Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 520
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
  • shumen
Благодаря момичета за идеите.
Форестче и аз като се замислих май реших,че най-добре ще е торта и утре като отида да вземам другата за Неделя ще поръчам и една за ДГ.
Стани,и аз мисля,че ще е най-добре да поговориш с персонала.Според мен също може да има някоя госпожа,която е по-строга и затова Сиянка да плаче.Не ми се мисли при нас какво ще е в Понеделник,но със сигурност картинката ще е като при Вас или придружена със търкаляне по Земята,че не иска да ходи.
Магнитче,а няма ли да е малка Лили за първа група февруари месец.Аз лично не бих пуснала детето с по-големи деца.

# 61
  • София
Дани ами ще е на 2г и 3 месеца. За нея честно казано не мисля,че би било проблем, тя досега само с по- големи играе и контактува.

Някой знае ли как точно минава денят на детето в яслата?

# 62
  • shumen
Магнитче,не съм сигурна,но ще ти напиша как минаваше според мен деня на детето в яслата.
Сутрин след закуска им пускаха детско или ги оставяха да играят според времето вътре или вънка,по някоя време учат някоя песничка или стихче,после обяд,спане и закуска и пак ТВ или вънка.В първа група поне при нас знам,че имат вече повече занимания и рисуват,учат песнички и т.н.
Според мен са малки още на 2 години за ДГ,защото не могат да се оправят сами,а там ги оставят всичко сами.Всеки обаче сам преценява за детето си.

# 63
  • Германия
 #Crazy  #Crazy  оцъклих яко очи, как ще им пускат ТВ. Тея наред ли са. За какво са там, да си правят лаф моабет ли. Ауууу. Потресена съм. Пък после и памперс да нямали децата, съвсем да си седнат и пият кафето.
Хайде спирам, че днес така ми е докривяло на  шапката от колежката на нашата педи. Няма да се оплаквам, че пак ще се ядосам.

# 64
  • до едно тепе
ЧРД на бате Мишо. Много да е здрав и най-добрия батко  bouquet
Магнет ако чувстваш, че в тази градина ще им е по-добре и Жорко си е свикнал ги остави там. Бих казала да се довериш на вътрешното си усещане. То рядко ни лъже Peace А за това как им минава деня в яслите мисля,че навсякъде е различно. В нашата в 8,30 закусват, после са на гърнетата. След това мисля че играят, в 10 им дават плодове, след това евентуално учат стихчета, песни или рисуват или репетират за някое тържество. В 11,30-12 обядват, слагат ги по гърнетата, после да спят, в 3,30 ги будят и след минаване на гърнетата закусват. После ги оставят да вилнеят докато родителите им си ги приберат.
Стани не знам какво да ти кажа. Търпение и евентуално говори с госпожите как се държи там тя, за да може заедно да преодолеете този страх.
От сега ми е едно такова некомфортно с лек примес на тих ужас. 2 месеца е седял вкъщи и идея си нямам как ще реагира на ДГ. Ние поне успяхме да ги нагласим много дечица с които се познава да са заедно. Поне половината група ги познава и на някакъв етап е играл с тях. Rolling Eyes
Малката пак не се изака 6 дена Shocked. И сливи ядох и круши, и 2 дена овес рупам сутрин, масаж на коремчето и гимнастика правим и нъцки. Взех едни глицеринови свещички от аптеката, одялках една,че ми се видя много дебела и и я мушнах в дупето-изака се 3 пъти за един час Shocked Кво ще я правя такава запечена не знам  33uu

# 65
Много искам да ми напишат в писмена форма или да ми откажат писмено прием на дете , щото не е махнало памперс или не може да се обслужва само  smile3508 smile3508   ако попаднете на подобно чудо, много моля, че напоследък се занимавам точно с подобни недоразумения

# 66
  • София
Ей на Прах директорката ми го каза. Тя в стремежа си да ни задържи де иска да вземе Лили няколко месеца преди да й дойде време за първа група, но да съм махнала памперса...

# 67
  • Велико Търново
Петьофка, да е жив и здрав Мишо!   bouquet
Стани, направо ми става гадно като те чета, но не мога да дам съвет - още не сме минали от там.  Hug

# 68
  • shumen
Глухарче,при нас и в яслата,а и в ДГ им пускат ТВ.Не знам,но това и мен не ми харесва,но си е практика.Дори и сутрин преди закуска като ревеше една лелка му казваше да влиза,че децата гледали някакво детско и да гледа и той.
Прахче,при нас в градината,в която щеше да е Дени във филиала също ги искат без памперс.Дори от позната майка знам,че понеже не са го били махнали им е правила проблем,но те все пак са били на 3.

# 69
  • В къщурката на хълма на феите
В яслата на Ема им пускат ТВ но само на музикален канал - обикновено фолклорен, тя и вкъщи обича да ги слуша, иначе ежедневието е едно към едно с това, което Поспалан описа Peace
Поспалане за запека - много движение на коремчето през деня.. При всяко сменяне на памперс мачкаш старателно, а също и по друго време когато се сетиш..

# 70
  • При моето слънце
Добро утро!
Стани, не може ли да си носи някаква любима играчка или нещо за гушкане? Мишо си носеше одеалото в яслата, едно момиченце пък възглавничката. В на Мишо групата имаше едно момченце, което беше много стресирано от лелката и чакаше госпожата да го въведе вътре. Дано по-бързо преодолеете стреса, а ти не спирай да й повтаряш колко е хубаво там.
Георги е хремав, на мен отново ми се обади плексита и от вчерашния празник почти нищо не разбрах, но рожденикът беше доволен.

# 71
  • София
Реших си дилемата и двамата са в новата.

# 72
Следващият път, ако някой ви откаже достъп заради подобно нещо, деликатно намекнете, че искате отказа в писмен вид, не визирам магнитчето, защото в случая детето е по-малко на възраст/макар и не съм убедена за градина колко беше, все ми се върти нещо около 2 години и нагоре, но не съм сигурна/..........ако все пак ви откажат достъпа и ви се занимава ми пишете  Peace занимаваме се сега със случаи на отказани достъпи на деца до училища , градини и т.н.... поради характерно поведение или неравностойно положение  Peace/.

После ще си допиша пожеланията за рожденият ден на патерички, днес се работи и заминавам...... Cry Tired

# 73
  • shumen
Прахче,градината поне при нас е от 3 години.За отказа не е само тази майка при нас,а имало и други.
Магнитче,в новата Лили ще е в яслената група ли?

# 74
  • София
Да в яслата ще е.
Старата директорка се отметна. Обади се да ми каже, че не може да гарантира че ще вземе Лили. И ме ядоса като казах, че пак ще говоря с Жорко къде иска да е и тя каза- той не може да има мнение!

Общи условия

Активация на акаунт