Права бях!

• 18 234
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Цитирам въпросната: "Ах аз горката, колко съм глупава, така да се оставя да ме измамят и изоставят. Ама добре че сме роднините да се подкрепяме."
Каква евтина манипулация  ooooh! Лелята на ММ е същата, истинска актриса.

Само че ми се струва, че реално нито дядото, нито мъжът ти искат да предприемат практически мерки. Ако искаха отдавна да са го направили. Май само ти си тровиш нервите.
Абсолютно. Ако бяха попаднали на някой друг досега да ги е изхвърлил не през вратата, а през прозореца. То бива наглост и безочие. Просто на мъжа на L'Agent не му се занимава с разправии, а и ако е мекушав по природа, сигурно не му и стиска да ги изгони. Онези пиявици така много добре са ги преценили и спокойно си паразитират на гърба им.

# 46
  • София
Не е мекушав. Като избухне, е като вулкан. Обаче едно, че не му се занимава, второ - объркан е.
Това идва от цялата им семейна история - а по-точно, че техните са се развели, когато ММ е бил на 8 и оттогава оня си е живял собствен живот. Обаче като почина майка му, някак му стана по-мил и му трепери. Обаче пак не смее да му се меси. Хем боли, хем сърби, с две думи.

Аз много се кефя, че тая дойде в нас - така и показахме кои сме и какви сме. Сега трябва да се направи следващата стъпка, но за съжаление аз нямам роля в нея.

# 47
А може би сина е по-спокоен, че така баща му не е сам. Все пак - тежка  работа, вечер със семейството. Доколкото помня живееха доста далече един от друг.
Помня преди време пак някаква драма със дядото - уж го бяха взели за малко при тях, докато е болен. После трудно го изпратиха в домът му.
Ако сина мисли така, а не иска да сподели с  жена си? Тя пък се тревожи

# 48
  • София
Да, казвал ми е това. Но от това да не живее сам, нещата май доста се промениха и не станаха по-добре.

# 49
L'Agent, ама и вие хем така, хем онака Mr. Green На никой от вас не му се занимава, не му се влиза в конфликти, не му се предприемат крути мерки, не знаете какво искате, а се дразниш!? Или взимате нещата в свои ръце и ги изхвърляте до месец-два, ако смятате, че товарят свекър ти или ги подозирате в някакви тайни кроежи, или оставяте нещата да се развиват според както дойде и докъдето дойде.
Дядото не се е стопил от тях, просто на тези години няма как да разцъфти човек! А те, стига да не го тормозят нещо целенасочено, са му компания. Казваш, давали все пак по по 100на лв. (или повече?) всеки месец, значи не му висят на врата, може и малко, но компенсират до известна степен, че ги е приютил.
Доколкото помня, бяха се намърдали в по-голямата стая - ми разместете ги, все пак човекът си е вкъщи, те са "гостите" от 2 години. И поставете въпроса за чистенето и поддържането на жилището. С твърд тон, за да разберат, че сте сериозни. Дори заплашете, че ако не спазват изискванията ви, ще ги изгоните, независимо от положението им и мнението на стареца. Покажете им, че макар да живеят с него, вие решавате, държите ги под око и няма да им позволите своеволия.

Последна редакция: пт, 18 сеп 2015, 12:07 от птица

# 50
  • Бургас
С твърд тон, за да разберат, че сте сериозни. Дори заплашете, че ако не спазват изискванията ви, ще ги изгоните, независимо от положението им и мнението на стареца. Покажете им, че макар да живеят с него, вие решавате, държите ги под око и няма да им позволите своеволия.
Те са такива хитреци, че им е пределно ясно, че L'Agent и мъжа й не колят и бесят в случая, поради простата причина, че не са собственици. Ако дядото не реши да ги гони, те нищо не могат да направят, а и като слушам мъжа й въобще не му се занимава и не смята да предприема нищо.

Не е мекушав. Като избухне, е като вулкан. Обаче едно, че не му се занимава, второ - объркан е.
От какво е объркан  newsm78

# 51
  • София
Разказала съм точно отдолу.

# 52
  • Бургас
Разказала съм точно отдолу.
Е, уж баща му му станал по-мил, а на дядото му писнало да съжителства с тези хора. Тогава какво го спира да защити баща си, като самия той вече не желае да живее с тези хора. Реално какво го спира? Или дядото днес е така, утре иначе и не знае какво иска, съответно мъжа ти не знае какво да предприеме.

# 53
  • София
Чуди се дали да се намеси или не - това е което се чуди.
Че хем апартамента си е на баща му и с години сам се е оправял, хем сега е слаб и има нужда от помощ, но как ще я приеме и пр.

Дядото реално като дойде у нас, мълчи. Или чете надписите на телевизора. Или говори за миналото.
Той и на гостито дума не обели.
Като опитаме да говорим по темата, когато е у нас, отклонява и се прави на ударен.
Само пред ММ е казал, че са му писнали.

# 54
  • Бургас
Ами в такъв случай нищо не може да направи мъжа ти. Защото дори и мъжа ти да тръгне да ги гони, онази актриса ще започне да реве и да се вайка как мислила свекър ти за приятел, как я бил предал и пр. глупости, за да накара дядото да се почувства виновен, че ги гони. И той наистина ще се почувства виновен. Накрая ще излезе, че те толкова хубаво си живеят заедно, дядото ще застане на тяхна страна, защото се е почувствал като чудовище да гони една разревана и нещастна жена на улицата и единствения изгонен ще бъде мъжа ти. Докато дядото не заеме твърда позиция и не реши, че не ги иска тези хора повече в къщата си, вие нищо не може да направите. Предлагам да не си тровите нервите повече и да не се разправяте повече с дядото докато не реши какво иска.

# 55
  • София
Права си.
Аз реално, твърда позиция от неговата уста, не съм чула.
Няма да се тровя.
И без това достатъчно грижи си имам.

# 56
Дядото сигрно вече е с деменция. Може сина му да не осъзнава.
Ако не го притесняват, аз бих ги оставила при него - все пак има живи хора в дома.
Нали  ако не може да се обслужва  сина му  ще го тръсне на авторката за гледане.
Но бих направила нещо - да не може стареца да им прехвърли имота.

# 57
Струва ми се, че през две години ще повдигаш темата, докато се окаже, че свекър ти живее у тях без да плаща наем.

# 58
  • София
Струва ми се, че през две години ще повдигаш темата, докато се окаже, че свекър ти живее у тях без да плаща наем.
Mr. Green

Ако доживее дотогава.

# 59
Течи явно са навлеци!!! Много мразя такива

Общи условия

Активация на акаунт