно
Най добре е съпругът ти да се намеси,но преди това да проведе разговор с баща си,за да не стане така че баща му си ги иска при него, а пък съпругът ти отишъл да ги гони
На по 60 г не са чак толкова стари ,но свекър ти определено е на сериозна възраст

# 26
  • София

Най добре е съпругът ти да се намеси,но преди това да проведе разговор с баща си,за да не стане така че баща му си ги иска при него, а пък съпругът ти отишъл да ги гони
На по 60 г не са чак толкова стари ,но свекър ти определено е на сериозна възраст

Да, казал е на мъжа ми, че не може да ги понася. И нали казах вече - съжителството с тях му се отразява явно зле - отслабнал е, смалил се е.

# 27
  • при късмета
Свекър ти само физически ли има промяна? Т.е. с акъла си е и разсъждава адекватно

# 28

Като е така колкото и да е гадно ,да отива мъжът ти там и да ги разкара.да им се даде някакъв срок да си намерят нещо под наем и това е
Да, казал е на мъжа ми, че не може да ги понася. И нали казах вече - съжителството с тях му се отразява явно зле - отслабнал е, смалил се е.

# 29
  • Бургас
L'Agent, кажете им, че смятате да продавате апартамента и да си търсят друго жилище.

На мен ми е странно какво си въобразяват тези хора. Дядото е на 85г., да е жив и здрав, ама на такава възраст, надали му остават още много години. Какво мислят да правят като се спомине дядото или мислят да упорстват и спрямо сина. Много е вероятно да си спестяват пари като дойде този момент и реално в момента да разполагат с прилична сума. Поне плащат ли си комуналните услуги и купуват ли храна? То като са му на гърба на човека поне да поемат някой разход.

Общи условия

Активация на акаунт