ДУБАЙ 10-та тема

• 76 943
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
  • sofia
Аз не мисля, че е проблем паспорта да изтича след 5мес. Преди е имало такъв казус в темата и хората пътуваха успешно. Ако ме се лъжа техния паспорт изтичаше месец след кацането в Бг

# 241
Барелина е дала разписанието, ние се ръководехме от същото.

# 242
Аз не мисля, че е проблем паспорта да изтича след 5мес. Преди е имало такъв казус в темата и хората пътуваха успешно. Ако ме се лъжа техния паспорт изтичаше месец след кацането в Бг

Много благодаря, дано наистина няма никакъв проблем Simple Smile

# 243
Ехо момичета, след случката спрях да се подготвям за пътуването, но все пак ще е хубаво да продължа с приготовленията Grinning
Моля ви кажете хубави плажове, на който можем да идем ( без този публичния до бурж ал араб) и как можем да стигнем до тях с градски транспорт.

Лека вечер Simple Smile

# 244
  • София
Ехо момичета, след случката спрях да се подготвям за пътуването, но все пак ще е хубаво да продължа с приготовленията Grinning
Моля ви кажете хубави плажове, на който можем да идем ( без този публичния до бурж ал араб) и как можем да стигнем до тях с градски транспорт.

Лека вечер Simple Smile

Ал Мамзар Бийч Парк. До него се стига с метро и автобус С 28. От хотела до метростанция Юнион. Там излизате от страната на зелената линия на метрото, от към бул. Ал Мактум и спирката на автобус С 28 е от дясната страна, точно до изхода на метростанцията. Ал Мамзар Бийч Парк е последната спирка. Преди това има няколко спирки Ал Мамзар Бийч, но те са за свободния плаж.

# 245
Благодаря,NaniG Simple Smile И там ли е сряда и неделя само за жени и деца? Какви са цените? Има ли възможност да се настаниш на сянка без да се ползват шезлонг и чадър?

# 246
Благодаря,NaniG Simple Smile И там ли е сряда и неделя само за жени и деца? Какви са цените? Има ли възможност да се настаниш на сянка без да се ползват шезлонг и чадър?

Дните за жени и деца са понеделник и сряда, входа е 5 дирхама на човек ако влизате без кола и по плажовете /те са пет плажа/ има безплатни чадъри - тип беседка с маса и пейки, палми за естествена сянка, климатизирани съблекални с душове и тоалетни.

# 247
Момичета,
каква цена на самолетния билет до Дубай се приема за изгодна?

# 248

Дните за жени и деца са понеделник и сряда, входа е 5 дирхама на човек ако влизате без кола и по плажовете /те са пет плажа/ има безплатни чадъри - тип беседка с маса и пейки, палми за естествена сянка, климатизирани съблекални с душове и тоалетни.

Охоо звучи чудесно  newsm08

# 249
Момичета,
каква цена на самолетния билет до Дубай се приема за изгодна?
Най-изгодното, което съм засичала с wizzair беше 200 лв отиване е връщане без багаж на човек

# 250
Мерси, исках да се ориентирам! bouquet

# 251
  • Пловдив
Нашите билети бяха 3бр. отиване и връщане + 1бр. чекиран багаж 32кг. общо 617лв.
Това обаче с WIZZ Discount Club

# 252
  • София
В дилема съм за кой аквапарк да отделим един ден- за този в Атлантис или за Yas Waterworld?
Прочетох, че първият е по-лежерен. Така и така ще отидем да разгледаме Атлантис, мислите ли, че е добра идея в този случай
да отидем в един по-екстремен аквапарк, вместо да отделяме цял ден за този в хотела?

# 253
  • София

Както dusty е писала дните за жени и деца са Понеделник и Сряда. Ако сте с кола входа е 30 АЕД. Ние ползвахме платени чадъри. За два шезлонга с чадър и маса - 60 АЕД.

# 254

Както dusty е писала дните за жени и деца са Понеделник и Сряда. Ако сте с кола входа е 30 АЕД. Ние ползвахме платени чадъри. За два шезлонга с чадър и маса - 60 АЕД.

А позволяват ли да вкараш бутилка вода или нещо опаковано за хапване или всичко ти го взимат на входа?

Общи условия

Активация на акаунт