Ясли, училище или детска градина, при мамите от ИБ веселбата не спира

• 26 507
  • 743
  •   1
Отговори
# 735
  • до едно тепе
Петьофка много е гаден тоя вирус честно . Нали и Слав го държа 4 дена разстройството. Той по принцип рядко повръща и този път го подмина, но си имаше спазми и го болеше през цялото време. Какво ли не му дадох и пак си беше рядко. Имам чувството, че просто трябва да си го изкарат. Давай му повече чайче от шипка и джоджен да пие и не го насилвай да яде- обикновени бисквитки, солетки, гризини давах аз и сухарчета. Аз оставях в една паничка и когато иска той да си яде. Дано започне да се подобрява вече  Hug
Нашия тая сутрин тръгна с надута вежда. Беше решил да тараши шкафа, в който му държа зрънчовците. Искаше да търси там шоколад, а вратичката е вертиклно отваряща се надолу. Ми нацели се баш с ръба във веждата ooooh! Комичното беше, че аз там шоколад и бонбони не държа именно за да не си взема сам и да се тряска в главата със шкафа Laughing Казах на мъжо да предупреди госпожата, че вкъщи го е свършил, та да не се притеснят, че там се е ударил Laughing

# 736
Дани, благодаря! Габи е ок с "гостуването" при баща й и неговата приятелка. Криво ми е, че не си е с мен и ММ, но пък е само 2 вечери в месеца.
Бързо да му минава на твоя герой  Hug

# 737
  • shumen
Love_fairy,няма защо.Е,няма за какво да ти е криво.После пак ще си е с Вас Габи.
Хаха,Послаланче,аз пък хич не се сетих да ги предупредя в градината,че той като наближим и отваря едно гърло да реве и крещи няма да ходя,не искаммм,и аз забравям всичко направо.
Хайде,давай,чакаме новата тема да пуснеш.

# 738
Хрумна ми заглавие- Вече есенно слънце пече, а мамите от ИБ си мечтаят за море!  Mr. Green
И още:
Есенно слънце грее, на децата от ИБ им се дивее!  Mr. Green
Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!  Mr. Green

# 739
На мен винцето с мезето ми е на сърце, за вас не знам Joy

# 740
  • Северозапада
Напънах си и аз неартистичните мозъчни клетки и измислих това
Есен - слънце, дъжд, мъгла, но децата на ИБ са винаги готови за игра  Embarassed

# 741
  • до едно тепе
Деско третото и на мен ми харесва най- много  hahaha
Мравче ще си запиша и твоето за следващата тема.  Hug

# 742
  • София
Есенно слънце пече, а мамите от ИБ мечтаят за винце с мезе!  Mr. Green
Мечтая за биричка с мезе аз. Laughing Mr. Green
Марти е намачкан и нацелуван, сега заспа та ме остави малко свободна. Simple Smile
Петьофи, аз харесвам Рекомфорт, а за повръщане Вомакур е вълшебно. Дано се подобри Мишето, че в почивните дни не си е работа. Hug На Тедко един път, когато всичко дадено не действаше, му бях забъркала кашичка с оцет и брашно и го пресече.
Бени, да се оправя бързо и Ема и дано се размминете с АБ.
Арвенче, леле 92см на 2 години....уха  Shocked. Тедко на 5 години беше метър, вдигнах купон като го прескочи. Mr. Green

# 743
  • до едно тепе
НОВАТА ТЕМА
Дерзайте  Hug

Общи условия

Активация на акаунт