Права бях!

• 18 255
  • 125
  •   1
Отговори
# 60
L'Agent какво стана с тези навлеци ?

# 61
  • София
Дядото е на гости на сестра си в Пловдив. А тя им е вдигнала скандал по телефона. Това е засега.

# 62
 #Crazy каква ситуация, чудо

newsm78 свекър ти би ли се съгласил да се премести у вас, или да го настаните в дом за възрастни хора  Tired въпреки, че някои го намират това за обидно, е добро решение в повечето случаи

а навлеците работят ли нещо, на 60 години надали са пенсионери вече

# 63
  • София
#Crazy каква ситуация, чудо

newsm78 свекър ти би ли се съгласил да се премести у вас, или да го настаните в дом за възрастни хора  Tired въпреки, че някои го намират това за обидно, е добро решение в повечето случаи

а навлеците работят ли нещо, на 60 години надали са пенсионери вече

Не и не. Той е свикнал да си живее в своето жилище. Няма причина да се маха оттам. Пък и така все едно им го отстъпваме.

# 64
Аз не разбирам, какъв точно е проблемът да им посочите вратата директно? За какво са скандалите и излишното напрежение? Събирате се един ден и изнасяте багажа им, нова ключалка и готово!

# 65
Аз не разбирам, какъв точно е проблемът да им посочите вратата директно? За какво са скандалите и излишното напрежение? Събирате се един ден и изнасяте багажа им, нова ключалка и готово!
Това е единственият правилен ход. Но той трябва да бъде направен от съпруга. А съпругът се ослушва.

# 66
  • Бургас
L'Agent, има ли някакво развитие на вашия проблем. Как е свекъра?

# 67
Явно няма, щом не е писала.
Едва ли щеше да пропусне да се похвали.

# 68
  • София
Имаме развитие.
Беше в болница Св. Наум за изследвания и го диагностицираха с Алцхаймер.
Дадоха му лекарства и сега се подобри. Ние бяхме до него.
Откакто се подобри, му дойдоха сили и определено иска да ги гони.
Ще пиша пак като има още.

# 69
  • при късмета
С тази диагноза трябва да ги изгоните възможно най-бързо. Може да се възпозват от състоянитео му да им подпише нещо пълномощно или дори завещание и после да забрави. А е трудно да го държите под контрол, те контактуват с него много повече от вас.
Действайте бързо и дано минете без препирни. Нацупени физиономии не трябва да ви трогват

# 70
  • София
Имаме развитие.

го диагностицираха с Алцхаймер.

Това хем ви улеснява, хем проблема се задълбочава.
На мястото на ТМ бих ги изгонила докато стареца е в болницата. Но, явно сина още не осъзнава, че с баща му ще става по-зле. Трябва да му обясниш, че имате още едно малко и неразбиращо нищо дете.
Сега дядката може да е добре от лекарствата, но това ще е временно. После ще стане по-зле.
Но пък от друга страна с тази диагноза вече спокойно може да го поставите под запрещение. Стига сина да разбере сериозността на положението.

# 71
  • София
Имаме развитие.
Беше в болница Св. Наум за изследвания и го диагностицираха с Алцхаймер.
Дадоха му лекарства и сега се подобри. Ние бяхме до него.
Откакто се подобри, му дойдоха сили и определено иска да ги гони.
Ще пиша пак като има още.
Майка ми почина от Алцхаймер.
И да не ги изгоните вие, те ще избягат в скоро време и ще трябва да му наемете гледачка.
Или да потърсите специализиран хоспис, където знаят как да се грижат за хора с това заболяване.

# 72
Майка ми почина от Алцхаймер.
И да не ги изгоните вие, те ще избягат в скоро време и ще трябва да му наемете гледачка.
Или да потърсите специализиран хоспис, където знаят как да се грижат за хора с това заболяване.

При мен беше баща ми. Задължително трябва човек с него денонощно- може да направи страховити бели. Но, преди да избягат, "съквартирантите" може да се опитат да се възползват от състоянието му и да ви изненадат с апартамент, приписан на някой от тях. Положението е повече от сериозно. Нямам предвид само апартамента. Алцхаймерът е ужас. Ще ви трябват много сили, финанси и отлична организация.

# 73
  • София - Рим и обратно
Агент, още от старата тема си спомням как разни хора те ругаеха, че си дребнава, че не ти влиза в работата и още куп тъпотии. Влиза ти в работата и още как. Ето, че сега вие трябва да мислите как да изкарате възрастния човек от кашата, която уж имал право да си забърка самосиндикално. Някои неща просто изначално са неправилни и синът му като негов най-близък трябваше да се намеси и да ги предотврати.
Надявам се всичко да завърши благополучно и ония да се изметат скоро, а най-вече свекър ти да е в стабилно състояние възможно най-дълго.

# 74
  • София
Кафе, благодаря за подкрепата.

Той сега е по-добре, доста даже в сравнение с преди.
Преди беше престанал да говори даже, сега ни беше на гости в събота и не се спря да бърбори.
Заспиваше, сега не.
Спомня си какво е правил през деня, оправя се с разходките.
Както казах, дошли са му сили и вероятно сам ще ги изгони ония.
Определено НЕ Е за хоспис, не е толкова зле.

От друга страна, май няма да е толкова зле да има някого с него.

За приписването на апартамента, няма страшно. Даже и в най-лошото си състояние, няма да го допусне.
Има предвид, че ония са измамници. Например, остави си парите при нас. Аз му купувам лекарства с тях.

Общи условия

Активация на акаунт